• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu takıntılıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merve basını daha çok belaya sokmadan bu konuyu kapat . Hakaret, tehdit bir sürü kişi dava açacak. Kendini düşünmüyorsan eşini düşün adam emek vermiş memur olmuş . Sabahtan beri kıskanc naaraları atiyorsun. Bana da kancık dedin başkasına başka bir şey. Sonu hiç iyiye gidecek gibi durmuyor konunun. Sana benden tüm kalbimle iyi niyetle son öneri.

Aynı wifiyi kullanan herkese yazılıyor bu yüzden şifre vermeyin diyorlar. Hatta hesabım çalındı denilene de hani niye polise bildirmedin çalındığını diyorlar
Hadi ya? Ben bu wifi olayını bilmiyordum. İyi oldu söylediğiniz, teşekkürler.
Yani şimdi biri küfretti diye, ödenecek tazminat evde 2 kişi varsa iki katına mı çıkıyor?

Aynı wifiyi kullanan herkese yazılıyor bu yüzden şifre vermeyin diyorlar. Hatta hesabım çalındı denilene de hani niye polise bildirmedin çalındığını diyorlar
Bu ust komşumun başına geldi.
Eşiyle boşandılar.
Bosanma olduktan 3 ay sonra mahkemelik olmuş eşi yüzünden sanırım.
İspat edildi gerci sonra ne oldu bilmiyorum ama adamın annesi beni gördüğünde gelin her halti yemiş, cezasını oğluma kesecekler diyordu.
Avukat arkadaslar daha iyi bilir gerci

Merve basını daha çok belaya sokmadan bu konuyu kapat . Hakaret, tehdit bir sürü kişi dava açacak. Kendini düşünmüyorsan eşini düşün adam emek vermiş memur olmuş . Sabahtan beri kıskanc naaraları atiyorsun. Bana da kancık dedin başkasına başka bir şey. Sonu hiç iyiye gidecek gibi durmuyor konunun. Sana benden tüm kalbimle iyi niyetle son öneri.
yazma istersen senin önerinden banane bu arada hiçte pişman değilim hakettin

Merve hanım bence siz öncelikle bi tedavi olun çünkü sırf övgü almak için herkese açık olan bi platformda fotoğraf paylaşmanız ve herkese bu kadar çok sataşmanız hastalık derecesine gelmiş ve daha sonra gidin aynaya bakın güzel miyim evet evet hem de çok güzelim deyin ne gerek var yani ay kilom fazla ay ay mıy mıy bi de bir sürü konu açmışsınız anladık bayağı bi çözülmeyecek devlet meselesi gibi sorunlarınız var

Olayı çözemedim ben? Ne oldu bu kadar? Bence bu kişi fake yani bu fotodaki ve addaki kişi bu kişiye bir şey yapmış acısını her yere ifşa ederek çıkarıyor gibi geldi bana

yazma istersen senin önerinden banane bu arada hiçte pişman değilim hakettin
Ödeyeceğin parayıda sen hak etmiş olacaksın merak etme. Bana kancık demek ne demek hesabını ödeyeceksin. Geri adım atacağımı düşünme sakın. Ailemin yarısı avukat çoktan ilettim yani kısa süre sonra eline ulaşacak.

Ödeyeceğin parayıda sen hak etmiş olacaksın merak etme. Bana kancık demek ne demek hesabını ödeyeceksin. Geri adım atacağımı düşünme sakın. Ailemin yarısı avukat çoktan ilettim yani kısa süre sonra eline ulaşacak.
tamam ilet sorun yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back