- 11 Mayıs 2015
- 6.122
- 8.491
-
- Konu Sahibi tatlialirim
Benim kuzende 158 52 kilo ve hic cocuk gibi gorunmuyor yasida senin kadar yok
bende 45 kiloyum 158 boyla 22 yasindayim ve hic cocuk sanan olmadı simdiye kadar ve hicbiyerde kimlik cikartmadim
Ya giyinmenden dolayi yada yuz ifaden olsa gerek boy ve kiloyla alakali oldugunu sanmam
Sizin fizikten cocuk sanabilirler daha cok, ben giyime dikkat etmezsem yüzden zaten ele veriyorum kendimiSiz yine iyiymissiniz. Ben 150 boy 40 kg. 32 yasindayim hala isyerinde stajyer saniyorlar. Ben de spor giyinmeyi biraktim ozellikle ia hayatinda. Daha cok kumas pantolon etek vs. giymeye basladim.
süper çocuk dogurdugunuz halde bu kiloda olmak..brawo. bende sizle aynı boydayim kilomda 54 ama yaşımdan olgun gorunumdeyim sanırım yapı meselesi kimi kilosundan az görünüyor kimi fazla belji sizde kilo alsanız yasinizdan daha büyük gorunursunuz
Aynen ole... Ablam kilolu ve gobeklidir biraz.. Dolmusta giderken ayakta kalmis.. Annem yasinda bi kadin oturdugu yerden kalkip ablama gel kizim sen otur demis.. Ablam teyze olur mu ole sey otur sen demis ama kadin bu hamile halinle ayakta gitmene musade edemem deyince ablam hamile degilim diyememis oturmus koltuga... Kac aylik fln die yol boyu soru sormus... 4 aylik demis ablam.. Cinsiyeti kiz adi da nezaket olcak demis.. :)) kadin cok nazik davrandigini dusunurken nezaket cikti agzimdan diyo... ( tabi teyzemiz burada iyi niyetli... Suc ablamin gobeginde)
Gerçekten bunu dert edindiğinizi düşünüyor musunuz?Peki yasima göre kot pantalon tsört uygun degil mi? Normal evimin cevresinde geziniyorum parka götürüyorum cocugumu. Ne bileyim, yüksek topuk falan mi kastettiginiz. Is kadini gibi mi? Gercekten kararsizim
Hahahaha resmen aynaya bakar gibi oldum1 58 boy 51 kilo. orantili bir sekilde kilom. Belim falan incedir, aslinda kadinsi bulurum
Yalnız senin wolfrogun elsyn'ın ve benim yorumlar hep çok bilmiş farkında mısınne varsa kısalarda var hihoyt ya daaaaaa yere yakın olandan kaçıcaksın mevzusu
Sizin fizikten cocuk sanabilirler daha cok, ben giyime dikkat etmezsem yüzden zaten ele veriyorum kendimi
Benim annem de "siz bunun bi metre olduğuna bakmayın bu neler biliyo çok fena" derdiAnnem bir gun dedi ki "kaynanan senden icin bundan bir o kadar yerin altinda var dedi korkutmussun kadini"
Allah bir yerden aliyor bir yere veriyor iste.
Benim yuzum de kucuk gosteriyor maalesef. Disari cikarken illa ki makyaj yapiyorum. Zaten soluk benizliyim allik kalem olmasa ruh gibi dolaniyorum.
1 58 boy 51 kilo. orantili bir sekilde kilom. Belim falan incedir, aslinda kadinsi bulurum
bende aynıyım yaaa ama benim tek avantajım eşimde küçük gösteriyor. ben 26 eşim 27 yaşında geçenlerde iş arkadaşımın evine gittik kayınvalidesi ay sizde pek bir küçük evlenmişsiniz ekmeğinizi kazanabiliyormusunuz bari dedi biz şoookMerhabalar. Evli ve bir cocuk annesiyim 25 yaslarindayim. Sorunum ise cok kücük göstermem. Kötü birsey degil 18 alti da sanmasinlar yani. Secimlerde oy kullandim gecen esimin kayinvalidemin cocugumun yaninda kimlik cikarttirdilar. Doktorda esime kizinizla mi geldiniz dediler. Daha bunun gibi kimlik istemeler oldu bazi yerlerde.
Ne yapabilirim? Minyon tipliyim ve kum saati seklinde. Kendimi gayet kadinsi bulsam da birseyler eksik. Spor giyiniyorum rahat edebildigim icin. Makyaj yapmiyorum dogal halimi güzel buluyorum fakat artik yapmam gerekiyor.. Ya da bilemiyorum.. Neler yapmam lazim. Illa agir bir makyaj mi lazim bana. Bu kadar da kücük sanacaklarini gercekten sanmiyorum ama hep böyle oluyor.
Bana önerileriniz lazim hanimlar