• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu takıntılıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizde bunu düşündük, bizzat kendisi çıktı. İsmiyle soyismiyle fotoğrafıyla buraya kaydolmuş. Hatta biri yazdı bulunan sosyal medyadaki hesabına, kendisi de zaten aynı nicki verdi; aynı üslupla, hakaret ederek yanıt vermiş. Hatta kızcağız ses kaydı atmış, sesiyle de alay etti; sesin teyze gibi diyerek. Kaldı ki, eşinin hesabı da bulunuyor. Hangisi daha kötü bilemedim.
İsmi cismi var elimde yarın birilerine sordururum

Geçen sene trolün biri bana dava açtı, ne dediğimi harırlamıyordum bile. Meğer bunlar avukatlar ile organize şekilde çalışıyormuş, yok yere 18000 lira ödedim ve yaşadığım streste çabası. Merviş millete bu kadar sallarken neyine güveniyorsa artık 😃
Aaa ciddi misin, şoke oldum :KK57: Çok geçmiş olsun 😪

Ayyyy şuan görüşleri okudum ve sigara eşliğinde kahkaha atıyorum hahahshshsjdkdklddl yorumlara ve merveye.Merve sen gerçek hayattada böyle misin yoksa şaka falan mısın ama o kadar komik haldesinki anlatamam ahhshsdhdhdj ay bide moralim bozuktu siteye geleyim kafa dağıtayım dedim bu nedir ya krize girdim karnım ağrıdı ahshhsjsjsjs

bak şimdi reel yoruma gelicem asla çirkin bir kadın değilsin ama asla güzelde değilsin yani ortalama birisin.Fiziğini bilmiyorum belli olmuyor ama öyle kilolu falan değilsin.Çok güzel olduğunu düşünüp bunu belli ediyorsan çevrene asker eşleri arkandan bizim gibi gülmekten karınları ağrıyordur çünkü gerçekten gülmekten karnım ağrıdı birde senin gül koklayan fotoğrafında vardır onu atabilir misin ?

Eklentiler

• IMG_4050.webp
    IMG_4050.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 54
Hayatım benim kanıtlama amacım yok ki,ben güzel olduğumu zaten biliyorum ama bunu dillendirmiyorum ben yazımda sadece olayı anlattım.Bir kişi çok güzel olduğunu kendisi söylediğinde veya ima ettiğinde itici oluyor zaten.Mesela güzel kızlar bir zaman sonra övgü almaktan bıkarlar,ben mesela o moda girdim.Senin içten içe bir kendini beğenip beğenmeme durumun var ve fotoğraf atıp övgü bekliyorsun ama işte öyle değil.
Bı foto alabilir miyim oğlum istiyor da 🤤🤤 ( yaş 5)

Bizde bunu düşündük, bizzat kendisi çıktı. İsmiyle soyismiyle fotoğrafıyla buraya kaydolmuş. Hatta biri yazdı bulunan sosyal medyadaki hesabına, kendisi de zaten aynı nicki verdi; aynı üslupla, hakaret ederek yanıt vermiş. Hatta kızcağız ses kaydı atmış, sesiyle de alay etti; sesin teyze gibi diyerek. Kaldı ki, eşinin hesabı da bulunuyor. Hangisi daha kötü bilemedim.
Vay be millet ne kadar rahat şaşırtıcı..

Benim 5 yaşındaki bebe sarisin kız görünce ağzı bir karis açık bakıyor 😂😂😂 esmer anasından utanmadan 😂
Çocuklar çok şekerler. Benim lüle saçlarım var, nadiren de olsa fönsüz çıkıyorum. Kıvırcık kullanmayı sevmiyorum niyeyse işte insan kendinde olanı teper. :KK53: Geçen bir kız çocuğu bana dikkatli dikkatli bakıyor, o gün de kıvırcık çıkmıştım. Sırada bekliyoruz, geldi montuma dokundu. Saçına dokunabilir miyim dedi. :KK53: Annesi kızdı bir anda, ben de sorun yok dedim. Merak etmiş dokunsun dedim. Annesi düz saçlıydı bu arada. Evde olmayan dikkatlerini çekiyor sanırım.

Çocuklar çok şekerler. Benim lüle saçlarım var, nadiren de olsa fönsüz çıkıyorum. Kıvırcık kullanmayı sevmiyorum niyeyse işte insan kendinde olanı teper. :KK53: Geçen bir kız çocuğu bana dikkatli dikkatli bakıyor, o gün de kıvırcık çıkmıştım. Sırada bekliyoruz, geldi montuma dokundu. Saçına dokunabilir miyim dedi. :KK53: Annesi kızdı bir anda, ben de sorun yok dedim. Merak etmiş dokunsun dedim. Annesi düz saçlıydı bu arada. Evde olmayan dikkatlerini çekiyor sanırım.
Oyy benim kızım bonus kafa :)
Okulda adı saçı güzele çıktı hshs.
Veli toplantısına gittim biyoloji hocası ya özel bir soru sormak istiyorum sacina ne kullanıyorsunuz dedi :))

aynen hemen beni tutuklarlar
Tabii ki şafak baskını yemiyorsun. Karakoldan aranıyorsun ifadeye çağrılıyorsun. Sen ifadeye tüm uyarılara rağmen gitmezsen, o zaman ekip arabasıyla kapına geliyorlar. Öyle bir durumda hemen git ifadeni ver.

Son düzenleme:
Oyy benim kızım bonus kafa :)
Okulda adı saçı güzele çıktı hshs.
Veli toplantısına gittim biyoloji hocası ya özel bir soru sormak istiyorum sacina ne kullanıyorsunuz dedi :))
Benim anneciğim de kıvırcık saçtan anlamadığı için kuru kuru tarardı, o da bir güzel kabarırdı. :D Teni beyaz bir siyahi saçı hayal edin. :D Çocukluğum öyle geçti :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back