Eski sevgili olmaz zaten onu salla. Sevgili gibi değil de arkadaş olarak diyorum ya, öyle çıkıp bir şeyler yapıyorum arkadaşımla takılıyorum havasında yani. Öbür türlüsünü ben de sevmem çok yavşakça olur o. 2 gün önce adama ilgini belli etmişken hem de. Emre anladığım gibi biriyse eğer senin ilgini normal arkadaşınla paylaşmaktan bile rahatsız olur.
Emre sana ulaşmaya çalışıyor gibi sankiHatasını anlamış mı ne Mesafe koymaya devam etmelisin :)Egosu insin biraz
Çılgınsın meeaan
Şaka bir yana normal erkek arkadaşlarım var ama millet hemen sevgilim sanır.Üstelik Emre'den daha yakışıklı olmaları gerekiyor ama değiller
Ama bu düşünülebilir
Yakışıklı olmasına hiç gerek yok inan, onların kıskanması için erkek olması yeterliÇılgınsın meeaan
Şaka bir yana normal erkek arkadaşlarım var ama millet hemen sevgilim sanır.Üstelik Emre'den daha yakışıklı olmaları gerekiyor ama değiller
Ama bu düşünülebilir
şimdi gördüm konunu bir solukta okudum vallahi :) her konuda tavrın bence çok yerindeydi ta ki yemekli gecede emre ile konuşmana kadar. ben de adamın senden hoşlandığını düşünenlerdendim ancak o kadar agresif ve hesap sorar bir tavırla yaklaşmışsın ki, bu tavırla bir erkeği konuşturmak mümkün değildir maalesefhakkında hayırlısı diliyorum :)
Yakışıklı olmasına hiç gerek yok inan, onların kıskanması için erkek olması yeterliTipine falan dikkat etmezler, onu biz yaparız aman çirkinmiş zaten hıh
Sevgilin zannetmemeleri için çok normal bir buluşma olması lazım, işte geçerken sana uğrayım seni de alayım bir kahve içelim gibisinden. Benim erkek arkadaşlarım yapıyordu normal bunlar illa sevgili olmaya gerek yok :)
Denk getirmeye çalışma işte, yani bunu özellikle kıskandırmak için yap diye demiyorum. Samimi olduğun bir arkadaşınla konuş mesela bir akşam iş çıkışı bir şeyler yapalım de, zamana bırak planlama yani bunu doğal olsunhm..
ben bunu müsait zamanda bir deneyeyim bakiyim ne kaybedicem zaten daha
yalnız onun da görmesi için öyle bir zaman denk gelmeli ki,zira bazen o benden önce cıkıyo ya da ben ondan önce
Denk getirmeye çalışma işte, yani bunu özellikle kıskandırmak için yap diye demiyorum. Samimi olduğun bir arkadaşınla konuş mesela bir akşam iş çıkışı bir şeyler yapalım de, zamana bırak planlama yani bunu doğal olsun
Canım bilmiyorum ama bu adamı anladığım gün "evreka! evreka!" diye bağırıp yollarda koşucam sanırım
Bana daha çok herkesin ilgisine alışkın oldugundan benden hareket olmayınca sadece ilgimi çekmeye çalışıyor gibi geldi.
Kendime şaşırıyorum,laf olsun diye değil cidden kapattım kendimi.İstesem bile yüzüne bakamıyorum adamın
Evet hatta planlamazsan muhakkak karşılaşırsınız, ama görsün diye uğraşırsan asla denk gelmezBu nasılsa onun kulağına gider diyosun
Ya öyle bir arkadaşım vardı görüşücektik zaten ama dur bari diyim iş çıkışıma gelsin direkt
Bilmiyorum sadece bana birisi böyle mesafe koysa çekinirim yanına yanaşmaya hatalıysam da kalbini kazanmaya çalışırım
Evet hatta planlamazsan muhakkak karşılaşırsınız, ama görsün diye uğraşırsan asla denk gelmez
Biraz da tabi senin için diyorum ben, bu tip olaylardan sonra en çok samimi erkek arkadaşlarımla görüşmek rahatlatırdı beni nedense. Kızlarla dertleşmeye kalkınca kendi dertlerini anlatmaya başlıyorlar iç güdüsel olarak.
Bence de öyle..Birisinin bana böyle bir "çıkışı" olsa,onun kalbini kırdıgım ortada olsa ben de ya uzak dururdum ya da direkt gönlünü almaya çalışırdım.
Ama beyefendi diyorum ya gayet normal.
Keşke bunları bir erkeğe anlatabilsem de onların mantığına göre o yorumlasa
Burada atomu parçalasak daha iyi var ya..
