• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu çok hoşlanıyorum ama...yardım lütfen

Pazartesi ise git jasse bence. Ve onunla iletisimi tamamen kes. Is disinda hicbir sekilde muhatap olma. Yaptığı cok cocukca bencilce. Bi oyle bi boyle.

Durdukca ben sinirleniyorum burada. Bir açılım yapmamismis beyefendi. Burda hepimiz gerizekaliyiz ya hepimiz yanlis anladik. Acik net sana yazarken cark etmesi cok sibir bozucu.

Sen en iyisi pazartesi agzina kurekle vur bu dengesizin:KK12:

bence git...
psikolojide bir şeyi ya da birisini önemsememeye yönelik her çaban seni onu daha çok önemsemeye iter...
yani sen bu olaylar yüzünden her yaptığın fedakarlıkta onu daha çok önemsersin..
git hiçbir şey olmamış gibi işinle ilgilen sadece
Pazartesi ise git jasse bence. Ve onunla iletisimi tamamen kes. Is disinda hicbir sekilde muhatap olma. Yaptığı cok cocukca bencilce. Bi oyle bi boyle.

Durdukca ben sinirleniyorum burada. Bir açılım yapmamismis beyefendi. Burda hepimiz gerizekaliyiz ya hepimiz yanlis anladik. Acik net sana yazarken cark etmesi cok sibir bozucu.
Sen en iyisi pazartesi agzina kurekle vur bu dengesizin:KK12:

Evet galiba haklısınız.eğer işe gitmezsem bunlar bunu ya üzüntüme verecekler ya da aman cuma akşamı çok kötü oldu ondan dolayı gelemedi vs. diyecekler.Daha cok sıkıntı.dilber iyice üstüme gelecek neden gelmedin,neden gelmedin filan.
derya abla eminim ki soracak her türlü bide o var.ne oldu emreyle diye?ona da sadece bana bir daha emre demezsen sevinirm deyip geçmeyi düşünüyorum.
Soulfly cım sen bir de benim sinirimi düşünebiliyor musun?
güneşli bir cumartesi günkü nöbetimiz ve beni etkilemesinden doğan,büyüyen ve gelişen herşeyi,olumlu-olumsuz, buraya yazdım.ne eksiğini ne fazlasını..55 sayfa olmuş bu konu.
Adamın resmen ben bunları sanki kafamda yaşamışım gibi davranması.."ben birşey yapmadım o yüzden bir nedeni de yok" demesi.. biz çocuk değiliz.ben de bu beni kesiyor kesin benden hoşlandı hıhıhıhıh kafasında bir ergen değilim yahu..
bunları o kadar kısa sürede yaptı ki..başım döndü.

Tabi ki sadece bakismadan ibaret degildi. Sana acik acik kur yapıyordu. Yani kim sadece is arkadaşına oyle seyler yazar ki?

Ve ben eminim Jasse bu is boyle kalmayacak sen onu görmezden gelebilirsen cok pisman olacak ve tekrar iletisim kurmaya çalışacak. Ben de yasadim sayılır boyle bir sey aptala donmustum. En son onu tamamen silip yeni sayfa actim. Bana tekrar geldiginde benim iliskim vardi. Cok pisman oldu ama nafile is isten gecti

Ben Emrenin senden hoslanmadigini asla düşünmüyorum. Ve sen buraya onun cok pisman oldugunu yazacaksin er ya da gec buna inanıyorum

