• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu çok hoşlanıyorum ama...yardım lütfen

Ben kankalık durumu olduğunu düşünmüyorum bence bildiğin flörtleşiyorlar. En başından benim anladığım bu. İyi bir gözlemle bakalım.
Dilber evli değil miydi? Bence ikisi de birbirinin ilgisinden hoşlanıyor.

Dilber evli.organizasyona kocasıyla geldi.emre ve dilber fiziksel olarak hiç uygun değiller, dilber yüzü güzel ama yarma gibi.emre yanında ufak tefek kalıyor.
Allahım nolur kıskandığım için saçmalıyor olayım..

Dilber evli.organizasyona kocasıyla geldi.emre ve dilber fiziksel olarak hiç uygun değiller, dilber yüzü güzel ama yarma gibi.emre yanında ufak tefek kalıyor.
Ben o tarz bir şey olduğunu zannetmiyorum. Dediğim gibi ilgiden hoşlanıyorlardır sadece. Belki biraz flört o kadar. Aman hiç sana göre biri değilmiş zaten bu çocuk.

Ben o tarz bir şey olduğunu zannetmiyorum. Dediğim gibi ilgiden hoşlanıyorlardır sadece. Belki biraz flört o kadar. Aman hiç sana göre biri değilmiş zaten bu çocuk.

Sinirim had safhada.
Ben iyisi mi gözlem yapayım..

Ben kadınların hislerine hep güvenmişimdir. Emin ol kıskançlıktan değil. Sana hemen başımdan geçen bir olayı özet geçeyim.

Aynı iş yerinde bir kızla tanıştırdılar. Aynı memleketliymişiz. İlk görüşte nedense kızdan hiç hoşlanmadım. Sonra benimle çalışması için yanıma gönderdiler. Hayatını öğrenince çok üzüldüm acıdım. Yardımcı olmaya çalıştım her konuda. Evi taşınacaktı eşimle birlikte yardımcı olduk. Başka dertleri vardı halletmeye çalıştık. Bir ara hasta oldu bir kaç gün benim evimde kaldı. Sonradan tuhaf tuhaf şeyler hissetmeye başladım. Eşime abi abi diyor ama o abi derken ben acaip şeyler hissediyorum. Kondurmakta istemiyorum. Hani günahını almayayım acaba ben mi kıskançlık yapıyorum diye. Ben bunları içimden yaşarken kızı yanımdan alıp başka bir yere verdiler. Benim yanıma da başka bir kız geldi. Gelen kız diğerinden daha güzel, daha alımlı, her yönden diğerinden daha üstün. Yeni gelen kız eşimle konuşurken diğerinde hissettiklerimin hiç birini hissetmedim. O zaman jeton dank etti. Hemen uzaklaştırdım hayatımdan. Yani artık insanlar karşısındakinin evli olup olmadığına bile bakmıyorlar. Yakın zamanda eşimin iş yerinde bir kadın vardı. Evlenmiş ayrılmış. Sırayla bütün hepsini yokladı. Şimdi gitti de kurtulduk. Haa bu arada eşimin iş yerinde çalışan bir erkekle bir kadın, erkek evli, kadın bekarken ilişki yaşamaya başlıyorlar. Erkek karısından boşandı, o kadınla evlendi. Çok vahim şeyler var yani. O nedenle herkese temkinli yaklaşmak lazım. Biz kendi içimizin temizliğinden kimseye konduramıyoruz ama etraf çok kötü durumda.

Arkadaşlar;
Dilber Emreye halleniyor mu??
Allahım inşallah aşkımdan saçmalıyorumdur..
Buraya bu şekilde yazıp heyecan yaratmak istemiyorum ama,1-2 hafta gözlem yapacağım..
Off bunlar pek samimi olmaya başladılar sanki. Bilhassa dilber..hani hallenmiyorsa bile bir kankalık modu.. zaten her ikisi de benle olduklarından daha samimiler de..
Bilmiyorum izleyeceğim..

