Çok mu çok hoşlanıyorum ama...yardım lütfen

Jasse bak emre boğa burcuydu .Sitede şöyle bir gez istersen burçlar sayfasında falan o zaman birçok kişinin boğa burcundan ne kadar dertli olduğunu görürsün .ilk sen değilsin bu burç zor burçtur .yani yazdıklarında tam boğa burcu tanıdıklarımı görüyorum bu nasıl iş .Yarın yüzde yüz değişik tavırda sergileyebilir .o yüzden mesafe koy hatasını anlasın .Nöbetinden sonra hafta sonununda iyi geçtiğini hissettir herkese .

Viviane konuyu başından beri takip eden arkadaşlarımdansın..
O yüzden yaşananların ayrıntılarını da,,şu anda nerden nereye geldiğimi ve ne hissettiğimi bildiğini de biliyorum...bazı özelden yazdığın detayları ve bazı uyarılarını da unutmadım canım.
Gerçekten de Emre için yapabileceklerimi yaptım.hiçbişey yapmadıysam bile adetlerce sigara içtim,fazla sevmediğim halde alkol alıp sağlıklı yaşam yeminime ihanet ettim.
Yazdıkların ne yazık ki mantıklı geliyor...
Ama kabullenmek istemiyorum elbette bu muydu yani? Yeni gelen kız,hoşuna gitti değişik birisi,ilgisini çekti.Beğendi, ve birşeyler yaşamak istedi.Ama o da ne?
Kızın etrafında çakallar var hemen bakışmaları farkettiler. üstelik kız da oyunlar oynayan birisi değil açık ve net bir insan.
Viv,ben istesem böyle oyunlar oynayan peşinden koşturma işlerine giren gizemli bir hatun da olabilirdim.Fakat bunlar için yaşımızın büyük oldugunu,artık bazı konularda ciddiyet evresine geçtiğimizi düşünmüştüm bu flört oyunları çocukça gelmişti bana.

Allahım bu burçlara hiç inanmak istemiyorum ama off ya
Hani ikizler erkeği çok beterdi herkes onlardan cok çekiyordu?
Oysaki ikizler burcu birisiyle 4 yıllık bir ilişkim oldu,dize de getirmiştim.
Emre artık ofiste benim için bir hayalet.

Canım herkes kendi tecrübeleri ve çevreden gördükleriyle yorumluyor tabii ki. Ama senin de dediğin gibi olgun, ciddi bir ilişki için bence hızlı bile sayılırdı bu olanlar. Bir şeylerde aşamalar olması daha sağlam yapıyor ilişkiyi.
Senin de tercih ettiğin ne kadar hoşlansan da bence daha ciddi bir ilişkiydi.

Daha önce de söylediğim gibi bugün tanışıp yarın sevgili olanın 2 gün sonra da ayrılması yüksek olasılık. Tanıma aşamasında düğün olayının olması üzerine sana da söylemiştim, keşke mesaj atmasaydın diye. Bu sabredemiyorsun lafları da bence buralardan çıktı anlamsız bir şekilde. Senin açık açık konuşman ona yerinde duramıyorsun, çok istiyorsun mesajı verdi.

Senin konunda kimseyle tartışmak istemem, ancak umut verenler zamanında konuşsaydı olayını en azından kendi açımdan kabul etmiyorum. O zaman da bir çıkarım yoktu şimdi de. Doğal olarak kendi fikirlerimi yazıyorum.
Bir iş ortamı için duyguların, açılmanın ve bir şeyler yaşamanın bir risk olduğunu ve ağırdan almasının risk almak istememesinin doğru olduğunu düşünmüştüm. Hala da öyle.
Ama bu sefer onun karakterinden bir şeyler gördüm bu olayda. Onn birçok hoşlandığı kişi olabilir ve sana aşık olmadığı için bunu göze alınacak bir şey olarak da görmemiş gibi geliyor bana. O kadar yoğun hisler yokmuş ama yoğun hisler varmışçasına buluşma isteğinde bulunmuş. Anlıkmış onun hisleri bence. Biraz sorgulanıp üstüne gelinince de kaçacak delik aramış.
Çok yalnız kalıp alkol falan alırsa yedekte mantığıyla seni aramaya kalkabilir. Bu tiplerin genel özelliği böyle bence. Cem Yılmaz'ın da bu konuyla ilgili bir esprisi vardı hatta yeri değil ama..Seni zaman zaman yoklar bence burada bu konu kapanmamıştır ona göre. İlgi gördüğü kadının saksı gibi onu beklemesini tercih etmesi yüksek ihtimal.

Bence kim ne der falan deme ve onu sıradanlaştır kafanda. Artık bu konuma gelinmişken onun oyunu, iş yerindeki eğlencesi yada flörtü olma sakın. Biraz olay soğuyunca bu yöne doğru kayabilir çünkü. Sen yüz vermedikçe böyle oyunlara kalkışabilir bu yapıda biri.

Aklıma bir şey geldi, isimler her ne kadar değiştirilmiş olsa da olayları ve diyalogları birebir yazıyorsun Jasse, ofisten biri okumuş olabilir mi bunları?

İkizler dışa dönük boğalar içe dönüktür içe dönük oldukları için ne yapmaya çalıştıklarını çözemezsin .Bilmiyorum o mesajlardan sonra vicdanda yapabilir ama özür dilemez ben özür dileyen boğa görmedim .Artık zaman göstericek olaylar nereye gidecek

Atlıyorum ama, benim boğa sevgilim oldu hiç böyle değildi hatta tam zıttıydı. Bence burçlara göre yorum yapmak pek tutarlı değil.

Atlıyorum ama, benim boğa sevgilim oldu hiç böyle değildi hatta tam zıttıydı. Bence burçlara göre yorum yapmak pek tutarlı değil.

Haklısınız bazen yükselen alçalan ay burcuda etkiler ama ben jasse nin konusunu takip ettiğimden beri tanıdığım boğaların profilini çiziyor .zaten bende diyorum ya zaman gösterecektir

Bu olayda tutarlı bir adam da yok ki
Burçlar da işe yaramıyor adam tipik bi "soru sorma, konuşmak isteyince ben seni ararım havama da bakarım" adamı.
Çok havalanmış bence sorun bu. Kendince ortamını da kurmuş iş yerinde. Herkes buna hayran. Yeni gelen kıza kur yapmış mesaj atmış buluşmak istemiş bunlar da önemli değil. Kız cevap verdi açık konuştu ya bitti artık olay.
Herkes jasse Emre'ye aşık modunda. O da yaramaz oğlan işte, sevimli çocuk iş yerindekilere göre.
Böyle durumlarda da kadınlar erkeklerin egosunu şişiriyor. Kendine yapılmayınca aman çapkın çocuk genç yapsın ne olacak mantığı işliyor birdenbire.

Jasse canım ben çıkacağım yine buraya bakarım ama sana bir tavsiye vermek istedim.
Yarın yeni bir gün, bomba gibi güne başla. Böyle olaylardan çok daha ciddi şeyler var hayatta. Kendini teselli etmeyi yine en iyi sen bilirsin.
Biz ne desek şu an canın yanacak. Ama kim için üzüldüğünü düşün. 2 aydır gördüğün, aslında tanımadığın bir adam.
Geçmiş ilişkini düşün, ilk zamanlar ne kadar üzülmüşsündür ama şu an onu atlatıp başkasından hoşlanabiliyorsun. Kendini toparla ve dik dur.
Allah başka durumlarda çaresiz bırakmasın. Her şeyde bir hayır vardır. Belki sonra çok daha fazla üzülecektin. Ben burada senin mutlu mesajlarını ve onun pişmanlığını okumak istiyorum :)
Belli mi olur -sanmıyorum ama- bazı pişmanlıklar insanları değiştirir. Bu da sana bağlı bence. Artık iyice güçlen işine de sahip çık, arkadaşlarınla diyaloğunu geliştir. Kendine bak sen. Boşver o da ergenliğini yaşasın :)

Aklıma bir şey geldi, isimler her ne kadar değiştirilmiş olsa da olayları ve diyalogları birebir yazıyorsun Jasse, ofisten biri okumuş olabilir mi bunları?

Bilmiyorum canım,açıkçası okuyorlarsa da umrumda değil.
Ben utanılacak birşey yapmadım.
Sadece çok hoşlandım ve de karşılık gördüğümü sandım.

Bilmiyorum canım,açıkçası okuyorlarsa da umrumda değil.
Ben utanılacak birşey yapmadım.
Sadece çok hoşlandım ve de karşılık gördüğümü sandım.
Yok hayır yanlış bir şey yapıyorsun diye demedim, şu hani dilber derya vs. imalarda bulunup duruyorlar ya ondan dedim.

Vivianecim çok teşekkür ederim
Şu an biraz boğazım düğümlü,gözlerim doldu.Yarın yaklaşıyor,içim cok stresli.
herkes yazdıgını okuyorum ama cevap verecek durumda değilim pek.
Başta sana ve yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim..
Hepinizi çok seviyorum..

Yok hayır yanlış bir şey yapıyorsun diye demedim, şu hani dilber derya vs. imalarda bulunup duruyorlar ya ondan dedim.

Haklı olabilrsin canım.burası popüler bir yer sonuçta.
Dilber çakal.. ona başka bir zaman ummadığı bir anda haddini bildireceğim.Okuyorsa kendisini okuyor zaten..

