Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlarr nolur benim içinde dua edin gecenin şu saatinde bile iş başvurusu yapmaktan gözlerim ağrıdı artık hiç mi biyer denk gelmez bendemi sorun var anlayamadım dualarınıza ihtiyacım varr
Cv hazırlamak çok zor cidden ya özellikle tecrübesiz birisi için. Ne yazabilirsin ki? Bir de bu cv mi iyi hazırladım ondan alındım hikayesine inanamıyorum nedense. Hep tanıdık gibi geliyor. İlk aşamada yani. Ya da cidden çok kötü hazırlamışımdır cv'mi o da olabilir.
Süresi bitmiş ya çok üzüldüm şuan
yok gerçek o iyi bir cv için çok uğraştım.cv nedir bilmeyen ben.herkes bir şey diyordu ama bir zaman sonra oturdum kendi cv mi kendim yazmayı başardım.
kendime göre bir kalıp çıkardım ve zamn zaman içindeki bir kelimeyi bile oynatacak olsam da cv mi güncel tuttum.çünkü firmalar ilan vermeden önce mevcut olan hesaplarıyla
kendileri veri tabanı üzerinden güncel cvlerden yola çıkarak tarama yapıyorlar.sonuç olarak da hiç başvurmadığınız bir yerden çağrılabiliyorsunuz.
merhaba kızlar
konunuzu birkaç gündür takip ediyorum. önceki sayfalarda konuştuğunuz bi konu kafama takıldı sormak istedim.
istanbul üni auzef ile anadolu üni aöf kıyaslamışsınız. aöfte açıktan olduğu yazmıyo demişsiniz.
ama cv de anadolu üni yazıyorsa direk açıköğr olduğu akla zaten geliyo ama ist üni daha yeni olduğu için pek bilinmiyor diye düşündüm ben. işe girerken diploma isteniyor mu yani bakıyor mu işverenler?
Allah yardımcın,yardımcımız olsun
İyi bir cv için çok uğraştım demişsin canım, faydasını gördün mü?
Yüksek lisansa başlayıp bir yandan da kpss ye hazırlanmaya karar verdim. Özelden bana hayır yok.
ben bilgisayar teknolojileri ve programlama mezunuyum. birde iş bulamadıgım için tıp sektereliği kursuna gittim.
bugün bir diş polikliğine iş görüşmesine gittim. adam ben şimdiye kadar hep uzun zamanlı elemanlar yanımda çalıştırdım uzun süreli bir iş arkadası istiyorum dedi
sigorta yapmıyormusunuz diye sordum. ADam hayır yapmıyorum dedi. şimdi bunun yanında 5 yıl çalışanlar sigortasız mı bukadar çalışmış? PES!
tabiki reddettim.
ocak sonu mu belli olacak canım senin başvurular?