:KK57::KK57::KK57: o_Oo_Oo_O:110::110::110::KK12::KK12::KK12::KK20::KK20::KK20::KK62::KK62::KK62::KK11::KK11::KK11:

Jass dilber we emre meselesi senin kqfanda bence..
Bak ben de kiz arkadaslari yada evli olan erkek erkadaslarla daha rahat konusurum cunku dawranislarinin we tawirlarinin yanlis anlasilma ihtimali.daha dusuk:)bu bir
İkincisi onlarin uzerine yorum yapip konusabilecekleri ortak bir konu war --ki dilber burda abla roluyle duruyor---

Bunlar bi newi sirdas simdi..o yuzden aradn su sizmiyr olabilir..:)
Ahhh jasss g ne olacak halimiz boyle?buluttan nem kapar oldk:)

Jasse oglum hastaydi okuyamadim dogru duzgun sayfalar birikmis bi okuyayim hemen..

Erkeklere sorabilecegin bi site var canim onlarin yorumlarini istiyosan yazabilirain ben bazen yaziyorum fena degil mantiklari:KK45: dilber ve emrenin arasinda bi sey olduunu sanmiyorum dilber evli oldugu icin felan degil emrenin nedense ona karsi bi sey hissetmicegini dusunuyorum daha cok abla karde sirdas modundalar bence. Emreyede su anki yaklasimin superr aynen boyle devam et ama arada bi mac sert darbede vurmalisin. Arkadaslarin dedigi gibi yaninda bi erkek gorse fena olmaz ama bence tek bi erkek yerine kizli erkekli bi grupla cikman daha mantikli bunu bi sekilde ona goster gelip seni alsinlar is yerine kadar girmesinler ama kapida gorsun emre ayarla onu.

konuyu baştan sona okumadım ama , yeni bir ilişki bitiyor hemen birini bulması vakit geçircek birilerini aramak olur.

Hem sizin ondan hoşlandığınızı düşünüp sizi denemişler o ikili.

Aradan zaman geçmesi lazım. Size karşı hislerinin gerçek olması lazım. Yeni gelen biri ile hemen çıkması size çok basit gelmez miydi... o size normal arkadaş gibi yaklaşmış. Sonuçta iş yerine geldiniz normal sorular sormuş sizden hoşlansa bana birini bul demez di. Öyle bir şey söylemesi size ilgisi olmadığını gösterir. Cİddi ye alıncan biri değil bence.

Canım bende Emre ve Dilber arasında bir şey olduğunu düşünmüyorum. Dilber ortalık karıştırıyor olabilir ama gerçekte böyle bir durum olsa yasak aşk modeli gizli kapaklı olurdu, böyle ortada samimi davranmazlardı bence. Kimsenin günahını alma sen gözünle görmeden yine de. Ki benim düşüncem de zaten bir şey olmadığı yönünde.
Dilberle konuşmak evet çok doğru bir adım değildi ama sanmıyorum ki ilişkileri olsun..

Jass Nerelerdesin? Neler yaptın bir anlat bakalım. Ela bir ben iki merak aşamasında...
Yepyeni haftan iyi geçiyordur umarım...

Gelişme olmadıkça yazmayacağım demişti belki ondan yazmıyordur canım. Bende merak ediyorum tek siz değilsiniz hepimiz meraklıyız :KK49:

Canım bende Emre ve Dilber arasında bir şey olduğunu düşünmüyorum. Dilber ortalık karıştırıyor olabilir ama gerçekte böyle bir durum olsa yasak aşk modeli gizli kapaklı olurdu, böyle ortada samimi davranmazlardı bence. Kimsenin günahını alma sen gözünle görmeden yine de. Ki benim düşüncem de zaten bir şey olmadığı yönünde.
Dilberle konuşmak evet çok doğru bir adım değildi ama sanmıyorum ki ilişkileri olsun..

Zaten ilişkileri olduğunu söylemedik. Tek taraflı düşünüyorum ben. Dilber'den Emre' ye karşı. Bence bu kadında bir iş var. Nasıl olsa çıkar kokusu. Bende merak ettim acaba neler yaptı Jasse.

Jasse i burada da sitenin diğer bölümlerinde de göremiyorum .iyidir inşallah o_O

Zaten ilişkileri olduğunu söylemedik. Tek taraflı düşünüyorum ben. Dilber'den Emre' ye karşı. Bence bu kadında bir iş var. Nasıl olsa çıkar kokusu. Bende merak ettim acaba neler yaptı Jasse.

Üzerine nasıl alındın bilemiyorum ama ben Jasse'ye yazmıştım o mesajı. Tek taraflı bir olaysa kokusu öyle kolay kolay çıkmaz bence.

Back