Çok mu vicdansız ve kötüyüz ? Yoksa onlar mı gerçekten düşüncesiz ?

Bazı insanlar rahat oluyor ancak evlat söz konusuyken bu derece rahat olunmaz, sadece siz degil kuzeniniz de rahatsizdir eminim size yük oluyor, kendi ana babası yanında olsa daha iyi hisseder. Sanırım aranızın bozulmasını göze almanız gerekecek, birkaç ufak pembe yalan söylerseniz bunun önüne geçilir. Senin de atak geçirdiğini söyleyin ki zaten zorlanıyorsun. Anneni iş yerinden uyardıklarını, çok yorgun uykusuz olduğu için, söyleyebilirsiniz. Topu babana atabilirsiniz o kaldıramıyor istemiyor diye. Ama en mantıklısı sensin çünkü gerçek bu, bir şey de diyebileceklerini sanmıyorum

Çok sağ olun. Siz de dikkat edin kendinize. Mide sorunları zordur. Ben de panik atak geçirince bazen mideye atıyor o bile ne kadar zor geliyor.
Ben psikolojik diye düşünüyorum veya sebep yumurtalık kistiyse onun ameliyatla alınması lazım.

Kuzenim zaten kendi ailesini istiyor.
O dediklerinizi de tekrar söyleyeceğim anneme. Panik atak geçirdiğimi zaten annem enişteme telefonda söylemiş ama güya bir daha arayamazlarmış yüzleri olmazmış ararlarsa bile biz sheldonu evde tek bırakamayız etkileniyor diyeceklermiş.
Böyle bir şeyi yapmayacaklarını düşünüyorum ama. Hem tekrar böyle bir zor durumun olmasını beklemektense şimdiden araları bozulsun onlar da artık bir çözüm bulsun daha mantıklı bence.

Kusmadı zaten midesi boş diye mi bilmiyorum ama bulantı ve ağrı yaşıyor. Safra kesesini taa en başta aklıma gelmişti sormuştum teyzem orada problem yok dedi. Zaten girmediği mr tomografi ultrason, yaptırmadığı kan tahlili de kalmadı.

Gastrit ve reflu bence kolay tedavi edilen ve ilaçla tedavi edilen bir hastalık değil ve çok ciddi. O kızın ev düzenine ihtiyacı var. Ciddi bir diyete ihtiyacı var. Bunuda ailesi sağlamalı. Çok haklısınız böyle olmaz ztn bu çözüm değil ki.

Hastalığı neymiş acaba ya
Ne diyeceğimi bilemedim
Annesi babası sorumsuzmuş zaten ama ilgilenmezsenizde olmaz
O geldiğinde yada yoldayken gidip kalabileceğiniz bir yer yokmu yada kulaklık falan takın odadan çıkmayın

bende de anksiyete bozukluğu var. sizi anlıyorum. elinizden geldiğince sorumluluk almamaya çalışın.
Ben almıyorum ama işte benim elimde olan bir şey değil ki problem annemlerle alakalı. Bence onlara güveniyorlar.
Biz bu şehirde yaşamıyor olsaydık bence bu kadar rahat davranamazlardı.

Maalesef gidecek bir yerim yok burada. Saat de gece çok geç oluyor çıkamıyorum. Dediğinizi yapıyorum odadan çıkmıyorum televizyon vs açıyorum.
Hastalığı dediğim gibi hem gastrit var hem de kist yırtılması diyorlar. Bu sefer de kist enfeksiyon yapmış diyorlar. Tam nedeni bilinmiyor ya da ben bilmiyorum.

Hediyelerle sizi kazanmaya çalışıyorlar, böyle böyle işlerini gördürecekler. Hiç mahcup olmayın. Gelip çocuklarına bakmalılar. Bir iki kereye mahsus olsa elbette bakılır. Ama bu sık yaşandığı için ailenin gelmesi şart olmuş. Siz sesinizi çıkarmadığınız sürece onlar da umursamayacaktır.

Internetten tani konmaz ama kuzeniniz conversion hastaligi gibi bir sey yasiyor olabilir ya da fonksiyonel bir semptom (yani psikoloji kaynakli fiziksel semptom). Yani kuzeniniz gerçekten o şikayetleri Hissediyor, ama şikayetlerinin sebebi fiziksel bir durum değil. Ayrıca iki haftada bir acile gidiyorsa, bu kıza bir tanı konulmadı mı, klinikte takip yapılmıyor mu? Kendinizi kötü hissetmeyin. Karşı taraf sizi kullanıyor, annenin sert çıkması lazım.

böyle sorunu olan bir kız neden başka şehre üniversiteye gönderildi. baştaki büyük hata bu.
elbette sorumluluk ailede ya gelecekler ya kızlarını alıp götürecekler ya da sağlık sorununu vs gösterip olabiliyorsa yatay geçiş vs deneyecekler ancak kendi sorumluluklarını size ittirmeleri çok çirkin.
son olarak siz de acilen ciddi bir tedavi görmelisiniz belli ki sizin kuzeninizden tek artınız ailenizin yanında yaşamanız. ancak siz de bu şekilde hayata atılınca çok çok zorlanırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…