• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok Mu Sıkıyorum Acaba??

DeliAsk

Bir Deli ASK Bu Bendeki
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2009
63
0
86
40
Almanya
Arkadaslar....

Benim sorunum sözlümle... Genel olarak cok iyi anlasiyoruz, birlikteligimizde hic bir sorun yok aslinda.. Ama beni sinir eden tek bir konu var. Benimle fazla ilgilenmiyor.. Hafta ortasi calisiyor diye zaten pek zamani olmuyor. Haftasonu da oldu mu ya evde oturuyoz ya da o arkadaslariyla faliyette bulunmak istiyor. Bu sefer de ben ariza cikartiyorum. Neden benimle her hangi bir faliyette bulunmuyorsun , neden hep arkadaslarinla birseyler yapmak istiyorsun diye. gerci bu ayda bir kez oluyor.. ama bunun disinda da benimle disari cikmiyor. bu da iliskimizi monotonlastiriyor. cikarsakta annesini kardesini de takiyor pesimize.. ben bundan rahatsiz oldugumu söyledim. neden benimle basbasa bir yerlere cikmadigini sordum.. ne var annemlerde gelse diyor. biz yine cikariz diyor. hep ayni seyleri duymaktan cokkkkk sıkıdım.. gecen hafta dogum günümdü. hafta ici her gün haftasonu ne yapalim diye konustuk.. ben bunlara gittim cumartesi.. yanimda arkadasini aradi, tamam sonra bulusalim diye sözlesti.. benim cinlerim tepeme cikti. kiyameti kopardim. en azindan bana söz verdigin zaman , nezakette bulunabilirsin dedim. neden bu kadar büyütüyorsun diye kizdi, iyi o zaman seni carsiya götüreyim demez mi.. sanki ben carsinin yolunu bilmiyorum ya.. ne büyük seref benim icin :umursamaz: madem kizmisim beni carsiya götürecekmis bak yaaa... ay aklima gelince hala cildiriyorum.. bunun üstüne annesine gittik. hanimefendi zaten toz kondurmaz ogluna. tarafsiz kaldi. bu kez benim ki demez mi anne bu sizinle disari ciktigimizdan rahatsiz oluyor. hep söyleniyor diye :kızgın: yerin dibine girdimmmmmmmmm.. ben hemen ayakladim , bu da kalkti. disarda hadi gezmeye gidelim diye yalvardi.. ama benim gururum incindi bir kere.. kabul etmedim. bu cok israr etti ama ben kabul etmedim.. ben o kadar laf söyledikten sonra isterse saraylari sersin ayaklarimin altina, asla kabul etmem...cok inatciyimdir..bana diyor ki ben hepp ayni seyi yapiyormusum.. ne zaman arkadaslariyla birsey yapmak istese ben problem yapiyormusum.. kavga ediyormusum.. allah allah neden acaba.. sen önce elindekini avutmasini bil onun gönlünü hos tutmasini bil.. o da sorun yapmaz sen de arkadaslarinla brsey yapmak istedigin de degil mi arkadaslar??? haksiz miyim???:uhm:

Son düzenleme:
bence bir süre kendine bırak onu,fazla ilgilenme.. sen ilgiyi bırakınca bu sefer o ilgiye ihtiyac duyacaktır ..
kaçan kovalanır sözünden hareket tavsiye veriyorum..inş. işe yarar.

ben olsam bende kızardım...
anlattıklarınızdan sözlünüzün çocukça davranışlar sergilediğini sezdim...
ne demek sizinle konuştuğunu annesine söylüyor ..
insanın gizlisi saklısı olmalı...ipleri baştan eline al canım....
evlenince evliliğin sorumluluğunu iyi bilsin...
evliykende böle arkadaş peşinde gezecekse...ooooooo bu daha kötü...
yola getirmeye bak...
senin özel olduğunu sana hissettirsin

Benimkide bana fırsat vermiyor arkadaslarımla zaman gecireyim diye ama ben zaten kırkyılın bası gidiyorum zaten bide arada konusuyooo deli ediyo beni. Ya tabi önce senin gönlünü yapması lazım..

