Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
"Çok Mutluyum" kelimesi az kalıyor duygularımın yanında...:)
Allah tamamına erdirsin canım. Çok duygulandım, gözlerim doldu okurken. Valla Allah gönlüne göre vermiş ne güzel. ınşallah buradan bize resimlerini de gösterirsin. Yüce Rabbim isteyen herkese yumuk yumuk elli bebekler versin:)
valla inanilmaz buldum bu anlattiklarini ...akannehir
tüylerim diken diken oldu..
ikinci kez istiyosun ve ayni sekilde olmasi inanilmaz gercekten
allah gönlüne göre vermis... umarim saglikla dünyaya gelirler yerimseniben
maşallahh maşallahh
allah nazarlardan saklasınn hadii baklaım bak dedim oldu aku sayfasna ikinci erkekte geliyoo benim oglumun kankası olucak
rabbim saglıkla zamanında gelmelerini nasip etsin saglıkla hayırla inşallah cok kolay bi hamilelik dönemi gecirirsin cookkk
canim Allah insallah saglikla yavrularinizi kucaklamanizi nasip etsin
yazini okurken gozlerim doldu ada ve ege'nin kardesleri geliyor
bu yolda cok caba sarfettin bu konuda hayranim sana
nasil ugrastigini nasil istedigini biliyorum
cok sukur ki Allah gonlunuzdekini verdi
sevincinizi tahmin edebiliyorum
yuzunuzden gulucuk eksik olmasin hic hep mutlu yuvaniz icinde bicir bicir kosan saglikli yavrulariniz olsun:Saruboceq:
keske bende senin gosterdigin cabanin yarisini yapabilsem ama biliyorsun benim durumlarimi doktorun sozunden cikamiyoruz burada bilmiyorumkismile
Çok duygulandım canım benim, Rabbim melek olan yavrularının ömrünü inşallah doğacak olanlara versin, benimde bir kız bir erkek ikizlerim var. Rabbim öyle büyükki ihlasla edilen hiç bir duayı geri çevirmiyor.