Çok mu çok hoşlanıyorum ama...yardım lütfen

Selam kelebek,
Canım ilk paragrafta yazdığın gibi değil aslında.Yani yanlış anlaşılmasın, ben içtiğim için böyle olmadım kesinlikle.Çünkü ben alkol almasaydım da onunla mutlaka konuşacak,en azından"birkaç soru" soracaktım konuyla alakalı.Bu işin cuma gecesi bitirilmesi gerekiyordu..Çünkü dediğim gibi eğer konuşmasaydım kendimi yiyip bitirmeye devam edecektim ve bu çok yorucu yıpratıcı..Her akşam işyerinden moral bozukluğu içinde çıkmak,beklentiler içinde boğulmak.
Yani benim zaten bir planım vardı ve alkol sadece benim görünüşümdeki gerginliği atmama yardımcı oldu.Yüzümde biriken duyguları ağzıma kadar getiren de alkol,bu kadar yani.

"İster ukalalık, ister halden anlamama de ama kapıyı bir daha açılmamak üzere kapattığını düşünüyorum kendi elinle. "
Neden böyle düşünüyorsun?Kapanan bir kapı varsa bunu yapan Emreydi zaten..Eger cuma gecesi suskunları oynasaydım sence hala bir şansım mı olacaktı..

Teşekkür ederim canım tavsiyelerin için tamamen işe konsantre oldum zaten.Hiç ama hiç bakmıyorum.Yüzüm benimle konuşanlara karşı güleryüzlü,diğer durumlarda ifadesiz.Birkaç kişinin bazı şeylerin farkında olduğunu düşünüyorum.Umarım yanılıyorumdur.Bir de;derya beni müsait bir zamanda sorgulamak istiyor bunun farkındayım.O aramızda birşeyler döndüğünü düşünüyor sanırım.Mesela dün midemi üşüttüğüm için işe gidemedim.
Bu akşam bir ara yalnız kaldıgımızda "dün miden neden kötüydü,yoksa gerginlikten mi?" diye sordu.Gülümsedim,o nerden cıktı dedim..hatun bu işi benden daha ciddiye alıyor.Emre için gastrit oldugumu sanıyor

Jass konunu ilk okuduğumda kalnim çarptı. Ne güzel, her ayrıntısıyla bizimle paylaşmaya çalışmış, biz de heyecanına ortak olmuşuz dedim. Dedim ama okudukça içim darlandı.

Seni kendime çok benzettim. Açık ve net. Karşındaki kişi de bu durumdan korktu. Çünkü bu kadar açık ve net olunca gönlünce eğlenemeyecekti. Senin yerinde olsam aynısını yapardım o gece. Sorularımla ceval arardım. Emrenin Yaptığı eşeklik. İyiki de baştan belli etmiş kendini. Hiiiiiç üzme tatlı canını. Neler unutuluyor neler. Sonra hatırlamayacaksın bile.

Ben üniversitedeyken sınıftan hoş da bi çocuk yanıma gelip açılmıştı. Kalvim pırpır etmişti. Ne diyeceğimi bilemedim. İlk ciddi görüşmem olacaktı. Düşünmek istiyorum dedim. Birkaç gün sonra sarı öküzüm yanıma gelip vazgeçtiğini söylemişti. Kafayı yediğimi hatırlıyorum. Sorun neydi diye. Hiç öğrenemedim.

Detayları pek hatorlayamadım bile. Gülüyorum şu an. Sen de güleceksin. Değerli olduğunu unutma

Bu arada paylaştığın şarkıya bayıldım. Gerçi eşim de sarışın ama. Napalım üzmesinler bizi.

Merhaba,canım hikayemin girişi ,gelişmesini ve sonuçlarını okuyabildin mi?detaylara hakim misin bilmiyorum çünkü 60 sayfayı devirdik de
Değilsen bile az çok anlamışsın,ne yapayım ben oyunları beceremiyorum artık.sormadan etmeden daha fazla duramazdım..Bazı arkadaşlarım yanlış buluyorlar ama ben sustukça içimdeki isyan büyüyordu..
Senin üniv.deki gerçekten öküzmüş.sen de öğrenemedin ne yazık..hiç bilmeyeceğiz sanırım.
Öylesine yea.. deyip geçiliyor herhalde.Ama ne yazıkki bunların sonuçları var..
Çok teşekkür ederi.. Maalesef sarışınlar için bu ara aynen öyle düşünüyorum.

