• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Çok muhabbet tez ayrılık getirir mi?

Çok muhabbet tez ayrılık getirir mi?

• Evet

OY: 31 59,6%
  • Hayır

OY: 13 25,0%
  • Amaaan Ne biliyim ben :)

OY: 8 15,4%

• Ankete Katılan
    52

angelatwo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
96
Yer
Isparta
Eski bir söze göre çok muhabbet tez ayrılık getirir derler..
Siz de bu söze katılıyor musunuz yoksa konuşan ve konuşmaktan zevk alan her halükarda konuşur diyenlerden misiniz?
:1rolleyes:

kesinlikle evet
bu konuda cok tecrubeliyim
sempatiksalakcinni

Çok muhabbet samimiyeti getirir.Samimi olunca da insanlar birbirlerinin hayatlarına müdahele etme hakkını görüyorlar kendilerinde.Müdahele ettirmeyen taraf da tavrını koyuyor ve ilişki kopuyor.Durum bundan ibaret. :lepi:

Samimiyetin dozu artarsa yüz göz olunuyor ve saygı sınırı kalmadığında ayrılık kaçınılmaz oluyor.kaydirigubbakcemile

Kişisine göre değişir. Çünkü erkeklerinm çoğu sürekli bir arada bulunmaktan hoşlanmaz arkadaşlarıylada zaman geçirmek ister. Ama mesela benim erkek arkadaşım arkadaşlarıyla zaman geçirmez sadeece okulda kalır arkadaşlıkları ve biz sürekli bir aradayız. 1-2 gün ayrı kaldıgımız zaman direk tartışmalar başlıo birlikteyken hiçbi sorunumuz olmuyor.

Bence hayır bilmiyorumkismile ama tabii istisnalar kaideyi bozmaz.
Eğer eşler saygıyı laubalilikle,sevgiyi yılışıklıkla karıştırmıyorsa,erkek karısına kol kanat geriyor,kadın erkeğine hürmet ediyorsa çok muhabbetde etseniz,muhabbet etmeyip sadece gözlerlede anlaşsanız o beraberlik ömür boyu sürer,tecrübeyle sabittir:asigim:

Genelde evet ama kişiye görede değişiyor.
Karşındaki adam saygı çerçevesini ve haddini aşmıyorsa;
Çok muhabbet tez ayrılık getirmeden dostluğa dostluk katar.
Ama böyle insanlar çok az sayıda olduğundan cevabım evet...

Çok muhabbet samimiyeti getirir.Samimi olunca da insanlar birbirlerinin hayatlarına müdahele etme hakkını görüyorlar kendilerinde.Müdahele ettirmeyen taraf da tavrını koyuyor ve ilişki kopuyor.Durum bundan ibaret. :lepi:

Güzel açıklama birde samimyet artınca ukalalık ve kabalıkda artıyor

Ama hayır şıkkını oyladım her zaman bu böyle değil çünkü

Evet (maalesef) ayar tutturulamazsa akabinde canlar yanar (yanıyor yani:P)

tabii ki canım boşuna söylememişler hem lafı bilem var..

çok güzel özetlemişsin cnm katılıyorum sana

evet genelde tabii ,bazen ayrı olmak iyidir güven dahilinde elbette...

Back