- 13 Mayıs 2015
- 355
- 143
-
- Konu Sahibi tatlialirim
HIC BIRSEY YAPMAYIN!Merhabalar. Evli ve bir cocuk annesiyim 25 yaslarindayim. Sorunum ise cok kücük göstermem. Kötü birsey degil 18 alti da sanmasinlar yani. Secimlerde oy kullandim gecen esimin kayinvalidemin cocugumun yaninda kimlik cikarttirdilar. Doktorda esime kizinizla mi geldiniz dediler. Daha bunun gibi kimlik istemeler oldu bazi yerlerde.
Ne yapabilirim? Minyon tipliyim ve kum saati seklinde. Kendimi gayet kadinsi bulsam da birseyler eksik. Spor giyiniyorum rahat edebildigim icin. Makyaj yapmiyorum dogal halimi güzel buluyorum fakat artik yapmam gerekiyor.. Ya da bilemiyorum.. Neler yapmam lazim. Illa agir bir makyaj mi lazim bana. Bu kadar da kücük sanacaklarini gercekten sanmiyorum ama hep böyle oluyor.
Bana önerileriniz lazim hanimlar
Bana da çok sorarlar yaşımı ve küçük gösterdiğimi söylerler. Açıkcası çokta hoşuma gider. 27 yim ama 19-20 yaş muamelesi görüyorumMerhabalar. Evli ve bir cocuk annesiyim 25 yaslarindayim. Sorunum ise cok kücük göstermem. Kötü birsey degil 18 alti da sanmasinlar yani. Secimlerde oy kullandim gecen esimin kayinvalidemin cocugumun yaninda kimlik cikarttirdilar. Doktorda esime kizinizla mi geldiniz dediler. Daha bunun gibi kimlik istemeler oldu bazi yerlerde.
Ne yapabilirim? Minyon tipliyim ve kum saati seklinde. Kendimi gayet kadinsi bulsam da birseyler eksik. Spor giyiniyorum rahat edebildigim icin. Makyaj yapmiyorum dogal halimi güzel buluyorum fakat artik yapmam gerekiyor.. Ya da bilemiyorum.. Neler yapmam lazim. Illa agir bir makyaj mi lazim bana. Bu kadar da kücük sanacaklarini gercekten sanmiyorum ama hep böyle oluyor.
Bana önerileriniz lazim hanimlar
Ah bir de şöyle bir hikaye var ben üniversiteden mezun oluyorken yolda karşılaştığımız annemin eski bir arkadaşı beni ilkokuldan mezun oluyor sanmıştı, lise bile değilBöyle şeyleri kafaya takmamak lazım bana kalırsa :)
Bundan guzel bisey olabilirmi buyuk gostersen dahami iyiydi rahmetli annemi ablam sanirlardi sen yine kafana gore giyin istedigin makyaji yap bakimli olda kucuk gostermek sorun degil kendine bak yeter 50 ye gelince 30 gosterirsin bunu icin para dokuyo millet doktorlara
Yüzümden galiba. Sifir makyaj olunca cocuk gibi oluyorum. Kocaman gözler, kime benziyor desem meryem üzerli anjelina karisimi cocuksu birsey. Dedigim gibi fizigim zaten cocuksu degil kesinlikle kilom da tam bana göre.
Hastanede annemin yaninda refakatciydim annemi muayneye gelen doktor basimi oksamisti cocuk diye, kaca gidiyorsun dedi üniversite dedim dondu tabihaha çok iyi ya:)) ben de 24 yaşındayken, adamın biri saçımı sevip ,anneme "çocuk kaça gidiyor?" diye sormuştu :)))))) (adamda en fazla 30-32 falandır)
Beyaz tenliyim ama sari cok iddali geliyor saclarimi yipratiyor diye esim istemiyor. Bir ara kizil kullanmistim ama esim saolsun hic ellettirmiyor saclarimi. Sadece uzatabiliyorum =)Ten renginize giderse saçlarinizi sarıya boyatın.En az 5 yaş büyütüyor görüntüyü.
Gerçekten bunu dert edindiğinizi düşünüyor musunuz?
Umarim ben de öyle hissederim. Dedigim gibi bir iki güzel sey duysam rahatlarim ama zaten gencsin iste ne güzel diyen cevrem yok. Sadece disarida bu tarz seylerle karsilasmak zorunda kaliyorum iste..Beni de kızımın ablası sanıyorlarOtobüslerde,kalabalıklarda sohbet ortamı olmuşsa "okul bitti mi kızım" derler.Yaşımı,evli çocuklu olduğumu,27 yaşında olduğumu duyunca ufak bir şok oluyorlar. 1.68 ve 53 kiloyum.Birazcık kilo alsam başka bir şey istemem, verilen tepkiler hoşuma gidiyor çünkü
Hahahaha resmen aynaya bakar gibi oldumbende 24 yaşındayım. geçenlerde marketten şarap aldım kadın kimlik istedi gelen müşteriler patronun kızı mısın sen dio(bahsettikleri kız 15 yaşında) ben çözümü söyle buldum evet kot giyiyorum ama şifon gömlek bluz tercih ediyorum. Saç renginiz doğalsa onu değiştirin ve evet kesinlikle makyaj yapın yüzüm güzeldir benimde ama mutlaka eyeliner ve ruj kullanırım ve diğer arkadaşlara da katılıyorum yaşlanmicaz biz şekerim