- 22 Mayıs 2008
- 3.951
- 531
- 163
- 37
TERCİHEN ÜNİVERSİTE MEZUNU,
EN AZ BİR YABANCIL DİL BİLEN,
1.70 - 1.75 BOYUNDA,
50 - 60 KG ARASI,
DİKSİYONU DÜZGÜN,
PROVA MANKENİ OLARAK GÖREV ALABİLECEK BAYAN ELEMAN ARANMAKTADIR.
Biri bana prova mankeni olmak için neden üniversite mezunu olmak ve yabancı dil bilmek gerektiğini açıklayabilir mi?
cevap veriyorum: hani şeyler oluyor ya yabancı okulları tanıtıyorlar felan o yüzden yabancı dil ve eğitim şartı olabilir aklıma ilk gelen bu oldu :)
Bende bugün büyük bir kanalla görüşmeye gittim vardiyalı çalışma, izin günü bir hafta cuma, bir hafta cumartesi, diğer hafta pazarrr.
Bayramlarda vs çalışma var üstelik asgari ücret
Artık başvuru yapacak yer bile bulamıyorum ben
medya şartları, çalışma saatleri çok kötü. aşırı esnek ve rahat olmak lazım. yoksa benim de hayalimdi
Benimde hayalimde medya vardı bugün öğrendim ki gerçekten şartları çok zor. Bu kadar çalışmaya birde asgari ücret teklif ediyorlar ya inanamıyorum gerçekten.
hangi pozisyon için aradılar canım çok merak ettim :)
aaa bana da çok benzerleri oluyor. ve kendi kafamda bir yere yerleştirdim bu tarz olumsuz ve saçma gelen telefonları : bunlar bana hep elemanonline'dan başvurularım sonucunda geldi. iş yerinin kalitesini gösteriyor bence bu tarz şeyler.. o kadar çok sık oldu ki, gerçekten saçma sapan yerlere başvurduğumu düşündüm. artık elemanonline kullanmıyorum. çok ne olduğu belirsiz yerler, ve ısrarla 50 kere arayan firmalarla dolu..
seninki nereden dönüş yaptı bilmiyorum tabi.
Tatlım bu bahsettiğim kariyer.netden aradı beni elemanonline den hiç geri dönüş almıyorum nedense
Aldıklarım oldu ama gereksiz yerlerdi
Görüşmeye gitmediğim için arıyorlar ne dedikleri bile belli değil neden gideyim
Off çok zormuş bu işler yahu
Yaş oldu 22 bu sene 23 olacağım 90lıyım
Benim sınıfımda hep çalışmış sonradan okula girmiş insanlar vardı
Tecrübe edinip okumak gerek sanırım ne bilim ya olmuyor böyle
Okulu kazanırsam heralde 93/94lülerle okuyacağım şaka gibi
Anaaa şoklardayım şuanTERCİHEN ÜNİVERSİTE MEZUNU,
EN AZ BİR YABANCIL DİL BİLEN,
1.70 - 1.75 BOYUNDA,
50 - 60 KG ARASI,
DİKSİYONU DÜZGÜN,
PROVA MANKENİ OLARAK GÖREV ALABİLECEK BAYAN ELEMAN ARANMAKTADIR.
Biri bana prova mankeni olmak için neden üniversite mezunu olmak ve yabancı dil bilmek gerektiğini açıklayabilir mi?
Aslında pozisyon zevkli gibiymiş :26:Kj operatörü olarak canım.. Yayınlardaki altyazıları hazırlayan kişi olarak çağırdılar yani
Hey anam hey kardeşiml yaşıtındakilerle okuyacağım he94lüler 1. sınıf bu sene. 95 lilerle okuyacaksın :) Yaşlandık bizAma bir önemi yok sevdiğin şeyi yapıyor olduktan sonra :)
Anaaa şoklardayım şuanYabancı dil belki yabancı tasarımcı / terzi varsa onun içindir.
Ama üni. mezuniyetiyle alakasını kuramadım
Aslında pozisyon zevkli gibiymiş :26:
Hey anam hey kardeşiml yaşıtındakilerle okuyacağım he
Hoş bende kendi sınıfımda böyleydim
Evet mesleğimi sevdikten sonra gerisi boş
Kimseyle görüşmesemde olur sonuçta üni arkadaşlığının tadına vardım
Aynı zamanda not verirsen iyi vermezsen kötü olduğunu da :))
Henüz özleyecek kadar uzak kalmadım hala öğrenci olduğum için ama doydun mu dersen hayırrrr bir üni daha okumakta gözüm
SEN?
Öğrenciliği özleyen var mı?
neye elimi atsam çürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?