• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu çok hoşlanıyorum ama...yardım lütfen

Benim demek istediğim kombin sondan ikinci resim ama pantolon olduğunu düşün :)) canim ama kesinlikle saclarini dalgali olsun ve yandan ayir ama ortadan değil yani bi tarafi çok olsun umarim anlatabilmisimdir :))) çok yakisacagindan eminim

Ah deri ceketim olacak inşallah ama şu an değil :KK22:
saçlarımı dalgalandırmaya çalışmayı düşünüyorum..zira çok düzler pırasa gibi :)

Saç işini perşembeden yap maşa vs. cuma günü yapılı saçla değil ama dağınık toplanmış saçla gidersin işe akşam da salıverirsin :cool:cuma sabahına sıkıştırma veya iş çıkışıyla okazyon öncesi endişelenme acaba saçım nasıl oldu diye, cuma günkü saçım çog güzel özgüveni akşama da yetsin :KK53:

Son düzenleme:
Bence de önceki günden yap çok hafif dalga kalsın topla şöyle bir. Son resimdeki tarzı cok beğendim ben, üzerine v yaka bir üst ve şal da olabilir, sonra şalı çıkarırsın daha hoş durur bence :)

Benim demek istediğim kombin sondan ikinci resim ama pantolon olduğunu düşün :)) canim ama kesinlikle saclarini dalgali olsun ve yandan ayir ama ortadan değil yani bi tarafi çok
Saç işini perşembeden yap maşa vs. cuma günü yapılı saçla değil ama dağınık toplanmış saçla gidersin işe akşam da salıverirsin :cool:cuma sabahına sıkıştırma veya iş çıkışıyla okazyon öncesi endişelenme acaba saçım nasıl oldu diye, cuma günkü saçım çog güzel özgüveni akşama da yetsin :KK53:
Bence de önceki günden yap çok hafif dalga kalsın topla şöyle bir. Son resimdeki tarzı cok beğendim ben, üzerine v yaka bir üst ve şal da olabilir, sonra şalı çıkarırsın daha hoş durur bence :)
olsun umarim anlatabilmisimdir :))) çok yakisacagindan eminim

Kızlar süpersiniz!! :cool:En Büyük KK:KK50:
Biraz bu tarz benim programına dönmüş gibi oldu bu ama neyse:KK48:
saçlarımı perşembe akşamsan yaparım ince uçlu maşam var ama saçlarım ince telli ve yumuşak oldugu için beni cuma akşamına kadar çıkartır mı emin değilim :KK17::KK17:

Bu arada aklıma leş birşey geldi..
Bu aralar biten 4 yıllık ilişkimdeki şahıs arıyor birkaç keredir.
Biliyorsunuz emre ve davranışları ve hislerim konusunu birazcık dilbere çıtlatmıştım.hoş kendisinin bazı şeylerin daha önce farkında oldugunu başkasından öğrendim ya neyse..
bu "şahıs" bir sabah afedersiniz lavabodayken ben arıyor.telefonum da masada kalmış.çok çalınca dilber kapatıyor ve kimin aradığını görüyor.
dilberle işe ilk girdiğim günlerde bu 4 yıllık ilişkim hakkında ufak bir muhabbetim olmuştu.onunla olan evlilik planlarımızı ve ayrılıgımı vs bilgisi vardı.
seni kim aradı sabah falan diye sorunca yalan söyleyemedim.niye arıyor diye de sordu..bilmiyorum samimiyetten mi soruyor başka bir konudan mı..
bu sabah da dilbere haftasonu emreyle tuttukları nöbetin nasıl geçtiğini sorunca biraz da detay sorunca imalı imalı bakıp güldü.açıklama yapma gerei duydum emre benimle haftasonunda görüşmek istedi,sonra da pazar arayıp iptal etti dedim.kızgındım çünkü ve gerçek mi değil mi öğrenmem gerekiyordu.
sonra dilber bir iş danışmak için emrenin yanına gitti ve kulağına eğilip bişeyler söyledi gülerek..
Ben bu görüntüyü görünce işkillendim,ulan ne demiş olabilir?
Hemen yanıma çağırdım emreye birşey mi dedin yoksa!biliyorsun aramızda..diye hafif cıkıştım
o da aman saçmalama ya bişey demedim dedi..
Biliyorum şimdi bana yat kızım bu saatte oturdukça teori üretiyorsun diyeceksiniz ama;
Acaba dilber emreyle bazı şeyleri paylaşıyor olabilir mi?
Mesela 4 yıllık ilişkimi, beni arayıp duran şahsı söylemiş olabilir mi?
Emre çark mı ediyor ettiyse bunların etkisi var mı?
Dilber bugün emrenin yanına gidince ne dedi?
Kafamda deli sorular...

