• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu çok hoşlanıyorum ama...yardım lütfen

Aslinda jass ne yap biliyr msn organisayona gitt ama gec git zaten cok bir sey kaybetmis olmazsinn iste muhabbet falan anca oturur..bbir de organisayona gelmeme ihtimalin oldugunu duyur emreye dogrudan soyleme ama..duyabilecegi mesafede yanindakilere soyle..cuma gunu de yarim ssaat kadar gec gidersen yoklugun onu rahatsiz ediyor mu onu ogrenmis olursnn??

ah..malesef beyefendi o tacı elimden alacak.kendisinin cuma akşam dersi oldugu için ancak bizlere 9'da katılabilirmiş..
aslında güzel fikir canım,ama şöyle bişey var rezervasyon için kapora verdik gidecekler olarak.ve cuma akşam iş çıkışı gidilecek yani hiçbir yerden kıvırma kaprislenme şansım yok ciddi ciddi :/

Bu gece benimm kafa full senin icin cAlisiyr:)

:KK36::KK36:tesekkür ederim

Emrenin ilgiden çok ama çok hoşlandığı kesin.Adeta bir ilgi budalası diyebiliriz.
İnanın ilgimi naif bir biçimde belli ettiğimi düşünüyorum.Korkmasını gerektirecek bir durum yok aslında..Hatta dün bir olta attım kendisine,kibarca geri çevrildim sanırım bugün yazdım konuyu kendiniz de bakarsınız..
Ben de cumayı sabırsızlıkla bekliyorum,eğer cuma günü de hiçbir ilerleme olmazsa aşkımı kalbime gömeceğim ..:KK61:

cumartesi günü nöbetim var.
öbür hafta ise emrenin.
şu 2 gün şöyle geçmese, bu haftaki nöbetimi haftaya değiştirmeyi düşünüyodum sırf emreyle beraber tutabilmek için.
ama şimdi vazgeçtim.

Evet, şu "bence sen sabredemiyorsun." lafından beri bir yanım kızgın ona.
Neye sabredemiyormuşum ki?Yani bilmiyorum ben de arada olta attım ama hep dengeli davrandığımı düşünüyordum.Belki ya derya ya dilber bişeyler uçurdu...
Ego zaten tavan kere tavan oldu.Şimdi indirmek lazım,şeytan diyor şu cuma günkü organizasyona gitme..
ama yemez,eğlenmek de istiyorum o_O

ah..malesef beyefendi o tacı elimden alacak.kendisinin cuma akşam dersi oldugu için ancak bizlere 9'da katılabilirmiş..
aslında güzel fikir canım,ama şöyle bişey var rezervasyon için kapora verdik gidecekler olarak.ve cuma akşam iş çıkışı gidilecek yani hiçbir yerden kıvırma kaprislenme şansım yok ciddi ciddi :/

:KK36::KK36:tesekkür ederim
Bunların hepsine birden aynı cevabı vermek istiyorum. Kendini hemen geri çek canım. Tamamen umursamaz bir hale bürün. Ararsa ara, mesaj çekerse çek, konuşursa konuş ama kesinlikle hiç bir zaman ilk adımı sen atma. Deli mi ne adam, seni pinpon topumu sandı, atacak geri geleceksin. Şimdiye kadar hep iyi yönünden bakmaya çalıştım ama Emre biraz haddini aştı. Kesinlikle ve kesinlikle Dilber ya da diğeri Emre' ye kesin senin söylediklerini anlattı. Yoksa bu kadar rahat olamaz. Düşünsene sen sürekli Emre hakkında bişeyler öğrenme derdindesin, ya o nasıl zannediyorsun eminim o da senin hakkında bişeyler duymak için uğraşıyordur. Uğraşmasa bile etrafındaki kızlar yeter. Eğer ilgisini anladılarsa hemen laf uçuruyorlardır. Ben senin yerine olsam cuma gün ki organizasyona gitmem. Haaa illaki gitmek istiyorsan kızlarında dediği gibi mutlaka ondan sonra git. Arkadaşlarına bir bahane uydur. Gitmen gereken bir yerler olduğunu söyle. Ama mutlaka geç git. Emre oraya gittiğinde seni göremesin. Ama bunlardan çıkarttığım kesin sonuç şu ki artık tamamen kendini geri çek. Olursa olur olmazsa rezil olmazsın. Adam resmen oynamaya kalkıyor. Tamamen dengesizce hareket ediyor. Çok tuhaf. Üzülmeni hiç istemem.

