"Çok Mutluyum" kelimesi az kalıyor duygularımın yanında...:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi AdaEge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yazınızı okuyunca çok duygulandım bundan daha öte sevindirici bir durum olabilirmi rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin

Tebrik ederim. Çok çok çok ama çok sevindim sizin adınıza. Allah(CC.) nazarlardan korusun:nazar::nazar:

gözünüzaydin rabbim saglila kucaklamayi, saglikla büyütmeyi nasip etsin :nazar:darisi basima ins bende ikinciyi istiyorum ama olmuyor 5 düsügüm var allah kimseye böyle acilar vermesin

arakadaşım çok sevindim allahım ne büyük lütüflar vermiş tüm kullarına seni ve sevdiklerini korusun yaradanım. svgilerimle

Tebrikk ederimmmm. . Rabbim bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah
Okurkennn gözleirm doldu . . . .Belliki tertemiz bi kalbin var ve Yüce Yaradan gönlüne göre vermiş. . .
İnşallah derse yakaran inşa eder Yaradan.

Allah tamamına erdirsin canım sağlıcakla bebeklerini kucaklamanı nasip etsin inşallah...:emir_bebek:

ne güzel anlatmışsınnnn yarabbim bebek isteyenlere hayırlısıyla nasip etsinnnn hayal etmesi bile çok güzel...

seydam seninde inşallah hayırlıca 2.bebeğin olur canım
düşüklerin için çok geçmiş olsun allah olan ve inşallah olacak olan bebeğine ömür versin canım

gözünaydın, inşallah bebişlerini sağlıkla kucağına aldığını da okuruz buradan.

badem gene uçmuş bu nikle de haydaaa akannehir

canım okurken ağladım. inan çok sevindim adına. bu arada dıptıs benim de yakın arkadaşım. allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin. benim de bir oğlum var ve ben de hep bir oğlum bir kızım olsun istedim. ve hala da istiyorum. nasip belki 2. bir çocuğum olur ve o da kız olur.....

Back