Ve bu arada ben bu konudan bir ders de çıkardım.
Evlenmiş olanlar,nişanlı olanlar;arkadaşlar kesinlikle eşinizin/nişanlınızın kıymetini bilin.
Yaşları ne olursa etrafta o kadar çok "...................." (istediğiniz sıfatı getirebilirsiniz buraya) geziyor ki.
Sizler şanslınız,karşınızdaki adamlar sizi sevdiler,istediler ve en önemlisi "NET" tiler.Sizlerin duygularını küçümsemediler.
Bir şeye kalkıştılarsa bunun sonuçları olduğunu biliyorlardı.Ve çok güzel sonuçları gerçekleştirdiniz beraber.
Benim gibi bekar arkadaşlarım; erkekler konusunda işimizin zor olduğunu her zaman bildik.Özellikle yaşadığımız coğrafyada erkeklerin ne kadar pohpohlanıp adeta birer 'prens' muamelesi görerek yetiştirildiğini bilerek.
Başkalarının başına gelen şeyleri gördükçe daha da nefret ettik bazılarından..
İşimiz extra extra zormuş ben bunu anladım.Görüyorum ki,birisi parmağımıza yüzük takana kadar hatta ve hatta düğün gecesine kadar ona güvenmesek yeriymiş.Hoş sonrasında da iğrenç şeyler yapanlar var ya neyse..
Velhasılıkelam türk kızının paranoyasına laf edenler halt yesinler.
Resmen doğru düzgün adam yok,şekil A. Ergen değil bişey değil 30 a 4 kala adamın yaptığı harekete bakın.
Bilmiyorum..

Bu arada bu şarkı Emre'ye gitsin.kendisi doğal sarışındır.bunu ona direk atamayacağım ama burda paylaşmak bile biraz olsun bu acıyla dalga geçmeme yardımcı olacak.

Tabi ki sadece bakismadan ibaret degildi. Sana acik acik kur yapıyordu. Yani kim sadece is arkadaşına oyle seyler yazar ki?

Ve ben eminim Jasse bu is boyle kalmayacak sen onu görmezden gelebilirsen cok pisman olacak ve tekrar iletisim kurmaya çalışacak. Ben de yasadim sayılır boyle bir sey aptala donmustum. En son onu tamamen silip yeni sayfa actim. Bana tekrar geldiginde benim iliskim vardi. Cok pisman oldu ama nafile is isten gecti

Ben Emrenin senden hoslanmadigini asla düşünmüyorum. Ve sen buraya onun cok pisman oldugunu yazacaksin er ya da gec buna inanıyorum

:KK61:
:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Ahhh jas kac kurbaga öptüm yalnizca biri prens oldu. Malesef bizim ulkede kurbaga cok

Sarışınlar b.ktur ben de cok söylemiştim benim exin arkasından. Is bu ya esim de sarışın :)

ama her kurbaga öptüğünde yaşadıgın tiksinme duygusu? tüketici oluyor değil mi..kurbağa çok fazla,binlerce kurbağa var.
Ama yine de şanslısın en sonunda prensi bulmuşsun canım :KK37:. sarışın da olsa "prens".
Sarışınlar b.tur evet,bir daha sarışın istemem.aslında dilbere emreyle ilgili birkaç aşağılama cümlesi edecektim.ama neyse dedim,sabret gün gelir yüzüne söylersin.:KK66:

ama her kurbaga öptüğünde yaşadıgın tiksinme duygusu? tüketici oluyor değil mi..kurbağa çok fazla,binlerce kurbağa var.
Ama yine de şanslısın en sonunda prensi bulmuşsun canım :KK37:. sarışın da olsa "prens".
Sarışınlar b.tur evet,bir daha sarışın istemem.aslında dilbere emreyle ilgili birkaç aşağılama cümlesi edecektim.ama neyse dedim,sabret gün gelir yüzüne söylersin.:KK66:
Inan hatırlamıyorum o zamanlar ne hissettigimi oyle unutmuşum maziyi :)

canim dilbere deryaya kimseye emreyle alakali konusma daha iyi olur. Pek güvenilir gelmediler en basindan beri ki buyuk ihtimal emreye otuyorlar .

Söylemesi kolay ama en guzeli bosvermek. Emre yokmus gibi davranmak.

