• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuzum, yeni mezunların hali ne olacak hanımlar? :(( lütfen yol gösterin

valla yakın olaydık buluşurduk :) sizden tavsiyem gerçekten sosyal olun iş bulana kadar gidin kurslara yazılın halkeğitimin birsürü kursları var iş bulana kadar oyalanacak birşeyler bulursunuz..

bilgisayar dersinden sonra,autocad derside vericem sanırım:)

Hangi bölümü bitirmiştin ? benim de solidworks öğrenmem lazım .
Var mı aranızda bilen ?

Var mı aranızda bilen ?

ben bilgisayar teknolojileri ve programlama mezunuyum ama artık teknik ressamlıga geçiş yapmak istediğim için bu programı öğreniyorum.

allah yardımcımız olsun herşeyde...

Var mı aranızda bilen ?

ben bilgisayar teknolojileri ve programlama mezunuyum ama artık teknik ressamlıga geçiş yapmak istediğim için bu programı öğreniyorum.

Kızlar sizce autocad kursuna mı gideyim yoksa 3D Max e mi?

bana sorarsan autocad bilmeden 3d max de çok zorlanırmışsın benım kuzenım kursiye istanbulda. ilk önce autocad i ögren sonra 3d max öğren dedi ... bende öyle yapıyorum şimdi autocad i öğreniyorum.

bana sorarsan autocad bilmeden 3d max de çok zorlanırmışsın benım kuzenım kursiye istanbulda. ilk önce autocad i ögren sonra 3d max öğren dedi ... bende öyle yapıyorum şimdi autocad i öğreniyorum.

Evet 3D Max için herkes zor diyor, ona daha çok ilgim var ama nedense. :31: Autocad e gideyim en iyisi.

Evet kesinlikle önce autocad öğrenmelisin 3d max çok zor bir program

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet 3D Max için herkes zor diyor, ona daha çok ilgim var ama nedense. :31: Autocad e gideyim en iyisi.

ben autocad hiç bilmiyorum o yüzden çok zorlanıyorum bana ilk 2 gün çok karışık geldi sınıfta yaptıklarımızıda şimdi yapamıyorum:43: dersten önce hocanın yakasına yapışcam yine.

ben autocad hiç bilmiyorum o yüzden çok zorlanıyorum bana ilk 2 gün çok karışık geldi sınıfta yaptıklarımızıda şimdi yapamıyorum:43: dersten önce hocanın yakasına yapışcam yine.

Autocad i biraz biliyorum menülerini falan. Fazla zor gibi gelmemişti, ama tek başıma hiç çizim yapmadım tabi.
Yapış bakalım senin derdin başka :9::9:

Autocad i biraz biliyorum menülerini falan. Fazla zor gibi gelmemişti, ama tek başıma hiç çizim yapmadım tabi.
Yapış bakalım senin derdin başka :9::9:

ayy aklımdan hiç öyle geçmedi valla kızzzzz :33: ama bilmem nasip... çok karışık ya bi silmek için neler yapıon:D başlada ozaman görürüm ben seni :33:

Sen şanslısın, benim başımda öyle yakışıklı ilgili bir hocam da yok. :33: :9:

hahaha kursa gidince özellikle erkek hoca iste valla kendisi yapışıyorlar evli değilse buluyorlar bizim gibi güzel kızları kaçırmak istemiyorlar :33:

hayırlısı olacaksa olsun askerliğinide beklerim yiğidimin vatan borcu ödemeden olmaz:52:

Amin cnm .
Tanrım gonlumuze gore versin .

Bu tarz programlari anca mmo öğrenebilirsiniz kızlar .
Ben de cok araştırdım .

Back