Selam arkadaşlar,estağfurullah ne meraklı olması ..bilakis teşekkür ederim merakınıza ..
Elacım teşekkür ederim, buz gibi colayı diktim bu havalarda sonu pek bi fena oldu.Aman dikkat..
Kızlar sizin sorularınız üzerinden neler yapıyorum nasıl geçti bu hafta biraz yanıtlama çalışayım..
Öncelikle uzak duruyorum ben..Karşı taraf odanın içinde yokmuşçasına gözümü bile kaydırmıyorum.Gözlerim yerde,aşağıda,önümde.
İş icabı konuşmamız gereken zamanlar oluyor tabi.Masanın öbür ucundan yüzüne bakmıyorum, telefondan arıyorum ve emre bey diyerek konuşuyorum.
O'na gelince..
Bir arkadaşım şey demişti burada; "emre sana nazaran duygularını gizlemede çok profesyonel". gerçekten de öyle.inanın yani ekimin son haftaları gerçekten birşeyler yaşandı mı aramızda neredeyse rüya mı gördüm diye düşüneceğim.whatsapp konuşmalarını silmedim,silmiş olsam tamamen rüya zannedebilirim.Çünkü adam çok .........."ifadesiz."
Nasıl desem, yeni yeni tanıdığınız birini düşünün ya da sadece tanıdığınız birini.kadın olsun erkek olsun.biraraya geldiğinizde aranızdaki ilişki çeşidine göre mutlaka bir elektrik alırsınız yani o kişi olumlu,olumsuz herhangi bir enerji yayar size.Anlatabiliyor muyum bilmiyorum,mesela sevdiğiniz bir kız arkadaşınız yanınızdayken havanız olumludur,sizden hoşlanmayan birisi gelince ondan olumsuz bir enerji alırsınız.birisi sizden hoşlanıyorsa aldıgınız enerji daha farklıdır..Mesela benim durumumu yaşamış olan bir kişi karşı tarafla karşılaştığında aralarında bir duygusal gerilim oluşur.Ya da bir "çekim" ya da bir "itiş,birbirini itme durumu".Yani illaki "birşey".Off umarım anlatabiliyorumdur demek istediğimi...Yani ben en azından öyleyim,tanıdığım çoğu insandan iyi-kötü-normal mutlaka bir enerji alırım.
Ama Emre'de böyle değil işte.İlk defa 'alanım' içerisine aldığım ve bir şekilde 'alanı' içerisine girdiğim bir insandan herhangi bir enerji almıyorum.Bu normal değil,adam sanki sinyalini kapatmış gibi.bu bir cep telefonunu,bir uydu alıcısını ya da elektronik herhangi bir eşyayı kapatmış olmak gibi.O durgunlukta işte..Yani emrenin sana davranışları nasıl sorusuna cevabım;
Fazla "normal" davranıyor. Ona bakmadığım için bakıyor mu bilmiyorum..Bazen baktığını hissediyor gibi oluyorum,ama bana ya da sadece "karşıya" da bakıyor olabilir.Ofis koltugumu indirdim,biraz güdük görünüyorum masada ama normal seviyeye getirince göz göze gelme ihtimali yüksek
Dün işe gittiğimde asansör sırasında karşılaştık.Beni görünce kafasını çevirmedi mesela.Şöyle ki;bir kapıya bakıyor bir bana .Günaydın desem cevap verecek gibiydi,kapıya doğru da sırf bana odaklanmış gibi olmamak için bakıyor gibi geldi.
Şöyle bir bakıp merdivenlere yöneldim.Şaşırdı bence.
Bugün, gözlerimin sürekli işime çevrili olması da dikkat çeker diye düşündüm.Sonuçta "
Bir insan bir yere bakıyorsa orada ilgilendiği bir şey vardır. Bir insan bir yere hiç bakmıyorsa orada ilgilendiği bir şey kesinlikle vardır." Freud'un tespiti..
Biraz gözlerimi serbest bıraktım.hani herhangi biriyle denk geldiğinizde anlık bakışlar olur ya, Emreyle de birkaç defa öyle oldu bugün.Ama bu çok sıradanmış gibi davrandım genelde.Bir de şu var kızlar,sanki ben onunla normal şekilde konuşacak olsam o da hiçbir şey olmamış gibi sıradan biçimde benimle konuşacak gibi,tabii önceki samimi davranışları olmadan.Ne varmış ne yokmuş, iki ofis çalışanı gibi konuşacağız.
YOK ÖYLE!
Onların dışında, kardeşiniz bu "aşk"tan ve "ızdırabı"ndan hem maddi hem de manevi epey bir kazık yiyecek gibi..
Manevi kısmını zaten biliyorsunuz..
Maddi kısmına gelince. Güzelim pırıl yüzümde mini mini sivilceler pörtlemekte..Saçlarım her zamankinden daha pırasa..Çok tipsizim.Makyaj yapmıyorum bikaç gündür.Eyeliner çek çık,bu kadar.
Perşembe akşamı ani bir kararla dönüş yolumda şu estetik güzellik salonlarından birine dalıverdim.Kafamın içinde çınlayan isyankar çığlığı dinlememek için çabucak cumartesiye hem yüz bakımı hem de saç bakımı (neyime güveniyosam) randevusu aldım mı?Aldım..Kendimi şımartıcam kendimce..Çok pişman oldum ama neyse..
Anacığımın artık çeyiz parası filan biriktirmemi tembihlemesinin üzerinden 3 gün geçmemişken dımdızlak bu yazıyı yazıyorum şu anda..
He bir de, 4 yıllık gömdüğüm ilişkimin "bay kahraman"ı dönüş turlarında..
Fakat evlenecek kadar sevmiyorum onu, dahası hiç sevmiyorum.
Böyle kızlar...