Aşk hikayelerini çok sevdiğim için senin konunuda ara ara takip ediyordum
Öncelikle bu kadar egolu dengesiz biriyle bişeylerin başlamadan bitmesi için verilmiş sadakan varmış diyorum.
Umarım Emre denen şahsiyet bigün layığını bulur
Ayrıca sarışın erkekler hiç çekici değil bence Esmer tipler daha hoş
Dilerim en yakın zamanda Emre yi unutturacak seni deli gibi seven sevgine layık biri çıkar karşına

Jasse yanlış anlamazsın umarım, ama en davranmaman gereken şekilde davranmısşın. Ama bu teoride tabi ki. Taktik yapma kafasında bir kız olsaydın yaptıkların tamamen yanlış ama sen içinden geldiği gibi davranmışsın ve pişman değilim, rahatladım diyorsun. O zaman sıkıntı yok, geçmiş olsun :KK66:

Jasse yanlış anlamazsın umarım, ama en davranmaman gereken şekilde davranmısşın. Ama bu teoride tabi ki. Taktik yapma kafasında bir kız olsaydın yaptıkların tamamen yanlış ama sen içinden geldiği gibi davranmışsın ve pişman değilim, rahatladım diyorsun. O zaman sıkıntı yok, geçmiş olsun :KK66:

NeverOne'cım ortada taktik yapacak ne kalmıştı sence?
Yapılanları yapmamış gibi davranıp yoluna devam eden karşı taraf..Bu meseleyi örtmüştü kendi çapında.
Söyler misin?Ben taktik yapsam neyin taktiğinde olacağım?

Aşk hikayelerini çok sevdiğim için senin konunuda ara ara takip ediyordum
Öncelikle bu kadar egolu dengesiz biriyle bişeylerin başlamadan bitmesi için verilmiş sadakan varmış diyorum.
Umarım Emre denen şahsiyet bigün layığını bulur
Ayrıca sarışın erkekler hiç çekici değil bence Esmer tipler daha hoş
Dilerim en yakın zamanda Emre yi unutturacak seni deli gibi seven sevgine layık biri çıkar karşına

Açıkçası artık aşık olmak istemiyorum.
Beni deli gibi sevdiğini söyleyen,hatta evlilik boyutuna getiren ailesiyle falan tanıştıgım sarışın olmayan tipler de oldu.
He ne oldu? Gübreye sardı diyeyim sen anla.

NeverOne'cım ortada taktik yapacak ne kalmıştı sence?
Yapılanları yapmamış gibi davranıp yoluna devam eden karşı taraf..Bu meseleyi örtmüştü kendi çapında.
Söyler misin?Ben taktik yapsam neyin taktiğinde olacağım?

Taktik yapmalıydın diye söylemedim canım, ben de hiç taktik kızı olmadım. Hep içimden geldiği gibi davrandım. Taktik yapsaydın sevgilin olabilirdi ama bu şekilde elde edilen adamın sevgisi değerli değildir benim için.
Daha önce bahsetmiştim yıllar önceki erkek arkadaşım da aynı bu Emre gibiydi. 30una geldi o da neredeyse, hala aynı kafada biliyor musun? Hiç değişmiyorlar. Böylesiyle çıkmak yorucu zaten her adımını planlaman gerekiyor. Boş ver bence Emre sana yaramaz.

Taktik yapmalıydın diye söylemedim canım, ben de hiç taktik kızı olmadım. Hep içimden geldiği gibi davrandım. Taktik yapsaydın sevgilin olabilirdi ama bu şekilde elde edilen adamın sevgisi değerli değildir benim için.
Daha önce bahsetmiştim yıllar önceki erkek arkadaşım da aynı bu Emre gibiydi. 30una geldi o da neredeyse, hala aynı kafada biliyor musun? Hiç değişmiyorlar. Böylesiyle çıkmak yorucu zaten her adımını planlaman gerekiyor. Boş ver bence Emre sana yaramaz.

