Cok kücük gösteriyorum.

Ah bir de şöyle bir hikaye var ben üniversiteden mezun oluyorken yolda karşılaştığımız annemin eski bir arkadaşı beni ilkokuldan mezun oluyor sanmıştı, lise bile değil :KK70: Böyle şeyleri kafaya takmamak lazım bana kalırsa :)

Merhabalar. Evli ve bir cocuk annesiyim 25 yaslarindayim. Sorunum ise cok kücük göstermem. Kötü birsey degil 18 alti da sanmasinlar yani. Secimlerde oy kullandim gecen esimin kayinvalidemin cocugumun yaninda kimlik cikarttirdilar. Doktorda esime kizinizla mi geldiniz dediler. Daha bunun gibi kimlik istemeler oldu bazi yerlerde.
Ne yapabilirim? Minyon tipliyim ve kum saati seklinde. Kendimi gayet kadinsi bulsam da birseyler eksik. Spor giyiniyorum rahat edebildigim icin. Makyaj yapmiyorum dogal halimi güzel buluyorum fakat artik yapmam gerekiyor.. Ya da bilemiyorum.. Neler yapmam lazim. Illa agir bir makyaj mi lazim bana. Bu kadar da kücük sanacaklarini gercekten sanmiyorum ama hep böyle oluyor.
Bana önerileriniz lazim hanimlar :eek:
HIC BIRSEY YAPMAYIN!
Ne kadar sanslısınız kı genc gosterıyorsunuz, ben 30 yasındayım spor gıyınırım, normal kılodayım , fazla makyaj yapmam dogal hafıf makyaj yaparım ve genelde herkes benı yasımdan 4-5 yas altı sanır. Hatta ogrencı sananlar bıle oluyor arada :KK66:
Ama bence bu cok guzel bırsey...

Bundan guzel bisey olabilirmi buyuk gostersen dahami iyiydi rahmetli annemi ablam sanirlardi sen yine kafana gore giyin istedigin makyaji yap bakimli olda kucuk gostermek sorun degil kendine bak yeter 50 ye gelince 30 gosterirsin bunu icin para dokuyo millet doktorlara

Benfe 26 yaşındayım zayifim ama suan hamile olduğum halde bile gayet fitim asla kimse 26 demiyo eşim yaimi gostermedgmden şikayetçi herkes on sekiz falan diyor ama kiyafetlerim makyajim falan önemlidir benm icin kot tişört hic giymem öyle giyersem de şık bişeyler olur elbise etek buluz giyim tarzı cok etkiliyo esimden on ay büyük oldugum halde o daha büyük duruyo benden bence bu bi avantaj üzülme yarin öbür gun oğlumun ablası sanarlar beni bence bu avantajı kullan sende

Eşimle aramızda 2 yaş var sadece, ama ben ondan oldukça küçük gösteriyorum galiba. Eşimin saçları ırsi olarak erken yaşta beyazlamaya başlamış şu anda saçlarının yarısı beyaz. Birkaç yıl önce tatile gittiğimizde bir teyze eşimle sohbete başlamış kızımda yanında, eşime eşiniz yok mu diye sormuş sonra ben indim aşağıya aa işte eşimde geldi dedi. Kadın hmm ikinci eşin mi oğlum dedi, çocuğun annesinden ayrıldın mı? (teyze senaryoyu yazdı kafasında iki dakikada) Eşimde yoo ilk eşimde bu son eşimde kızımın annesi işte dedi. Kadın döndü bana kısık sesle (eşime inanmamış olacak ki) kız sizin mi gerçekten dedi evet dedim. Çok genç gösteriyorsun evladım ne bileyim çocuk 8-9 yaşında sende genç gösterince ben ikinci eşisin sandım dedi. Odaya çıktık eşim teyze de bunamış yahu o kadar yaşlı mı gösteriyorum ben gözleride bozulmuş teyzenin diye söylenip durdu.

Merhabalar. Evli ve bir cocuk annesiyim 25 yaslarindayim. Sorunum ise cok kücük göstermem. Kötü birsey degil 18 alti da sanmasinlar yani. Secimlerde oy kullandim gecen esimin kayinvalidemin cocugumun yaninda kimlik cikarttirdilar. Doktorda esime kizinizla mi geldiniz dediler. Daha bunun gibi kimlik istemeler oldu bazi yerlerde.
Ne yapabilirim? Minyon tipliyim ve kum saati seklinde. Kendimi gayet kadinsi bulsam da birseyler eksik. Spor giyiniyorum rahat edebildigim icin. Makyaj yapmiyorum dogal halimi güzel buluyorum fakat artik yapmam gerekiyor.. Ya da bilemiyorum.. Neler yapmam lazim. Illa agir bir makyaj mi lazim bana. Bu kadar da kücük sanacaklarini gercekten sanmiyorum ama hep böyle oluyor.
Bana önerileriniz lazim hanimlar :eek:
Bana da çok sorarlar yaşımı ve küçük gösterdiğimi söylerler. Açıkcası çokta hoşuma gider. 27 yim ama 19-20 yaş muamelesi görüyorum :KK8:

eşinize" kızınızla mı geldiniz?" sorusu ağır olmuş :S
bana da nüfus cuzdanı soruyorlar.ve ben 29 yaşındayım! düşün artık..
valla bende bu durumdan şikayetçiyim. sporcu olduğumdan dolayı ,spor giyinmek zorundayım. makyaj yapıyorum. 20-21 gösteriyorum.orada benden 10 yaş küçük çocuklar bile bana abla demiyor!
ve hayatımda benim yaşımda ya da benden büyük hiçbir erkek benle ilgilenmedi. hep küçükler ilgileniyor .olmuyor tabii,değerlendiremiyorum. bu gidişle ben yaşlanıcam ve kafama göre kimseyi de bulamayacağım.
sen evlenmişsin .ne güzel. bu durumu biraz aşabilirsin bence. topuklu ayakkabı, kalem etek falan giy,makyaj yap,saçını topuz yap. saç rengini kadınsı tonlara boyayabilirsin.

