- 11 Mayıs 2015
- 6.122
- 8.491
- Konu Sahibi tatlialirim
bu tamamen giyim tarzı ile alakalı bence. şöyle ki hafta içi resmi giyinmek zorunda olduğumdan makyajlı, takımlı, saç baş yapılı halimle haftasonundaki yırtık kotlu halim arasında dağlar kadar fark olduğunu kendim bile anlayabiliyorum :) tabi ki haftasonları çok daha küçük gösteriyorum yaşımdan. birazda hala sanırım hiç bir müdahale yok saçınızda vs o da insanı küçük gösterebiliyor. illa boy yapmak zorunda değilsiniz, şimdi ombre modası var mesela, ya da ben açıcıyla açıyorum saçımı ton ton çok doğal oluyor. güzel bir bb krem, allık,rimel, ruj bunlar olmazsa olmaz. uygun renkleri seçerseniz yüzünüzde hiç makyaj gibi dururken gayet alımlı bakımlı görünebilirsiniz.
Her yerden kismisin kendimi iste. Ama makyaj yaparken de on kere düsünüyorum gözlerim zaten kocaman mavi, dudaklarim da kalin baya. Ruj sürsem hoppaa cikiyor ortaya. Dikkat etmek zorundayim, esim yanimdayken yapiyorum bazen ruj o da sadece ama kayinvalidemlerde giderken falan malesef. Azcik karisangillerden. Huzur bozmamak icin diyelim susuyorum. Ama iste elimde bana kalan koz kalmiyor. ama bir yerden baslayacagim