• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuzum, yeni mezunların hali ne olacak hanımlar? :(( lütfen yol gösterin

Tabii ki hemen anlatıcam inşallah olumlu yönde olur. Karda kışta zor oluyor hele de İstanbulda. Bir ilçeden öteki ilçeye geçmek 40/50 dk

hiç sorma ya, bugün beşiktaşta mahsur kaldım kardanadam oldum yollarda bembeyaz.. vapurlar çalışmadı 30 40 dk bekledim en az. trafik kilitti, metrobüse falanda gidilmedi. penguen gibi yürünüyor zaten yollarda düşmemek için. bayağı zorlandım..

ama kartal sana yakın değil mi?

hiç sorma ya, bugün beşiktaşta mahsur kaldım kardanadam oldum yollarda bembeyaz.. vapurlar çalışmadı 30 40 dk bekledim en az. trafik kilitti, metrobüse falanda gidilmedi. penguen gibi yürünüyor zaten yollarda düşmemek için. bayağı zorlandım..

Hastanenin insan kaynakları başka yerde şans olsa zaten o kadar yol gidicem ne alakaysa farklı yerde olması
Birde hastanenin kendi ik.sı

Hastanenin insan kaynakları başka yerde şans olsa zaten o kadar yol gidicem ne alakaysa farklı yerde olması

allah allah olaya bak yaa.. yarın bana da bir iş görüşmesi çıktı. bosh/siemens grubu, genel başvuru yapmıştım TEMMUZDA! bugün aradılar. iş görüşmesi yarın sabah. adresi yeni mail atmışlar. kartaldaymış taa. bana da yine yollar göründü

allah allah olaya bak yaa.. yarın bana da bir iş görüşmesi çıktı. bosh/siemens grubu, genel başvuru yapmıştım TEMMUZDA! bugün aradılar. iş görüşmesi yarın sabah. adresi yeni mail atmışlar. kartaldaymış taa. bana da yine yollar göründü

ay canım bol şanss sana o zaman hadi dualarımız seninle beklentini karşılar inşallah :nazar:

ne alaka ya ik ayrı yerde mi oluyormuş :( ilk defa duydum ...umdugun guzel gecer inş. görüşmen

buzzzz her yer kızlar iş bulucaklar yakın yerden bulsun gelmesi gitmesi ayrı dert su sogukta :((

Vallahi kabanı botu giyip gidicem bu havada öyle klasik giyinip gidersem donabilirim yollarda
Artık idare etsinler

Kızlar hastane özel bir göz hastanesi, farklı farklı ilçelerde şubeleri var sanırım ondan ayrı bir yer tutmuşlardır
Ama bana da saçma geldi gidip görelim bakalım

Chloen, inşallah seninde güzel geçer :16:

Vallahi kabanı botu giyip gidicem bu havada öyle klasik giyinip gidersem donabilirim yollarda
Artık idare etsinler

Kızlar hastane özel bir göz hastanesi, farklı farklı ilçelerde şubeleri var sanırım ondan ayrı bir yer tutmuşlardır
Ama bana da saçma geldi gidip görelim bakalım

Chloen, inşallah seninde güzel geçer :16:

görüşme yapacağın yer neresi?
inşallah umduğundan daha güzel geçer:31:

Merhaba kızlar, yeni geldim sayılır
Hemen anlatayım;
Saat 13.30 da olan görüşmemi sekreter aradı 16.30a aldı halbuki ben yola çıkmıştım otobüsteydim
Zaten soğuk, yollar karlı zor oldu gitmek
Heralde dedim kafe filan vardır otururum ama yoktu sadece kızılay vardı bende girdim oranın kafetaryasında bekledim
Saat 4 oldu gittim yarım saat erken gittim yani
Tam binaya girerken bir kız daha geldi ama ne özgüven görmeniz lazım:53:
İlk önce onu aldılar yaklaşık 10/15 dk konuştular
Öyle bir yürüyor ki dedim bunun yanında şansım 0.
Sonra beni aldı ik müdürü
Buzdolabı gibiydi
Hala şoktayım
Bir ik müdürü nasıl bu kadar negatif olabilir ya
5 dk filan konuştu benimle
Bir ara kelime kuramadım bana tip tip baktı sonra ben soru sordum o kekeledi :27:
Kendini görmez beni görür tabi
Staj yaptığım kamu kurumu hakkında sorular sordu
hangi departmanda yaptın dedi Halkla ilişkiler dedim şartları iyi miydi diye sordu bende açıkladım sonra dedi ki yok ben kurumun çocuklara sağladığı şartları sordum
Bende beyin okuyordum ya anlamam gerekirdi:19:

Sonuç olarak pek içime sinen görüşme olmadı
Beni beğenmiş olacağını sanmıyorum

Bir de çok garip bir gündü
2 kere aynı olayı yaşadım
Görüşmeye gitmeden önce bizim evin ordaki asm ye gittim
Kapıdan bir çift çıktı adam bana baktı sonra eşi mi artık neyiyse sen ona mı baktın? diyerek kavga ettiler
Otobüste de kız sevgilisi kıskandı benden
Sanırsın adriana limayım havalar 1500.
Tamam kıskanırsında sanki herkes sizin sevgiliniz peşinde.

Böyle işte kızlar çok konuştum
Olumlu olursa haftaya cuma çalışılacak hastaneye ücret görüşmesine çağıracaklarmış

O değilde karda kışta eziyete değmiyor ya ona üzülüyorum
Rabbim hepimize hayırlı kapılar açsın

Chloen, senin görüşmeni merak ediyorum

Son düzenleme:
Hiç belli olmaz canım çok iyi geçti kesin alındım dersin olumsuz derler, kötü geçtiğini düşünürsün bir bakmışsın aramışlar. Umudunu kaybetme bence. :34:

İnşallah ya vallahi artık bunalım geçiricem
Yeni bir bölüm okumak var aklımda ama işe girmem şart yoksa oda yalan olur

sevgimeleği, ne olacağı hiç belli olmaz. sana göre olumsuz geçenler bazen olumlu dönüyor.. ama anladığım kadarıyla seninde çok içine sinmemiş..
bugün biraz yorucu bir gün geçirmişsin, uyuz aksilikler başına gelmiş. ama durmak yok, başvurulara devam :)

Bende anlatayım bugünkü bosh/siemens maceramı.. gerçi çok anlatılacak bir şey yok, sabah 9 daydı, 8 buçukta orada oldum, ve beni 9.45te içeri aldılar, toplam 1saat 15 dk beklemiş oldum.
IK asistanı şimdi sizi içeri alabiliriz diye IK müdürünün odasına benimle yürüdü. o sırada da "biraz beklettik" dedi, ben de "bekletmek özelliğiniz herhalde, temmuzda başvurdum ocakta geri dönüş aldım sonuçta" dedim. sonra anında pişman oldum. kız bir şey demedi zaten genç biriydi. ama pişman oldum, gereksiz bir çıkıştı.

neyse görüşmeye geçiyorum; genel başvurumun sonucunda beni 'uygun'(!) gördükleri pozisyon: şikayet için çağrı merkeziymiş.. gerisini anlatmama gerek yok herhalde..

bugünde böyle bir gün geçirdim. sinirlerim gergin bu bir kaç gündür kızsal dönemlerden dolayı olduğunu düşünüyorum, ama işsizlik artık yeter dedirtiyor, sinirlerim tepeme çıkıyor, tuhaf biri oluyorum. veya bana öyle geliyor bilemedim.

İşkurun sitesinde hiçbir ilana başvuramıyorum lisans olduğum için.
Hiç mi bir önlisans- lisans aramazsınız arkadaş ya
Full orta öğretim -lise dengi
Vallaha okurken bu hale düşeceğimi hiç düşünmedim
Ne kadar kötüymüş bu psikoloji.

Chloen, gereksiz bir çıkış olmamış bence ben olsam bende kızardım
Biraz fazla bekletmişler.

