Ah thalixim ah..
Neler oldu bilsen,buradaki bir arkadaşım özet geçse ne güzel olur sana.
Ben yazarım ama içim kaldırmıyor,yüreğim parça pinçik.
Komiklikler şakalarla ofiste günü tamamlamaya çalışıyorum.
Bu suursuzlugun farkina varman guzel oldu. Bu saatten sonra Emre senin kapinda yatsa dönüp bakacağıni düşünmüyorum. Kalpten atman uzun surecek belki ama sana ne kadar uygun olmadigini gördün Jass. Siz baslasaydiniz bile basbasa vakit geçirdiğinizde belki de karakterinden dolayi buz gibi soguyacaktin.Maalesef o kadar şuursuz birine aşık olmuşum.Delikanlı gibi bu budur şu şudur işine gelirse bile diyemedi..
Sorular sorular sorular...
Sana ne oldu canım?..Çok özel değilse anlatabilirsin burada valla merak ettim.
Bu suursuzlugun farkina varman guzel oldu. Bu saatten sonra Emre senin kapinda yatsa dönüp bakacağıni düşünmüyorum. Kalpten atman uzun surecek belki ama sana ne kadar uygun olmadigini gördün Jass. Siz baslasaydiniz bile basbasa vakit geçirdiğinizde belki de karakterinden dolayi buz gibi soguyacaktin.
Yok canim ozel değil. Klasik erkek odunluklari. Evlendigimizde ceylan gibiymisim simdi dedi sustu. Eee dedim Uzun israrlarim sonu daha baska guzide bi canliya benziyormusum ama soyleyemedi tabi. Patavatsiz.
Uc yasin kizim var 20 hafyalik hamileyim koca gobegimle ceylana benzememem kadar dogal ne olabilir acaba?
Tani ki tüm bunlar kendisine yol su elektrik.olarak geri dönecek bunu kendisi de biliyor
Öncelikle Allah tez zamanda kucağına almayı nasip etsin bebişini canım
Aşık oldugun adamdan bir bebeğinin olması dünyanın en harika zevklerinden birisi olmalı..
Ama eşin şu an gerçekten patavatsızlık etmiş yahu,hamile olmayı bırak söylenecek laf mı?Ona sorsan şaka yaptığını iddia edecek sonuna kadar..
Peki kendisi evlendiğiniz zamanki gibi mi?En cok bunu merak ediyorum.Valla ben olsam "evlendiğimiz zamandaki ceylan gibi kalmamı istiyorsan sen doğuracaksın çocukları o zaman" derdimErkeklerin hamurunda var bazı şeyler,kabullendim kısmen ben..
Emre dönecek olsa onunla ilgili daha farklı planlar olur kafamda sanırım.Mesela onu aptal yerine koymak gibi..
Mesela herşey iyi güzel hoşken çat diye sorularla başbaşa bırakmak, o pek kocaman egosunu,kendisine sürekli etraf tarafından yapılan pohpohunu çizdirmek gibi..
Akli sira saka yapacakti. Zaten soze girdigi an pisman oldugunu anladim da basladi bi kere is isten geçti. Evet kendisi evlendigimizdeki gibi. Hatta bu ata daha bi yakisikli geliyor gözümeÖncelikle Allah tez zamanda kucağına almayı nasip etsin bebişini canım
Aşık oldugun adamdan bir bebeğinin olması dünyanın en harika zevklerinden birisi olmalı..
Ama eşin şu an gerçekten patavatsızlık etmiş yahu,hamile olmayı bırak söylenecek laf mı?Ona sorsan şaka yaptığını iddia edecek sonuna kadar..
Peki kendisi evlendiğiniz zamanki gibi mi?En cok bunu merak ediyorum.Valla ben olsam "evlendiğimiz zamandaki ceylan gibi kalmamı istiyorsan sen doğuracaksın çocukları o zaman" derdimErkeklerin hamurunda var bazı şeyler,kabullendim kısmen ben..
