Merhaba. öncelikle hemen cevap yazamadığım için kusura bakmayın kızlar,perşembe ve malum cuma akşamından çok uykusuzdum cumartesi günü de işyerinde nöbet sırası bendeydi. 3 günlük uykusuzluktan sonra cts.iş çıkışını evde uyuyarak geçirdim.aslına bakarsanız sonsuza kadar uyumak ve yataktan cıkmamak istiyorum..
Haberler kötü kızlar.Bu bilgiyi verdikten sonra biraz "geceyi" anlatayım.
Baştan uyarıyorum,yazı kısa olmayacak. sizlerin tavsiyesi ile perşembe akşamından saçlarımı bir güzel sardım köpüktü,spreydi ne yapabiliyorsam yaptım.kıyafetlerimi özenle ütüledim.Ertesi gün gerçekten de saçlarım çok hoş olmuştu (teşekkürler kızlar)bazı arkadaşlardan iltifat dahi aldım.O gün yine Emre beye pek bakmadım,içim huzurlanıyodu ona baktıkça nedense.
Çıkış saati hep beraber yemeğe gittik.yolda giderken emre sırayla herkesin yanında yürüyüp ufak muhabbetler ediyordu benim yanıma fazla uğramadı ya da uğrasa da kısa süreli ve yanımda başka bir kız varken oluyordu.işyerinde eylem diye bir kız var,kendisi tarz olarak biraz siyahların kadını ve rockçı tipindedir.espri olarak ona hep kedi kesen,sataniss diye takılırlar.
Ben de cuma akşamı biraz koyu renkler içindeydim eylemle yanyanayken uyumlu görünüyoduk.emre yanımıza yanaşıp gülerek sizi kedi kesenler sizi diye takıldı.Normalde buna çok komik cevaplar verip alınmam.Ama o öyle deyince nedense alındım.Ne alakası var ben öyle bir tarzda değilim dedim.Tersledim yani.Bozuldugumu anlayıp uzaklaştı sonra.
Yemek yediğimiz yerde ve kahve içtiğimiz mekanda emre cok sıradan davrandı hep.sanki bomboştu,tamamen bitirmişti bişeyleri sanki aramızda herhangi bir konuşma geçmemiş hiçbir şey olmamış gibi.bu durum beni elimde olmadan gerdikçe gerdi kızlar,sinirlendirdi.biliyorsunuz söylemiştim,eğer mücadele edecek gücüm yoksa yüzüm duygularımı ayna gibi yansıtır.nitekim sonradan fotoğraflara baktığımda çok ciddi çıkmışım çoğunda.
Sonra mekana geçtik.İçip hafiften oldugun yerde dans faslı başladı.Ben gecenin başladığı andan itibaren Emreyle ilgili hiçbir şey olmayacagını farketmiştim çoktan.Nasıl derseniz?Bilmiyorum,'hissettim'.Beden dili dediğimiz şeyden sanırım..
Eğer hiçbir şey olmayacaksa en azından bir konuşma olmalıydı,bir açıklama...Kimse benimle flörtleşip sonra da bir halt olmamış gibi hayatına bakamazdı,gülüp geçemezdi.Aynen böyle düşünüyordum içerken.Hatta yakınlarımızda yüksek sesle gülüp danseden çakır keyif hatunlar vardı ben emrenin onları kestiğini bile farketmiştim hiç bakışlarını takip etmeden.(ertesi gün nöbetimiz dominantla beraberdi.dominantın bu konuyla bilgisi yok kızlar buna eminim.geceyi konuşurken laf arasında emrenin akşam yanımızda dans eden bir hatunu sürekli kestiğini,sonra da bu çirkinmiş dediğini söyledi.ben de emre boyuna baksın hatun uzundu zaten dedim gülüp geçtik.yani hissettiğim şey birebire çıktı bu kesme konusunda neyse).Emre yanımda oturuyordu ama bana tek laf etmiyordu.Yani bişeyler olmuş her ne olduysa emre uzaktı bana kızlar.Hatta yanımda birileriyle whatsapptan yazıştığını bile gördüm.Hatta bu kişiye bir ses kaydı göndermişti "Claire" diye bir isim bile olabilir yani.okuyamadım dilber gerizekalısı karşımda sürekli beni izliyordu çünkü.Bu arada ben de şarkılara eşlik ediyordum,arada yakınımda oturan eylemle sohbet ediyordum bir ara emreye arkamı döndüm hatta.Ama kafam ordaydı.Beyefendi arada çalan romantik şarkılarda soliste doğru telefonunu uzattı.bilmiyorum artık şarkıyı mı kaydediyordu yoksa birisini arayıp şarkıyı mı dinletiyordu.Kızlar bu ayrıntıları neden ve ne kadar sinirlendiğimi anlayın diye yazıyorum.