Kızlar süpersiniz!! :cool:En Büyük KK:KK50:
Biraz bu tarz benim programına dönmüş gibi oldu bu ama neyse:KK48:
saçlarımı perşembe akşamsan yaparım ince uçlu maşam var ama saçlarım ince telli ve yumuşak oldugu için beni cuma akşamına kadar çıkartır mı emin değilim :KK17::KK17:

100 erkeğe sorulsa hepsi de iyk ne o öyle kazık gibi saç der yeni maşalı spreyli hale, yataktan kalkmış gibi sacin cagrisimlarini düşün yari bozulmus yari yapılı saç döver bence. Maksat çaba sarfetmiyor gibi gozukup caba sarfetmek degil mi, sac da tabi nasibini alacak. Ay onemli olan evden rahatca cikmak derken ustunde dusunulmus kiyafet gibi, alirken ne kadar düşündün diye sormak kimsenin aklına gelmiyor nasıl olsa.

Son düzenleme:
Jasse, dilberle herhangi bir bilgi alışverişine girme la. Senin iliskini su kadinin gunluk ego tatminleri aracina sokma gozunu seveyim cakalin tekine neden kendini aciklama ihtiyaci hissediyorsun? cakal o. elinde sihirli degnegiyle dolanan iyilik perisi degil ki, maasli calisan o. ikiniz beraber de olsaniz ayri da olsaniz tuzu kuru.

Jasse, dilberle herhangi bir bilgi alışverişine girme la. Senin iliskini su kadinin gunluk ego tatminleri aracina sokma gozunu seveyim cakalin tekine neden kendini aciklama ihtiyaci hissediyorsun? cakal o. elinde sihirli degnegiyle dolanan iyilik perisi degil ki, maasli calisan o. ikiniz beraber de olsaniz ayri da olsaniz tuzu kuru.

Onu aslında köprü olarak kullanmak niyetindeyim o olmasa emre hakkında öğreneceğim pek çok şey olmayacaktı.
De işte yüzüme gözüme bulaştı.
Hey Allahım, istifa mı etsem?
Kökten çözüm..:D

Bi de su var diyelim ki dilber emreye seninki nobetimizi sordu dedi, seni bilmiyorum da ben bana soracagini neden baskasina soruyor derim yani.

Ha emre neden aramadi, bulusamadiniz dersen dugune gitti o kadar sen kinaya gitmedin diye o da vazgececek degil detayli sebebini ondan ogren baskasindan degil.

Onu aslında köprü olarak kullanmak niyetindeyim o olmasa emre hakkında öğreneceğim pek çok şey olmayacaktı.
De işte yüzüme gözüme bulaştı.
Hey Allahım, istifa mı etsem?
Kökten çözüm..:D

Iyi niyetli veya kotu niyetli kopru diye birsey olamaz o yuzden tanimadigin insan icin boyle bir rol biçme bence. Emreyle olmaz bir sey ilerde, olabilir , hayat bu ama emre hakkinda senin ogrendigin seyler degerli onun icin, nerden biliyorsun bu ozelligimi sorusuna dilberden ogrendim demeyeceksin belki, ama ag kuruyorsan da baskasinin ipiyle saglam olmaz.

Merhaba,
Estağfurullah konu baltalaması olur mu hiç..
Ah çok hoşuma gitti bu paylaştığınız anınız..
Ne kadar güzel,kimbilir o okul bahçesinden sizi yürüyüşe çağırdığı güne kadar nasıl içiniz içinizi yedi..
Bir yandan hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu diiye düşünürken duygularınızı dizginlemeye çalışmak..ben mi yanlış anlıyorum,benimle dalga mı geçiyor neden harekete geçmiyor diye içi içini yemek..
Çok benzerini yaşıyorum şu an..
Ve eğer birgün birlikte olursak inşallah o zaman dünyalar benim olacak..
Güzel masalınızın mutlu sonla bitmemesine üzüldüm,ama belki de dediğiniz gibi böylesi hayırlıydı..
Paylaşımınız için teşekkür ederim..:KK5:

Aynen canım o iç yemeler bile güzel anlar. Bunları anlatmamda ki en önemli şey anı yaşa, hayatının tadını çıkart. Geçen zaman hiç bir şekilde geri gelmiyor. Sonunu düşünme. Belki üzüleceksin, belki çok mutlu olacaksın ama o heyecanlı anların tadını çıkartmak senin elinde. Belli ki Emre ilgiden çok hoşlanıyor. Nabza göre şerbet veriyor. Belki de çekiniyor sana tam olarak açılmaktan. Kendimi onun yerine koyuyorum, reddedilmekten korkuyorsam eğer hele ki aynı iş yerinde çalışıyorsak kolay kolay açılmazdım. Senden tam anlamıyla emin olmak istiyor. Anlayacağın senin hareketlerini gözlüyor. Olayın yavaş ilerlemesi bence hızlı ilerlemesinden daha iyi. Belli ki belli değerleri var. Eğer seninle gönül eğlendirmek istese şimdiye çoktan işler başka boyutlara taşınmıştı. Cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorum. Ama her zaman zor olan kazanılmak istenilir. Dedim yaa duruşun çok güzel. Bozma sakın kendini. Aynı yolda devam. Ayrıca kıyafet seçimin gayet güzel saçlarında da hafif dalga eminim çok hoş duracaktır.

