ahhh canm keşkee nerdeee o günlerrr daha bugün biriyle konuştumm olumsuz cevabı geldii çokta umut bağlamıştım o işe yıkıldım resmen çok üzgünüm bunaldım artık evde oturmaktann ne yapsam bilemedim
Bende bir fabrikadan arandım kızlar
Bir çok şubesi olan bir reklam firması. Grafiker olarak başvurmuştum kabul etmişler
Buda tercihlerimin arasında olan bir pozisyondu o kadar program biliyorum işe yarasın
Bende bir fabrikadan arandım kızlar
Bir çok şubesi olan bir reklam firması. Grafiker olarak başvurmuştum kabul etmişler
Buda tercihlerimin arasında olan bir pozisyondu o kadar program biliyorum işe yarasın
Bu torpil bulanlar nasıl buluyor anlamıyorum. Torpilsiz iyi bir yere girilmiyor deniliyor da, torpil olayı nasıl işliyor? Ben de mezun olduğumdan beri tanıdık aracılığıyla onlarca büyük şirketlere cv'mi yolladım, hiç tık çıkmadı.
Olmadı kızlarşuanda böyle bir ihtiyaçları yokmuş halbuki çok ümitliydim ne yapalım hayırlısı.
başvuru için çok fazla süre kalmamış ama ilanı görünce yinede paylaşmak istedim
23 OCAK 2013 İSTANBUL MEMUR ALIM SINAVI | Türkiye İş Bankası İnsan Kaynakları
off, bu aralar iyice moralim bozuk ya :/ bi iş umudu olsa en azından da, kafam dağılsa.. çok darlanıyorum
al benden de o kadar..
geceleri uyumama, 15 gün regl gecikmesi ve tansiyon düşüklüğü falan başladı. sanırım bunlar hep sıkıntıdan, uzun zamandır ilk kez böyle oldum. sanırım düşündüğümden daha çok kafama takıyorum şu iş olaylarını
ben de dedim telefonda böyle konuşmamıştık diye, ik müdürü dedi ki, asistanımız yanlış yönlendirmiş herhalde diye geçiştirdi. sonra da dedim zaten ben staj düşünmüyorum diye..
o mağaza sorumlusu olan net maaş yol içinde olarak 1000 1100 düşünüyormuş, hesap yaptım kafamdan yol parası 150 yapıyor ortalama. yemek oradanmış.
mağaza sorumlusu olayını biraz araştırıcam.
aaa bir de adam dedi ki, geçici bir iş olarak düşünüyorsanız hiç başlamayın dedi. biz uzun süreli eleman arıyoruz dedi.
düşünüyorum orada uzun süreli çalışırsam ne olabilirim diye de, uluslararası ilişkiler okudum, mühendis veya mimar olsam oradaki adamlar gibi belki yükselirsin ama ben en fazla ne olabilirim orada..
kafam allak bullak. eğer o mağaza işi olursa pazartesi başlatmak istiyorlarmış, yani cuma ctesi en geç haber gelirmiş.
moralim oldukça bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?