Çok mu çok hoşlanıyorum ama...yardım lütfen

Ama cok guzel yaziyosun yic bitmesin istiyorum... aman aman hayirli evlatmi olunuyomus oyle. Bence bu isyerindekiler emreyi fazla havata sokmuslar gibi cok populer sanirim orada egosu tavan yapmis. Bende iyi maske takarim kendime ama gecen gun gittiginiz gihi bi ortam olucak ve flortlestigim adam benimle konusacak iste orda maske felan kalmaz duser. Emre cok enteresan bi adam gercektrn bak cozulmesi cok zor ve yorucu ben boylw sikintiya gelemezdim sahsen. Off bi an once burnunu surtup seninle konusmak istiyorum diyecegi gunleri bekliyorum jasse. Icimin yaglari eriyecek iste o zaman

Yavrum senin işyerindekiler ne kadar numaracılar. Resmen körler sağırlar birbirini ağırlar olmuş.

Hele bi kocaları, kayınvalideleri için kolye hediye alsınlar o zaman görürüm gülen yüzlerini, maskeleri indirip de zırhlarını takmalarını...

Hayırlı evlatmış. Peeeeh...

Teşekkür ederim tatlım
Tabii canım, en başta da söylemiştim ya;beyefendi pek popüler.. evlilerde falan özellikle emreye hep bi agucuk gugucuk aileden biriymişçesine sevgi gösterileri..diğerlerinin emreye gösterdikleri ilgi sevgi falan yazmıştım bunları..
Emre Beyde ego tavan değil bildiğin atmosfer o yüzden.
Sen ben yapamayız Ela
Ben O'nu anlamadım anlamayacağım..
Bekleyip göreceğiz..

Bizim işyerindekiler Emreyi çok sahiplenmişler onu farkettim..
Ha tabi canım kocaları bilmem nasıl Hürrem kolyesini annelerine alsa ertesi gün işyerinde ateş püskürürlerdi.İşte Emreyi övmek için laf söylüyor balkabakları..
Ya ama heryerimle güldüm yemin ederim Hayırlı evlada bak..

Jasse canım ne zamandır uğrayamıyorum ama birkaç sayfa kaçırmışım onları bile okurken dakikalar geçti, yani konuyu baştan okuyan için roman cidden :)
Ellerine sağlık :)

Emre şimdi senin onun karşısında dik durmanı değil daha çok ona bakmanı, aptal aşık olmanı bekliyordur. Çok bekler..
Bu kızlar erkekleri bu hale getiriyor. Çok yakın bir arkadaşım da aynı böyle bir durum yaşadı ama ilişkide. Araya sora adam bunaldı şimdi ego tavan. yani şu saatten sonra -adam o egoyu kazandıktan sonra- karşısına çıkacak kızın işi zor. Bir önceki ilişkide yaşanılanlar da geleceği etkileyebiliyor yani. Tabii kimi doğuştan daha egolu oluyor, benimki bir örnek.

Emre hediyeyi annesine alıyor, oradakiler şişiriyorlar. Kabara kabara adamın hali ne olacak üzüldüm aslında haline. Sizin iş yerine şöyle 1.90 esmer hava bi milyon bi adamın transfer olması lazım.
Emre de her gün ayna karşısında ne giysem provalarına başlardı ne güzel. O yıkımı yaşasa dengelenir aslında kişiliği. Bunca şişirmeye kim olsa dayanamaz. Adam iş yerinden çıkmak istemiyordur bile ya ne güzell.