cumartesi günü nöbetim var.
öbür hafta ise emrenin.
şu 2 gün şöyle geçmese, bu haftaki nöbetimi haftaya değiştirmeyi düşünüyodum sırf emreyle beraber tutabilmek için.
ama şimdi vazgeçtim.
Birak canim o degistirsin senin icin sen degistitme. Artik bi seyler yapmasi gerekiyo cok dogru yazmissin valla tipik turk kizi emre bey:KK34:

Evet, şu "bence sen sabredemiyorsun." lafından beri bir yanım kızgın ona.
Neye sabredemiyormuşum ki?Yani bilmiyorum ben de arada olta attım ama hep dengeli davrandığımı düşünüyordum.Belki ya derya ya dilber bişeyler uçurdu...
Ego zaten tavan kere tavan oldu.Şimdi indirmek lazım,şeytan diyor şu cuma günkü organizasyona gitme..
ama yemez,eğlenmek de istiyorum o_O
Git canim tam aksi git hatta eglen kafani dagit sadece emreyi bi sure merkezden koseye cek bakalim ne olacaak

Sabahları sana günaydın demeyip whatsapptan günaydın demesi,
dilberin emreye bişeyler uçurduğunu hatta odadakilerinde bişeylerin farkında olmasından dolayı
emrenin dışarıya karşı ilgisiz ya da bişeyler yok izlenimi yaratmak amaçlı olduğunu düşünüyorum.
günaydın demediğinin farkında ki whatsaptan sana günaydın diyor.bilerek yapılmış bişey.
sabredemiyorsun demesinin nedeni de sanki sen hemen dışarda buluşma teklifinde bulmuşsunda
o da pazar gününden sonra çok acele ettiğini düşünmüş,sabredemiyorsun demiş.
sonrasında yerinin değişme durumu olduğunda şefe farketmez demesi de yine dışarıya karşı ilgisiz gibi görünmek.
sonrasında mesajla üzüldün mü demesi sanki bişeylerin farkında olduğu için denmiş bir laf.
açıkçası en başından beri emrenin sana ilgisi olduğunu düşünüyorum.
ama emreyide tanımıyorum,diğer bayanlarla da samimiyeti fazla.
bayanlara karşı hep böyle de olabilir.
dilber ona bişey anlattıysa ve ters teptiyse veya emre bişeyler hissetmese sana whatsapptan yazmazdı.
maden suyu için trip atmazdı vs...
sana karşı biraz daha ilgisiz davranırdı.
bence bir ileri bir geri gitmesinin nedeni iş ortamı olabilir.daha bişeyler yokken duyulmasını istemeyebilir.
sonuçta olmasa bile yüz yüze bakacaksınız aynı odada çalışıyorsunuz.
olsa sonradan ayrılsanız yine aynı ortamda bulunacağınız için bunlar kafasını karıştırıyor olabilir.
sanırım emin adımlarla kimseye farkettirmeden gitmeye çalışıyor.
kendinizi çok çekmeyin ama ilginiz olduğunu da fazla farkettirmeyin bence.dozunda olsun.geri kaçmasın.
o yazarsa yazın yine,acaba whatsapptan yazdığında sende birgün keyifli birgün keyifsizsin gibi
bir cümle yöneltsen neden öyle olduğu hakkında birşey söyler mi yoksa geçiştirir mi?
birde dilbere bişey anlatmayın bence.söyleyeceği şeyleri söylemiştir zaten.
bundan sonrası ters tepmesin.kaçan kovalanır.

ayrıca cuma günü tabiki gidin.çok rahatsız olduğunuz bir nokta olursa biraz erken ayrılırsınız,
eve erken gitme bahanesiyle.

ağzımı ararsa bunu yapıcam kesinlikle :KK62:

Benim arkadaşımın kardeşi geçen yıl işyerinde abi dediği insanla evlendi :) Bu işler o kadar zor değil nasip kısmet .Ama yaptığı hareket hiç hoş değil gerçekten mesafe koyacaksan bunun başka yolları var :KK12:.Ama toplum içinde onca insanın içinde herkese günaydın de selam ver bana verme ağlardım ben yediremezdim .Sonra dönüşüm muhteşem olurdu o şahsa . Ayrıca bu daha çok insanların tepkisine neden olacak bir hareket insanlar aralarında bak selam vermedi kavgalılar mı ne oldu dedikodularına sebebiyet verir :110:Bunun gibilere böyle iş dışında mesaj attığında cevap yazmaycaksın sonra iş yerinde herkesin içinde bana mesaj atmışsın yeni gördüm birşey mi vardı diyeceksin :KK62:

Durumlar ayni diye yazmiyosun herhalde canim benim ama yarin eglenceden sonra yazmani beklicem merakla insallah her sey gonlunce olur

Sabahları sana günaydın demeyip whatsapptan günaydın demesi,
dilberin emreye bişeyler uçurduğunu hatta odadakilerinde bişeylerin farkında olmasından dolayı
emrenin dışarıya karşı ilgisiz ya da bişeyler yok izlenimi yaratmak amaçlı olduğunu düşünüyorum.
günaydın demediğinin farkında ki whatsaptan sana günaydın diyor.bilerek yapılmış bişey.
sabredemiyorsun demesinin nedeni de sanki sen hemen dışarda buluşma teklifinde bulmuşsunda
o da pazar gününden sonra çok acele ettiğini düşünmüş,sabredemiyorsun demiş.
sonrasında yerinin değişme durumu olduğunda şefe farketmez demesi de yine dışarıya karşı ilgisiz gibi görünmek.
sonrasında mesajla üzüldün mü demesi sanki bişeylerin farkında olduğu için denmiş bir laf.
açıkçası en başından beri emrenin sana ilgisi olduğunu düşünüyorum.
ama emreyide tanımıyorum,diğer bayanlarla da samimiyeti fazla.
bayanlara karşı hep böyle de olabilir.
dilber ona bişey anlattıysa ve ters teptiyse veya emre bişeyler hissetmese sana whatsapptan yazmazdı.
maden suyu için trip atmazdı vs...
sana karşı biraz daha ilgisiz davranırdı.
bence bir ileri bir geri gitmesinin nedeni iş ortamı olabilir.daha bişeyler yokken duyulmasını istemeyebilir.
sonuçta olmasa bile yüz yüze bakacaksınız aynı odada çalışıyorsunuz.
olsa sonradan ayrılsanız yine aynı ortamda bulunacağınız için bunlar kafasını karıştırıyor olabilir.
sanırım emin adımlarla kimseye farkettirmeden gitmeye çalışıyor.
kendinizi çok çekmeyin ama ilginiz olduğunu da fazla farkettirmeyin bence.dozunda olsun.geri kaçmasın.
o yazarsa yazın yine,acaba whatsapptan yazdığında sende birgün keyifli birgün keyifsizsin gibi
bir cümle yöneltsen neden öyle olduğu hakkında birşey söyler mi yoksa geçiştirir mi?
birde dilbere bişey anlatmayın bence.söyleyeceği şeyleri söylemiştir zaten.
bundan sonrası ters tepmesin.kaçan kovalanır.

siz de farklı bir açıdan yaklaşmışsınız.mantıklı ve haklı olabileceğiniz yerler kesinlikle var..mesela ben de eğer benimle oyun oynamadıysa bazı mesajları ilgisi olmasa asla yazmayacağını düşünüyorum.
Fakat şu ağzını aradığım salı günü gülerek de olsa "bence sen sabredemiyorsun : )" diye bir laf kullanması canımı sıktı açıkçası.yani bunu hangi sıfatla söylüyor ki bana?ben kime karşı neye karşı sabırsızmışım,üstelik de birden bire büyük bir adım atıp resmen bana dışarda görüşelim diyen kendisiyken?...
"acaba whatsapptan yazdığında sende birgün keyifli birgün keyifsizsin gibi
bir cümle yöneltsen neden öyle olduğu hakkında birşey söyler mi yoksa geçiştirir mi?" demişsiniz,bunu çeşitli şekillerde sormayı ben de düşündüm,fakat buluştuğumuzda soracaktım.sohbet ilerledikçe elbet belli konulara giriş yapılacaktı,mutlaka soracaktım bunu...ama işte...
dilbere birşey anlatmayı kesinlikle düşünmüyorum.bunu söylemiş olduguna inanmak istemesem de aptal olma diye kızıyorum kendime bir yandan.
kaçan kovalanır,evet kesinlikle.. :/

