- 24 Haziran 2011
- 23.301
- 48.380
-
- Konu Sahibi tatlialirim
Evet ufak degisiklik sart. Bu güne kadar hep rahatimi düsündüm ama su makyaj malzemelerini almam sart oldu. Yapmaya yapmaya elim unutmus eyeliner cekmeyi. Bugün gittim parlaticiyla maskara aldim. Bakalim ucundan basladim az da olsa sayginlik getirir insallah. Kücük cocuk muamelesi görmek bazen bunaltici oluyor cünkü
bence çok güzel bişey kıymetini bilinMerhabalar. Evli ve bir cocuk annesiyim 25 yaslarindayim. Sorunum ise cok kücük göstermem. Kötü birsey degil 18 alti da sanmasinlar yani. Secimlerde oy kullandim gecen esimin kayinvalidemin cocugumun yaninda kimlik cikarttirdilar. Doktorda esime kizinizla mi geldiniz dediler. Daha bunun gibi kimlik istemeler oldu bazi yerlerde.
Ne yapabilirim? Minyon tipliyim ve kum saati seklinde. Kendimi gayet kadinsi bulsam da birseyler eksik. Spor giyiniyorum rahat edebildigim icin. Makyaj yapmiyorum dogal halimi güzel buluyorum fakat artik yapmam gerekiyor.. Ya da bilemiyorum.. Neler yapmam lazim. Illa agir bir makyaj mi lazim bana. Bu kadar da kücük sanacaklarini gercekten sanmiyorum ama hep böyle oluyor.
Bana önerileriniz lazim hanimlar
Hastanede annemin yaninda refakatciydim annemi muayneye gelen doktor basimi oksamisti cocuk diye, kaca gidiyorsun dedi üniversite dedim dondu tabi
Beyaz oldugum icin yanaklarim pembelesiyor diye dikkat etmedim hic ama gerekli dedikleriniz galiba. Benim bosvermelerim hataya dönüsmüs onu anladimHafif renki bir allikta al. Biraz olgunluk katiyor yuze.
Ben 22 yaşındayım ama 14 15 gösteriyorum çok da mutluyum halimden, bu iş giyim işi falan değil makyaj işi de değil bence hiçbirşey yapmayın. Yaşınız küçük olup büyük göstermekten bence daha iyidir, hem erkekler için bence bu daha iyi :)))
Merhabalar. Evli ve bir cocuk annesiyim 25 yaslarindayim. Sorunum ise cok kücük göstermem. Kötü birsey degil 18 alti da sanmasinlar yani. Secimlerde oy kullandim gecen esimin kayinvalidemin cocugumun yaninda kimlik cikarttirdilar. Doktorda esime kizinizla mi geldiniz dediler. Daha bunun gibi kimlik istemeler oldu bazi yerlerde.
Ne yapabilirim? Minyon tipliyim ve kum saati seklinde. Kendimi gayet kadinsi bulsam da birseyler eksik. Spor giyiniyorum rahat edebildigim icin. Makyaj yapmiyorum dogal halimi güzel buluyorum fakat artik yapmam gerekiyor.. Ya da bilemiyorum.. Neler yapmam lazim. Illa agir bir makyaj mi lazim bana. Bu kadar da kücük sanacaklarini gercekten sanmiyorum ama hep böyle oluyor.
Konu sahibi oneri istemis ama kendini övmek icin firsat bekleyen bayanlarimiz,kendisinin de nekadar minyon oldugundan,ogrenci sandiklarindan esinin yaninda kardesi gibi durduklarindan falan bahsetmis oneri adina bikac mesaj haricinde hic birsey yok komik ...