Ah bir de şöyle bir hikaye var ben üniversiteden mezun oluyorken yolda karşılaştığımız annemin eski bir arkadaşı beni ilkokuldan mezun oluyor sanmıştı, lise bile değil :KK70: Böyle şeyleri kafaya takmamak lazım bana kalırsa :)

haha çok iyi ya:)) ben de 24 yaşındayken, adamın biri saçımı sevip ,anneme "çocuk kaça gidiyor?" diye sormuştu :)))))) (adamda en fazla 30-32 falandır)

Bundan guzel bisey olabilirmi buyuk gostersen dahami iyiydi rahmetli annemi ablam sanirlardi sen yine kafana gore giyin istedigin makyaji yap bakimli olda kucuk gostermek sorun degil kendine bak yeter 50 ye gelince 30 gosterirsin bunu icin para dokuyo millet doktorlara

bu yüzden evde kalanlar var biliyor musun sen? :) hala daha liseli çocukların çıkma teklifleriyle uğraşıyorum. ben 29 yaşındayım . ciddi bir şey istiyorum.

bence bu durum spor gıyınmekle yada makyaj yapmakla alakalı degıl mınyon tıplısınız
boyunuz kılonuz fılan bunu gosterıyor
bence bu ıyı bısey sorun degıl

haha çok iyi ya:)) ben de 24 yaşındayken, adamın biri saçımı sevip ,anneme "çocuk kaça gidiyor?" diye sormuştu :)))))) (adamda en fazla 30-32 falandır)
Hastanede annemin yaninda refakatciydim annemi muayneye gelen doktor basimi oksamisti cocuk diye, kaca gidiyorsun dedi üniversite dedim dondu tabi

Ten renginize giderse saçlarinizi sarıya boyatın.En az 5 yaş büyütüyor görüntüyü.
Beyaz tenliyim ama sari cok iddali geliyor saclarimi yipratiyor diye esim istemiyor. Bir ara kizil kullanmistim ama esim saolsun hic ellettirmiyor saclarimi. Sadece uzatabiliyorum =)
Ama sari olgun gösterir mi beni ona da emin degilim.. Beyaz tene cok yakismiyor sanki. Sari olanlar hep hafif esmer ten

Gerçekten bunu dert edindiğinizi düşünüyor musunuz?

Evet, insan an geliyor en sacma seylere takiyor kafasini. Hele ki takintili bir insansak. Yani kadinlar kulubunde tavsiye almak icin illa derdin cok büyük olmasi mi gerekiyor. Zaten bu tarz durumlari yasayanlar yaziyor ve gercekten insanin düsüncesi degisebiliyor. Duymaya ihtiyacim var cünkü iyi ya da kötü bu konuda herhangi birsey

Beni de kızımın ablası sanıyorlar:KK45: Otobüslerde,kalabalıklarda sohbet ortamı olmuşsa "okul bitti mi kızım" derler.Yaşımı,evli çocuklu olduğumu,27 yaşında olduğumu duyunca ufak bir şok oluyorlar. 1.68 ve 53 kiloyum.Birazcık kilo alsam başka bir şey istemem, verilen tepkiler hoşuma gidiyor çünkü:KK53:
Umarim ben de öyle hissederim. Dedigim gibi bir iki güzel sey duysam rahatlarim ama zaten gencsin iste ne güzel diyen cevrem yok. Sadece disarida bu tarz seylerle karsilasmak zorunda kaliyorum iste..

Hahahaha resmen aynaya bakar gibi oldum :KK70: bende 24 yaşındayım. geçenlerde marketten şarap aldım kadın kimlik istedi :KK70: gelen müşteriler patronun kızı mısın sen dio(bahsettikleri kız 15 yaşında) :KK70: ben çözümü söyle buldum evet kot giyiyorum ama şifon gömlek bluz tercih ediyorum. Saç renginiz doğalsa onu değiştirin ve evet kesinlikle makyaj yapın yüzüm güzeldir benimde ama mutlaka eyeliner ve ruj kullanırım :KK70: ve diğer arkadaşlara da katılıyorum yaşlanmicaz biz şekerim :p

Evet ufak degisiklik sart. Bu güne kadar hep rahatimi düsündüm ama su makyaj malzemelerini almam sart oldu. Yapmaya yapmaya elim unutmus eyeliner cekmeyi. Bugün gittim parlaticiyla maskara aldim. Bakalim ucundan basladim az da olsa sayginlik getirir insallah. Kücük cocuk muamelesi görmek bazen bunaltici oluyor cünkü

X