- 1 Temmuz 2009
- 5.742
- 5.911
-
- Konu Sahibi tatlialirim
Aaaa neden boyle dusunuyosun... Neden sevmiceklermis ki seni?Evet dediginiz gibi aslinda ama icten yasayamadim cevrem sayesinde. Pek sevmiyorlar da beni kiz arkadaslarim, yalniz esimle gezebiliyorum onda da böyle oluyor. Güvenimi toparlamam lazim galiba
Inan hep birseyler oluyor benim bilmedigim ve arkadasim dedigim insan tarafindan firsat bulundugu an bambaska tepki aliyorum. en son böyle oldu. Kalbim kirildi acikcasi. Esim destek oluyor bana kiskanclik diyor. Ama hemcinsimden böyle dengesizlikler görünce insan ne yapacagini sasiriyor icine kapanmak zorunda kaliyor. Yalniz kücük bir kadin olarak yasiyorum isteAaaa neden boyle dusunuyosun... Neden sevmiceklermis ki seni?
Benim ablam da boyle. Tamamen giyime bağlı yasinizi göstermemiz. Uzun yırtmaçlı etek ve topuklu ayakkabı sizi daha uzun ve büyük gösterir. Saclarinizi uzatın ve dalgalı fon cektirin rengini de değiştirin.iyi bi makyajla daha kadınsi görülebileceği bizi düşünüyorum. Ki zaten guzelmissiniz.Merhabalar. Evli ve bir cocuk annesiyim 25 yaslarindayim. Sorunum ise cok kücük göstermem. Kötü birsey degil 18 alti da sanmasinlar yani. Secimlerde oy kullandim gecen esimin kayinvalidemin cocugumun yaninda kimlik cikarttirdilar. Doktorda esime kizinizla mi geldiniz dediler. Daha bunun gibi kimlik istemeler oldu bazi yerlerde.
Ne yapabilirim? Minyon tipliyim ve kum saati seklinde. Kendimi gayet kadinsi bulsam da birseyler eksik. Spor giyiniyorum rahat edebildigim icin. Makyaj yapmiyorum dogal halimi güzel buluyorum fakat artik yapmam gerekiyor.. Ya da bilemiyorum.. Neler yapmam lazim. Illa agir bir makyaj mi lazim bana. Bu kadar da kücük sanacaklarini gercekten sanmiyorum ama hep böyle oluyor.
Bana önerileriniz lazim hanimlar
Benim ablam da boyle. Tamamen giyime bağlı yasinizi göstermemiz. Uzun yırtmaçlı etek ve topuklu ayakkabı sizi daha uzun ve büyük gösterir. Saclarinizi uzatın ve dalgalı fon cektirin rengini de değiştirin.iyi bi makyajla daha kadınsi görülebileceği bizi düşünüyorum. Ki zaten guzelmissiniz.
Yok dekolte demedim yırtmaçlı derken kısa bi yirtmac yani. Bir de uzun etek . açık değil enine değil de boyuna çizgili etekler elbiseler bluzlar giyerseniz daha uzun gorunursunuz. Topuklu da şart tabi. Ben de mesela bi kot tişört giyerim oğlan çocuğu gibi ama bi de elbise topuklu ayakkabı giyip sac makyaj falan sanki 10 yas büyürum :)Aslinda yapilacak cok sey var ama esim acik seyler giymemi istemiyor. Ona kalsa hatlarimi belli etmeyeyim. Makyaj yapmayayim gerek yok diyor. Kisitlamalarim var ki ben de dekolte icinde rahat olamazdim. Iste böyleyken böyle oluyor
1 60 boyum ve bende küçük gösteriyorum topuklu giymeyi ve makyajı sevmem huzurevinde yaşlı bir kadın çöp gibisin deyince moralim bozulmuştu üstüne görüntümden dolayı kimse beni ciddiye almıyor , yaşlılara sözümü dinletemiyorum benim iş hayatıma da yansıyor sizin yine öyle bir sorununuz yok öbür türlü daha kötü.
Yok dekolte demedim yırtmaçlı derken kısa bi yirtmac yani. Bir de uzun etek . açık değil enine değil de boyuna çizgili etekler elbiseler bluzlar giyerseniz daha uzun gorunursunuz. Topuklu da şart tabi. Ben de mesela bi kot tişört giyerim oğlan çocuğu gibi ama bi de elbise topuklu ayakkabı giyip sac makyaj falan sanki 10 yas büyürum :)
O da kotu bi durum. Ama kisin da mesela topuklu çizmeler yüksek bel pantolonlar ceketler falan iyi seçenek olur sizin için. Özellikle likrali yuksek bel pantolonlar super uzun gösteriyor deneyin derim. Ama topuklu ayakkabı şart kadınsı görünüm içinHavalar isininca uzun elbiselerden giyecegim bakalim. Ama burasi da hep soguk hep soguk =(
Bacak boyum uzun zaten ama iste göstermiyorum hic vucudumu hep kapat belli etme derdindeyim. spor yapmam sonra da bu dediklerini denemem lazim =)O da kotu bi durum. Ama kisin da mesela topuklu çizmeler yüksek bel pantolonlar ceketler falan iyi seçenek olur sizin için. Özellikle likrali yuksek bel pantolonlar super uzun gösteriyor deneyin derim. Ama topuklu ayakkabı şart kadınsı görünüm için
Inan hep birseyler oluyor benim bilmedigim ve arkadasim dedigim insan tarafindan firsat bulundugu an bambaska tepki aliyorum. en son böyle oldu. Kalbim kirildi acikcasi. Esim destek oluyor bana kiskanclik diyor. Ama hemcinsimden böyle dengesizlikler görünce insan ne yapacagini sasiriyor icine kapanmak zorunda kaliyor. Yalniz kücük bir kadin olarak yasiyorum iste
Pardon, kreşe giden çocuğun mu ablası sanıyorlar. Eğer öyleyse o küçük göstermek olmuyor o başka bişey oluyorAyni durum bende de var :) 27 yasindayim 2 evladim var.. Krese gittigim de bilmeyenler ablasi misiniz diyolar. Yasimi duyanlar kisa sureli bi şok geciriyo.. Ben halimden memnunum.. Miyonum mutluyum :))
Valla ben 1.70im ama ben de kadinlardan cok kazik yedim, dedikodum yapildi yani boy ve fesat kadin arkadas yogunlugu arasinda bir iliski yok
evet tam da dediginiz gibi 5 yasinda ki oglumun ablasi zannediyolar beni... Cok merak ettim, o baska bisey ne oluyo peki :)Pardon, kreşe giden çocuğun mu ablası sanıyorlar. Eğer öyleyse o küçük göstermek olmuyor o başka bişey oluyor
Cüce demeye çalışmış ben anladımevet tam da dediginiz gibi 5 yasinda ki oglumun ablasi zannediyolar beni... Cok merak ettim, o baska bisey ne oluyo peki :)
Hepimiz toplanip bir toplu fotograf cekilelim bence , hos olur =)Cüce demeye çalışmış ben anladım
Ben de küçükgösterenoğulları'ndanım
Açıkcası aklıma boy çok kısa ondan mı öyle düşünülüyor gibi geldi, hani 5 yaşındaki çocuğun ablası en fazla 10 yaşında olur gibi geliyor ilk etapta. 10 yaşında mı gösteriyorsunuz diycem de o kadarda değildir, o yüzden o küçük gösterme değildir başka bişeydir dedim.evet tam da dediginiz gibi 5 yasinda ki oglumun ablasi zannediyolar beni... Cok merak ettim, o baska bisey ne oluyo peki :)