- 7 Haziran 2014
- 3.630
- 5.578
- 198
Merhaba, son gelişmeleri okudum ben de tam beklediğim gibi davranmış :)
Beklediğiniz gibi mi?
Biraz daha açar mısınız :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, son gelişmeleri okudum ben de tam beklediğim gibi davranmış :)
Beklediğiniz gibi mi?
Biraz daha açar mısınız :)
Şu dilber mi ne bi iş arkadaşınız var ya, o bir şeyler ima etmiş Emre'ye belli ki o da yanlış anlaşılma korkusuyla iki gündür başkasının yanında günaydın bile demiyor. Sadece whatssaptan yazıyor.
İlk konuşmanızda sizin bugün vaktin var mı sorunuzu "pazar görüşemedik bugün çıksak mı?" diye algılayıp sabredemiyorsun diyor. Siz ertesi gün sorunca da salağa yatıyor çünkü bu tip erkekler asla açık konuşmaz daha önce de söylemiştim. Hep ima ederler açıkça sorarsanız öyle mi demişim tepkisini almanız kuvvetle muhtemel.
Bu da benim yorumum :)
Bence çok açık konuşmuş jasse. Her şeyin farkında. Onun teklif etmesini beklediğinin de. Sabredemiyorsun lafı bundan. Ne zaman gelse kabul edeceğinden emin. Dışarıya çıkmak, illa buluşmak ve seni tavlaması gerekmiyor artık. Böyle düşünüyor bence.
Dilber veya bir başkası mı bu kadar emin olmasını sağladı bilemiyorum ama bu sabredemiyorsun lafını çok iyi anladığımı düşünüyorum.
Hemen geri çekil bence, çok mutlu görün ve ona kesinlikle bakma, mesaj yazarsa cevap verme, ama insan içinde normal ark. gibi davran derim.
Dilberi sık sık sıkıştırıyorum,açık açık soruyorum emreye birşey diyor musun çaktırıyor musun diye?Konuşurken gözlerinin içine bakıyorum bana yalan mı söylüyor diye.Emreye beni satar mı bunun için bir sebebi olabilir mi?
Söylemediğine inanıyorum,inanmak istiyorum ama emin değilim tabiiki.
Peki ne öneriyorsunuz?Adamın derdi ne sizce?
Dilberi sık sık sıkıştırıyorum,açık açık soruyorum emreye birşey diyor musun çaktırıyor musun diye?Konuşurken gözlerinin içine bakıyorum bana yalan mı söylüyor diye.Emreye beni satar mı bunun için bir sebebi olabilir mi?
Söylemediğine inanıyorum,inanmak istiyorum ama emin değilim tabiiki.
Peki ne öneriyorsunuz?Adamın derdi ne sizce?
Dilbere hiçbir zaman ben emreden hoşlanıyorum demedim.duygularımı hiç açıklamadım aslında.sadece emreden karışık sinyaller alıyorum,sence bana ilgisi mi var böyle böyle yapıyor,diyor diye anlatmıştım.yani sanki ben ilgilenmiyormuşum ama emre ne ayakmış gibi sormuştum.
Bakalım hesaplamalarıma göre yarın emre beyin "pozitif günü".
dediğim gibi adamakıllı bir gelişme olmadan bu konuyu gündemime almayacagım :/
Onlarin arasi iyi..sen onlarin gozunde yeni kizsin yani sana karsi bir sozleri,ortak yasantilari yok..yarin usten ayrilsan gorusmezsiniz bile o kadar samimi degilsiniz cunku..ama emre onlar icin baska..tabiki gerekli gordukleri yerde emre tarafli konusacaklar..
Ama bence birkac gun sessiz we guclu bir izlenim.wer disariya..ki emre sana telefnun birkac tusuyla ulasamayacagini anlasin..
Siz bu dilbere niye bu kadar güveniyorsunuz onu anlamadım. Ben olsam hiçbir şeyimi paylaşmazdım hiç güvenilir bir profil çizmedi benim gözümde.
Çok basit salağa yatacaksınız siz de. Ben olsam sabredemiyorsun derken ne demek istedin sorusunu asla sormazdım mesela.
Örnek veriyorum, pazar görüşemedik gibi bir şey söylerse size aa hiç farkında değilim ben görüşecek miydik o gün? diyebilmelisiniz. Umursamaz davranın ama anlık flörtlerden de geri kalmayın. Mesaj atarsa cevap verin, arada siz de atın ama öyle havadan sudan. Ve açık açık sormayın hiçbir şeyi, ima edin ki aksi durumda geri çekilecek yeriniz olsun.
Ay herkese selam veriyor sana vermiyor . Ben olsam mesajlara cevap vermezdim Telefonu gözünün içine baka baka çekmeceye atardım .
Dengesiz.Bir günaydın demiyor,sonra whatsuptan atıyor.
iyi fikirmiş sizinki de
Dengesiz.Bir günaydın demiyor,sonra whatsuptan atıyor.
iyi fikirmiş sizinki de
Yok şuna kızdım arkadaş öyle bir tempoya girmiş ki ben jasse ne zaman gel desem gelecek diye düşünüyor buda zaten yüksek egosunu tepeye çıkarmış Tamam diğer arkadaşlara da hak veriyorum ama sonucunda bu iş olada bilir olmaya dabilir olmazsa ya sonra sı ne olacak
cumartesi günü nöbetim var.
öbür hafta ise emrenin.
şu 2 gün şöyle geçmese, bu haftaki nöbetimi haftaya değiştirmeyi düşünüyodum sırf emreyle beraber tutabilmek için.
ama şimdi vazgeçtim.
Evet, şu "bence sen sabredemiyorsun." lafından beri bir yanım kızgın ona.
Neye sabredemiyormuşum ki?Yani bilmiyorum ben de arada olta attım ama hep dengeli davrandığımı düşünüyordum.Belki ya derya ya dilber bişeyler uçurdu...
Ego zaten tavan kere tavan oldu.Şimdi indirmek lazım,şeytan diyor şu cuma günkü organizasyona gitme..
ama yemez,eğlenmek de istiyorum