haha çok iyi ya:)) ben de 24 yaşındayken, adamın biri saçımı sevip ,anneme "çocuk kaça gidiyor?" diye sormuştu :)))))) (adamda en fazla 30-32 falandır)
:)))
çalıştığım orta okulu ziyarete gelen kaymakam da bana KAÇA GİTTİĞİMİ sormuştu
belki bi ihtimal saçlara gölge ya da onun gibi bişey yapılıp topuklu ayakkabı falan giyilirse durumu kurtarabiliriz
Artik takmamaya calisacagim. Bakalim. Kizarip bozarmasam daha kolay olacak =)Hiç yaşımdan küçük gösterdiğimi düşünmüyorum ama bir sürü insan nerdeyse otuz olmama rağmen okuyor musun diyor direkt. Kuaförde yolda takside vb yerlerde. Şimdi kadınların çoğu küçük gösteriyor hatta belli bit yaşa kadar değişmiyor bile. Çok takılmayın bence. Cidden üç kadından ikisi bu durumda bence
Hemen bi nazar duasi okuyorumCok minyonum, ufak tefegim, bebekler gibiyim
Iste hep bu durmlara düsüyoruz. Eyvallah genc olmak hayli iyi ama insan saygi da bekliyor. Kücük muamelesi görmek seyolmuyo yani..
Yok derdinizi küçümsemedim asla ama verilen öneriler belli daha büyük yaşlara göre giyinmek.Evet, insan an geliyor en sacma seylere takiyordaafasini. Hele ki takintili bir insansak. Yani kadinlar kulubunde tavsiye almak icin illa derdin cok büyük olmasi mi gerekiyor. Zaten bu tarz durumlari yasayanlar yaziyor ve gercekten insanin düsüncesi degisebiliyor. Duymaya ihtiyacim var cünkü iyi ya da kötü bu konuda herhangi birsey
Valla ben otobüste öğrenci ücreti veriyorum bana ne.
çok can sıkıcı ya, geçen çalıştığım okulda dolanırken sınav yapan bir hocadan azar işittim öğrenci sandı sınıfa gir diye kızdı.
insan lafı sözü dinlensin istiyor.
benden yaşça küçükler var ama yaşlarını gösteriyolar hatta bir kaç yaş büyük gösteriyorlar onlara davranışları farklı bana davranışları küçük kız kardeşlerine davranır gibi. sıkıldım artık gerçekten.
Yok derdinizi küçümsemedim asla ama verilen öneriler belli daha büyük yaşlara göre giyinmek.
Onlara da spor giyinemez miyim gibi cevaplar vermişsiniz ya o yüzden öyle bi soru sordum.
Çünkü insan gerçekten bişeyi kendine dert edinmişse onu çözmek için hiç yapmam diyeceği bişeyi bile yapabiliyor.
İnfertilite topiklerinde bunu görebilirsiniz.
Ben de eşofman yerine etek filan giymenizi öneririm. Sonuçta gençler pek etek giymiyor. Uzun kot etekler de yaşınızı büyük gösterebilir.
bu tamamen giyim tarzı ile alakalı bence. şöyle ki hafta içi resmi giyinmek zorunda olduğumdan makyajlı, takımlı, saç baş yapılı halimle haftasonundaki yırtık kotlu halim arasında dağlar kadar fark olduğunu kendim bile anlayabiliyorum :) tabi ki haftasonları çok daha küçük gösteriyorum yaşımdan. birazda hala sanırım hiç bir müdahale yok saçınızda vs o da insanı küçük gösterebiliyor. illa boy yapmak zorunda değilsiniz, şimdi ombre modası var mesela, ya da ben açıcıyla açıyorum saçımı ton ton çok doğal oluyor. güzel bir bb krem, allık,rimel, ruj bunlar olmazsa olmaz. uygun renkleri seçerseniz yüzünüzde hiç makyaj gibi dururken gayet alımlı bakımlı görünebilirsiniz.Merhabalar. Evli ve bir cocuk annesiyim 25 yaslarindayim. Sorunum ise cok kücük göstermem. Kötü birsey degil 18 alti da sanmasinlar yani. Secimlerde oy kullandim gecen esimin kayinvalidemin cocugumun yaninda kimlik cikarttirdilar. Doktorda esime kizinizla mi geldiniz dediler. Daha bunun gibi kimlik istemeler oldu bazi yerlerde.