Şimdi yazılı dil olunca tabi biraz daha haşin çıkabiliyor kelimeler yazarken, sarhoş olduğun için olayları bu hale getirdin gibi bir anlamda yazmadım kesinlikle Ama işte bir derecelendirme farkı vardır ya kendin alkol aldığın zaman farkındalığını/ayıklığını sadece sen bilirsin karşındaki asla bilemez, alkolden değil ama istemsizce yaptığın dil sürçmesi gibi basit bir şey normalde farkedilmeyecekken birden bire "oww seni çarptı yavaş git" falan olur ya o bakımdan. Yoksa konuşmak ve içindekileri dökme tavrında tamamen haklısın, olması gerekeni yaptın ama gecenin genel sürecindeki art arda gelen davranışlarının emre tarafından kusurlu hareket gibi görülme ihtimali yüksek. Nasıl bu kadar eminsin diyebilirsin tabi, yetkili merci değilim tabi de toplulukla muhabbetlerde ortamda da içki varsa huy olarak daima "en ayık" ben olurum, gözlemlerim bu yönde . Dalga da geçilirim bizi mi kandırıyorsun sen aslında içmiyorsun vs. diye. Senin "senle konuşabilmek için bu kadar içtim zaten" gibi cümlelerin karşı taraf için acziyet gibi görünür ve cidden hoş değil. Bu duruma düşmen değil asla yanlış anlama, iki taraf aynı modda olmadığı zaman dünyanın en güzel konusu olsa bile muhabbet ilerlemez ya öle bir şey işte. Senin cevap isteğinle, bu hafif gergin ortam biraraya gelince işler sarpa sarmış gibi. Okuyunca benim anladığım o. Yoksa iki farklı bünyedeki eşit alkollü hali zaten istesen de oluşturamazsın ama senin içtiğinin altını çizmen, onu ne dediğini bilen, olayların farkında olan taraf kısmına sürüklemiş, burda bir de günlük yargılar var ya "içki ve gerçek" vs. emrenin bu savunma pozisyonuna geçmesinde de etkisi vardır. Olayın genel halinde ve şu gelinen haliyle emrenin "neden iki ileri bir geri hareket ediyorsun? sorusuna yapabileceği mantıklı bir açıklama var mı zaten? Gelin itiraf edelim.

Suskunları oynasaydın bilemiyoruz tabi ne olacağını, en kötü kararın bile kararsızlıktan daha iyi olması durumu bu. Başkasını süzüşünü gördükten sonra akşam emreyle hiç bu konuları açmamaya da karar verebilirdin veya emre yine iyi emre olup gece boyu iltifat ve naz karışımı bir muhabbetle seni yine ertesi güne kadar sürüncemede bırakabilirdi. İlişkinin başlangıcını kutlayıp sonsuza kadar mutlu olabilirdiniz veya benim benzerliklerinden bahsettiğim ilişkide olduğu gibi, bir süre iyi devam ettiğini sandıktan sonra, akşam onla beraberken ertesi sabah başka bir kızla ciddi bir ilişkiye başladığını öğrenebilirdin, sonuncu en kötü örnek tabi

Pff ofis masalarına ateşler salınsın onların be, dırdırları hiç bitmedi gerçekten. Bizim ofiste de bir Nilay Hanım vardı, kadın hiç üşenmez masasından kalkıp telefonu kapattıktan sonra insanın taa dibine gelir gözlerini belertip "Ne olllllduu? Sesin biraz gergin gibiiydi, konuşmak istersen ben masamdayım cınım" derdi.

Okumuştum canım. Karşılıklı hoşlanmalar olunca bakışmalar, mesajlaşmalar, laf atmalar normal.

Şimdi en azından karşıdaki düdük niyetini belli etti. Artık rahatla sen de. Düşünsene mesaj atcak mı telaşesi yok, bunu söyledi ama bunu mu kast etti karın ağrıları yok, nerde ne yaptı derdi yok. Şanslısın:)

Ayrıca safkelebek arkadaşımın verdiği örnekler çok güzel. Düşününce gerçekten şanslısın kuzu.