Ne isiniz var evde cıkın gezin. Arkadaslarıyla oraya buraya gitmeyi biliyor. Senin de vardır arkadasın sende aynısını ona yap bakalım ne olacak ama ona inat yaptıgını bilmesin tabiki.

ben olsam bende kızardım...
anlattıklarınızdan sözlünüzün çocukça davranışlar sergilediğini sezdim...
ne demek sizinle konuştuğunu annesine söylüyor ..
insanın gizlisi saklısı olmalı...ipleri baştan eline al canım....
evlenince evliliğin sorumluluğunu iyi bilsin...
evliykende böle arkadaş peşinde gezecekse...ooooooo bu daha kötü...
yola getirmeye bak...
senin özel olduğunu sana hissettirsin

Ben de aynen dedim ona.. ikimizin arasinda ki tartismayi neden annene söylüyorsun diye.. yalan mi diyor.. rahatsiz olmuyor musun diyor.. benim kizdigim nokta da bu.. benim onun icin özel oldugum hissini yakalayamiyorum.. bunu söyledigim zamanda tartisma cikiyor.. bence de cocukca davraniyor. ama sen birde onu cevresine sor.. asiri derecede olgun oturakli durakli.. sanki felegin cemberinden gecmis gibi büyütüyorlar.. bunu daha cok annesi yapiyor. oglunu öve öve bitiremiyor.. oglum komsumuz senin icin bunu dedi.. bu tanidigmiz söyle dedi.. hep övgü övgü.. kisacasi bunu bitini sisiriyorlar:1closedeyes:

Kol kırılır yen içinde kalır diye bir şey duymamış mı nişanlınız, ne münasebet her şeyi annesine söylemek. Bir evliliği en çok yıpratacak sorunlardan birisidir bu. Bence siz gezmeden tozmadan önce bu konuyu çözmeye çalışın zira bu çok daha önemli bir sorun.

Arkadaslar....

Benim sorunum sözlümle... Genel olarak cok iyi anlasiyoruz, birlikteligimizde hic bir sorun yok aslinda.. Ama beni sinir eden tek bir konu var. Benimle fazla ilgilenmiyor.. Hafta ortasi calisiyor diye zaten pek zamani olmuyor. Haftasonu da oldu mu ya evde oturuyoz ya da o arkadaslariyla faliyette bulunmak istiyor. Bu sefer de ben ariza cikartiyorum. Neden benimle her hangi bir faliyette bulunmuyorsun , neden hep arkadaslarinla birseyler yapmak istiyorsun diye. gerci bu ayda bir kez oluyor.. ama bunun disinda da benimle disari cikmiyor. bu da iliskimizi monotonlastiriyor. cikarsakta annesini kardesini de takiyor pesimize.. ben bundan rahatsiz oldugumu söyledim. neden benimle basbasa bir yerlere cikmadigini sordum.. ne var annemlerde gelse diyor. biz yine cikariz diyor. hep ayni seyleri duymaktan cokkkkk sıkıdım.. gecen hafta dogum günümdü. hafta ici her gün haftasonu ne yapalim diye konustuk.. ben bunlara gittim cumartesi.. yanimda arkadasini aradi, tamam sonra bulusalim diye sözlesti.. benim cinlerim tepeme cikti. kiyameti kopardim. en azindan bana söz verdigin zaman , nezakette bulunabilirsin dedim. neden bu kadar büyütüyorsun diye kizdi, iyi o zaman seni carsiya götüreyim demez mi.. sanki ben carsinin yolunu bilmiyorum ya.. ne büyük seref benim icin :umursamaz: madem kizmisim beni carsiya götürecekmis bak yaaa... ay aklima gelince hala cildiriyorum.. bunun üstüne annesine gittik. hanimefendi zaten toz kondurmaz ogluna. tarafsiz kaldi. bu kez benim ki demez mi anne bu sizinle disari ciktigimizdan rahatsiz oluyor. hep söyleniyor diye :kızgın: yerin dibine girdimmmmmmmmm.. ben hemen ayakladim , bu da kalkti. disarda hadi gezmeye gidelim diye yalvardi.. ama benim gururum incindi bir kere.. kabul etmedim. bu cok israr etti ama ben kabul etmedim.. ben o kadar laf söyledikten sonra isterse saraylari sersin ayaklarimin altina, asla kabul etmem...cok inatciyimdir..bana diyor ki ben hepp ayni seyi yapiyormusum.. ne zaman arkadaslariyla birsey yapmak istese ben problem yapiyormusum.. kavga ediyormusum.. allah allah neden acaba.. sen önce elindekini avutmasini bil onun gönlünü hos tutmasini bil.. o da sorun yapmaz sen de arkadaslarinla brsey yapmak istedigin de degil mi arkadaslar??? haksiz miyim???:uhm:
kesinlikle haklısın canım.. bosver erkek milleti.. bnimde bir problemim var arkadaslar.. erkek arkadasımla farklı illerdeyiz. onun arkadas ortamı farklı benmde farklı dogal olarak.. bana olan ilgisi yerinde, herhangi bi sorun yok.. ama arkadas ortamındaki kızlarlada normal erkek arkadaslarıyla oldugu gibi yakın.. bu da beni sinirlendiriyor.. ne yapmam gerek arkadaslar cvp yazarsanız sevinirim..

