• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuzum, yeni mezunların hali ne olacak hanımlar? :(( lütfen yol gösterin

kızlar yarın ömrü hayatımda özel verdiğim ders hariç 40 kişiye ilkkezz ders anlatıcam akşam 18:00-22:00 dersim var hepsi kız ,sizden tavsiler alabilir miyim? öğretmen olan bir arkadasım yüksek okul mezunu oldugu söyleme (öğrencilerin hepsi mühendis öğretmen iibf vs öğrencisi) ezebilirler dedi. küçük düşürmek için uğraşa bilirler dedi. nerede okuduğunu ne okudugunu söyleme bilmelerine gerek yok dedi. ve kesnlikle aranıza bir mesafe koy dedi.:32:

kızlar yarın ömrü hayatımda özel verdiğim ders hariç 40 kişiye ilkkezz ders anlatıcam akşam 18:00-22:00 dersim var hepsi kız ,sizden tavsiler alabilir miyim? öğretmen olan bir arkadasım yüksek okul mezunu oldugu söyleme (öğrencilerin hepsi mühendis öğretmen iibf vs öğrencisi) ezebilirler dedi. küçük düşürmek için uğraşa bilirler dedi. nerede okuduğunu ne okudugunu söyleme bilmelerine gerek yok dedi. ve kesnlikle aranıza bir mesafe koy dedi.:32:

doğru söylemiş canımm..
hiç bilgi vermemeye çalış..
soru sorunca da kıvır:1::1:
duymamış gibi yap..
direk sana karşı soruyorsa da dersimizle ilgilenelim lütfen falan de:1::1:
otoriteni kur ki kimse muhatap olamasın senle..
arkadaş gibi olma mesafeni koru..
mesafeti korumayıp samimi olursan , o zaman rahatlıkla her şeyi sana sorabilirler..
fırsat verme onlara:27::27::27:

doğru söylemiş canımm..
hiç bilgi vermemeye çalış..
soru sorunca da kıvır:1::1:
duymamış gibi yap..
direk sana karşı soruyorsa da dersimizle ilgilenelim lütfen falan de:1::1:
otoriteni kur ki kimse muhatap olamasın senle..
arkadaş gibi olma mesafeni koru..
mesafeti korumayıp samimi olursan , o zaman rahatlıkla her şeyi sana sorabilirler..
fırsat verme onlara:27::27::27:

gerçi benim geçici 5 hafta sürecek ama devami gelecek gibi duruor, samimi olmuyorum adım soyadımdan başka bi cevap vermiyorum :33:

Canım ya halk egitimde mi ogretmenlik yapıyorsun ?
Anlatsana azıcık ,ne gibi evraklar ve tecrübe isteniyor gibi gibi .

Canım ya halk egitimde mi ogretmenlik yapıyorsun ?
Anlatsana azıcık ,ne gibi evraklar ve tecrübe isteniyor gibi gibi .

halk eğitime bağlıyım ama bir kurumda ders veriyorum,halk eğitim benı yönlendirdi yani... halkeğitime yazın netten başvuru yapmıştım,geçenlerde aradılar eger müsayitseniz gelin görüşelim dediler...gittim çalışmak isterseniz böyle bir kursumuz var sizinde yapacagınıza inanıyorum dedi müdür bey.bende kabul ettim sonra evraklarımı hazırladım..

Not:tecrübem yoktu.

halk eğitime bağlıyım ama bir kurumda ders veriyorum,halk eğitim benı yönlendirdi yani... halkeğitime yazın netten başvuru yapmıştım,geçenlerde aradılar eger müsayitseniz gelin görüşelim dediler...gittim çalışmak isterseniz böyle bir kursumuz var sizinde yapacagınıza inanıyorum dedi müdür bey.bende kabul ettim sonra evraklarımı hazırladım..

Not:tecrübem yoktu.

nasıl geçti toplu ders anlatımın? :)

nasıl geçti toplu ders anlatımın? :)

sandıgımdan daha kolay geçti :) projeksiyondan okuyarak anlattım muhabbet ederek anlattım okudum soruları yanıtladım...:33: ilk deneyimim olmasına ragmen hiç takılmadım 10 yıllık bir öğretmen edasındaydım :33:

Fransızca kursu çok zor kızlar yaa :( kendimi çok başarısız görüyorum. okuma anlama dinleme falan sorun yok ama iş konuşmaya gelince kekelemekten ileri gidemiyorum. okuyamıyorum o sözcükleri, bir tuhaf oluyor, dağdan indim şehre filminin baş rol oyuncusu kesiliyorum bir anda.
ki fransızcayı daha iyi konuşmam lazımdı, -r harflerini normalde de garip söylerim çünkü ben. hep derlerdi sen çok güzel fransızca konuşursun diye, ama yok olmuyo.

Ben işe girmek istiyorum artık yaa yüksek lisansa başlamak işsiz olduğum gerçeğini değiştirmiyor. :43:

Ben işe girmek istiyorum artık yaa yüksek lisansa başlamak işsiz olduğum gerçeğini değiştirmiyor. :43:

Bu autocad ne kadar zormuş yaaa kafam bi milyon vallahaa...eve zor attım kendımı...

dünyaya mj gönderin arkadaslar ve olacagına inanıp kendinizi olmuş gibi hissedin... tv de bir inden dinledim bunu secret mi ne diyorlarmış...çok dinlemedim kader e inandıgım için pek dinlemedim ama kendimi bu düşünceden de alamıyorum nedense... hepimizin işi olacak inanıyorum buna...

Bu autocad ne kadar zormuş yaaa kafam bi milyon vallahaa...eve zor attım kendımı...

dünyaya mj gönderin arkadaslar ve olacagına inanıp kendinizi olmuş gibi hissedin... tv de bir inden dinledim bunu secret mi ne diyorlarmış...çok dinlemedim kader e inandıgım için pek dinlemedim ama kendimi bu düşünceden de alamıyorum nedense... hepimizin işi olacak inanıyorum buna...