Birak canim o degistirsin senin icin sen degistitme. Artik bi seyler yapmasi gerekiyo cok dogru yazmissin valla tipik turk kizi emre bey:KK34:

hahaha gerçekten de öyle emre türk kızı çıktı...
1 ileri 1 geri - 1 ileri 2 geri- 2 ileri 1 geri..... ve bunun kombinasyonları resmen :cool:

Bunların hepsine birden aynı cevabı vermek istiyorum. Kendini hemen geri çek canım. Tamamen umursamaz bir hale bürün. Ararsa ara, mesaj çekerse çek, konuşursa konuş ama kesinlikle hiç bir zaman ilk adımı sen atma. Deli mi ne adam, seni pinpon topumu sandı, atacak geri geleceksin. Şimdiye kadar hep iyi yönünden bakmaya çalıştım ama Emre biraz haddini aştı. Kesinlikle ve kesinlikle Dilber ya da diğeri Emre' ye kesin senin söylediklerini anlattı. Yoksa bu kadar rahat olamaz. Düşünsene sen sürekli Emre hakkında bişeyler öğrenme derdindesin, ya o nasıl zannediyorsun eminim o da senin hakkında bişeyler duymak için uğraşıyordur. Uğraşmasa bile etrafındaki kızlar yeter. Eğer ilgisini anladılarsa hemen laf uçuruyorlardır. Ben senin yerine olsam cuma gün ki organizasyona gitmem. Haaa illaki gitmek istiyorsan kızlarında dediği gibi mutlaka ondan sonra git. Arkadaşlarına bir bahane uydur. Gitmen gereken bir yerler olduğunu söyle. Ama mutlaka geç git. Emre oraya gittiğinde seni göremesin. Ama bunlardan çıkarttığım kesin sonuç şu ki artık tamamen kendini geri çek. Olursa olur olmazsa rezil olmazsın. Adam resmen oynamaya kalkıyor. Tamamen dengesizce hareket ediyor. Çok tuhaf. Üzülmeni hiç istemem.

Durumlar ayni diye yazmiyosun herhalde canim benim ama yarin eglenceden sonra yazmani beklicem merakla insallah her sey gonlunce olur

Arkadaşlar evet, durumlarda fazla bir değişiklik yok.
Bugün nerdeyse hiç bakmadım diyebilirim.ama tesadüfen de olsa birkaç defa bana gülümseyerek el altından baktığını gördüm.ee ne de olsa bugün beyefendinin pozitif günüydü.
yarın akşamdan sonra olumlu olumsuz herşeyi aktaracağım buraya.
Sizlerin de herşey gönlünüzce olsun..

Benim arkadaşımın kardeşi geçen yıl işyerinde abi dediği insanla evlendi :) Bu işler o kadar zor değil nasip kısmet .Ama yaptığı hareket hiç hoş değil gerçekten mesafe koyacaksan bunun başka yolları var :KK12:.Ama toplum içinde onca insanın içinde herkese günaydın de selam ver bana verme ağlardım ben yediremezdim .Sonra dönüşüm muhteşem olurdu o şahsa . Ayrıca bu daha çok insanların tepkisine neden olacak bir hareket insanlar aralarında bak selam vermedi kavgalılar mı ne oldu dedikodularına sebebiyet verir :110:Bunun gibilere böyle iş dışında mesaj attığında cevap yazmaycaksın sonra iş yerinde herkesin içinde bana mesaj atmışsın yeni gördüm birşey mi vardı diyeceksin :KK62:

Hahahah...ne işyerinde ne okulda bu işlerin önüne geçen birşey yok.Aşk başka bişey,umarım kızcağız mutludur :)
Çok haklısın,benim derya ve dilber bişeylerin farkındalar biliyosun.
Bu aralar benim de kafam çok karışık,içimde gittikçe büyüyen bir aşk-hoşlantı karışımı birşeyler varken ve de emrenin dengesiz davranışları yüzünden iş çıkışlarına yakın moralim bozuk oluyor genelde.öyle durumlarda insanlardan kaçmak,kendimle başbaşa kalıp müziğimi açıp eve yalnız gitmek istiyorum.Oysa dilber ve deryayla ve de bazen başka kızlarla beraber çıktıgımız için ben bu haldeyken onların gidene kadar çocuklarının,birbirlerine yemek tarifi ya da koca karı ilacı tarifi vermelerini duymak istemiyorum.yanlış anlamayın neşeli olsam bu muhabbetlerin hasına katılırım,ama o an çekemiyorum.bu yüzden bu akşam benim acelem var deyip fırlayıp gittim herkesten önce.emre de benden birkaç saniye önce acelem var deyip koşarcasına çıktı.
yarım saat sonra derya aradı; jasse, malum şahıs yanında mı?:KK53: bana bak bişeyler başladıysa ilk benim haberim olacak tamam mı? ne o öyle ikiniz birden ard arda acelem var diye çıktınız..sizi gidi sizi... " diye sormaz mı :KK57:.yok dedim derya abla nerden çıkarttın..içimden de keşke öyle olsaydı diye ekleyerek..
1 saat sonra dilberden mesaj;" piştt, noldu sana öyle çıkışta?fırlayıp gittin.. bişeye mi kızdın?"
Yani bunlar beni emreyle çıktık buluştuk sandılar herhalde :KK53::KK53: yarın sorarlar eminim.yani dediğin gibi başka türlüsünü millet daha cabuk farkına varıyor.

Hahahah...ne işyerinde ne okulda bu işlerin önüne geçen birşey yok.Aşk başka bişey,umarım kızcağız mutludur :)
Çok haklısın,benim derya ve dilber bişeylerin farkındalar biliyosun.
Bu aralar benim de kafam çok karışık,içimde gittikçe büyüyen bir aşk-hoşlantı karışımı birşeyler varken ve de emrenin dengesiz davranışları yüzünden iş çıkışlarına yakın moralim bozuk oluyor genelde.öyle durumlarda insanlardan kaçmak,kendimle başbaşa kalıp müziğimi açıp eve yalnız gitmek istiyorum.Oysa dilber ve deryayla ve de bazen başka kızlarla beraber çıktıgımız için ben bu haldeyken onların gidene kadar çocuklarının,birbirlerine yemek tarifi ya da koca karı ilacı tarifi vermelerini duymak istemiyorum.yanlış anlamayın neşeli olsam bu muhabbetlerin hasına katılırım,ama o an çekemiyorum.bu yüzden bu akşam benim acelem var deyip fırlayıp gittim herkesten önce.emre de benden birkaç saniye önce acelem var deyip koşarcasına çıktı.
yarım saat sonra derya aradı; jasse, malum şahıs yanında mı?:KK53: bana bak bişeyler başladıysa ilk benim haberim olacak tamam mı? ne o öyle ikiniz birden ard arda acelem var diye çıktınız..sizi gidi sizi... " diye sormaz mı :KK57:.yok dedim derya abla nerden çıkarttın..içimden de keşke öyle olsaydı diye ekleyerek..
1 saat sonra dilberden mesaj;" piştt, noldu sana öyle çıkışta?fırlayıp gittin.. bişeye mi kızdın?"
Yani bunlar beni emreyle çıktık buluştuk sandılar herhalde :KK53::KK53: yarın sorarlar eminim.yani dediğin gibi başka türlüsünü millet daha cabuk farkına varıyor.

Şu anda bende diğer arkadaşlar gibi iyi ya da daha iyi haberlerini bekliyorum :)

Benim arkadaşım trakyalıdır onlar birine abi ya da abla dediklerinde çok zor işi çevirmek . çünkü onu ailelerinin bir parçası gibi görür başka gözle bakmazlar zaten çok ta şaşkınlardı . nasıl oldu diye çocuk 3 4 yaş büyüktü neyse fazla uzatmıyayım :) mutlularda Allah bozmasın .:nazar:

Senin yazdıklarından anladığım arkadaşların bilmiyorum ama sizin ikinizin birlikte olacağınızı düşünüyorlar hatta o kadar eminler ki şu an beraber misiniz diye soruyorlar gibi geldi bana :) Belki de onu arayıp sana yöneltikleri soruları ona bile sormuş olabilirler ve bu olay onları mutlu edecek bence dedikodu peşimde olduklarını sanmıyorum :) sen yine de özelini paylaşma ama ben yapıcı tarafta olduklarını düşünüyorum :KK66:

Back