- 22 Mayıs 2008
- 3.951
- 531
- 163
- 37
Bu gün 2 yerle iş için görüşmeye gittim. İkincisinde kapıdan çıkarken göz yaşlarıma engel olamadım..
Yeni mezunsam deneyimsizsem napıyım ? Nerde deneyim kazanıcam ben kimse beni işe almazken?
Boşuna mı hazırlandım ben o sınava? Stresten hastalandım yatağa düştüm. Kazandım 4 sene kafa patlattım bitireyim diye..
Cvme bakıp deneyimli eleman arıyoruz diye anında elime geri vermeleri içinmiydi bütün bunlar..
Napıyım ben şimdi o kadar emek verdim üç kuruşa gidip marketlerde mi çalışayım mesleğimi yapmak varken..
İçimde yaşama sevinci kalmadı resmen.. Yazık diyorum gerçekten yazık bize..
Daha önce gittiğim bir yere söyledim zaten. O kadar hevesle gitmiştim ki. Ufak bi yerdi zaten burası da alır artık dedim. Kadın cvyi eline aldı ve deneyime sahip elemanlar arıyoruz dedi.cv'inde senin tecrübeli olmadıgını görüyorlar halbuki sırf kendilerini/egolarını tatmin etmek için bunu yapıyorlar. keşke çıkmadan bunu onlara söyleseydin! benım de basıma geldi bu. bi fabrıkaya beden işçisi olacaktım adam bana fabrıka deneyimin yok dedi.
eger bir görüşmem de daha bunu bana söylerlerse hiç çekinmicem bunu söylicem onlara gerekirse sesimi yükselticem! isterlerse yaka paça dışarı atsınlar! terbiyesizler!!!
Bu gün 2 yerle iş için görüşmeye gittim. İkincisinde kapıdan çıkarken göz yaşlarıma engel olamadım..
Yeni mezunsam deneyimsizsem napıyım ? Nerde deneyim kazanıcam ben kimse beni işe almazken?
Boşuna mı hazırlandım ben o sınava? Stresten hastalandım yatağa düştüm. Kazandım 4 sene kafa patlattım bitireyim diye..
Cvme bakıp deneyimli eleman arıyoruz diye anında elime geri vermeleri içinmiydi bütün bunlar..
Napıyım ben şimdi o kadar emek verdim üç kuruşa gidip marketlerde mi çalışayım mesleğimi yapmak varken..
İçimde yaşama sevinci kalmadı resmen.. Yazık diyorum gerçekten yazık bize..
havaalanları hakkındaki görüşleriniz neler? benim hiç bilgim yok, bir arkadaşım sahiba gökçende çalışıyordu free shopta ama.
babamın bir arkadaşı döviz bürosuyla ilgili benimle görüşmek istiyor, sabiha gökçende. babama da 'iyi bir başlangıç olabilir, dilini ilerletir, oradan başka yerlere geçer, zaten maaşlar çok iyi burada' demiş. babam da yarın git görüş diyo devamlı. şimdi gitmezsem ayıp olur.. ama hiç istemiyorum.
döviz bürosunda çalışma düşüncesi çok çok farklı geliyor - maalesef iyi anlamda değil -
üniversitelerin insan kaynakları yönetimi sertifikalarının geçerliliği ne düzeyde sizce? iş bulmada katkı sağlar mı? başka alandan mezun olan biri için iky aöf önlisans okumak,yüksek lisans yapmak veya sertifika prog. katılmak arasında hangisi daha avantajlı?
üniversitelerin insan kaynakları yönetimi sertifikalarının geçerliliği ne düzeyde sizce? iş bulmada katkı sağlar mı? başka alandan mezun olan biri için iky aöf önlisans okumak,yüksek lisans yapmak veya sertifika prog. katılmak arasında hangisi daha avantajlı?
dün SEBOB a iş görüşmesine gittim proje yöneticisi olarak memur gibi sabah 8 akşam 5 cumartesi pazar tatil. ama tek kötü yanı yemek +yol yok
memurdan farkın sadece 4b ye baglı olmaman sanırım. daha maaş konuşmadık ama aracı olan abla 800 lira düşünüyorlarmış dedi
ama sen biraz pazarlıga gir dedi ama görüşmeye gittiğimde hiç maaş vs. konuşmadık sadece yapacagım işi anlattı bana bende çalışma saatlerini sordum maaşı sormama vakit bile bırakmadı. bikaç gün içinde döneriz size dedi..Artık dönerlermi dönmezler mi bilmiyorum aracı olan ablada en azından başka daha iyi bir yer bulana kadar devam edersin dedi. kariyerinde etkili olur yöneticilik dedi. bugünde cuma ama hala dönmediler...
egr bu işe kabul edilirsem netten online sertifikalardan alıcam yöneticilikle kalite ile ilgili inş. gelecek dönemde de işletmeden lisansa tamamlıcam onu yaparkende ingilizce kursunada gidicem. yasım 25 bu aradayılmadım! yılmıcam! koca bulucam bu istediklerimin hepsini de yapıcam inş.!
Koca bulucamİnşallah hepsini yaparsın canım istedikten sonra niye olmasın. 800 lira çok azmış ama ya :26: Asgari ücret neredeyse. Mecbur kalıp kabul edeceğimizi bildikleri için böyle yapıyorlar işte. Köleden farkımız yok.
evet kocada bulucam diğer istediklerimide yapıcam inş.
aşk istiyorum artık :) asgari ücret veriyor ama yol yemek yok.. asgari ücret veren yerlerin yemegi yolu oluyor en azından, bunda oda yok oyüzden tekrar görüşmeye çagarırlarsa 1000 lira dicem. hee illa 800 derlerse mecburen kabul edicem çünkü 1,5 yıldır evdeyim. yeter artık iş buluna kadar devam ederim.
evet kocada bulucam diğer istediklerimide yapıcam inş.
aşk istiyorum artık :) asgari ücret veriyor ama yol yemek yok.. asgari ücret veren yerlerin yemegi yolu oluyor en azından, bunda oda yok oyüzden tekrar görüşmeye çagarırlarsa 1000 lira dicem. hee illa 800 derlerse mecburen kabul edicem çünkü 1,5 yıldır evdeyim. yeter artık iş buluna kadar devam ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?