Jasse Dilber konusunda geri çekmelisin bence de kendini. Sen onu bağlantı olarak kullanmak isterken onun seve seve Emre için arada bağlantı olmak istemediğinden nasıl emin olacaksın? Bilmiyorum ben anlattıklarından yola çıkarak daha Dilber konusunda emin olamadım canım..

Bende dilberin emreye bişeyler çıtlattığını düşünüyorum.
sonuçta senden fazla arkadaşlıkları ve de samimiyetleri var.
ama neden pazar günkü görüşme için gelemeyeceğini haber verme
gereği duymadı o kısmı çözemedim.

Takipçi arkadaşlarım hepinize merhaba...
Buraya kadar konumu ilgiyle takip eden tüm arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim.
Hepiniz sağolun,var olun..
Bundan sonra buraya Emre beyle ilgili "adamakıllı" bir gelişme olmadığı sürece pek yazmamaya karar verdim.Tutabilir miyim bilmiyorum ama deneyeceğim.
Neden derseniz;ben kabaca şöyle düşünüyorum ki,bu Emre'nin galiba kendisine tıpatıp benzeyen bir ikizi var.bir gün o bir gün öbürü işe geliyor.Zira benim bu kadar bir gün pozitif bir gün negatif enerji almamın başka açıklaması olamaz...
Gelişmelere gelirsek;
DÜN;
Pazartesi günkü Emre beyin geri çekiliş hareketinden sonra ifadesiz bir suratla salı günü işe gittim.Emre bey biraz sonra teşrif ettiler.Gelir gelmez günaydın dilber dedi yanımda oturan dilbere,sonra da yanındaki masaya gelen ve işe gireli daha 2 gün olmuş olan bayana günaydın dedi.Bana baktı mı görmedim bile ama anlayacağınız üzere bir günaydını bile esirgedi benden,nasıl bozuldum bu duruma anlatamam..Ben ne yaptım ki bu çocuğa?He pazar günkü ekilme hareketinden sonra benim iradem dışımda bedenim trip reaksiyonları gösteriyorsa,ki farkında değilim, e olacak o kadarcık...
Derken telefonum titredi.Buyrun whatsup muhabbetine;
e:günaydın
j:günaydın :)
e:yüzün gülsün biraz
j:senin de gülsün : ))
e: : ))

(burda jasse dedim kendime,at bakalım kızım bir olta )
j:bugün yoğun musun yine?
e:biraz.. noldu planın mı var yoksa?
j:bilmem,senin var mı?
e:şu anda yok gibi belki sarıyere gidebilirim.
j:cafe ye mi?
(kuzeni cafe açacak demiştim ya). yoğun bir insansın emre
e:evet canım akraba.destek olmak gerek böyle günlerde.
j:evet ama günler çok :)
e:ne olacağı belli olmaz. bence sen sabredemiyosun : ))
(kızlar burayı sormayın hiçbir halt anlamadım bu laftan)
j:hahah..sabaha çıkacağımız belli değil.ölüm de var,doğru böyle günlerde belli olur akrabalık. :D (U dönüşüm)
e: : )) (ve burda whatsuptaki öpücük ikonunu koydu)
j: :)) (du bakali nolcek dedim ben de koydum tabi bu defa bu öpücüklü ikonu)

Gün boyunca yine bakıp gülümsedi bana.arada ofise marketten yiyecek içecek bişeyler söylüyoruz.kendi arkadaşları dururken bana kendime maden suyu söyleyip beyefendiye söylememişim diye tatlı bir trip bile yedim yani..ben gitmeye hazırlanırken son kez baktım çıkmıyor mu diye,o da bana gülümsedi ve mesaiye kaldı.