Ben zamanında çook enerji gönderdim, bana mısın demedi. :9: Yok ya enerjiyle falan alakası yok bunun insan kısmetsiz olunca. :50:

benim işde sallantıda kızlar ya halbuki sevmiştim işi kafama göre ofiste tv izliyordum yanlızdım falan
ama adam beni tınlamıyo
saçma sapan tripleri var
yazımı beğenmiyo sesimi beğenmiyo bide çalışanı tembihlemiş abi diyordum abi denmesinden hoşlanmıyormuş
halbuki işe girerken o dedi bana abi de diye
abiden başka ne dicem ki
tahsili bile olmayan adama bey demekte koyuyo açıkcası
bide bana kendisi abla diyo
deli mi ne ya
sigortamı yapmıyor sanırım daha gitmeyeceğim

bu zamana kadar küçümsedim ama artık ç.m işine girmek istiyorum
arkadaşım anlattıkça kafama yattı
2 bin aldı geçen ay
ben burda bin lira bile olmayan ( bana bin dedi 700 vercekmiş) işle vakit kaybedemem

Aslında ben anladım acele etmekle hiçbirşey olmuyor
herşeyin yer ve zamanı var
acele ettikçe herşey daha çok karştı hayatımda

benim işde sallantıda kızlar ya halbuki sevmiştim işi kafama göre ofiste tv izliyordum yanlızdım falan
ama adam beni tınlamıyo
saçma sapan tripleri var
yazımı beğenmiyo sesimi beğenmiyo bide çalışanı tembihlemiş abi diyordum abi denmesinden hoşlanmıyormuş
halbuki işe girerken o dedi bana abi de diye
abiden başka ne dicem ki
tahsili bile olmayan adama bey demekte koyuyo açıkcası
bide bana kendisi abla diyo
deli mi ne ya
sigortamı yapmıyor sanırım daha gitmeyeceğim

bu zamana kadar küçümsedim ama artık ç.m işine girmek istiyorum
arkadaşım anlattıkça kafama yattı
2 bin aldı geçen ay
ben burda bin lira bile olmayan ( bana bin dedi 700 vercekmiş) işle vakit kaybedemem

Aslında ben anladım acele etmekle hiçbirşey olmuyor
herşeyin yer ve zamanı var
acele ettikçe herşey daha çok karştı hayatımda

kızlar kısaltma yapıyorsunuz anlamıyorum ben. ç.m. ne demek???? ÇAĞRI MERKEZİ olabilir mi?

Benim sorunum şu: Ben mesleğimi sevmiyorum. Bu yüzden öyle çok istediğim, hayallerini kurduğum, peşinden koştuğum bir firma yok. Ama çalışmam gerek, bir işim olması lazım sonuçta. Aslında çok istediğim bir yer olsa uğraşırım, çabalarım, ne gerekiyorsa yaparım ama yok. :50: Kpss de çalışıyorum bir yandan ama o da aynı şey benim için hayallerimi süsleyen bir şey değil. Heves olmayınca insanda başarı da gelmiyor bu bir gerçek. :50:

Ben zamanında çook enerji gönderdim, bana mısın demedi. :9: Yok ya enerjiyle falan alakası yok bunun insan kısmetsiz olunca. :50:

olacagına inan canım yaaa evrene mj gördermekle alakalı demiyorum...hayata karsı dik dur yıkılma hemen valla ben duydugum her firmaya mail atıyorum böyle bir alımınız var mı vs. diye :) onlar aramıyorlar sa da ben soracak banane :33:

Benim sorunum şu: Ben mesleğimi sevmiyorum. Bu yüzden öyle çok istediğim, hayallerini kurduğum, peşinden koştuğum bir firma yok. Ama çalışmam gerek, bir işim olması lazım sonuçta. Aslında çok istediğim bir yer olsa uğraşırım, çabalarım, ne gerekiyorsa yaparım ama yok. :50: Kpss de çalışıyorum bir yandan ama o da aynı şey benim için hayallerimi süsleyen bir şey değil. Heves olmayınca insanda başarı da gelmiyor bu bir gerçek. :50:

ne mühendisiydin canım sen?istanbulda yasıyordun demi? izmit sakarya yakın gelsene butaraflara işe yalnız çokta rahat yaşarsın

ne mühendisiydin canım sen?istanbulda yasıyordun demi? izmit sakarya yakın gelsene butaraflara işe yalnız çokta rahat yaşarsın

Kimya mühendisiyim. Hayır Ankara'dayım ama şehir dışına da başvuruyorum. Olsa koşa koşa giderim İzmit'e çok seviyorum orayı. Ama burdan başvurunca bi de tecrübesiz olunca pek kale almıyorlar. :50: Aslında bölümümü seviyorum, küçüklükten beri fen bilimlerine ilgim var ama Türkiye'de yapılan işi sevmiyorum. :50:

Kimya mühendisiyim. Hayır Ankara'dayım ama şehir dışına da başvuruyorum. Olsa koşa koşa giderim İzmit'e çok seviyorum orayı. Ama burdan başvurunca bi de tecrübesiz olunca pek kale almıyorlar. :50: Aslında bölümümü seviyorum, küçüklükten beri fen bilimlerine ilgim var ama Türkiye'de yapılan işi sevmiyorum. :50:

Ege Kimya - Seme Yerletirme Ynetimi burada ki mail adresine cv ni yollasana bu aralar işçi alıyorlarmış diye duydum ama bi cv göndermekten zarar gelmez... ;) birde iş kurda kayıt yaptır mutlaka...

Back