Cok kücük gösteriyorum.

Hafif renki bir allikta al. Biraz olgunluk katiyor yuze.

bence çok güzel bişey kıymetini bilin

Konu sahibi oneri istemis ama kendini övmek icin firsat bekleyen bayanlarimiz,kendisinin de nekadar minyon oldugundan,ogrenci sandiklarindan esinin yaninda kardesi gibi durduklarindan falan bahsetmis oneri adina bikac mesaj haricinde hic birsey yok komik ...

Ben 22 yaşındayım ama 14 15 gösteriyorum çok da mutluyum halimden, bu iş giyim işi falan değil makyaj işi de değil bence hiçbirşey yapmayın. Yaşınız küçük olup büyük göstermekten bence daha iyidir, hem erkekler için bence bu daha iyi :)))

Tabiki artisi var fakat acikladigim gbi bana negatif dönüsleri oluyor. Yasli göstermek istemiyorum ama olgun gözükmek isterim yani. Genc olgun diyelim hatta. Ufak tefek degisiklikler isimi görür diye düsündüm ama tavsiye ihtiyacim var. Kendi tarzim süsten uzak salas rahat bir tarz cünkü =) Erkekler icin iyi tabi, esim memnun bu durumdan da iste azcik olgun olayim da ciddiye alsinlar derdim =)

ben de 25 yaşındayım, çalıştığım yerde güvenlik görevlileri istisnasız kimlik kartı soruyor.
ama makyajlı da olsam elbiseler etekler giysem de aynıııııııı

Cok minyonum, ufak tefegim, bebekler gibiyim

haha çok iyi ya:)) ben de 24 yaşındayken, adamın biri saçımı sevip ,anneme "çocuk kaça gidiyor?" diye sormuştu :)))))) (adamda en fazla 30-32 falandır)

:)))
çalıştığım orta okulu ziyarete gelen kaymakam da bana KAÇA GİTTİĞİMİ sormuştu

belki bi ihtimal saçlara gölge ya da onun gibi bişey yapılıp topuklu ayakkabı falan giyilirse durumu kurtarabiliriz

Iste hep bu durmlara düsüyoruz. Eyvallah genc olmak hayli iyi ama insan saygi da bekliyor. Kücük muamelesi görmek seyolmuyo yani..

Hiç yaşımdan küçük gösterdiğimi düşünmüyorum ama bir sürü insan nerdeyse otuz olmama rağmen okuyor musun diyor direkt. Kuaförde yolda takside vb yerlerde. Şimdi kadınların çoğu küçük gösteriyor hatta belli bit yaşa kadar değişmiyor bile. Çok takılmayın bence. Cidden üç kadından ikisi bu durumda bence

Artik takmamaya calisacagim. Bakalim. Kizarip bozarmasam daha kolay olacak =)

Iste hep bu durmlara düsüyoruz. Eyvallah genc olmak hayli iyi ama insan saygi da bekliyor. Kücük muamelesi görmek seyolmuyo yani..

Valla ben otobüste öğrenci ücreti veriyorum bana ne.
çok can sıkıcı ya, geçen çalıştığım okulda dolanırken sınav yapan bir hocadan azar işittim öğrenci sandı sınıfa gir diye kızdı.
insan lafı sözü dinlensin istiyor.
benden yaşça küçükler var ama yaşlarını gösteriyolar hatta bir kaç yaş büyük gösteriyorlar onlara davranışları farklı bana davranışları küçük kız kardeşlerine davranır gibi. sıkıldım artık gerçekten.

Yok derdinizi küçümsemedim asla ama verilen öneriler belli daha büyük yaşlara göre giyinmek.
Onlara da spor giyinemez miyim gibi cevaplar vermişsiniz ya o yüzden öyle bi soru sordum.
Çünkü insan gerçekten bişeyi kendine dert edinmişse onu çözmek için hiç yapmam diyeceği bişeyi bile yapabiliyor.
İnfertilite topiklerinde bunu görebilirsiniz.
Ben de eşofman yerine etek filan giymenizi öneririm. Sonuçta gençler pek etek giymiyor. Uzun kot etekler de yaşınızı büyük gösterebilir.

Aynen kasttettigim rahatsizlik tam olarak bu. Ciddiye almiyorlar.
Yasimi gördükten sonra bile degismiyor bu durum hatta. Amaaan cocuk iste kafasi devam ediyor

Evet aslinda uzun elbiseleri havalar isininca giyecegim. Etek de boyum kisa oldugu icin uzun giysem yerden bitme duruyorum kisa giysem malum esim kiskaniyor =) Taki olur ya da akla gelen ufak degisiklikler varsa faydalanmak istedim.
Galiba bütün dolabi degistirmem gerek. Aslinda sorun burada da olabilir malesef simdi anliyorum

28 yaşındayım bende , 6 yaş küçük kardeşimle beni yaşıt , arkadaş flan sananlar oluyor.
Hoşuma gidiyor ama benim.

bu tamamen giyim tarzı ile alakalı bence. şöyle ki hafta içi resmi giyinmek zorunda olduğumdan makyajlı, takımlı, saç baş yapılı halimle haftasonundaki yırtık kotlu halim arasında dağlar kadar fark olduğunu kendim bile anlayabiliyorum :) tabi ki haftasonları çok daha küçük gösteriyorum yaşımdan. birazda hala sanırım hiç bir müdahale yok saçınızda vs o da insanı küçük gösterebiliyor. illa boy yapmak zorunda değilsiniz, şimdi ombre modası var mesela, ya da ben açıcıyla açıyorum saçımı ton ton çok doğal oluyor. güzel bir bb krem, allık,rimel, ruj bunlar olmazsa olmaz. uygun renkleri seçerseniz yüzünüzde hiç makyaj gibi dururken gayet alımlı bakımlı görünebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…