Çok mutsuzum, yeni mezunların hali ne olacak hanımlar? :(( lütfen yol gösterin

Dün beni bir yerden aradılar bugün için
Ama nerden aradıklarını anlamadım o kadar hızlı konuştu ki
Geri de aramadım
Ne biçim ik çalışanıdır o ya

bende de bazen öyle oluyor, ağızda geveliyorlar sanki. nereden aradınız anlamadım diyorum, yine geveliyor. hızlı hızlı konuşuyor. sanki zamanla yarışıyor, mitten arıyor, veya cia ajanı mubarek.. tane tane söylese ölecek..

ben de sinirlenip, iş arayışım son buldu teşekkürler deyip kapatıyorum öyle olunca.

marmara unide ne kadar pahalıymış . Karaty uni dış ticaret kursu 800 tl.

ben kendim ödesem o bile ban cok gelir gerçi

az para değil ama belki benim bilgisizliğimdendir, karatay üni'i hayatımda duymadım. orada bile 800se, marmara'nın 3000 istemesi olası..

aynen canım hiçbişey kalmaz. koskoca esnaf ve sanatkarlar odası birliği nasıl olurda yemek vermez anlamıyorum yani tuhaf geliyor bana. bakalım haber bekliyoruz.

dediğin gibi birimiz iş bulsak geliri gelicek gibi:)

Kızlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum, çok saçma geliyor ama "acaba nerde yanlış yapıyorum" diye kendi kendime sorarken bir şeyi farkettim. Şu ana kadar duyduğum işe girenlerin hepsi benden büyük. Ya geç kazanmışlar, ya okulu uzatmışlar veya hazırlık okuyup ordan 1 sene kaybetmişler vs. Hep 2-3 yaş büyükler benden. Yaşın bir önemi olabilir mi? Mantıksız geliyor, küçük olmanın hep avantaj olduğunu düşünüyordum ama artık tesadüf mü desem nedir bu istatistiklere göre böyle bir sonuca vardım. Ya da deliriyorum artık işsizlikten

Bana dedi ki kadın, 10.30 da aradı beni 11 de görüşmeye gelir misiniz
Bende süpermanım ya 1 saatte zor gideceğim yere yarım saatte hazırlanır giderim
Dünden beri arayıp duruyor açmıyorum
Üstelik sanayi bölgesinde çalışıyorlarmış istemedim servisi filan yoksa tekin görmüyorum İstanbul gibi bir yerde.

Yok hayatım özel sektör genelde hep belirtir 18/25 yaş arası
Kurumsal firmalarda 30 a kadar yükseltir
Önemli olan yaş, baş, saç değil tecrübe

Bende şunu farkettim çalışanların hepsi ya aşırı bakımlı yada zayıf
Yani orta halli biri tecrübesi yoksa giremiyor
En son gittiğim hastane görüşmesinde diğer kızla uzunca görüşüp beni 5 dk postalamasından vardım bu sonuca

Biliyorum canım ama benim bu bahsettiğim kişilerin de tecrübesi yok ki benimle beraber mezun oldular. :26:
Dış görünüşe önem verdiklerini pek sanmıyorum ben ya hani tabi ki bakımlı ve temiz olmak, iyi giyinmek şart ama diğer özelliklere çok takılmıyorlardır.

hele bir görüşmede adam yasımı sordu 25 dedim neden bu yasına kadar çalışmadın dedi

çalıştım üniversiteden önce sonra okulu kazandım çıktım mezun oldugumdan beride iş bulamadım dedim

adam ben hmm üni mezunusun yani dedi

gerzek! önünde duran cv yi bile okuyamayan aygırı bide i.k. yapıyorlar

Aynen bir ik uzmanın daha pozitif, ilgili olması gerekir
Ama bildiğim buzdolabı gibiler cv ye gittiğimizde bakıyorlar sadece.

Az önce Kartalda bir banka için müşteri temsilciğine aradılar
Satış kesinlikle yok dedi
Servis yemek varmış
Bir gidicem artık ç.m filan seçme lüxü kalmadı
Para biriktirmem lazım

hayırlısı olur inş. neden birikim yapmam gerek?

Bu yaşa kadar neden çalışmadın ne demek ya iş bulduk da çalışmıyoruz sanki Zaten işe alım yapan herkes kendine İK müdürü diyo, çok büyük kurumsal şirketlerin İK ları hariç doğru düzgün İK olan yok.

inan aynı şeyi ben de çok düşünüyorum. benim de çevremde genelde öyle, zaten okulda da sınıf arkadaşlarım arasında tek 90 doğumlu bendim. herkes 89 88'di minimum.

ama bence biz şanslı kesimiz, 1 2 sene bile çok boşa geçirmemek lazım. (gerçi şu anda aylarımız boşa geçti ama..) küçük yaş bence hep avantajdır. bu konuda öteki türlü düşünmemeye çalışıyorum. bir de ona takarsam kafamı, yandım :)

aaa bana da çok benzerleri oluyor. ve kendi kafamda bir yere yerleştirdim bu tarz olumsuz ve saçma gelen telefonları : bunlar bana hep elemanonline'dan başvurularım sonucunda geldi. iş yerinin kalitesini gösteriyor bence bu tarz şeyler.. o kadar çok sık oldu ki, gerçekten saçma sapan yerlere başvurduğumu düşündüm. artık elemanonline kullanmıyorum. çok ne olduğu belirsiz yerler, ve ısrarla 50 kere arayan firmalarla dolu..

seninki nereden dönüş yaptı bilmiyorum tabi.

hahaha, ben de bunu farkettim. hatta 38 bedende, 36'a düşersem, belki iş bulurum diye bazen trajikomik şakalar yapıyorum kendime.

gittiğim mülakatlarda gördüklerim, benimle beraber bekleyenler hep uzun boylu zayıf ve uzun saçlı kızlar. tecrübeye ek, tipte çok önemli sanırım özel sektörde

Gitti işte o şans da kalmadı 23 olacağız işte bu sene o kadar da küçük sayılmayız artık :)

TERCİHEN ÜNİVERSİTE MEZUNU,
EN AZ BİR YABANCIL DİL BİLEN,
1.70 - 1.75 BOYUNDA,
50 - 60 KG ARASI,
DİKSİYONU DÜZGÜN,
PROVA MANKENİ OLARAK GÖREV ALABİLECEK BAYAN ELEMAN ARANMAKTADIR.

Biri bana prova mankeni olmak için neden üniversite mezunu olmak ve yabancı dil bilmek gerektiğini açıklayabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…