Normal bir zamanda böyle bir ortamda içeceğim tek şey 1 biradır,sigara zaten kullanmam.
Ama solisti izliyormuş gibi yapıp düşüncelere dalmıştım bir kere.Arada emreye baktığımda bana karşı kayıtsız ve ilgisiz üstelik ilgisinin çok farklı şeylerde oldugunu da farkedince o gece sarhoş olmamaya fakat yüzümde biriken duyguların ve soruların aşağı inip ağzımdan çıkmasını sağlamaya yetecek kadar içmeye karar verdim.Tabi bu kısımları özet olarak yazıyorum.Tüm bunlar ve kafamdan diğer geçenler sebebiyle Eylemin sigara zulasından ard arda sigara yaktığımı emrenin
yavaş yahu ne bu dumana boğdun bizi deyip sırıtmasıyla farkettim.dumanı mahsus dudağımın kenarından emreye üflediğimin farkındaydım ama.
Bir ara masadakilerin epey kısmının wc e gitmesini fırsat bilerek yanımda dikilen emreye önce sıradan birşey dedim.sonra;
-geçen günkü sorumu cevaplamadın. dedim.
e: hangi soru?
j:hani şu ben sabredemiyormuşum vs.
e:gerçekten hatırlamıyorum nerde ne zaman dedim.
j:whatsappına bakarsan görebilirsin değil mi?
e:sildim konuşmayı.
(burada çok bozuldum kızlar,silmiş yani..bildiğiniz silmiş.)
j:ben seni anlamıyorum emre anlamadım.ama anlamaya çalışıyorum.
e:....
j:konuş lütfen.benimle görüşmek istediğini söyleyen sendin.ne oldu da vazgeçtin pazar günü.
e: işim vardı.düğüne gittim.
bu arada emre bunları konuşurken sürekli masadakilere bakıp bana eğilip çabucak cevap verip çekiliyordu sonra.
bu beni daha da kızdırdı.ama ona bişey söyledikten sonra sanki çok komik bişey demiş gibi gülümsüyordum masadakiler anlamasın diye.
j:neden benimle görüşmek istemiyorsun,sanırım bundan vazgeçtin?
e:................. evet.
j:sana birisi birşey mi dedi?neden böyle davrandın ben bunları öğrenmek istiyorum iş arkadaşım.
e:bunları konuşmanın yeri burası değil.bak yanlış anlıyorlar bizimkiler.sonra konuşuruz.
j:kadınların arasında çalışa çalışa mı böyle oldun?kimse bana böyle şeyler yazıp sonra da çekilemez.senden bir açıklama bekliyorum.
e:..........
j:bana bir açıklama yapman gerekiyor bence.
e: jas yapma lütfen.sonra konuşuruz.
j:Bak sana bunları bir daha soramam.şu soruları sormak için bu kadar içtim,anlatabiliyor muyum?
e:içme artık o zaman.
j: ne zaman konuşacaksın?
e:bu akşam ben seni ararım. tabiiki arayacagına inanmadım.
Sonra hiçbir halt olmamış gibi dansedip eğlenmeye geçtik.dansediyordum sırıtarak ama içim kan gölüydü..
Ben neden böyle bir duruma düşürüldüm.Emre nasıl bir insandı aslında?Amacı neydi..