Canım öncelikle tebrik ederim vallahi gevezeliğimden konum oldu 66 sayfaHepsini okumuşsun bravo..
Belki sen haklısındır canım,bir anlığına hoşlandı diyelim.Ama yemekli gecede ilgisinin benden çok başka yerlerde olması sıkıntı değil mi?
Ya da hoşlanan kişi beni ekilen kişi durumuna sokunca bunu telafi etmez miydi..
Ya da ya da sabredemiyorsun deyince neden öyle dedin soruma; "nerde ne zaman neden öyle bişey dedim hiç hatırlamıyorum, konuşmaları sildim" vs. der miydi?..
Neden böyle yaptıki sence?
o gecede senden başka şeylerle ilgilenmiş olması elbette sıkıntı canım ama ben şöyle düşünüyorum. derya ya da dilber ile hiç konuşmamalıydın bence en başından beri. sonuçta emre'yi daha iyi tanıyorlar, sen ise onlar için yeni birisiydin. emre'nin uzaklaşmasında özellikle de dilberin payı olduğunu düşünüyorum. belki de emre'yi çok ciddiye alıyormuşsun, hemen bir ilişki istiyormuşsun gibi hissetirdiler ve emre de bundan tırsınca kendini geri çekti. dilberden bu performansı beklerim çünkü seni arayıp "emreden hoşlanıyorsun çok belli jasse" diyebilmiş. ne üstüne vazifeyse :) buluşamamanıza hiç ekilmen gözüyle bakmadım ben çünkü kesin şurada şu saatte buluşuyoruz denmedikçe, benim de es geçtiğim pekçok buluşmam olmuştur.:) o noktadan sonra zaten emrenin hatırlamıyorum demesi de palavra eminim hatırladığına ama dediğim gibi seni yanlış anlamış olmalı. çocuksu biraz. en büyük sıkıntı da çocuksu olması zaten. anladığım kadarıyla sen zeki ve olgun bir kadınsın canım. bu adamla bir ilişkin olsa bile çok yorulurdun çünkü o ürkek ceylan, sen ise netliklerin insanı =) aynısını ben de yaşadım ve ilişkide çok yıprandım oradan biliyorum. inan bana kaybettiğin hiçbir şey yok :)
Ah tarjamyDağlar kadar pişmanım dilbere birşeyler konuştuğum için..
Dilber'in bu işte parmağı olabileceğini pek cok arkadaşım dile getirdi zaten ve ben bir kez daha bazen ne kadar saf oldugumu,olabildiğimi insanlara ısrarla güvenmek istediğimi farkettim.
Teşekkür ederim canım yorumların için..dediklerin mantıklı belki de aynen böyle gerçekleşti hersey.Ama yine de emrenin bu derece bıçak gibi kesmesini beklemiyordum dilber ne demiş olursa olsun..kalbim kırıldı.
Ama şimdi doğru yapıyorum değil mi?görmüyorum duymuyorum havalarında
Onaylıyorum. Jass düşünsene emreyi, etrafında ilgilendiğini belli eden kız buuuuum oldu...yakındır onun patlak vermesi...kesinlikle doğru yapıyorsun şu anda canım, emre bey'in bu duruma ne kadar bozulduğu da ortada :) aynen bu şekilde devam et kazançlı bile çıkabilirsin, emre'nin seninle konuşacağını düşünüyorum açıkçası böyle devam edersen çünkü bu sefer de sen ilgini bıçak gibi keserek onu şaşırtmış oldun
Arkadaşlar;
Dilber Emreye halleniyor mu??
Allahım inşallah aşkımdan saçmalıyorumdur..
Buraya bu şekilde yazıp heyecan yaratmak istemiyorum ama,1-2 hafta gözlem yapacağım..
Off bunlar pek samimi olmaya başladılar sanki. Bilhassa dilber..hani hallenmiyorsa bile bir kankalık modu.. zaten her ikisi de benle olduklarından daha samimiler de..
Bilmiyorum izleyeceğim..
Dilber evli değil miydi? Bence ikisi de birbirinin ilgisinden hoşlanıyor.Arkadaşlar;
Dilber Emreye halleniyor mu??
Allahım inşallah aşkımdan saçmalıyorumdur..
Buraya bu şekilde yazıp heyecan yaratmak istemiyorum ama,1-2 hafta gözlem yapacağım..
Off bunlar pek samimi olmaya başladılar sanki. Bilhassa dilber..hani hallenmiyorsa bile bir kankalık modu.. zaten her ikisi de benle olduklarından daha samimiler de..
Bilmiyorum izleyeceğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?