Bencede masaj çok önemli masaj göğüsü büyütüyo we şekillendiriyo hergün yapın kızlar aksatmayın bir ay deneyin bakın neler olucak sewgilerrrra.s.
Arkadaşlar okuduğum bir makalede göğüs büyütmeyle ilgili yeni bir bitkinin adını gördüm; Kızıl Yonca bitkisi. Vücutta östrojen hormonunu aktif hale getiren bir bitkiymiş. Okuduğum yerde 4 bitkiden bahsetmiş. Çemen tohumu, Rezene, Kızıl Yonca ve Şerbetçi otu çayını hergün içmeyi tavsiye ediyordu. Bunlardan sadece kızıl yoncayı bilmiyorum. Kullanan, başka duyan var mı acaba?
Arkadaşlar okuduğum bir makalede göğüs büyütmeyle ilgili yeni bir bitkinin adını gördüm; Kızıl Yonca bitkisi. Vücutta östrojen hormonunu aktif hale getiren bir bitkiymiş. Okuduğum yerde 4 bitkiden bahsetmiş. Çemen tohumu, Rezene, Kızıl Yonca ve Şerbetçi otu çayını hergün içmeyi tavsiye ediyordu. Bunlardan sadece kızıl yoncayı bilmiyorum. Kullanan, başka duyan var mı acaba?
hıc duymadım cnm yaa ama aktarlara bı sormak lazım sen cemen tohumu cayına basladınmı pekı cnm?
Hayır canım, bizim mahalledeki aktarda yoktu çemen tohumu. Başka yerlerde aramaya da çıkamadım, okul çok yoğun bugünlerde. Rzenem de bitti dün, şerbetçi otu kaldı elimde tek. Ama bu kızıl yonca aklıma yattı. