jasse canım yeni okudum konunu. Bende uzun bir yorum yapacağım. Doğrularıyla yanlışlarıyla umarım bir fikir olur sana.
Bence Emre için artık bir şey yapmana gerek yok. Çünkü ne olursa olsun sen ne yaparan yap, özellikle de çok mutlu görünmeye çalışırsan, Emre diyecek ki "bana taktik yapıyor, güya mutlu görünüyor"
senin onun için hırs yaptığını düşünecek. Bence olabildiğince normal davran, moralin çok yerindeymiş gibi davrandığında buna kanmayacağından eminim, Emre gayet de akıllı biri bence.
Şimdiye kadar söylediklerinde de hep kıvırma payı bıraktı. Açık konuşan sendin daha çok. Kendince zarf attı, sende duygularını belli etmiş oldun. İlgin hoşuna gitti. Ama bu kafada adamlar açık ve net kadınlardan değil, kendilerini parmağında oynatabilecek kadınlardan hoşlanıyor. Peşinden koşturana aşık oluyor, gelip masaya yumruğunu vuran açık ve net kadınlardan değil.
Evet o hala ergen kafasında. Hala birileriyle flört oyunları oynamak hoşuna gidiyor. Ama bu iş yerinden biri olup da onu insanlara ifşa edebilecek biriyse topukluyor. Dışarıdan 3-5 kıza böyle takılabilir, ama sende şunu fark etti, sen onun gizli kapaklı ilişki yaşayacağı biri değilsin. Açık ve net belli ediyorsun ve onun ilişki değil "takılma" tanımına uymuyorsun. Onun ayran gönüllü tavırları iş yerinde seninle bir duruma girmesine engel olmuş çoktan. Ne olacaktı seninle olsaydı? sen insanlardan gizlemeyecektin, herkes anlayacaktı ve sonunda iş yerinde senden uzun süredir çalışan ve popüleritesi olan biri olarak o imajını zedeleyecek, kadınlarla oynayıp üzen tip olacaktı. Onun için imaj çok önemli bence.
Senden ve ilginden hoşlandı ama onun kafasında onu süründürecek, oyun oynayacak bir kadın isteği var. Sen duygularını o gece belli ettikçe onun peşinden koşan, zayıf ve duygusal bir imaj çizdin onun gözünde. Ona göre böyle diyorum çünkü gerçekte olgunlaşmış tipler, olgun erkekler açık ve net duygularına güvenen kadınlardan hoşlanırlar.
Artık senin ilgisizliğin dikkatini çekse de, kafası karışsa da tek bir ışık gördüğünde senden yine çark edecektir. Onun kafasındaki aşık olacağını düşündüğü kadın olmayacaksındır. Ancak hırs yapar diye düşünüyorum. Sana ulaştığı anda da zafer kazanmış olur ve yine başa dönülür. Baştan kişilikleriniz çok farklıymış, o gün bunu anlamış oldun bence.
Artık onun senin üzerinden ilgi şımarıklığına girmesine izin verme canım.
Bazı erkekler aşık olmaz, ilgi şımarığı olur, hırs yapar ama aşık olmaz.
Sizin düşündüğünüz gibi düşünmemiştir belki burada umut veren çoğunluk?Ben bir adam buluşmak istiyorsa hoşlanıyordur diye düşünürüm mesela en basitinden. Sürekli bakışıyorsa, erkek arkadaşı var mı diye sorguluyorsa hoşlanıyordur diye düşünürüm yine.
Maalesef olmamış ama bu olayın sonu utlu da bitebilirdi. Bence bu durum bir erkeğin karakterine bağlı. Sizin varsayımınıza göre mesaj atan buluşmak isteyen ve 2 ayda bu raddeye gelen ilişki yavaş mı ilerlemiş oluyor? zaten 2 haftadır mesajlaşıyorlardı.Bence gayet hızlıydı. Olabilirdi de bu iş, ama kimsenin içini göremiyoruz maalesef. böyle iyi veya kötü tanıyacak bir ortam oluşmadan pazardan armut seçer gibi bu iyi veya bu kötü de diyemiyoruz.
Kimse de burada jasse üzülmesin diye pohpohlamadı onu.Hepimiz fikir sunduk. Kendi görüşümüzü belirttik.
Adamın karakterini tanımadan bu kızın anlaması da mümkün değildi. Genele göre de böyledir. Bana göre tekrar söylüyorum 2 aylık bir iş yeri olayında 2 haftalık bir mesajlaşmada kısa bir süre. Kısa sürede hızlı gidildi hatta.
Jasse bak emre boğa burcuydu .Sitede şöyle bir gez istersen burçlar sayfasında falan o zaman birçok kişinin boğa burcundan ne kadar dertli olduğunu görürsün .ilk sen değilsin bu burç zor burçtur .yani yazdıklarında tam boğa burcu tanıdıklarımı görüyorum bu nasıl iş .Yarın yüzde yüz değişik tavırda sergileyebilir .o yüzden mesafe koy hatasını anlasın .Nöbetinden sonra hafta sonununda iyi geçtiğini hissettir herkese .
Viviane konuyu başından beri takip eden arkadaşlarımdansın..
O yüzden yaşananların ayrıntılarını da,,şu anda nerden nereye geldiğimi ve ne hissettiğimi bildiğini de biliyorum...bazı özelden yazdığın detayları ve bazı uyarılarını da unutmadım canım.
Gerçekten de Emre için yapabileceklerimi yaptım.hiçbişey yapmadıysam bile adetlerce sigara içtim,fazla sevmediğim halde alkol alıp sağlıklı yaşam yeminime ihanet ettim.
Yazdıkların ne yazık ki mantıklı geliyor...
Ama kabullenmek istemiyorum elbettebu muydu yani? Yeni gelen kız,hoşuna gitti değişik birisi,ilgisini çekti.Beğendi, ve birşeyler yaşamak istedi.Ama o da ne?
Kızın etrafında çakallar var hemen bakışmaları farkettiler. üstelik kız da oyunlar oynayan birisi değil açık ve net bir insan.
Viv,ben istesem böyle oyunlar oynayan peşinden koşturma işlerine giren gizemli bir hatun da olabilirdim.Fakat bunlar için yaşımızın büyük oldugunu,artık bazı konularda ciddiyet evresine geçtiğimizi düşünmüştüm bu flört oyunları çocukça gelmişti bana.
Allahım bu burçlara hiç inanmak istemiyorum ama off ya
Hani ikizler erkeği çok beterdi herkes onlardan cok çekiyordu?
Oysaki ikizler burcu birisiyle 4 yıllık bir ilişkim oldu,dize de getirmiştim.
Emre artık ofiste benim için bir hayalet.
Atlıyorum ama, benim boğa sevgilim oldu hiç böyle değildi hatta tam zıttıydı. Bence burçlara göre yorum yapmak pek tutarlı değil.İkizler dışa dönük boğalar içe dönüktür içe dönük oldukları için ne yapmaya çalıştıklarını çözemezsin.Bilmiyorum o mesajlardan sonra vicdanda yapabilir ama özür dilemez ben özür dileyen boğa görmedim .Artık zaman göstericek olaylar nereye gidecek
Atlıyorum ama, benim boğa sevgilim oldu hiç böyle değildi hatta tam zıttıydı. Bence burçlara göre yorum yapmak pek tutarlı değil.
Atlıyorum ama, benim boğa sevgilim oldu hiç böyle değildi hatta tam zıttıydı. Bence burçlara göre yorum yapmak pek tutarlı değil.
Aklıma bir şey geldi, isimler her ne kadar değiştirilmiş olsa da olayları ve diyalogları birebir yazıyorsun Jasse, ofisten biri okumuş olabilir mi bunları?
Yok hayır yanlış bir şey yapıyorsun diye demedim, şu hani dilber derya vs. imalarda bulunup duruyorlar ya ondan dedim.Bilmiyorum canım,açıkçası okuyorlarsa da umrumda değil.
Ben utanılacak birşey yapmadım.
Sadece çok hoşlandım ve de karşılık gördüğümü sandım.
Jasse canım ben çıkacağım yine buraya bakarım ama sana bir tavsiye vermek istedim.
Yarın yeni bir gün, bomba gibi güne başla. Böyle olaylardan çok daha ciddi şeyler var hayatta. Kendini teselli etmeyi yine en iyi sen bilirsin.
Biz ne desek şu an canın yanacak. Ama kim için üzüldüğünü düşün. 2 aydır gördüğün, aslında tanımadığın bir adam.
Geçmiş ilişkini düşün, ilk zamanlar ne kadar üzülmüşsündür ama şu an onu atlatıp başkasından hoşlanabiliyorsun. Kendini toparla ve dik dur.
Allah başka durumlarda çaresiz bırakmasın. Her şeyde bir hayır vardır. Belki sonra çok daha fazla üzülecektin. Ben burada senin mutlu mesajlarını ve onun pişmanlığını okumak istiyorum :)
Belli mi olur -sanmıyorum ama- bazı pişmanlıklar insanları değiştirir. Bu da sana bağlı bence. Artık iyice güçlen işine de sahip çık, arkadaşlarınla diyaloğunu geliştir. Kendine bak sen. Boşver o da ergenliğini yaşasın :)
Yok hayır yanlış bir şey yapıyorsun diye demedim, şu hani dilber derya vs. imalarda bulunup duruyorlar ya ondan dedim.
Haklı olabilrsin canım.burası popüler bir yer sonuçta.
Dilber çakal.. ona başka bir zaman ummadığı bir anda haddini bildireceğim.Okuyorsa kendisini okuyor zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?