Emre dönecek olsa onunla ilgili daha farklı planlar olur kafamda sanırım.Mesela onu aptal yerine koymak gibi..
Mesela herşey iyi güzel hoşken çat diye sorularla başbaşa bırakmak, o pek kocaman egosunu,kendisine sürekli etraf tarafından yapılan pohpohunu çizdirmek gibi..
bilmiyorumkiBomboş.
ela neden banlandın sen?
Umut hiç bitmiyor değilmi
Acabalar..
Bi süre daha devam eder bu
Ama bir bakmışsın karşına öyle biri çıkarki emre nin e sini bile unutturur sana
İnş yakın zamanda o kişi çıkar karşına
Ayrıca sarışın erkeklerden hoşlanmayan biri olarak sarışın deyince yüzümde bi tiksinme oluşuyor nedense
üsenmedim okudum tüm sayfalari en azindan senin yazdiklarini yorumlarla basa cikamazdim
simdi canimcim sana birkac tehlikeden bahsetmek istiyorum birincisi isyerindekiler bu kimseler baya kalabalik ama en dikkat cekeni tabiki dilbet ve sahsen dilberin emreden hoslendigini senide rakip gibi gördügünü düsünüyorum ve emreyle yakin kanka modunda olmasida gayet sinir bozucu olmakla birlikte onun sacmalama potansiyeli yükssek ve emreye neler söyledi allah bilir bu kadin gayet tehlikeli bu kadindan kesinlikle uzak dur kendi isin icinde kötü olur benim basima geldi benzer bi olay hem isimden oldum hemde ask mevzum cuvalladi
öhöm öhöm kendi mevzumu pas gectikten sonra gelelim diger olaylara is yerinde acayip bir korku olusmasi ve whats uptan yazisip disarda samimiyetsiz olmasini güven verici bulmuyorum ki zaten sende bunu hissetmissindir.Gayet itici bi durum
bu emrede icten pazarlikli durumu sezdim karakter olarak bulusma durumunuzun gerceklesmesi olasi iken . olmayacak duruma getirmesi ve ekilen pozisyona sokmasida sinir bozucu oysaki hoslanan biri gayet bulusmak icin cirpiniyor olmaliydi ve bos gününe ayarlamaliydi bunu kasti yapilmis olarak düsünüyorum ve bu cocugun seni pesinden kosturmak istedigini düsünüyorum senin onun üstüne gitmen zaten hic hosuna gitmedi onun hosuna giden tek sey senin ilgin ve cani sIkIldikca sana ugrayip flört yasamak isstemesi ama cani sIkIlincada baskasina gecmek istiyor beyfendi yetmio gibide capkin
Jassecim iyiki bitirmissin bu insanlarin ne tiniyette oldugunu gördün isyerinden hic kimseye hicbisiyini anlatma ve konusma bile .. HErkes rengini belli etmis ben ilk basta pek farkedememisim okurken ama bazi arkadaslar fazla rahat bulmus bunuda dogru buluyorum bunuda eklemek istedim.. Burdan bircok arkadasta dogru tespitler yapmis hic yabana atilcak gibi degil .
