- 1 Eylül 2018
- 1.192
- 858
- 123
- 27
- Konu Sahibi Sheldon_Cooper
Kadın doğumda benim bildiğim 2 farklı doktora muayene olmuş. İlki söylemiş kist çatlaması olduğunu, regllerini rahat geçirmesi için ilaç vermiş.Bence kuzeniniz iyi bir kadin doğum doktoru tarafından muayene edilmeli ben çikolata kisti hastasiyim Regl dönemlerim hep ağrılı geçer ağrınin verdiği basınçla midem bulanir kusarım. Annesi öncelikle teşhis ve tedavi konusuna yoğunlaşmali .Anlattığıniz durumda siz sonuna kadar haklısınız bir değil iki değil ortada süregelen bir durum var ve aileniz sorumluluk altina girmiş bu konuda. sizin hastalığınız olmasa bile teyzenizin bu denli rahat davranmamasi lazim.bence oturun konuşun yapabilecekleri ne varsa yapsinlar öyle pahali hediyeyle falan geçiştirilecek bi mevzu degil bu
Diğeri de kist çatlamış demiş ama öncekinin verdiği ilaçlar işe yaramamış olacak ki daha kötü bir ağrıyla karşı karşıya kaldı şimdi.
Regl dönemi bende de ağrılı geçiyor, ama kuzenimin ağrısı günler sürüyor ve artık ağrıdan çırpınacak duruma geliyor. Morfin bile kesmiyor ağrısını. Zaten ağrı sadece karında değil midede de oluyor ve sadece regl dönemi yaşamıyor bu atakları.
Yani evet enfeksiyon, kist vs etkiliyordur ama bence problem psikolojik. Ayrıca onlar ailecek çok fazla antibiyotik kullanıyorlar. Sürekli boğazları ağrır antibiyotik alırlar ne zaman görsem böyle.
Bağışıklık sistemlerine de zarar verdiklerini düşünüyorum bu yüzden.