Canım ben de beceremiyorum taktiği zaten.he bir yere kadar yapabilirim belki ama olmuyor sorularla yaşamak zor..
Bir de taktikle hile ile elde edilmiş adamı neyleyeyim sevgisinden asla emin olamam ki,ben sevgi insanıyım bi de.
Değil mi?Bir insan neyse değişmez..

Olay başından belliydi ve ben hislerimi yazmıştım.
İyi şeyler olmayacağını düşündüğümü belirtmiştim.
Hoşlanan adam çoktan harekete geçerdi. Çok yavaş ve kesik gidiyordu her şey.

Keşke benim gibi düşünen daha çok insan olsaydı ve yazsaydı.
Çoğunluk ne yazık ki baya umut verici mesajlar yazıyordu.
Öyle değildi ki.
Hareketleri, yazışmaları, detayları yanlış yorumlamanın sonucu bu oldu.

Emre hep kıvırıyordu bir şeyleri.
Ama hoşlanan adam net olur.
Çok erkek tanıdım ve başka ilişkilere de çok şahit oldum.
Böyle kapalı kutu gibi davranması zaten iyiye işaret değildi.

Hayırlısı olsun.
Yaşanacağı varmış demek ki.
Böyle şeyler olur. Hoşlanan taraf son raddeye kadar elinden geleni yapar.
O yüzden üzme kendini.

jasse canım yeni okudum konunu. Bende uzun bir yorum yapacağım. Doğrularıyla yanlışlarıyla umarım bir fikir olur sana.
Bence Emre için artık bir şey yapmana gerek yok. Çünkü ne olursa olsun sen ne yaparan yap, özellikle de çok mutlu görünmeye çalışırsan, Emre diyecek ki "bana taktik yapıyor, güya mutlu görünüyor"
senin onun için hırs yaptığını düşünecek. Bence olabildiğince normal davran, moralin çok yerindeymiş gibi davrandığında buna kanmayacağından eminim, Emre gayet de akıllı biri bence.

Şimdiye kadar söylediklerinde de hep kıvırma payı bıraktı. Açık konuşan sendin daha çok. Kendince zarf attı, sende duygularını belli etmiş oldun. İlgin hoşuna gitti. Ama bu kafada adamlar açık ve net kadınlardan değil, kendilerini parmağında oynatabilecek kadınlardan hoşlanıyor. Peşinden koşturana aşık oluyor, gelip masaya yumruğunu vuran açık ve net kadınlardan değil.

Evet o hala ergen kafasında. Hala birileriyle flört oyunları oynamak hoşuna gidiyor. Ama bu iş yerinden biri olup da onu insanlara ifşa edebilecek biriyse topukluyor. Dışarıdan 3-5 kıza böyle takılabilir, ama sende şunu fark etti, sen onun gizli kapaklı ilişki yaşayacağı biri değilsin. Açık ve net belli ediyorsun ve onun ilişki değil "takılma" tanımına uymuyorsun. Onun ayran gönüllü tavırları iş yerinde seninle bir duruma girmesine engel olmuş çoktan. Ne olacaktı seninle olsaydı? sen insanlardan gizlemeyecektin, herkes anlayacaktı ve sonunda iş yerinde senden uzun süredir çalışan ve popüleritesi olan biri olarak o imajını zedeleyecek, kadınlarla oynayıp üzen tip olacaktı. Onun için imaj çok önemli bence.

Senden ve ilginden hoşlandı ama onun kafasında onu süründürecek, oyun oynayacak bir kadın isteği var. Sen duygularını o gece belli ettikçe onun peşinden koşan, zayıf ve duygusal bir imaj çizdin onun gözünde. Ona göre böyle diyorum çünkü gerçekte olgunlaşmış tipler, olgun erkekler açık ve net duygularına güvenen kadınlardan hoşlanırlar.

Artık senin ilgisizliğin dikkatini çekse de, kafası karışsa da tek bir ışık gördüğünde senden yine çark edecektir. Onun kafasındaki aşık olacağını düşündüğü kadın olmayacaksındır. Ancak hırs yapar diye düşünüyorum. Sana ulaştığı anda da zafer kazanmış olur ve yine başa dönülür. Baştan kişilikleriniz çok farklıymış, o gün bunu anlamış oldun bence.
Artık onun senin üzerinden ilgi şımarıklığına girmesine izin verme canım.

Bazı erkekler aşık olmaz, ilgi şımarığı olur, hırs yapar ama aşık olmaz.

Öyle değildi ki.

Hayırlısı olsun.
O yüzden üzme kendini.

Sizin düşündüğünüz gibi düşünmemiştir belki burada umut veren çoğunluk?
Ben bir adam buluşmak istiyorsa hoşlanıyordur diye düşünürüm mesela en basitinden. Sürekli bakışıyorsa, erkek arkadaşı var mı diye sorguluyorsa hoşlanıyordur diye düşünürüm yine.

Maalesef olmamış ama bu olayın sonu utlu da bitebilirdi. Bence bu durum bir erkeğin karakterine bağlı. Sizin varsayımınıza göre mesaj atan buluşmak isteyen ve 2 ayda bu raddeye gelen ilişki yavaş mı ilerlemiş oluyor? zaten 2 haftadır mesajlaşıyorlardı.
Bence gayet hızlıydı. Olabilirdi de bu iş, ama kimsenin içini göremiyoruz maalesef. böyle iyi veya kötü tanıyacak bir ortam oluşmadan pazardan armut seçer gibi bu iyi veya bu kötü de diyemiyoruz.

Kimse de burada jasse üzülmesin diye pohpohlamadı onu.
Hepimiz fikir sunduk. Kendi görüşümüzü belirttik.
Adamın karakterini tanımadan bu kızın anlaması da mümkün değildi. Genele göre de böyledir. Bana göre tekrar söylüyorum 2 aylık bir iş yeri olayında 2 haftalık bir mesajlaşmada kısa bir süre. Kısa sürede hızlı gidildi hatta.

Sizin düşündüğünüz gibi düşünmemiştir belki burada umut veren çoğunluk?
Ben bir adam buluşmak istiyorsa hoşlanıyordur diye düşünürüm mesela en basitinden. Sürekli bakışıyorsa, erkek arkadaşı var mı diye sorguluyorsa hoşlanıyordur diye düşünürüm yine.

Maalesef olmamış ama bu olayın sonu utlu da bitebilirdi. Bence bu durum bir erkeğin karakterine bağlı. Sizin varsayımınıza göre mesaj atan buluşmak isteyen ve 2 ayda bu raddeye gelen ilişki yavaş mı ilerlemiş oluyor? zaten 2 haftadır mesajlaşıyorlardı.
Bence gayet hızlıydı. Olabilirdi de bu iş, ama kimsenin içini göremiyoruz maalesef. böyle iyi veya kötü tanıyacak bir ortam oluşmadan pazardan armut seçer gibi bu iyi veya bu kötü de diyemiyoruz.

Kimse de burada jasse üzülmesin diye pohpohlamadı onu.
Hepimiz fikir sunduk. Kendi görüşümüzü belirttik.
Adamın karakterini tanımadan bu kızın anlaması da mümkün değildi. Genele göre de böyledir. Bana göre tekrar söylüyorum 2 aylık bir iş yeri olayında 2 haftalık bir mesajlaşmada kısa bir süre. Kısa sürede hızlı gidildi hatta.

Ben zaten kendi fikirlerimi yazdım.
Doğal olarak evet bana göre öyle oluyor.
Ben hep öyle gördüm.
Buluşma istendi ama sonrasında düğüne gidildi.
Ve bunun ifade ediliş biçimi tuhaftı. Detayları hatırlamıyorum.
Ben de onun ardından bu işte bir şeyler olduğunu anladım.

