- 1 Eylül 2018
- 1.192
- 858
- 123
- 27
- Konu Sahibi Sheldon_Cooper
-
Yüzde yüz katılıyorum. Annem bunu her ne kadar reddetse de kardeşiyle kötü olmaktan korkuyor.Teyzen annene güveniyor ve annen bu güveni vermiş ona. Dediğin gibi açıkça söylememiş yoksa bu kadar rahat hareket edemezler
Bazı insanlar rahat oluyor ancak evlat söz konusuyken bu derece rahat olunmaz, sadece siz degil kuzeniniz de rahatsizdir eminim size yük oluyor, kendi ana babası yanında olsa daha iyi hisseder. Sanırım aranızın bozulmasını göze almanız gerekecek, birkaç ufak pembe yalan söylerseniz bunun önüne geçilir. Senin de atak geçirdiğini söyleyin ki zaten zorlanıyorsun. Anneni iş yerinden uyardıklarını, çok yorgun uykusuz olduğu için, söyleyebilirsiniz. Topu babana atabilirsiniz o kaldıramıyor istemiyor diye. Ama en mantıklısı sensin çünkü gerçek bu, bir şey de diyebileceklerini sanmıyorumAslında üniversiteyi kazandıktan sonra başladı bunlar. İzzet güllüyü takip ediyorum öneriniz için teşekkürler.
Bu iş böyle gitmez dedik ama hep x doktor şöyle dedi böyle dedi bir daha olmaz diyorlar. Ama hep bir daha oluyor. Gerçekten bir problem olduğunu kabullenmek istemiyorlar sanırım. Bu seferki en kötü atağıydı. Hastaneye yatış bile verdiler.
Eğer yine bir çözüm bulmazlarsa artık diyecek bir şeyim yok.
Çok sağ olun. Siz de dikkat edin kendinize. Mide sorunları zordur. Ben de panik atak geçirince bazen mideye atıyor o bile ne kadar zor geliyor.İlk defa böyle bir şey duydum. Bizim sülale mide hastalıklarına çok yatkın. endoskopiye girip ilaç tedavimizi olduktan sonra normale döndük. Ne diycemi bilemedim ikinize de Allah şifa versin. İkiniz için de zor
Kuzenim zaten kendi ailesini istiyor.Bazı insanlar rahat oluyor ancak evlat söz konusuyken bu derece rahat olunmaz, sadece siz degil kuzeniniz de rahatsizdir eminim size yük oluyor, kendi ana babası yanında olsa daha iyi hisseder. Sanırım aranızın bozulmasını göze almanız gerekecek, birkaç ufak pembe yalan söylerseniz bunun önüne geçilir. Senin de atak geçirdiğini söyleyin ki zaten zorlanıyorsun. Anneni iş yerinden uyardıklarını, çok yorgun uykusuz olduğu için, söyleyebilirsiniz. Topu babana atabilirsiniz o kaldıramıyor istemiyor diye. Ama en mantıklısı sensin çünkü gerçek bu, bir şey de diyebileceklerini sanmıyorum
Kusmadı zaten midesi boş diye mi bilmiyorum ama bulantı ve ağrı yaşıyor. Safra kesesini taa en başta aklıma gelmişti sormuştum teyzem orada problem yok dedi. Zaten girmediği mr tomografi ultrason, yaptırmadığı kan tahlili de kalmadı.ben sizin konunuzu hatırladım sanki o zaman tanı koyulmuştu dimi?
gastrit böyle kusturmaz yalnız. yumurtalık kisti kusturur mu bilmiyorumda doğru düzgün bakıldı mı bu kıza acil dışında?
safra kesesine pankreasına bakıldı mı?
Biliyorum. Benim elimden bir şey gelse yaparım ama burada top annemde. Teyzem onun kardeşi çünkü.Üzülerek söyleyebilirim ki siz elinizi çekmedikce sorumluluğu size atacaklar gibi duruyor.
Ben almıyorum ama işte benim elimde olan bir şey değil ki problem annemlerle alakalı. Bence onlara güveniyorlar.bende de anksiyete bozukluğu var. sizi anlıyorum. elinizden geldiğince sorumluluk almamaya çalışın.
Maalesef gidecek bir yerim yok burada. Saat de gece çok geç oluyor çıkamıyorum. Dediğinizi yapıyorum odadan çıkmıyorum televizyon vs açıyorum.Hastalığı neymiş acaba ya
Ne diyeceğimi bilemedim
Annesi babası sorumsuzmuş zaten ama ilgilenmezsenizde olmaz
O geldiğinde yada yoldayken gidip kalabileceğiniz bir yer yokmu yada kulaklık falan takın odadan çıkmayın
Tek 1 gün de değil günlerce kıvranıyor kız, hatta ağlayıp çırpınıyor. Ağrı kesiciler, yapılan müdahaleler de fayda etmiyor.Reflü ağrısı kötüdür ama sabaha kadar kıvrandırabilir
Daha ağır seyrediyorda olabilir
Hediyelerle sizi kazanmaya çalışıyorlar, böyle böyle işlerini gördürecekler. Hiç mahcup olmayın. Gelip çocuklarına bakmalılar. Bir iki kereye mahsus olsa elbette bakılır. Ama bu sık yaşandığı için ailenin gelmesi şart olmuş. Siz sesinizi çıkarmadığınız sürece onlar da umursamayacaktır.Şöyle söyleyeyim teyzemlerin para verirsek her şey olur kafasında olduğunu düşünüyorum. Annemler de böyle söylüyor.
Teyzem bana pahalı bir mont almıştı kuzenimin ilk rahatsızlığında yatağımı verdiğimiz için. Çok mahcup hissettim o zaman hatta. Ama sonrasında sürekli bu oldukça artık hediyenin bir önemi kalmadı benim için. Beni utandıran bu aslında. Onlar da kendince bir şeyler yapmaya çalışıyor yani ama parayla her şey hallolmuyor işte kuzenime ve bana sağlık satın alamıyorlar.
Maalesef zor bir durumYa ailesi gelecek ya da tercihlerde yaşadığı şehri yazacaktı.farzedin sehirdisina çıktınız.o zaman ne olcak.?büyük sorumluluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?