- 20 Ocak 2010
- 46.244
- 167.633
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi mervekaranfil
Belkide bu bilgileri sen yazdığın için biliyoruzdur kafa gidiyor arada demekBoş olan sensin her konuda sen varsın eşimin mesleğine kadar biliyorsun bu kadar kuduruk olmayın ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belkide bu bilgileri sen yazdığın için biliyoruzdur kafa gidiyor arada demekBoş olan sensin her konuda sen varsın eşimin mesleğine kadar biliyorsun bu kadar kuduruk olmayın ya
Eşinin mesleğini bilmiyorum. Seninle zerre kadar ilgilenmiyorum. Seninle hiçbir ortak noktamız yok.Boş olan sensin her konuda sen varsın eşimin mesleğine kadar biliyorsun bu kadar kuduruk olmayın ya
Ben zaten sokak hayvanlarına bakıyorum düzenli olarak kendin gibi boş insan mı sandın benisen bence dağıt bana gerek yok
yeter artık bence ramazanda senle mi uğraşacam tamam çok güzelsin oldu mu çok iyisin ben kötüyümBen zaten sokak hayvanlarına bakıyorum düzenli olarak kendin gibi boş insan mı sandın beni
Hadi ya? Ben bu wifi olayını bilmiyordum. İyi oldu söylediğiniz, teşekkürler.Aynı wifiyi kullanan herkese yazılıyor bu yüzden şifre vermeyin diyorlar. Hatta hesabım çalındı denilene de hani niye polise bildirmedin çalındığını diyorlar
Bu ust komşumun başına geldi.Aynı wifiyi kullanan herkese yazılıyor bu yüzden şifre vermeyin diyorlar. Hatta hesabım çalındı denilene de hani niye polise bildirmedin çalındığını diyorlar
Evet diğer kişi de uğraşıyor davaylaHadi ya? Ben bu wifi olayını bilmiyordum. İyi oldu söylediğiniz, teşekkürler.
Yani şimdi biri küfretti diye, ödenecek tazminat evde 2 kişi varsa iki katına mı çıkıyor?
yazma istersen senin önerinden banane bu arada hiçte pişman değilim hakettinMerve basını daha çok belaya sokmadan bu konuyu kapat . Hakaret, tehdit bir sürü kişi dava açacak. Kendini düşünmüyorsan eşini düşün adam emek vermiş memur olmuş . Sabahtan beri kıskanc naaraları atiyorsun. Bana da kancık dedin başkasına başka bir şey. Sonu hiç iyiye gidecek gibi durmuyor konunun. Sana benden tüm kalbimle iyi niyetle son öneri.
:)) Ya şu kafayı nolur söyle bana. Arada bunu istiyorum "Kuduruyosunuğğz kıskançlarr" modum olsun benim de ya. Nasıl oluyor bu? Doğuştan mı?Boş olan sensin her konuda sen varsın eşimin mesleğine kadar biliyorsun bu kadar kuduruk olmayın ya
Benim bir tane çok güzelim ben mesajımı göstersene :) ama iyi bir insanım kendi hakkımı yedirmemyeter artık bence ramazanda senle mi uğraşacam tamam çok güzelsin oldu mu çok iyisin ben kötüyüm
Öyleyse de dava hasebiyle belli olur zaten.Olayı çözemedim ben? Ne oldu bu kadar? Bence bu kişi fake yani bu fotodaki ve addaki kişi bu kişiye bir şey yapmış acısını her yere ifşa ederek çıkarıyor gibi geldi bana
Teşekkür ederim, bilmiyordum.Evet diğer kişi de uğraşıyor davayla
Sağolsun mervecik bir işe yaradi baya bilgilendik gece geceTeşekkür ederim, bilmiyordum.
Cezanın bireyselliği falan hak getire yani, ilginç![]()
Ödeyeceğin parayıda sen hak etmiş olacaksın merak etme. Bana kancık demek ne demek hesabını ödeyeceksin. Geri adım atacağımı düşünme sakın. Ailemin yarısı avukat çoktan ilettim yani kısa süre sonra eline ulaşacak.yazma istersen senin önerinden banane bu arada hiçte pişman değilim hakettin
Niye kız, Genelkurmay başkanı kocan mı korur?Açsana rezil oldugunla kalırsın başka da bir şey olmaz
tamam ilet sorun yokÖdeyeceğin parayıda sen hak etmiş olacaksın merak etme. Bana kancık demek ne demek hesabını ödeyeceksin. Geri adım atacağımı düşünme sakın. Ailemin yarısı avukat çoktan ilettim yani kısa süre sonra eline ulaşacak.