• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu çok hoşlanıyorum ama...yardım lütfen

Ben de çok ağır ilerlediğini düşünmüyorum hatta yer yer hızlı bile oldu..aslında ama viviaen sanırım konu 44.sayfa olup da hala mesajlaşma durumlarında olduğumuz için insanlara ağır mı ilerliyormuş gibi geliyor dersin :KK45::KK14:

Bence kesinlikle öyle oldu. Yoksa çok yeni bu durum, çalışmaya başlaman bile yeni yani ilişkiyi bir yana bırak canım. :)

Aslinza ben fazla etekci degilimdir, bi önerimde, deri bi tayt üstüne cok şık bi bluz ve yine yarim şık hafıf topuklu bot, bana göre daha rahat...:ssz:

Bence kesinlikle öyle oldu. Yoksa çok yeni bu durum, çalışmaya başlaman bile yeni yani ilişkiyi bir yana bırak canım. :)

Hahaha cok haklısın.bu konuda dominanttan laf arasında ufaktan hafif bir eleştiri aldım bile..
Yeni gelmiş olmama rağmen,zaman zaman yıllardır orada çalışıyor gibi davrandığımı söyledi.
Tek yaptıgım şey kasmamaktı sadece :KK14:

Kızlar sizin ilişkileriniz nasıl başladı öncesinde? Bakmadınız yüz vermediniz, konuşmadınız, ilgilenmediniz ve aniden evlilik, sevgililik teklifi mi aldınız? Bu kız baştan beri ilgisini göstermeseydi zaten hiçbir şey olmazdı. Sanmıyorum ki bu kadar sevilen çevresi olan bir tip hiç ışık almamışken gelsin de durduk yere açılsın.

:KK70:saçlarım tek tek dile gelip hayırdır 20 senedir bu kadar taramamıştın derdi herhalde. O ne derse ben de şunu derim provalarımla da sertifika alabilirdim "öğrencimiz kursumuzu başarıyla bitirmiş olup verilen duruma uygun her ifadeyi defalarca tekrar etmiş karşısındaki erkekte farkındalık yaratabilecek her şeyi ince ince düşünmüş ve ona göre davranmıştır."

Yavaş ilerliyor derken adam kalkıp 3 günde ilan-i aşk edecek değil tabi ama ortada çok ciddiye alınacak bir durum da yok henüz.Pazar günü msj atmasan haber bile vermeyecekmis.Demekki rahat.Olmaz işte biraz diken üstünde olmalı.Lisede değilsiniz ki mesajlarla yurusun.Senin tavirlarinda bir problem yok ama emre biraz ikilikte sanırım.Bakalim sonunda ne karara varacak...

:KK70:saçlarım tek tek dile gelip hayırdır 20 senedir bu kadar taramamıştın derdi herhalde. O ne derse ben de şunu derim provalarımla da sertifika alabilirdim "öğrencimiz kursumuzu başarıyla bitirmiş olup verilen duruma uygun her ifadeyi defalarca tekrar etmiş karşısındaki erkekte farkındalık yaratabilecek her şeyi ince ince düşünmüş ve ona göre davranmıştır."

Sonuç?
İşe yaradı mı :cool:

Değilim tabi :) benim tavrım bende işe yaradı. Dışardan bakan biri sevgilisinden ayırmış kendine bağlamış da diyebilir durum için, ben kafam rahat olarak hayatımın aşkıyla seneler sonra tekrar karşılaştığımızda başka biriyle beraberdi ama ayrılmak üzerelerdi onlar ayrıldıktan sonra temiz bir sayfa açabildik sonrasında derim.

Konunuzu bir cirpida okudum ve çok duygulandim nedense.. Böyle heyecan yasamayali bayagi oldu için galiba.. Umarim çok mutlu olursunuz konunuzu ilgiyle takip edeceğim sevgiler :)

Konunuzu bir cirpida okudum ve çok duygulandim nedense.. Böyle heyecan yasamayali bayagi oldu için galiba.. Umarim çok mutlu olursunuz konunuzu ilgiyle takip edeceğim sevgiler :)

Vuslat hanım,40 sayfayı da okudunuz mu?
okumadıysanız okuyunca kritiğini duymak isterim :cool::cool:
Teşekkür ederim,bu heyecanı hem seviyorum hem gıcık oluyorum.. Amin..

Vuslat hanım,40 sayfayı da okudunuz mu?
okumadıysanız okuyunca kritiğini duymak isterim :cool::cool:
Teşekkür ederim,bu heyecanı hem seviyorum hem gıcık oluyorum.. Amin..

Yani canim son gelismelere istinaden bana gore hoslaniyor.. Ama ne bileyim erkeklerin kafa yapisi cok farkli ya ozellikle su platonik durumlarda harbiden degisik.. Sonradan is kesin olarak sozcuklere dokulunce sen beni yanlis anladin olayi olabiliyor ben bu yasadim cunku.. O bakimdan dikkatli ol derim... Ama platonik askin heyecani baska bisey be arkadas! :)

Eğe düşünürsen capri kol siyah diz üstü sade bir elbise de güzel olur canım. Hem göz alıcı hem sade, biraz da göz makyajıyla süper olur. :)
Senin seçimin de eminim şık olur ama kararsız kalırsan bunu da bir düşün derim :)
Bencede jasse bunu dikkate alabilirsin hem sade hem şık

Kiyafet konusunda tavsiyem nedense gözümde canlanan su oldu soylee hafif spora kaçan bir bluz ve üstüne bi deri ceket siyah yada tam tersi acik renk bi pantolon saçlarda dalgali ve çoğunluk bi yana ayrilmis bide kirmizi ruj tamamdir :))

Etek gomlek pek hosuma gitmedi benim. Is yeri kiyafeti gibi sanki. Baska tarzin olan neler var mesela

Canım şimdi kafamdakilerin aynısını bulamadım demke istediğimi belki şu fotoğraflardakiler biraz anlatabilir.
tabi benim etek bordo ve gömleğim daha güzel o ayrı :D
jpg
2013-ilkbahar-yaz-bordo-mini-etek-kombini.jpg
Pileli-Etek-2014-5.jpg
Vizon-2014-Koton-Yazl%C4%B1k-Etek-Modelleri.jpg
kislik-kombinler-12.jpg

Kiyafet konusunda tavsiyem nedense gözümde canlanan su oldu soylee hafif spora kaçan bir bluz ve üstüne bi deri ceket siyah yada tam tersi acik renk bi pantolon saçlarda dalgali ve çoğunluk bi yana ayrilmis bide kirmizi ruj tamamdir :))

Ah deri ceketim olacak inşallah ama şu an değil :KK22:
saçlarımı dalgalandırmaya çalışmayıdüşünüyorum..zira çok düzler pırasa gibi :)

Canım şimdi kafamdakilerin aynısını bulamadım demke istediğimi belki şu fotoğraflardakiler biraz anlatabilir.
tabi benim etek bordo ve gömleğim daha güzel o ayrı :D
jpg
2013-ilkbahar-yaz-bordo-mini-etek-kombini.jpg
Pileli-Etek-2014-5.jpg
Vizon-2014-Koton-Yazl%C4%B1k-Etek-Modelleri.jpg
kislik-kombinler-12.jpg
Vavvv supermissss. Benim kafamda nedense sen etek gomlek deyince sekreter kiyafeti canlandi. Bu tarz cok iyi gercekten

Back