- 11 Mayıs 2015
- 6.122
- 8.491
-
- Konu Sahibi tatlialirim
Yaşınıza göre giyinin sizde. Illa makyaj yapmaniz gerekmiyor. Demek ki çok çocuksu giyiniyorsunuz tip olarakta minyon olunca sizi küçük sanıyorlar
ne güzel düşünün 50 yaşınıza geldiğiniz de sizi 30 yaşında sanıcaklar bundan daha güzel bir şey olamaz...
bence bir şey yapmayın siz kendinizle mutluysanız ellerin lafına üzülmeyin
Tesekkür ederim. Sadece esimin yaninda güzel bir kadin olarak görülmek istedim. Esimin hosuna gidiyor bu durum gerci ama yine de bir kadin kadin gibi görülüp hissetmek ister ya hani..
1 58 boy ve 51 kilo =)boyunuzu merak ettim :)
aynı dertten bende muzdaribim maalesef....Saçımı topladığım zaman küçük gösteriyorum o yüzden sürekli saçımı fönleyip çıkıyorum bir yere giderken(saçlarım oldukça dalgalı ve çok uzun)Merhabalar. Evli ve bir cocuk annesiyim 25 yaslarindayim. Sorunum ise cok kücük göstermem. Kötü birsey degil 18 alti da sanmasinlar yani. Secimlerde oy kullandim gecen esimin kayinvalidemin cocugumun yaninda kimlik cikarttirdilar. Doktorda esime kizinizla mi geldiniz dediler. Daha bunun gibi kimlik istemeler oldu bazi yerlerde.
Ne yapabilirim? Minyon tipliyim ve kum saati seklinde. Kendimi gayet kadinsi bulsam da birseyler eksik. Spor giyiniyorum rahat edebildigim icin. Makyaj yapmiyorum dogal halimi güzel buluyorum fakat artik yapmam gerekiyor.. Ya da bilemiyorum.. Neler yapmam lazim. Illa agir bir makyaj mi lazim bana. Bu kadar da kücük sanacaklarini gercekten sanmiyorum ama hep böyle oluyor.
Bana önerileriniz lazim hanimlar
Ayni durum bende de var :) 27 yasindayim 2 evladim var.. Krese gittigim de bilmeyenler ablasi misiniz diyolar. Yasimi duyanlar kisa sureli bi şok geciriyo.. Ben halimden memnunum.. Miyonum mutluyum :))
Bende gecen yil pastaneye gittim pogaca almaya ordaki hanim sinava mi giriyosun kizim basarilar demisti. Lys varmis o gun ben 23 yasindayim yani. Makyaj ve giyim tarziyla cok farkli gorunebilirsiniz. Spor kiyafetler genelde o algiya neden oluyor.
Kiskandiklari icindir... Cunku cogu bayanin istedigi bisey yasini gostermemek... Bosver tadini cikar.. İnan guzel bisey...Hic cevremden bu yönde olumlu bir tepki almadim. Bellki telkine ihtiyacim var bilemiyorum.
Yaismi sorup susarlar sadece buradaki cevrem =(
Kiskandiklari icindir... Cunku cogu bayanin istedigi bisey yasini gostermemek... Bosver tadini cikar.. İnan guzel bisey...