kesinlikle haklısın canım.. bosver erkek milleti.. bnimde bir problemim var arkadaslar.. erkek arkadasımla farklı illerdeyiz. onun arkadas ortamı farklı benmde farklı dogal olarak.. bana olan ilgisi yerinde, herhangi bi sorun yok.. ama arkadas ortamındaki kızlarlada normal erkek arkadaslarıyla oldugu gibi yakın.. bu da beni sinirlendiriyor.. ne yapmam gerek arkadaslar cvp yazarsanız sevinirim..

Canım sen istersen kendi konunu aç, burada arkadaşın konusunu işgal etmeyelim.

Anneye anlatılır mı öle şey ya ne duruma sokmuş sizi? Bence ciddi bir yola girmişsiniz ama tekrar bir düşünün. Anneside alsın oğlunu turşusunu kursun. Dışarı çıkmalarınızda anasını danasınıda takıyorsa zaten peşinize, yalnız kalamıyor herhangi bir paylaşımda bulunamıyorsanız sözlünüz çok anacı ondan ne köy olur ne kasaba benden söylemesi.

Anneye anlatılır mı öle şey ya ne duruma sokmuş sizi? Bence ciddi bir yola girmişsiniz ama tekrar bir düşünün. Anneside alsın oğlunu turşusunu kursun. Dışarı çıkmalarınızda anasını danasınıda takıyorsa zaten peşinize, yalnız kalamıyor herhangi bir paylaşımda bulunamıyorsanız sözlünüz çok anacı ondan ne köy olur ne kasaba benden söylemesi.

o an ki durumumu anlatamam.. yerin dibine girdim... anne bu sizinle ciktigimiza da kiziyor dedigi an beynimden kaynar sular döküldü sanki.. hic birsey diyemedim.. arsizlik yapip haksiz miyim dedim... annesi de cok bozuldu.. at tepmise döndü.. :1shok:

Arkadaslar Simdi Arkadasimin yanina tasiniyorum... o nisanlimdan da ayrildim. zaten olmazdi da.. aramizda kültür farki vardi. o alman ben türk. anasindan da kardesinden de kurtuldum. evimize aldigimiz esyalari vermediler. oglununda kanina girdi.. bu kez babasi da girdi devreye.. neyse verilmis sadakam varmis :) artik oglumla yeni bir hayata basliyorum.... bakalim nasil olacak

Back