Cok mu ?

Fazla dillendirme setiran furyası başlatacaksın yoksa😂
😂 Eva dan iyi bence , güzel de anlam buldum zaten kelimeler ve anlamları böyle böyle turemiyor mu ? Biri ortaya bir kelime atıyor anlamı da bu diyor öyle kalıyor😂 kaşığa kaşık dememiz gibi😂 ( eşime bu savunmayı yapmıştım setiran anlamını uydurdugumda. Eşim de kıyamam ;" ne diyo la bu" modunda dinliyordu😂)

😂 Eva dan iyi bence , güzel de anlam buldum zaten kelimeler ve anlamları böyle böyle turemiyor mu ? Biri ortaya bir kelime atıyor anlamı da bu diyor öyle kalıyor😂 kaşığa kaşık dememiz gibi😂 ( eşime bu savunmayı yapmıştım setiran anlamını uydurdugumda. Eşim de kıyamam ;" ne diyo la bu" modunda dinliyordu😂)
İşte onu diyorum aaa anlamı da ne güzelmiş deyip başlayacaklar koymaya😂
Evadan bence de iyi en azından daha yakın bir kültürden geliyor😂

Kızım yeni doğdu ben modern bir isim istiyordum eşim ise klasik eşimle surekli anlaşmazlıklar yaşadık bu yüzden bende tmam dedim o an bisey oldu farketmez gibi geldi isim sonucta diye klasik bir isim koyduk ama alisamadim bir türlü degistirmeli miyim ?
İki isim koysaydımız bir o bir siz. Bu isim konusunda erkekler ve erkek aileleri genelde çok saçmalıyor. Ne demek yaa içinize sönmeyen bir ismi doğurup büyüteceğiniz canınıza verememek. Boşanma sebebi bu cidden. Mesele ismin a ya da b olması da değil. Saygısızlık değersizlestirme ne ararsanız var.

Kızım yeni doğdu ben modern bir isim istiyordum eşim ise klasik eşimle surekli anlaşmazlıklar yaşadık bu yüzden bende tmam dedim o an bisey oldu farketmez gibi geldi isim sonucta diye klasik bir isim koyduk ama alisamadim bir türlü degistirmeli miyim ?
Siz ne istiyorsunuz eşiniz ne olsun diyor? İki ismi birden kullansanız kimlikte?

Herkesin düşüncesi zevkleri farklı biliyorum ama ne bileyim şöyle yeni bir isim istiyordum anlamı ve telafuzu güzel biliyorum betül de öyle ama çok koyan yok sanki güzel değilmiş basitmiş gibi geliyor hep

Psikolojim bozulmaya başladı kizlar size saçma gelebilir ama öyle ne bileyim belkide lohusaliktandir bilemiyorum siz ne düşünüyorsunuz ?
Kizimin yüzüne bakınca sanki bu isim onun değilmiş gibi geliyor

Hangisi daha güzel fark etmez, isim hakkı öncelikle annede olmalıdır. Ortak bir beğeni olsaydı harika olurdu ama uzlaşılamıyorsa da sizin içinize sinen isim konulmalı fikrimce. Soyadını babasından alıyor zaten. Sizin de doğurduğunuz çocuk üzerinde tasarrufunuz olsun

İsim değiştirme biraz meşakkatli bir iş ama.Önce dava açacaksınız,isim değişikliği için gerekçeniz olacak vs.
Kızımın adı Zeynep ikinci bir ismi daha var ama her duyan ikinci ismi daha çok beğeniyor 😂
Ben de klasikçiyim ,oğlum olsaydı adı Ali olacaktı 😅

Yani İpek inci Neva Asel mihra o tarz isimler
Neva, Asel her yerdeler bir jenerasyon bu isimle büyüyünce nefret edecekler bence . Mihra da güzel ama ağır bir isim Betül daha modern Inci ve İpek te Betül kadar önceden kullanılan isimler ikinci isim olarak bir isim seçip ekleyin. Başta eşinizin size bırakmaması çok ayıp olmuş .

Yani İpek inci Neva Asel mihra o tarz isimler
Şu an seksenlerini süren ipek ve inci teyze kardeşler var tanıdığım. Gayet eski ve klasik isimler. Asel ve neva çok ayağa düştü üç çocuktan beşi ya asel ya neva. Mihrayı bilmiyorum ama söylenişi zor hoşlaşmadım. Betüle nötr kaldım.

Mihra betulden daha klasik ,neva zaten bence uydurma bir isim (anlamını bilmiyorum ama yanlış anlama lütfen) ipek inci çok güzel ama Asel de çok var ya. Betül-inci-ipek pek fark yok modernlik bakımında. Sen yine de içine sinmiyorsa eşinle ortak karar verip gerekli işlemleri yap. Çocuk sizin çocuğunuz içinize sinsin güzel sağlıklı bir ömrü olsun.
2 isim koysaydin.. Betül inci, Betül ahsen

X