- 7 Haziran 2014
- 3.630
- 5.578
- 198
Vavvv supermissss. Benim kafamda nedense sen etek gomlek deyince sekreter kiyafeti canlandi. Bu tarz cok iyi gercekten
Yok canım ya..sekreter tarzını hiç sevmiyorum zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vavvv supermissss. Benim kafamda nedense sen etek gomlek deyince sekreter kiyafeti canlandi. Bu tarz cok iyi gercekten
Ah deri ceketim olacak inşallah ama şu an değil
saçlarımı dalgalandırmaya çalışmayı düşünüyorum..zira çok düzler pırasa gibi :)
Benim demek istediğim kombin sondan ikinci resim ama pantolon olduğunu düşün :)) canim ama kesinlikle saclarini dalgali olsun ve yandan ayir ama ortadan değil yani bi tarafi çok
Saç işini perşembeden yap maşa vs. cuma günü yapılı saçla değil ama dağınık toplanmış saçla gidersin işe akşam da salıverirsin cuma sabahına sıkıştırma veya iş çıkışıyla okazyon öncesi endişelenme acaba saçım nasıl oldu diye, cuma günkü saçım çog güzel özgüveni akşama da yetsinolsun umarim anlatabilmisimdir :))) çok yakisacagindan eminimBence de önceki günden yap çok hafif dalga kalsın topla şöyle bir. Son resimdeki tarzı cok beğendim ben, üzerine v yaka bir üst ve şal da olabilir, sonra şalı çıkarırsın daha hoş durur bence :)
Kızlar süpersiniz!!
Biraz bu tarz benim programına dönmüş gibi oldu bu ama neyse
saçlarımı perşembe akşamsan yaparım ince uçlu maşam var ama saçlarım ince telli ve yumuşak oldugu için beni cuma akşamına kadar çıkartır mı emin değilim
Jasse, dilberle herhangi bir bilgi alışverişine girme la. Senin iliskini su kadinin gunluk ego tatminleri aracina sokma gozunu seveyim cakalin tekine neden kendini aciklama ihtiyaci hissediyorsun? cakal o. elinde sihirli degnegiyle dolanan iyilik perisi degil ki, maasli calisan o. ikiniz beraber de olsaniz ayri da olsaniz tuzu kuru.
Onu aslında köprü olarak kullanmak niyetindeyim o olmasa emre hakkında öğreneceğim pek çok şey olmayacaktı.
De işte yüzüme gözüme bulaştı.
Hey Allahım, istifa mı etsem?
Kökten çözüm..
Merhaba,
Estağfurullah konu baltalaması olur mu hiç..
Ah çok hoşuma gitti bu paylaştığınız anınız..
Ne kadar güzel,kimbilir o okul bahçesinden sizi yürüyüşe çağırdığı güne kadar nasıl içiniz içinizi yedi..
Bir yandan hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu diiye düşünürken duygularınızı dizginlemeye çalışmak..ben mi yanlış anlıyorum,benimle dalga mı geçiyor neden harekete geçmiyor diye içi içini yemek..
Çok benzerini yaşıyorum şu an..
Ve eğer birgün birlikte olursak inşallah o zaman dünyalar benim olacak..
Güzel masalınızın mutlu sonla bitmemesine üzüldüm,ama belki de dediğiniz gibi böylesi hayırlıydı..
Paylaşımınız için teşekkür ederim..
Aynen canım o iç yemeler bile güzel anlar. Bunları anlatmamda ki en önemli şey anı yaşa, hayatının tadını çıkart. Geçen zaman hiç bir şekilde geri gelmiyor. Sonunu düşünme. Belki üzüleceksin, belki çok mutlu olacaksın ama o heyecanlı anların tadını çıkartmak senin elinde. Belli ki Emre ilgiden çok hoşlanıyor. Nabza göre şerbet veriyor. Belki de çekiniyor sana tam olarak açılmaktan. Kendimi onun yerine koyuyorum, reddedilmekten korkuyorsam eğer hele ki aynı iş yerinde çalışıyorsak kolay kolay açılmazdım. Senden tam anlamıyla emin olmak istiyor. Anlayacağın senin hareketlerini gözlüyor. Olayın yavaş ilerlemesi bence hızlı ilerlemesinden daha iyi. Belli ki belli değerleri var. Eğer seninle gönül eğlendirmek istese şimdiye çoktan işler başka boyutlara taşınmıştı. Cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorum. Ama her zaman zor olan kazanılmak istenilir. Dedim yaa duruşun çok güzel. Bozma sakın kendini. Aynı yolda devam. Ayrıca kıyafet seçimin gayet güzel saçlarında da hafif dalga eminim çok hoş duracaktır.
Uyumadann bakiyim son kez dedim ve yazmissinn acikcasi zor ve yorucu emre. Cumayida bekle bakalim ondan sonra askini kalbine gommicen hayir B plani yapicaz hep beraber duruma gore