İlk acıyla insan intikam istiyor. Ben de onun burnunu sürteyim diye. Öyle derse böyle derim, beter olsun, görsün gününü diyeAma gerçek hayatta öyle olmuyor. Burcunu merak ettim jass. Bir ara dönmüştü ama kaçırdım:)
Masası değişti mi peki merak ettim şimdi? Başlamadan bir felaketi attın üstünden. Çok üzücü yaşadıkların ama tatlı heyecanlardı hepsi. Birde kötü bir ilişkiden sonra yeniden aşık olabileceğini gördün. Bütün bunlardan ders çıkarttığına inanıyorum. Tekrar gelir yazar mısın bilmiyorum ama o geceden sonra sana nasıl davrandığını da çok merak ettim. Çok mu meraklıyım neeee
jasse neler yapıyorsunuz gün içinde? emre beyin tavırları nasıl ve tabi senin tavırların? cok merak ediyorum musayıt olunca yazasr mısın? bu arada gecmis olsun mideni üşütmüşsün ancak okuyabildim kuurabakma canım
Akli sira saka yapacakti. Zaten soze girdigi an pisman oldugunu anladim da basladi bi kere is isten geçti. Evet kendisi evlendigimizdeki gibi. Hatta bu ata daha bi yakisikli geliyor gözümeNeyse ki boyle seyleri takan biri degilim
Aslinda senin plan da guzelmis o halini fotograflayip buraya koymani isterdik
Dilber evli ama..yani kocasını da seviyor gibi..yokya emreden hoşlanmıyordur herhalde
He bak ama,yakın kanka moduna girdiği dğru can sıkıcı kesinlikle de..
Ben kimin kiminle ne tür ilişkiler içinde oldugunu anlayabilseydim..
Ah bi anlayabilseydim..
Öyle mi?Peki senin başına nasıl bir olay geldi canm?Rica etsem anlatır mısın?
Çok üzüldüm ama işinden olmana..
Ay vallahi deliricem tuhaf mi bu cocuk yaa?? Nasil hic bi sey olmamis gibi davranabiliyo biz mi cok duygusaliz yoksa bu erkekler mi cok odunSelam arkadaşlar,estağfurullah ne meraklı olması ..bilakis teşekkür ederim merakınıza ..
Elacım teşekkür ederim, buz gibi colayı diktim bu havalarda sonu pek bi fena oldu.Aman dikkat..
Kızlar sizin sorularınız üzerinden neler yapıyorum nasıl geçti bu hafta biraz yanıtlama çalışayım..
Öncelikle uzak duruyorum ben..Karşı taraf odanın içinde yokmuşçasına gözümü bile kaydırmıyorum.Gözlerim yerde,aşağıda,önümde.
İş icabı konuşmamız gereken zamanlar oluyor tabi.Masanın öbür ucundan yüzüne bakmıyorum, telefondan arıyorum ve emre bey diyerek konuşuyorum.
O'na gelince..
Bir arkadaşım şey demişti burada; "emre sana nazaran duygularını gizlemede çok profesyonel". gerçekten de öyle.inanın yani ekimin son haftaları gerçekten birşeyler yaşandı mı aramızda neredeyse rüya mı gördüm diye düşüneceğim.whatsapp konuşmalarını silmedim,silmiş olsam tamamen rüya zannedebilirim.Çünkü adam çok .........."ifadesiz."
Nasıl desem, yeni yeni tanıdığınız birini düşünün ya da sadece tanıdığınız birini.kadın olsun erkek olsun.biraraya geldiğinizde aranızdaki ilişki çeşidine göre mutlaka bir elektrik alırsınız yani o kişi olumlu,olumsuz herhangi bir enerji yayar size.Anlatabiliyor muyum bilmiyorum,mesela sevdiğiniz bir kız arkadaşınız yanınızdayken havanız olumludur,sizden hoşlanmayan birisi gelince ondan olumsuz bir enerji alırsınız.birisi sizden hoşlanıyorsa aldıgınız enerji daha farklıdır..Mesela benim durumumu yaşamış olan bir kişi karşı tarafla karşılaştığında aralarında bir duygusal gerilim oluşur.Ya da bir "çekim" ya da bir "itiş,birbirini itme durumu".Yani illaki "birşey".Off umarım anlatabiliyorumdur demek istediğimi...Yani ben en azından öyleyim,tanıdığım çoğu insandan iyi-kötü-normal mutlaka bir enerji alırım.
