- 25 Mart 2014
- 4.536
- 2.585
- Konu Sahibi tatlialirim
yoo boy kısa mı diye düşündüm, o kadarı düşünmedim, hani 6. sınıfa giden kız boylarında falan,Cüce demeye çalışmış ben anladım
Ben de küçükgösterenoğulları'ndanım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yoo boy kısa mı diye düşündüm, o kadarı düşünmedim, hani 6. sınıfa giden kız boylarında falan,Cüce demeye çalışmış ben anladım
Yoo boyum 1.60 5 yasinda ki cocugun ablasi en fazla 10 yasinda olur diye bi kural yok ki ama... Eltimin kizi 18 kardesi yasinda 4 yasinda mesela.. Bana da 18,19 gosteriyosun dedikleri icin onlarin hesabina gore 12 yasinda evlenmis olmam gerekio. Bu ihtimal sifira yakin oldugu icin abla secenegi daha cazip gelio demek ki :)Açıkcası aklıma boy çok kısa ondan mı öyle düşünülüyor gibi geldi, hani 5 yaşındaki çocuğun ablası en fazla 10 yaşında olur gibi geliyor ilk etapta. 10 yaşında mı gösteriyorsunuz diycem de o kadarda değildir, o yüzden o küçük gösterme değildir başka bişeydir dedim.
Ben o kadar açık ara düşünmedim açıkcası, ondan bi kafa karıştı; sevgiler.Yoo boyum 1.60 5 yasinda ki cocugun ablasi en fazla 10 yasinda olur diye bi kural yok ki ama... Eltimin kizi 18 kardesi yasinda 4 yasinda mesela.. Bana da 18,19 gosteriyosun dedikleri icin onlarin hesabina gore 12 yasinda evlenmis olmam gerekio. Bu ihtimal sifira yakin oldugu icin abla secenegi daha cazip gelio demek ki :)
Sadece boy olarak dusunmus diyosunuz yani.. Benim direk suratim kucuk duruyo. Kilo da fazla yok.. Ondan galiba..?Cüce demeye çalışmış ben anladım
süper çocuk dogurdugunuz halde bu kiloda olmak..brawo. bende sizle aynı boydayim kilomda 54 ama yaşımdan olgun gorunumdeyim sanırım yapı meselesi kimi kilosundan az görünüyor kimi fazla belji sizde kilo alsanız yasinizdan daha büyük gorunursunuz1 58 boy ve 51 kilo =)
Konusacak kimsem olmamasi da hos degil. ama uzak duruyorum sonra basima bir is acilmasin diye. Dogumuma gelip akbaba gibi göbek kaldimi diye soranlar bunlar hem de.. Arkadas olmak bu kadar mi zor.
tabi bunlarin boyla alakasi yok da genc göstermekle olabilir
Ben boydan da minyonum. Ben de konu aahibiyle aynı boydayım. Beni de küçük sanarlar:) ama çok güzel oluyo ya seeeeen?seeeeeen? Sen 21 yaşındasııın? yalan söylüyorum sanıyolar falan ama mesela 1.64 falan olsam iyiydi babet giydiğimde öküz gibi bakmazlardı hayretler içinde.Sadece boy olarak dusunmus diyosunuz yani.. Benim direk suratim kucuk duruyo. Kilo da fazla yok.. Ondan galiba..?
Kesinlikle öyle. O kadar kızardım yaşını göstermiyorsun diyenlere, 30 dan sonra ise resmen moral veriyor bu tarz konuşmalar. Arkadaş daha genç, minyonluğun avantajlarını yaşamasına 5-6 sene sonra başlar.30 una gelmiş kaç bayan küçük göstermek istiyor biliyor musunuz ? :)
Aynen ole... Ablam kilolu ve gobeklidir biraz.. Dolmusta giderken ayakta kalmis.. Annem yasinda bi kadin oturdugu yerden kalkip ablama gel kizim sen otur demis.. Ablam teyze olur mu ole sey otur sen demis ama kadin bu hamile halinle ayakta gitmene musade edemem deyince ablam hamile degilim diyememis oturmus koltuga... Kac aylik fln die yol boyu soru sormus... 4 aylik demis ablam.. Cinsiyeti kiz adi da nezaket olcak demis.. :)) kadin cok nazik davrandigini dusunurken nezaket cikti agzimdan diyo... ( tabi teyzemiz burada iyi niyetli... Suc ablamin gobeginde)30 una gelmiş kaç bayan küçük göstermek istiyor biliyor musunuz ? :)
Eşinizin kızı sandıklarında , eşiniz endişelensin siz değil ; yaşlanıyor , siz duruyorsunuz. :)
..
Ayrıca bu yaş muhabbetleri çok sıkıcı. Bazı çevrelerin işi gücü, yaş , boy, kilo, giyim.
Uzay devrini bitirdik hala neredeyiz ?
Birine " aa kızın sandım, yok abla sandım v.s demek ise tamamen boşboğazlık. Özellikle erkek ve kadın yanyanayken bu yorumu yapmak gereksiz. Önce sor ," neyiniz oluyor" diye ?
Bu şuna benziyor ; göbekli bir hatun gördüklerinde -hamile misin " demeye :)
1 58 boy 51 kilo. orantili bir sekilde kilom. Belim falan incedir, aslinda kadinsi bulurum
1 58 boy 51 kilo. orantili bir sekilde kilom. Belim falan incedir, aslinda kadinsi bulurum
Yalnız senin wolfrogun elsyn'ın ve benim yorumlar hep çok bilmiş farkında mısın ne varsa kısalarda var hihoyt ya daaaaaa yere yakın olandan kaçıcaksın mevzusuuniversitedeyken zıplaya zıplaya bakkala şeker almaya girdigimde "karneni aldın mı cocugum" diyen amcayı hic unutmuyorum.
liseli bile sanmamış üstelik. orta son degil misin demişti
o günden sonra ara ara azıcık da olsa makyaj yapmaya baslamıstım. baktım bana göre degil, zıpırlıga devam
Yalnız senin wolfrogun elsyn'ın ve benim yorumlar hep çok bilmiş farkında mısın ne varsa kısalarda var hihoyt ya daaaaaa yere yakın olandan kaçıcaksın mevzusu
Merhabalar. Evli ve bir cocuk annesiyim 25 yaslarindayim. Sorunum ise cok kücük göstermem. Kötü birsey degil 18 alti da sanmasinlar yani. Secimlerde oy kullandim gecen esimin kayinvalidemin cocugumun yaninda kimlik cikarttirdilar. Doktorda esime kizinizla mi geldiniz dediler. Daha bunun gibi kimlik istemeler oldu bazi yerlerde.
Ne yapabilirim? Minyon tipliyim ve kum saati seklinde. Kendimi gayet kadinsi bulsam da birseyler eksik. Spor giyiniyorum rahat edebildigim icin. Makyaj yapmiyorum dogal halimi güzel buluyorum fakat artik yapmam gerekiyor.. Ya da bilemiyorum.. Neler yapmam lazim. Illa agir bir makyaj mi lazim bana. Bu kadar da kücük sanaz acaklarini gercekten sanmiyorum ama hep böyle oluyor.
Bana önerileriniz lazim hanimlar
Ben o anlarda espri yapıyorum bence çok sempatiğimahaha açılın bilmiş baykus geldi sloganıyla yorum yapacagım bundan sonra
yere yakın olandan kaçmak daha dogru geldi, ama iyi ama kötü...
fakat markette yapmasınlar, ust raflara yetisemeyince cevrem insanlarla dolsun taşsın istiyorum