Cok kücük gösteriyorum.

tatlialirim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2015
6.122
8.491
Merhabalar. Evli ve bir cocuk annesiyim 25 yaslarindayim. Sorunum ise cok kücük göstermem. Kötü birsey degil 18 alti da sanmasinlar yani. Secimlerde oy kullandim gecen esimin kayinvalidemin cocugumun yaninda kimlik cikarttirdilar. Doktorda esime kizinizla mi geldiniz dediler. Daha bunun gibi kimlik istemeler oldu bazi yerlerde.
Ne yapabilirim? Minyon tipliyim ve kum saati seklinde. Kendimi gayet kadinsi bulsam da birseyler eksik. Spor giyiniyorum rahat edebildigim icin. Makyaj yapmiyorum dogal halimi güzel buluyorum fakat artik yapmam gerekiyor.. Ya da bilemiyorum.. Neler yapmam lazim. Illa agir bir makyaj mi lazim bana. Bu kadar da kücük sanacaklarini gercekten sanmiyorum ama hep böyle oluyor.
Bana önerileriniz lazim hanimlar

Yaşınıza göre giyinin sizde. Illa makyaj yapmaniz gerekmiyor. Demek ki çok çocuksu giyiniyorsunuz tip olarakta minyon olunca sizi küçük sanıyorlar

Peki yasima göre kot pantalon tsört uygun degil mi? Normal evimin cevresinde geziniyorum parka götürüyorum cocugumu. Ne bileyim, yüksek topuk falan mi kastettiginiz. Is kadini gibi mi? Gercekten kararsizim

ne güzel düşünün 50 yaşınıza geldiğiniz de sizi 30 yaşında sanıcaklar bundan daha güzel bir şey olamaz...

bence bir şey yapmayın siz kendinizle mutluysanız ellerin lafına üzülmeyin

Tesekkür ederim. Sadece esimin yaninda güzel bir kadin olarak görülmek istedim. Esimin hosuna gidiyor bu durum gerci ama yine de bir kadin kadin gibi görülüp hissetmek ister ya hani..

Ben de bir kez marketten sigara alamamıştım kimliğim yanımda yoktu 20 yaşındaydım ama kadın inanmadı 18 in üstünde olduğuma. Çok zayıftım o aralar. Biraz kilo alırsanız toparlarsınız bence makyaja falan hele ki abartılısına hiç gerek yok

Tesekkür ederim. Sadece esimin yaninda güzel bir kadin olarak görülmek istedim. Esimin hosuna gidiyor bu durum gerci ama yine de bir kadin kadin gibi görülüp hissetmek ister ya hani..

o zaman spor giyinme daha kadınsı şeyler giy etek giy yaz mevsimi elbise giy topuklu giy ne bileyim giyim tarzını degiştir

Bende 25 yaşındayım ve küçük gösteriyorum insanlar 25 olduğumu duyunca çok şaşırıyorlar.. Ama ben gayet mutluyum. Bebeğim doğduğu zaman ileride Allah nasip ederse, genç kız olduğunda arkadaşı gibi olacağım.
Bence bundan rahatsızlık duyma, ileride bu sorun olarak gördüğün minyon olman; seni çok mutlu edecek...
Sen sen olarak, yaşamak istediğin gibi yaşa, hissettiğin gibi yaşa

Umarm öyle olur. Tanistigim insanlar meraktan yasimi soruyorlar ama hic yorum yapan olmadi. Ketum biraz bu cevredeki insanlar. Birkac iyi söz duysam sansli hissedecegim ama cevrem de böyle iste..

aynı dertten bende muzdaribim maalesef....Saçımı topladığım zaman küçük gösteriyorum o yüzden sürekli saçımı fönleyip çıkıyorum bir yere giderken(saçlarım oldukça dalgalı ve çok uzun)