Seni de çok iyi gördüm kaya gibi olacaksın işte böyle. Bu şarkı sana gelsin canım :)

Bende aynı benzer durum içindeyim.Ama benimkini ben araştırdım sevgilisi olmadığını biliyordum ve begendiğimi ben söyledim.Daha sonraları hep yanımdaydı hep yardımcı olmaya başladı.Hatta arkadaşlarım bile bana baktığının farkında.Bi kaç kez dışarı çıkma teklifinde bulundu ama ani bir şekilde.planlı değildi.Ama hic sevgi ask gibi bi yaklasimi olmadi.Bunlar evlenmeyi dusunmeyen kisiler canim.gercekten sadece biz onlari gozumuzde buyutuyoruz.İstemeseydi beni yanima gelmez konusmaz disari cikalim demezdi.ondan bi yaklasim gormedigim icin ona asilmis durumuna dusmemek icin aciklama yaptim gecenlerde.Sadece davranislari dikkatimi cekti hepsi bu dedim.o da saygi duyuyorum rahatsiz olma oyle oldugunu dusunmuyorum dedi.belki benim ne hissettigjmi bilirde acilir dedim ama hic bisey demedi.sadece arkadaslarla konsere gidecez sende gel istersen dedi.Ben yikildim.biz onlara gore agiriz canim daha ask sevgi sadik evlilik hayalleriyle bakiyoruz.onlar ise isin baska boyutunda.Kaptirna derim.sende kendimi gordum.Ayni is ortaminda olmaniz bakismalariniz.benim gibi dusunuyorsun ergenler gibi bakismaya mi kaldik.eminim sen daha duzgun daha mantikli insanlara layiksin

Vivianecim şarkı cuk oturdu Başa alıyorum sürekli dinliyorum
Değil mi ya?konu resmen 60 sayfayı devirdi resmen roman oldu..İçerisinde gelişen öykü çok kısa oysaki Bir varmış bir yokmuş...
Ben de bilmiyorum,belki ilgim olmasını hala bekliyordur,ya da aptal aşık olmamı..Benim ilgili ve aşık bir kız olmam ilgisini cekiyordur belki sadece..Bak mesela adam kaçmıyor benden,çok normal davranıyor buna eminim.Kaya gibi miyim bilmiyorum ama ben uzak durduğumu düşünüyorum;şu şekil;
Bu sabah işle ilgili bir konuda masanın arkasından espri yapmaya kalkıştı bana ilk.he he dedim geçtim.
Bugün aynı saatte yemekte denk geldik.Aynı masadayız,hemen çaprazımda.Bir kere dönüp suratına bakmadım..
Ben arkadaşıma bişeyler diyorum emre yandan muhabbete giriyor benim dediğime yanıt veriyor filan.Konuya dahil oluyor konuşsam konuşacak yani ne varmış ne yokmuş..
Arkadaşım çiğdem sigara kullanıyor aşağı indik birlikte.Binanın en uzak köşesine geçtik.Bi baktım bu da almış sigarasını "napıyosunuz gençler" diye gülerek yanımıza geldi..(yüzsüz) Öyle havadan sudan konuşuyorlar ben hiç dahil olmuyorum.Bunlar susuyor ben çiğdeme bişeyler diyorum bu da atlıyor cevap veriyor bana.benden devamı yok muhabbetin ama..bunlar konuşuyor ben duvara dayandım telefonumla oynuyorum falan.çiğdem de fazla konuşmadı sonra.bir baktım yandan bunun surat 5 karış.ilgisizliğimiz hoşuna gitmedi beyefendinin ben gidiyorum hadi görüşürüz diye fırladı gitti sonra.
El insaf yahu..Adam için çok önemsiz bir mevzuymuşum demekki.Öyle havadan sudan yanaşıyor hiçbişey olmamış gibi konuşacak yani.Ben ise sinir olurum böyle.Az ağırlık olur aramızda tuhaf şeyler yaşandı kendini stabil tut adam.

1,90 esmer biscolata erkeği gelse var ya, orayı yıkarlar emreyi de çiğnerler

Çok standart bir tipmiş bu Emre ya hiç bir özelliği yok tipik p.ç erkek halleri.
Ofisin popüler çocuğu ya bir tek kişinin bile ilgisini kaybetmeyi göze alamıyor sanırım
Jasse bence topiğin adını sarı çiyan olarak değiştir