Hayat devam ediyor. Güzel şeyler de duyarız senden inşallah...

Kalınla çizdiğim yerlerde çok büyük haklılık payı var.
Özellikle ikinci paragraftakileri okuyunca nefret ettim emreden,onun ızdırabından..
Saf kelebek ;"yaşandı bitti saygısızca" .
Bundan sonrası için herhangi bir tahmini ya da umudum yok. Tamemen karanlıkla kaplandı.

Nilay hanım komikmiş ya.. dedikoducunun önde gideni bence.bu şekilde yaklaşıp malzeme arıyormuş..
Aynen ya bu deryadan kurtulmaz lazım

Geçmiş olsun jasse umarım şimdi iyileşmişsindir .:)

uzak durmak iyidir bazen

Teşekkür ederim canım,daha iyiyim.buz gibi kola içtim,yani midemin içine ettim cidden emreyle ilgisi yok valla

uzak durmak..ızdıraplı..tam karşındakine uzak durmak sancılı ama şu durumda iyidir iyi bence de

Emre ve düdük
Evet catlax bak bu açıdan haklısın.O karın ağrılarım dindi, daha rahatım.hiçbir şeyi hiçbir şeye yormama gerek yok.neden böyle diye düşünmeler son buldu..Bir de kelebeğin verdiği örneklere henüz düşmemiş olmakta bir artı.
Ama bazen başımı kaldırmadan yüzü gözümün önüne geliyor..en çok gözlerindeki pırıltıya aşık olmuştum.
Karşısındakine bakarken beliriveren o pırıltı..özlüyorum.

Teşekkür ederim canım,daha iyiyim.buz gibi kola içtim,yani midemin içine ettim cidden emreyle ilgisi yok valla

uzak durmak..ızdıraplı..tam karşındakine uzak durmak sancılı ama şu durumda iyidir iyi bence de

Biliyorsun anlatmak istediğinde biz burdayız . Kolay olmayacak belli ki zamanla alışırsın ayrıca iş arkadaşın bile olsa kimsenin sorduğu soruya cevap vermen gerekmiyor .

Ben de bilmiyorum...
Öğrenebileceğimi de sanmıyorum pek..
Gerzekler.
Köküne kibrit benimki dahil
Hareketlerinin arkasinda duramayan zavalli iste bazıları.

S
Kelebek'e katiliyorum. Senin sorularina verecek mantikli mantiksiz herhangi bir cevabi bile yoktu düşün. O k adar gerzek

Bak benim koca bey gece gece hamile halimle gicik etti. Kurekle girisecektim agzina agzina. Neyse ki salon kadini cizgimden kaymadim
Kurbaganin prense dönüşeni bile arada sorun cikarabiliyor. Muhim olan bu sorunlari en az derecede çıkarması.

Emreyi bu sebepten eliyoruz sansina kussun

Biliyorsun anlatmak istediğinde biz burdayız . Kolay olmayacak belli ki zamanla alışırsın ayrıca iş arkadaşın bile olsa kimsenin sorduğu soruya cevap vermen gerekmiyor .

Canım çok teşekkür ederim
İyiki burası var.yoksa ben eminim ki bu meselede çok daha fazla dibe batardım,ne yapacagını bilememek,kimseye anlatamamak,anlaşılamamak..
Alışırım alışmasına da.. ama işte..

cok tatli durumlar varrrr aranizdaa :) ama bence biraz daha zaman var cok oturmamis bisiler var beklemek gerek sanirsam

ay ben tüm yazilari okumadim ters giden bisiler olmus galiba

Maalesef o kadar şuursuz birine aşık olmuşum.Delikanlı gibi bu budur şu şudur işine gelirse bile diyemedi..
Sorular sorular sorular...
Sana ne oldu canım?..Çok özel değilse anlatabilirsin burada valla merak ettim.

cok tatli durumlar varrrr aranizdaa :) ama bence biraz daha zaman var cok oturmamis bisiler var beklemek gerek sanirsam

ay ben tüm yazilari okumadim ters giden bisiler olmus galiba

Ah thalixim ah..
Neler oldu bilsen,buradaki bir arkadaşım özet geçse ne güzel olur sana.
Ben yazarım ama içim kaldırmıyor,yüreğim parça pinçik.
Komiklikler şakalarla ofiste günü tamamlamaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…