Ayni durum bende de var :) 27 yasindayim 2 evladim var.. Krese gittigim de bilmeyenler ablasi misiniz diyolar. Yasimi duyanlar kisa sureli bi şok geciriyo.. Ben halimden memnunum.. Miyonum mutluyum :))

Ayni durum bende de var :) 27 yasindayim 2 evladim var.. Krese gittigim de bilmeyenler ablasi misiniz diyolar. Yasimi duyanlar kisa sureli bi şok geciriyo.. Ben halimden memnunum.. Miyonum mutluyum :))

Hic cevremden bu yönde olumlu bir tepki almadim. Bellki telkine ihtiyacim var bilemiyorum.
Yaismi sorup susarlar sadece buradaki cevrem =(

Bende gecen yil pastaneye gittim pogaca almaya ordaki hanim sinava mi giriyosun kizim basarilar demisti. Lys varmis o gun ben 23 yasindayim yani. Makyaj ve giyim tarziyla cok farkli gorunebilirsiniz. Spor kiyafetler genelde o algiya neden oluyor.

Bende öyleyim. 27 yaşımı doldurmak üzereyim. Bir bebeğim var.
Bir kere kapı çaldı kucağımda kızımla kapıyı açtım. Kadın canım annen evdeyse çağırır mısın dedi.:)
25 yaşınds nişanlıyken otobüs durağında bi kadın parmağımda nişan yüzüğünü görünce kızım okutmadılar mı seni kendin mi okumak istemedin erkenden evlenip napıcaksın dedi. Üni mezunuyum ayrıca 25 yaşındayım dedim şok oldu.

Eşimin iş yerinden arkadaşları benim eşimden 1 yaş büyük olduğuma inanmamışlar. Eşim kimliğimi götürdü kanıtladı.
22 yaşındayken parmağımı kırdım. Haliyle eşofman tepede toplanmış saç ve sıfır makyajlıydım. Babamla doktorun yanıma girdik. Adam bak geceleri çok ağrıyabilir. Annenle babanı üzme ağrı kesici vericem o geçirir tamam mı kızım diyerek konuşmaya başladı. Nerdeyse gelip başımı olşayacak. Babam kıs kıs gülüyo tabi. Kaçıncı sınıfa gidiyosun dedi. Üni. Deyim deyinde o da şok geçirdi. Adam beni ortaokulda falan sanmış heralde.
Ve daha bir sürü hikaye. 170 bota 45 kiloyum. Zayıfım oldukça. Bu küçük göstermemde çok etkili malesef. Bende spor giyinirim. Makyajımda göz kalemi rimel ve dudak kreminden ibarettir. Fazlasını yakıştırmam. Elimden gelen bişeyde yok.
Eşimle dalga geçiyorum. Hadi yine iyisin yşlanmıcam giç diye.
Annemde beniö gibi. 4 çocuk doğurmuş , 48 yaşında kadın. Yanımda kim görse ablan mı diye aoruyolar. Annemin keyfini hiç sormayın.
Şuan sinir bozucu olabiliyo bazı durumlarda. Ama işerisi için güzel şey

Bende gecen yil pastaneye gittim pogaca almaya ordaki hanim sinava mi giriyosun kizim basarilar demisti. Lys varmis o gun ben 23 yasindayim yani. Makyaj ve giyim tarziyla cok farkli gorunebilirsiniz. Spor kiyafetler genelde o algiya neden oluyor.

Üniversite 3. sinifta sacimi kuaforde boyatirken boyayan kadin, ögretmenlerin kizmayacakmi sana diye ayar cekmisti bana

Kiskandiklari icindir... Cunku cogu bayanin istedigi bisey yasini gostermemek... Bosver tadini cikar.. İnan guzel bisey...

Evet dediginiz gibi aslinda ama icten yasayamadim cevrem sayesinde. Pek sevmiyorlar da beni kiz arkadaslarim, yalniz esimle gezebiliyorum onda da böyle oluyor. Güvenimi toparlamam lazim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…