Ama Emre'de böyle değil işte.İlk defa 'alanım' içerisine aldığım ve bir şekilde 'alanı' içerisine girdiğim bir insandan herhangi bir enerji almıyorum.Bu normal değil,adam sanki sinyalini kapatmış gibi.bu bir cep telefonunu,bir uydu alıcısını ya da elektronik herhangi bir eşyayı kapatmış olmak gibi.O durgunlukta işte..Yani emrenin sana davranışları nasıl sorusuna cevabım;Fazla "normal" davranıyor.
Ona bakmadığım için bakıyor mu bilmiyorum..Bazen baktığını hissediyor gibi oluyorum,ama bana ya da sadece "karşıya" da bakıyor olabilir.Ofis koltugumu indirdim,biraz güdük görünüyorum masada ama normal seviyeye getirince göz göze gelme ihtimali yüksek
Dün işe gittiğimde asansör sırasında karşılaştık.Beni görünce kafasını çevirmedi mesela.Şöyle ki;bir kapıya bakıyor bir bana .Günaydın desem cevap verecek gibiydi,kapıya doğru da sırf bana odaklanmış gibi olmamak için bakıyor gibi geldi.
Şöyle bir bakıp merdivenlere yöneldim.Şaşırdı bence.
Bugün, gözlerimin sürekli işime çevrili olması da dikkat çeker diye düşündüm.Sonuçta "
Bir insan bir yere bakıyorsa orada ilgilendiği bir şey vardır. Bir insan bir yere hiç bakmıyorsa orada ilgilendiği bir şey kesinlikle vardır." Freud'un tespiti..
Biraz gözlerimi serbest bıraktım.hani herhangi biriyle denk geldiğinizde anlık bakışlar olur ya, Emreyle de birkaç defa öyle oldu bugün.Ama bu çok sıradanmış gibi davrandım genelde.Bir de şu var kızlar,sanki ben onunla normal şekilde konuşacak olsam o da hiçbir şey olmamış gibi sıradan biçimde benimle konuşacak gibi,tabii önceki samimi davranışları olmadan.Ne varmış ne yokmuş, iki ofis çalışanı gibi konuşacağız.
YOK ÖYLE!
Onların dışında, kardeşiniz bu "aşk"tan ve "ızdırabı"ndan hem maddi hem de manevi epey bir kazık yiyecek gibi..
Manevi kısmını zaten biliyorsunuz..
Maddi kısmına gelince. Güzelim pırıl yüzümde mini mini sivilceler pörtlemekte..Saçlarım her zamankinden daha pırasa..Çok tipsizim.Makyaj yapmıyorum bikaç gündür.Eyeliner çek çık,bu kadar.
Perşembe akşamı ani bir kararla dönüş yolumda şu estetik güzellik salonlarından birine dalıverdim.Kafamın içinde çınlayan isyankar çığlığı dinlememek için çabucak cumartesiye hem yüz bakımı hem de saç bakımı (neyime güveniyosam) randevusu aldım mı?Aldım..Kendimi şımartıcam kendimce..Çok pişman oldum ama neyse..
Anacığımın artık çeyiz parası filan biriktirmemi tembihlemesinin üzerinden 3 gün geçmemişken dımdızlak bu yazıyı yazıyorum şu anda..
He bir de, 4 yıllık gömdüğüm ilişkimin "bay kahraman"ı dönüş turlarında..
Fakat evlenecek kadar sevmiyorum onu, dahası hiç sevmiyorum.
Böyle kızlar...
Ay vallahi deliricem tuhaf mi bu cocuk yaa?? Nasil hic bi sey olmamis gibi davranabiliyo biz mi cok duygusaliz yoksa bu erkekler mi cok odunama sabirli ol pacalari tutusacak yakinda. Ilgi alakan kesilince neye ugradigini sasiricak insallahhh ama sen yuz verme
Bide varya jasse sen olaylari anlatiyosun boyle uzun uzun hic bitmesin istiyorum cok surukleyici valla kitap yaz alirim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?