Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

Evt canim umarim ise yarar bir ciksin da her gün tüketeyim ben en iyisi, umarim etki eder de tatil bittiginde gögüslerim istedigim görüntüye ulasmaya baslar bari tatilden sonra sütyenimi doldursunlar diyorum, da artik daha büyük ölcülerde sütyen alabiliyim, istedigim de 85 zaten fazlasini da istemiyorum P....

85 ten fazlasını istemiyosun o da güzel...
Büyük düşünün büyük olsun mantıgı...
Herkesin istedigi büyüklükte gögsü olması dilegiyle...
Keşke hıdrellezde bunu dileseydim...

kızlar bu göğüsölçümü nasılyapılıyor ya..
çıplak vücudumla ölçtüm 85 çıktı..
ama kardeşiminkiler minnacık benimkileronun yanında baya küçük kalıyor 88 çıktı..
mezureyle sırttan itibaren sardım o şekilde ölçtüm..
karedşimin sırtı daha geniş ben ondan daha zayıfımve sırtımdaha dar ondan mı avcaba yoksa yanlışmı ölçtük..

Canım aşağıdaki linke bi bak istersen..Orda nasıl doğru ölçü alınır anlatılıyoBu arada sırtının genişliği önemli bi faktör..Eğer seninkiler büyük gözüküyosa öledir:jeyyar:

http://www.kadinlarkulubu.com/genel...olcunuzu-biliyormusunuz-okuyup-uygulayin.html

Son düzenleme:
kızlarr ben napıorumm bi bilsenizzz bildiğiniz baya silikonlu sutyenin içine ekstra destekkoyuorumbenimkiler tam anlamıyla oluo 80 göğüslerim küçük dediğim hiçkimse inanmıo bana ama gerçekten göğüsleri acıtıobiraz ya baskıuyguladııiçin ooff offff bende desteksiz sutyentakmakistiorumm

hosqeldin cnm walla destekli 75 takan da var hic kullanmayan da durum vahim anlayacaqın mafoldumben ama inanıoruz büyüyeceklerrr kaydirigubbakcemile2 aramıza hosqeldin a.s.

mrb arkadaşlar foruma sizlere bi nevi olsada destek olmak için yeni üye oldum...benim sorunumda küçük göğüslerdi...Bekarken ve doğum yapana kadar 85 beden kullanıyordum.. Ama emzirmeyi kestikten sonra nasıl olduysa küçülmeye başladılar ve 75'i bırakın 70 dolgulu bedeni bile doldurmuyordum....02.06.09'da aktardan aldığım kremi kullanmaya başladım (başladığımda 68 cm ti)ve 7 günde gözle görülür değişiklik oldu...Şuanda 71 cm oldu...Ve çok mutluyum..Krem ismi yazılabiliyorsa sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarım..ınşallah temmuz sonuna en azından 75-80 bedeni doldurucam...

canım 85 den nasıl olduda küçüldü,benim kileer dahada küçülürse ilerde yandık valla

ah bide ben anlasam herkes doğum yapar çocuk emzirir büyür, benim büyük olanda gitti garip bir durum biliyorum ama bende anlamadım....ınanırmısınız eşimden saklamaya çalışıyorum...Kremi almadan önce yeni ergenliğe girmiş kızlarınki gibiydi sadece uçları vardı...şimdi dolgunlaşmaya ve belirginleşmeye başladı...Kremi kullanırken göğüsüme aşağıdan yukarıya,saat yönünde ve tersinde masaj yapıyorum yaklaşık beş dakika..Ve yarım saat öyle açıkta bırakıyorum badi kremi emmesin diye..Çünkü bir an önce büyüsün istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…