Dün beni bir yerden aradılar bugün için
Ama nerden aradıklarını anlamadım o kadar hızlı konuştu ki
Geri de aramadım
Ne biçim ik çalışanıdır o ya
Ne kadar pahalıymış dış ticaretİyi ki açıköğretime başlamışım.
marmara unide ne kadar pahalıymış . Karaty uni dış ticaret kursu 800 tl.
ben kendim ödesem o bile ban cok gelir gerçi
hepimiz maaşın yüksek olmasını isteriz, ama olmuyor800 lira düşükte olsa, fena değil gene. düzgün bir yerse, başlangıç için iyi olur senin için. boş oturmayalım artık, birimiz zinciri kırıp işe girerse, sanki gerisi gelir :)
yalnız, yol yemek olmadan 800 lira olmaz. onu kesin konuşman lazım, yemek için yemek kartı veya ticket falan vermeleri lazım her şekilde. yemeğe yine para gider, önemli de.. yol içinde öyle biraz vermeleri lazım. yoksa 800 liradan cebine anca 200 300 kalır.
bende de bazen öyle oluyor, ağızda geveliyorlar sanki. nereden aradınız anlamadım diyorum, yine geveliyor. hızlı hızlı konuşuyor. sanki zamanla yarışıyor, mitten arıyor, veya cia ajanı mubarek.. tane tane söylese ölecek..
ben de sinirlenip, iş arayışım son buldu teşekkürler deyip kapatıyorum öyle olunca.
Kızlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum, çok saçma geliyor ama "acaba nerde yanlış yapıyorum" diye kendi kendime sorarken bir şeyi farkettim. Şu ana kadar duyduğum işe girenlerin hepsi benden büyük. Ya geç kazanmışlar, ya okulu uzatmışlar veya hazırlık okuyup ordan 1 sene kaybetmişler vs. Hep 2-3 yaş büyükler benden. Yaşın bir önemi olabilir mi? Mantıksız geliyor, küçük olmanın hep avantaj olduğunu düşünüyordum ama artık tesadüf mü desem nedir bu istatistiklere göre böyle bir sonuca vardım.Ya da deliriyorum artık işsizlikten
Yok hayatım özel sektör genelde hep belirtir 18/25 yaş arası
Kurumsal firmalarda 30 a kadar yükseltir
Önemli olan yaş, baş, saç değil tecrübe
Bende şunu farkettim çalışanların hepsi ya aşırı bakımlı yada zayıf
Yani orta halli biri tecrübesi yoksa giremiyor
En son gittiğim hastane görüşmesinde diğer kızla uzunca görüşüp beni 5 dk postalamasından vardım bu sonuca
Aynen bir ik uzmanın daha pozitif, ilgili olması gerekir
Ama bildiğim buzdolabı gibiler cv ye gittiğimizde bakıyorlar sadece.
Az önce Kartalda bir banka için müşteri temsilciğine aradılar
Satış kesinlikle yok dedi
Servis yemek varmış
Bir gidicem artık ç.m filan seçme lüxü kalmadı
Para biriktirmem lazım
hayırlısı olur inş. neden birikim yapmam gerek?
Eylüle kadar biriktirmem şart
Sağlık eğitimine devam etmek istiyorum
O yüzden yani
Sırf aileme dayanmak istemiyorum artık
hele bir görüşmede adam yasımı sordu 25 dedim neden bu yasına kadar çalışmadın dedi
çalıştım üniversiteden önce sonra okulu kazandım çıktım mezun oldugumdan beride iş bulamadım dedim
adam ben hmm üni mezunusun yani dedi
gerzek! önünde duran cv yi bile okuyamayan aygırı bide i.k. yapıyorlar
Kızlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum, çok saçma geliyor ama "acaba nerde yanlış yapıyorum" diye kendi kendime sorarken bir şeyi farkettim. Şu ana kadar duyduğum işe girenlerin hepsi benden büyük. Ya geç kazanmışlar, ya okulu uzatmışlar veya hazırlık okuyup ordan 1 sene kaybetmişler vs. Hep 2-3 yaş büyükler benden. Yaşın bir önemi olabilir mi? Mantıksız geliyor, küçük olmanın hep avantaj olduğunu düşünüyordum ama artık tesadüf mü desem nedir bu istatistiklere göre böyle bir sonuca vardım.Ya da deliriyorum artık işsizlikten
Bana dedi ki kadın, 10.30 da aradı beni 11 de görüşmeye gelir misiniz
Bende süpermanım ya 1 saatte zor gideceğim yere yarım saatte hazırlanır giderim
Dünden beri arayıp duruyor açmıyorum
Üstelik sanayi bölgesinde çalışıyorlarmış istemedim servisi filan yoksa tekin görmüyorum İstanbul gibi bir yerde.
Bende şunu farkettim çalışanların hepsi ya aşırı bakımlı yada zayıf
Yani orta halli biri tecrübesi yoksa giremiyor
En son gittiğim hastane görüşmesinde diğer kızla uzunca görüşüp beni 5 dk postalamasından vardım bu sonuca
inan aynı şeyi ben de çok düşünüyorum. benim de çevremde genelde öyle, zaten okulda da sınıf arkadaşlarım arasında tek 90 doğumlu bendim. herkes 89 88'di minimum.
ama bence biz şanslı kesimiz, 1 2 sene bile çok boşa geçirmemek lazım. (gerçi şu anda aylarımız boşa geçti ama..) küçük yaş bence hep avantajdır. bu konuda öteki türlü düşünmemeye çalışıyorum. bir de ona takarsam kafamı, yandım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?