Daha sonra hesapları ödeyip çıktık ve istiklalde yürümeye başladık.Eylem sarhoş olmuştu.Ben eğlencenin bitmesini istemiyormuş gibi eyleme bunlardan kurtulup başka yere gidelim deyip duruyordum.Amacım içimdeki acıyı başkasına kusmaktı.Ve de eylem sarhoş oldugundan emre sanırım koruma amaçlı onun yanında yürümeye başladı.ikisinin yanyana yürümesine tahammül edemediğim için eylemin yanına geçip böyle bir istekte bulunup duruyordum.Emre o anlarda bana uyuz oldu.Evet salakça.Ama sonu hüzünlü biten platonik bir aşk hikayesinin ortasındaysanız Çok Acıklı.Sonra hep beraber arabaya bindik.arkada ben emre eylem oturduk.eylem hava alması için cam kenarına geçince emre ortamıza oturmuş oldu.Yol boyunca suratıma bakmadı yine.Arada eyleme bişey söyleme,canım iyi misin diye sorma bahanesiyle eğilip duruyordum.Emre sonunda
jas yeter artık sabahtan beri konuşuyorsun kızı rahat bırak dinlensin dedi.Yüzüne baktım rahatsız olmuşa benziyordu,iyi dedim içimden rahatsız ol gerizekalı.
Sonra onu bıraktık önce.arabadan indiğinde şoför camının yanına gelip bizi bırakan arkadaşa otobana nasıl çıkacagını falan tarif etti.araba hareket ederken ben yüzümü yüzüne dikip geçene kadar ters ters ona baktım.O da bana baktı.
Sonra yolda giderken buyrun whatsapp konuşmasına;
j:uyuma : /
e:yatıcam sabah erken kalkıcam.
j:konuşmayacaksın yani? neden böyle birşey yaptıgını söylemeyeceksin?
e:ben bişey yapmadım zaten.o yüzden bir nedeni de yok.
j:öyle mi? önce bir açılım yaptın emre,sonra da birşey olmamış gibi davrandın.amaç neydi?
e:bi amacı yok,ben bir açılım yapmadım.neyse uzatmaya gerek yok iş arkadaşım ben yatıcam.bu arada siz gittiniz mi?
j:emre garip davranıyorsun.bir gün mesaj atıp birden bire dışarda benimle görüşmek istiyorsun.sonra da beni görmezden geliyor bir günaydını esirgiyorsun.ben seninle konuşabilmek için içtim. daha varmadık yoldayız.
e:keşke içmeseydin.ben sana orda da dedim içme diye.neyse,sabah konuşuruz iyi geceler.
j:bir dakika!niye böyle yaptın yani?onu öğrenmek istedim olma,benim duygularım var.
e:ben birşey yapmadım jasse.
j:niye görüşmüyorsun mesela?bunu sen teklif ettiğin halde.
e:jasse iyi geceler yatıcam artık.sabah konuşuruz yine.telefonun sesini açıcam,uyuyorlar.
jekala emre.ben her ne olduysa bunu bilmek istiyorum sadece.yaın nöbetteyim,istediğin zaman yazarsın o zaman.
ek iyi geceler.
j:sana da. burda sana da aşkına aşkının ızdırabına da diye içimden saydırıyordum,sadece "sana da "kısmını ona yazmaya karar verdim.
Tabiki o geceden beri hiç konuşmadık.aramadı da sormadı da..
Şimdi bazı eleştirecek arkadaşlarım için baştan söylüyorum.Bu konuşmayı yaptıgım ve de ona bazı sorular sorup sıkıştırdığım için pişman değilim.yine olsa yine yaparım.Neden mi?Çünkü her seferinde bugün negatifti bugün pozitifti diye görmekten,bugün böyle davrandı neden böyle hani görüşecektik bu çocuk arayacak mı aramayacak mı vs.vs... tüm bu sorulardan,kurgulardan çok yoruldum bıktım.
Ben 3-5 bakışmadan yola çıkıp da buralara gelecek insan değilim.Bu açıdan baktıgımızda yeterince tecrübem var.Ben hiçbirşeyi kafamda yaratmadım,bu adam işyeri ortamında normal-normalüstü arası ve whatsapptan da resmen,açıkça benimle flörtleşti.Bende bir beklenti yarattı.bana bir yandan gülümseyerek güzel yüzünü göremiyorum diye yazan bir adamdan hoşlanıyorsam beklentiye girmemden daha doğal ne olabilir..
Çok hoşlandım,çok beğendim,çok istedim.Aşık da oldum galiba kabul etmeliyim ki..
Daha yazacak çok şeyim var.Pek iyi değilim pazartesi işe gitmek istemiyorum kesinlikle.Ne yapacagım,nasıl davranacağım..
Bu konu benim için kapandı dostlar.Bu aşk benim için kapandı.Konumu takip eden,yorumlarıyla yanımda olup bana güç veren,kalbimi rahatça açabildiğim tüm herkese tüm kk dostlarıma çok teşekkür ederim.