• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuzum, yeni mezunların hali ne olacak hanımlar? :(( lütfen yol gösterin

aslında belki de hayatımız boyunca sahip olduğumuz son boş vakitlerimiz, üzülerek geçireceğimize eğlenerek geçirmeliyiz..

ahh şöyle çok para olsaydı da, bari tatile falan gitseydik. tam zamanıymış bir yurtdışı seyahatinin

Bunlar hep boşluktan. Sen yüksek lisans düşünüyordun bir ara ne oldu vaz mı geçtin? Bir şeylerle uğraşsan iyi olur, gerçi fransızca kursuna gidiyordun sanırım ama yetmiyor biliyorum. :50:

yüksek lisansı hala düşünüyorum ama eylüle kaldı. aslında yurtdışı için başvurular yapmayı düşünüyorum toefl ve ielts sonuçlarımın zamanı dolmadan. yurtdışı yüksek lisans programlarının da başvuru zamanı geliyor bir kaç hafta sonra başlamak lazım yavaştan. onun kararsızlığındayım, para sorun işte.. bir kaç yerle burs için görüşmem lazım.. ona da üşeniyorum off

kızlar sevgi meleği haklı..
bende şikayetçiydim evde oturmaktan..
ama 1 gün gittim okula eşek sıpaları beynimi şişirdiler:9::9::9:
başka bir ilden de teklif aldım..
bakalım eşimde oraya tayin alabilirse bize yol görünecek:16::16:
ama birtek pazartesi günüm boş olacak o iş olursa..
şuanda meb de sabah 8 de başlayıp öğleden sonra 2 ye kadar çalışıyorum..
ama okul şehre 20-25 km uzaklıkta..
her gün servise bin git gel zor oluyo..
bu sebeple sabah 7:20 de falan hazır olmam gerekiyo..
yani anlayacağınız çalışsak bir dert,çalışmasak bir dert:27::27::27:

Kızlar iyi güzel diyorsunuz da çalışmak için okuduk sonuçta, ben yorulmaya razıyım. Can sıkıntısı falan değil de "işsiz" olmak çok kötü bir psikoloji. Kendini kanıtlayamamış, başarısız olmuş oluyorsun bir yerde. Tadını çıkarmak lazım belki ama tadı çıkmıyor bu psikolojiyle. :50:

yüksek lisansı hala düşünüyorum ama eylüle kaldı. aslında yurtdışı için başvurular yapmayı düşünüyorum toefl ve ielts sonuçlarımın zamanı dolmadan. yurtdışı yüksek lisans programlarının da başvuru zamanı geliyor bir kaç hafta sonra başlamak lazım yavaştan. onun kararsızlığındayım, para sorun işte.. bir kaç yerle burs için görüşmem lazım.. ona da üşeniyorum off

Yurt dışı imkanın varsa kesinlikle git, kalma buralarda. Benim ona para verecek durumum yoktu o yüzden pek üstüne düşmedim. Burs almak da kolay değil. Alsan bile belli bir harcama yapmak gerek. Ben ancak yine değişim programıyla falan gidebilirim.

kızlar ben de işsızlık depresyonu yasayanlardanım.neredeyse 5 yıldır o iğrenç derhane patronlarının köleliğini yaptım,hiç bir zamanda sarfettiğim emeğin karsılıgını aldım diyemedim,inanın en zor şeylerden biri de atanamamış öğretmen olup da işsizlık cekmek,çünkü farklı alanlardan mezun olunca özel sektörde bir şekılde imkanlar yakalayabılıyorsunuz ancak öğretmensenız ve devlete atanamamışsanız özelde vasıfsız elemansınız,özel okul kolej gibi yerlerde malesef belli kesımlerın parsellediği alanlar oluyor,okurken harcadıgınız emege paraya mı yanarsınız,hiç bir iş kolunun senin dıplomanının hiç bir öneminin olmadıgını herseferınde sana göstermesine mi,millete dert anlatmaya calıştıgına mı..zor cok zorr

kızlar sevgi meleği haklı..
bende şikayetçiydim evde oturmaktan..
ama 1 gün gittim okula eşek sıpaları beynimi şişirdiler:9::9::9:
başka bir ilden de teklif aldım..
bakalım eşimde oraya tayin alabilirse bize yol görünecek:16::16:
ama birtek pazartesi günüm boş olacak o iş olursa..
şuanda meb de sabah 8 de başlayıp öğleden sonra 2 ye kadar çalışıyorum..
ama okul şehre 20-25 km uzaklıkta..
her gün servise bin git gel zor oluyo..
bu sebeple sabah 7:20 de falan hazır olmam gerekiyo..
yani anlayacağınız çalışsak bir dert,çalışmasak bir dert:27::27::27:

ay sorma en çokta sıcacık yatağımı bırakıp gelmek koyuyor bana şuan :1:
maalesef çok emek az para
bir haftadır resmen katip oldum yaz babam yaz parmaklarımın ucu uyuştu
bin liraya yapılcak iş değilmiş burasıda mecburum şuan :5:

sen katiplik sınavına da hazırlanıyordun değil mi? olumlu yönden bakıyorum ve bak işte oraya pratik oluyor diyorum :)

Kızlar iyi güzel diyorsunuz da çalışmak için okuduk sonuçta, ben yorulmaya razıyım. Can sıkıntısı falan değil de "işsiz" olmak çok kötü bir psikoloji. Kendini kanıtlayamamış, başarısız olmuş oluyorsun bir yerde. Tadını çıkarmak lazım belki ama tadı çıkmıyor bu psikolojiyle. :50:

canım haklısın..
ama biraz daha sabır rabbim belki daha güzelini verecektir..
o yüzden sabrımızı sınıyordur..:6::6:

kızlar ben de işsızlık depresyonu yasayanlardanım.neredeyse 5 yıldır o iğrenç derhane patronlarının köleliğini yaptım,hiç bir zamanda sarfettiğim emeğin karsılıgını aldım diyemedim,inanın en zor şeylerden biri de atanamamış öğretmen olup da işsizlık cekmek,çünkü farklı alanlardan mezun olunca özel sektörde bir şekılde imkanlar yakalayabılıyorsunuz ancak öğretmensenız ve devlete atanamamışsanız özelde vasıfsız elemansınız,özel okul kolej gibi yerlerde malesef belli kesımlerın parsellediği alanlar oluyor,okurken harcadıgınız emege paraya mı yanarsınız,hiç bir iş kolunun senin dıplomanının hiç bir öneminin olmadıgını herseferınde sana göstermesine mi,millete dert anlatmaya calıştıgına mı..zor cok zorr

benim gibi bir bahtsız bedevi daha:1::1::1:
öğretmen olacağımıza köyde çiftçi olsaydık daha çok kazanırdık diyorum:9::9::9:

canım haklısın..
ama biraz daha sabır rabbim belki daha güzelini verecektir..
o yüzden sabrımızı sınıyordur..:6::6:

Yok canım ben ona bir şey demiyorum zaten, beklemekten başka çare yok ama, tadı çıkarılacak bir durum değil yani onu demek istedim. Bu öyle bir boş zaman, tatil falan değil, bildiğin işsizlik.

Şükret canım ya 1.000 tl az değil .

Acaba benim sonum ne olacak çok merak ediyorum.Kısmetse birkaç ay sonra okulum bitecek.İnşallah biter ya.

Back