2 ayda bu raddeye gelen mi?
Bir raddeye gelinmemiş bana göre.
Burada da çok farklı düşünüyoruz.

Siz lütfen bir daha bana cevap vermeyin bakmayacağım.
Benim ilişkilerdeki hız kavramım bambaşka.
Ve sandığım gibi oldu ne yazık ki. Yanılmak isterdim.

O yüzden artık cevap verme gereği duymuyorum size.
Jasse'ye yazdım.
Umutlu konuşanlardan biriydiniz sanırım hiç dikkat etmedim kim yazmış diye.
Ve o yüzden yanıtladınız anlıyorum.
İyi akşamlar size. Jasse umarım çok daha iyi insanlarla karşılaşır.

Bu arada evet ilişkiler pat pat şöyledir böyledir denemez tabii ki.
İhtimaller denizi bu mevzular...
Ama benim tecrübelerim, beni olumsuz düşünmeye itti.
Herkesin fikri başka olabilir.

Öyle değildi ki.

Hayırlısı olsun.
O yüzden üzme kendini.

Sevgili VivaLaJuicy, umut vericiden ziyade herkes bu olaydan anladığı şekilde,yani kendi başına gelse nasıl bir anlam çıkartabileceği şekilde yorumlar yazdı.herkesin yazdığı yorum kendi tecrübesine göre yazdığı şeylerdi.tıpkı senin gibi..
Bu konuyu ilk açtığımda bir arkadaş daha ilk sayfada direkt olarak şunu yazmıştı mesela;
"emre bir p.ç"
ben onu hiç yadırgamadım,olabilir dedim.57 sayfa sonra haklı oldugu ortaya cıktı mesela.
demek istediğim tabiki olumlu yorumlar kalbimi ısıttı olumsuz yorumlar gözlerimi açık tutmamı sağladı.hatta senin bu yoruma yazdıklarının çoğu zaman zaman benim de aklıma geldi.özellikle negatif davrandığı günler.. fakat herşey olması gerektiği gibi oldu yine de bunu kimse öngöremezdi.
Sana şunu sormak istiyorum bu noktada; sence neden böyle oldu? Emrenin hiçbir şekilde bana ilgisi olmadığını söyleyebilir miyiz.. bu kadar da boş yere olabilir mi herşey?
Sonucu hepimiz öğrendik ama, sana göre bu çocuk neden böyle yaptı?amacı neydi..
bilmek istediğim sadece bu.

Sevgili VivaLaJuicy, umut vericiden ziyade herkes bu olaydan anladığı şekilde,yani kendi başına gelse nasıl bir anlam çıkartabileceği şekilde yorumlar yazdı.herkesin yazdığı yorum kendi tecrübesine göre yazdığı şeylerdi.tıpkı senin gibi..
Bu konuyu ilk açtığımda bir arkadaş daha ilk sayfada direkt olarak şunu yazmıştı mesela;
"emre bir p.ç"
ben onu hiç yadırgamadım,olabilir dedim.57 sayfa sonra haklı oldugu ortaya cıktı mesela.
demek istediğim tabiki olumlu yorumlar kalbimi ısıttı olumsuz yorumlar gözlerimi açık tutmamı sağladı.hatta senin bu yoruma yazdıklarının çoğu zaman zaman benim de aklıma geldi.özellikle negatif davrandığı günler.. fakat herşey olması gerektiği gibi oldu yine de bunu kimse öngöremezdi.
Sana şunu sormak istiyorum bu noktada; sence neden böyle oldu? Emrenin hiçbir şekilde bana ilgisi olmadığını söyleyebilir miyiz.. bu kadar da boş yere olabilir mi herşey?
Sonucu hepimiz öğrendik ama, sana göre bu çocuk neden böyle yaptı?amacı neydi..
bilmek istediğim sadece bu.

Özelden yazacağım sana. Kendimden örnek vereceğim çünkü.
Burada olmaz.

Back