Ben napıyım kızlar benim durum senden vahim

Yazını okurken o "gerginliği" hissettim birebir..
Nerde kim yaşamış olursa olsun bu lanet durumun gergin havası başka..Çok iyi anlıyorum seni.
Beğendiğimi söyledim derken,sen ona açıldın sanırım doğru mu anladım?Eğer öyleyse çok hoşuna gitmiş olmalı paşazadenin..
İyi kötü aranızda konuyla alakalı bir konuşma geçmiş olması bile inan bana çok iyi bir durum.,
Çok da güzel ifade etmişsin canım,bize ergenler gibi bakışmak saçma geliyor.Birşey neyse o dur,hoşlanıyorsan "hoşlanıyor gibisindir" hoşlanmıyorsan da "hoşlanmıyor" gibi..Bunu arası yoktur bize göre.
Bilmiyorum yazdığım tüm giriş gelişme ve sonuçları sonuna kadar okuyabildin mi ama benim durumda da adam apaçık bana flörtöz bir tavır takınmışken aniden bıçak gibi kesip inkar yoluna gitmeyi tercih etti.
Şu an b.k gibi bir durumun içinde seyreyliyorum..
Seninkisi nasıl sonuçlandı? Anladıgım kadarıyla konser davetinden sonra durdu ,öyle mi?
Bizim gibi hala birşeylere doğru düzgün önem veren,değer verenler düzgün ve mantıklı insanlara layık..
Ama;
Ama işte..

Hahahaha bence p.ç değil direkt bitch.
Bilmiyorum eğer doğru anladıysam var ya, ben çok fena oynarım ona.Eğer bu kadar kolaysa herşey "ilgi" ile bağlantılıysa çok fena tufaya getiririm bak çok güveniyorum o konuda kendime..
Buraya da yazarım topiğin adı belli; sarışınlar b.ktur

Aman deyim kendini kaptırma da onu oyuna getireceğim derken, ilgin daha çok taze. Samimi olduğun bi erkek arkadaşın falan yok mu bir gün iş çıkışı gelip seni alsa

Ben napıyım kızlar benim durum senden vahim

Ne mi yapacaksın?
Adam seni davet etmiş mi?Etmiş..
Ben bayagı bildiğin buluşma davet alıp-ben senin yanaklarını sıkarım,sonra da kıyamam öperim vs.lafları eşliğinde-(vallahi dedi bunları,) günü gelince saçma sapan bi şekilde bahane üretilip ekilmiş bir insanım.
Adam seni konsere de olsa davet ettiyse git bence.
Git de gör nedir ne değildir canım benim..

Aman deyim kendini kaptırma da onu oyuna getireceğim derken, ilgin daha çok taze. Samimi olduğun bi erkek arkadaşın falan yok mu bir gün iş çıkışı gelip seni alsa

Evet maalesef,o bir köşede kilitli duruyor.
Olmaz mı? Direk eski sevgilim aramaya başladı devamlı..Kokusunu mu aldı başkasına aşkımın nedir..
He desem atlayıp gelecek İstanbul'a..İş çıkışına da sürekli gelir gelirse.
Ama o da çok terbiyesiz bir durum olur..Yapamam ki...

Eski sevgili olmaz zaten onu salla. Sevgili gibi değil de arkadaş olarak diyorum ya, öyle çıkıp bir şeyler yapıyorum arkadaşımla takılıyorum havasında yani. Öbür türlüsünü ben de sevmem çok yavşakça olur o. 2 gün önce adama ilgini belli etmişken hem de. Emre anladığım gibi biriyse eğer senin ilgini normal arkadaşınla paylaşmaktan bile rahatsız olur.

Emre sana ulaşmaya çalışıyor gibi sanki Hatasını anlamış mı ne Mesafe koymaya devam etmelisin :)Egosu insin biraz

şimdi gördüm konunu bir solukta okudum vallahi :) her konuda tavrın bence çok yerindeydi ta ki yemekli gecede emre ile konuşmana kadar. ben de adamın senden hoşlandığını düşünenlerdendim ancak o kadar agresif ve hesap sorar bir tavırla yaklaşmışsın ki, bu tavırla bir erkeği konuşturmak mümkün değildir maalesef hakkında hayırlısı diliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…