BUGÜN;
Sabah yine bir günaydınsız başladı bana.Önceden birbirimize hep günaydın derdik şimdi neden olmuyor bu bilmiyorum..basit birşey gibi ama aslında bana göre anlamlıydı..
Dedim bugün negatif elektrik alıyorum,inşallah yanılırım.
Bu günaydın dememesine 2 gündür bozulduğum için indirdim koltuğumu yine işime daldım.Ya kızlar var ya sanki böyle inadına bilerek bakmıyor bana.Yüzü hep önünde.Ne bileyim ben baksam da sanki onu rahatsız ediyormuşum hatta irite ediyormuşum gibi bir sanrıya bile kapıldım.Abartma demeyin,benim his,duygu algım çok yüksektir.Ortamdaki iyi,kötü enerjiyi daima hissederim...
Ne yapsam Emre'nin ilgisini çektiğimi hissedemedim.Sonra bir konu oldu ve emrenin masasının değişmesi gibi bir ihtimal ortaya cıktı.Beyefendi bunu dile getiren şefimize;olur tabi,benim için farketmez falan dedi.
hemen ardından bu kez whatsup a davranan ben oldum.beyfendi yazdıklarıma bile geç cevap verdi genelde bugün.ve buyrun burdan yakın şimdi:
j:Taşınıyor musun?
e:belki,daha belli değil. üzüldün mü?
j:Bu soruya cevap vermeyeceğim : )) Bence taşınma ama.
e: : )) bakıcaz.
j:baksana emre,bişey sorabilir miyim? dün bana sen sabredemiyosun demişsin ben orayı anlamadım :))
e:evet
j:anlamadım ne o
e:valla ben de hatırlamıyorum hangi ara neden söyledim.
j:Ok.

Bu mesajdan sonra koptum ben.sinirlendim iyice.Şuursuz musun sen diye yazabilmek için neler vermezdim..
Ne demek yani?daha dün konuşulan bişeyi sen nasıl unutursun?yahu,konuşmalarımızı da mı siliyosun yani.
Bıktım kızlar,çok sıkıldım bu durumdan ben.Adam birgün çok ilgili,pozitif elektrik alıyorum.Ertesi gün kapı duvar,suratıma bakmıyor,tavırlar mesafeli.Benim hoşlantım da çok yoğun yani tahmin edersiniz bu durumun bana yaşattığı ruh halini.
Sonuç;Ben ANLAMIYORUM.

Aynen canım o iç yemeler bile güzel anlar. Bunları anlatmamda ki en önemli şey anı yaşa, hayatının tadını çıkart. Geçen zaman hiç bir şekilde geri gelmiyor. Sonunu düşünme. Belki üzüleceksin, belki çok mutlu olacaksın ama o heyecanlı anların tadını çıkartmak senin elinde. Belli ki Emre ilgiden çok hoşlanıyor. Nabza göre şerbet veriyor. Belki de çekiniyor sana tam olarak açılmaktan. Kendimi onun yerine koyuyorum, reddedilmekten korkuyorsam eğer hele ki aynı iş yerinde çalışıyorsak kolay kolay açılmazdım. Senden tam anlamıyla emin olmak istiyor. Anlayacağın senin hareketlerini gözlüyor. Olayın yavaş ilerlemesi bence hızlı ilerlemesinden daha iyi. Belli ki belli değerleri var. Eğer seninle gönül eğlendirmek istese şimdiye çoktan işler başka boyutlara taşınmıştı. Cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorum. Ama her zaman zor olan kazanılmak istenilir. Dedim yaa duruşun çok güzel. Bozma sakın kendini. Aynı yolda devam. Ayrıca kıyafet seçimin gayet güzel saçlarında da hafif dalga eminim çok hoş duracaktır.

Emrenin ilgiden çok ama çok hoşlandığı kesin.Adeta bir ilgi budalası diyebiliriz.
İnanın ilgimi naif bir biçimde belli ettiğimi düşünüyorum.Korkmasını gerektirecek bir durum yok aslında..Hatta dün bir olta attım kendisine,kibarca geri çevrildim sanırım bugün yazdım konuyu kendiniz de bakarsınız..
Ben de cumayı sabırsızlıkla bekliyorum,eğer cuma günü de hiçbir ilerleme olmazsa aşkımı kalbime gömeceğim ..:KK61:

Uyumadann bakiyim son kez dedim ve yazmissinn:KK16: acikcasi zor ve yorucu emre. Cumayida bekle bakalim ondan sonra askini kalbine gommicen hayir B plani yapicaz hep beraber duruma gore

Uyumadann bakiyim son kez dedim ve yazmissinn:KK16: acikcasi zor ve yorucu emre. Cumayida bekle bakalim ondan sonra askini kalbine gommicen hayir B plani yapicaz hep beraber duruma gore

İyiki bakmışsın canım.Konumu buraya taşımışlar,biraz kızdım ama neyse.
Ya neden böyle bu adam?Hayır oyun mu oynuyor..
Yani başka birisi mi var kafasında da beni de hadi bu da kenarda dursun şöyle falan diye 2 yüzüme gülüyor.
Yoksa manyak mı bu?Küüt diye son kabakçiçeği gibi açıl buluşalım falan de,pazara randevu bile ver.Sonra düğünü bahane et ve telafi bile etme gereği duyma.1 ile 1 geri..
offf.. emre tipik türk kızı çıktı bayanlar

Merhaba, son gelişmeleri okudum ben de tam beklediğim gibi davranmış :)

Back