Jass gelismeleri yeni okudm..
Gercekten uzuldm.kendimden umudu kesmistim ama seni.durumunun iyi sonuclanacagni dusunuyrdm..
Sana daha once yazmistm..kendini geri cekmen en mantikli hareket olurdu..israrla onun dawranislarina ondan cewap beklemen gercekten.hata..--ona gore---

Beyefendilerden yana emin oldugm seyy onlar acikca konusmadigi surece hicbir seyi dile dokmemen gerektigi..---ki.sen tam olarak bunu yaptin ustelik zamansiz bir yerdde ---
Anlamqya calismana hak weriyorum ama biliyorsn insanlar birbirinden farkli we birbirimizin diliyle konusursak anlasiriz --ancak emre gibi korkak ya da duygularindan emin olmayan birine neden demis olman aslinda we onun cewabini surekli gecistirmesi ayni dili konusmadiginizi gosteriyor..---
Weee jasss yasadiklarin simdi agir gelse de inan hic baslamamis olmasi --bugun okuduklqrimdan sonra--daha iyi gibi geliyor..

Weeee sakin moralini bozma insanlarin arasina karis gul eglen kahkaharini eksik etme---kimsenin olmadigi bir yerde diledgn kadar uzull--ama bu saatten sonra emrenin egosunu sisirecek hicbir sey yapma..
İs arkadasin o senin sakin araya kusluk falan da girmesin ama disardan arkadasca bi tablo sergile---yuzyuze balacaksnz soncta--kimseye konusack malzeme.wermis olmazsinn..
Jass bu durumun seni icin boyle sonuclanmasi seni karamsarliga dusurmesin kalp carpintisi dogru zamani bekliyor olabilir..

Haklı olabilrsin canım.burası popüler bir yer sonuçta.
Dilber çakal.. ona başka bir zaman ummadığı bir anda haddini bildireceğim.Okuyorsa kendisini okuyor zaten..

Savaş baltalarını bence toprağa göm jasse ama nereye gömdüğünü hiç unutma. Cuma günkü okazyondaki olası kötü ihtimalin farkındaydık az çok ama "herşeyi" yazabilirsiniz dediğin için yazıyorum, bence de olayları yapabileceğin en talihsiz biçimde gecenin sonuna sürüklemişsin. Dünyanın sonu kesinlikle değil. İnsanlara, erkeklere güvenini tamamen kaybettirecek ciddi bir şey de değil bence. Aslında çok hoşlanmıyorum bu genellemelerden ama gerçekten balık burcu + melankoli + aşk ve alkol %99 kötü sonuç doğuruyor, hayatına müdahale gibi gördüğümden ve senin o akşam için içerim demeni okuduğumdan kendi üstüme vazife olarak görmedim ama o gün için içsem mi? diye sorsaydın cevabım kesinlikle bir kadehten fazlası değil olurdu, yanağını kızartacak kadar .. bünyeni sen biliyorsun tabi.

İster ukalalık, ister halden anlamama de ama kapıyı bir daha açılmamak üzere kapattığını düşünüyorum kendi elinle. Fakat "iyi ki kapatmışım" diyeceğini de düşünüyorum, umarım içinde doğal olarak etkisini bir süre daha sürdürecek yarım kalan hislerin yüzünden iş yeri ortamında bu sefer kendini boğulmuş gibi hissetmezsin ve durumun normalleşmesi umduğundan daha kısa sürer. Neden iyi ki kapatmışım diye düşünecek mişim dersen, başlangıcına, gelişimine ve sizinkinin aksine duyguların karşılıklı olarak ortaya dökülmesinden sonra devam edişine ve bitişine bire bir şahit olduğum bir ilişki var. Başından beri ona göre ibrem olumsuzdaydı, senin karakterinin iki ilişki arasındaki bu kadar benzerliğin yanında kız tarafı olarak olumlu yönde daha farklı olduğunu gördüğümden, umudumu sonradan yeşertmiştim. Başağrısı ve kimsenin bir iki hafta sonra üstünde konuşmayı umursamayacağı uyduruk bir şirket yemeğinden geriye dönüş gerçekten daha kolay olacak. Benim tavsiyem bundan sonra ne emreyi görmezden gel, ne de sahte mutluluk kalpleri saç etrafa. O günü soran olursa, gülümseyerek 2. kadehten sonrası bulanık de, canın sıkkın olduğunda da bdv dertlerinden birini aklına getirerek arkadaşımın durumuna üzülüyorum falan de, detay isterse anlatırsın derya veya dilber. Susman, konuyu değiştirmen bu sefer uu acısını saklıyor saçmalıklarına dönmesin. Henüz 2 aylık kendini bir anlamda hala ispat etme sürecinde olduğun işini de unutma, gerçi bunu söylememe gerek yoktu balık sorumluluğu hiç unutmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…