Bende anlatayım bugünkü bosh/siemens maceramı.. gerçi çok anlatılacak bir şey yok, sabah 9 daydı, 8 buçukta orada oldum, ve beni 9.45te içeri aldılar, toplam 1saat 15 dk beklemiş oldum.
IK asistanı şimdi sizi içeri alabiliriz diye IK müdürünün odasına benimle yürüdü. o sırada da "biraz beklettik" dedi, ben de "bekletmek özelliğiniz herhalde, temmuzda başvurdum ocakta geri dönüş aldım sonuçta" dedim. sonra anında pişman oldum. kız bir şey demedi zaten genç biriydi. ama pişman oldum, gereksiz bir çıkıştı.

neyse görüşmeye geçiyorum; genel başvurumun sonucunda beni 'uygun'(!) gördükleri pozisyon: şikayet için çağrı merkeziymiş.. gerisini anlatmama gerek yok herhalde..

bugünde böyle bir gün geçirdim. sinirlerim gergin bu bir kaç gündür kızsal dönemlerden dolayı olduğunu düşünüyorum, ama işsizlik artık yeter dedirtiyor, sinirlerim tepeme çıkıyor, tuhaf biri oluyorum. veya bana öyle geliyor bilemedim.

Uluslararası ilişkiler mezunu olarak özelde tam anlamıyla kendi işini yapabileceğin bir yer var mı canım? Merak ettim, ben de bir zamanlar bu bölümü okumayı düşünmüştüm ama hep devlet işi gibi gelmişti?

Uluslararası ilişkiler mezunu olarak özelde tam anlamıyla kendi işini yapabileceğin bir yer var mı canım? Merak ettim, ben de bir zamanlar bu bölümü okumayı düşünmüştüm ama hep devlet işi gibi gelmişti?

genelde devlet canım.. bir de gazetecilik. çoğu köşe yazarı uluslararası ilişkiler mezunu. onun içinde torpil lazım :/ gazeteler çok kötü şartlarla başlatıyorlar ( 2 sene staj, sonrası belki kadro şeklinde ) bir tanıdığın olursa anca kadroya alıyorlar-mış.

İşkurun sitesinde hiçbir ilana başvuramıyorum lisans olduğum için.
Hiç mi bir önlisans- lisans aramazsınız arkadaş ya
Full orta öğretim -lise dengi
Vallaha okurken bu hale düşeceğimi hiç düşünmedim
Ne kadar kötüymüş bu psikoloji.

Chloen, gereksiz bir çıkış olmamış bence ben olsam bende kızardım
Biraz fazla bekletmişler.

İşkur a sırf işsizlik oranını artırmak için üye oldum :52: Bazı kurumlar başvuruları oradan alıyor ama mesela botaş geçen ordan aldı tabi beni değil :37: Sözleşmeliler bile 90la kapatıyor ya hayret bişey.

genelde devlet canım.. bir de gazetecilik. çoğu köşe yazarı uluslararası ilişkiler mezunu. onun içinde torpil lazım :/ gazeteler çok kötü şartlarla başlatıyorlar ( 2 sene staj, sonrası belki kadro şeklinde ) bir tanıdığın olursa anca kadroya alıyorlar-mış.

Anladım. Gazete güzel olurdu aslında ama senin için en iyi yer dışişleri sanırım. :31:

İşkur a sırf işsizlik oranını artırmak için üye oldum :52: Bazı kurumlar başvuruları oradan alıyor ama mesela botaş geçen ordan aldı tabi beni değil :37: Sözleşmeliler bile 90la kapatıyor ya hayret bişey.

ben de bakıyım şuraya yaa :) işsizlik oranı benle de artsın, görenler utansın ülke halinden

Vallahi kızlar ya 7 sayfa lise mezunu kendi ilçemden lisans 0 :9:
Yok böyle birşey ya devlet bize sahip çıkmıyor :43:

Botaşı gördüm şartlarınıda gördüm :53:

Aramızda grafiker olan varsa güzel bir ilan şartlar çok iyi

ARZU DİLMEN
Son Başvuru Tarihi: 08.02.2013

Genel Şartlar ve Notlar

İş giysileri üreten firmamızda istihdam edilmek üzere, Tercihen BAYAN , lisans mezunu ,22- 35 yaşları arasında grafiker aramaktayız.servisimiz bulunmamaktadır.DUDULLU, SARIGAZİ, YENİDOĞAN, SULTANBEYLİ, ÜMRANİYE civarında ikamet eden kişileri yönlendirebilirsiniz. Maaş 1500 TL. çalışma saatler 08:30- 18:30 cumartesi 14:00 e kadar

Yurtiçi
Çalışma Adresi : IHLAMURKUYU MH. GÜLTEPE SK. NO :1
ÜMRANİYE
İSTANBUL / TÜRKİYE
Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÜMRANİYE , SULTANBEYLİ , SANCAKTEPE

Back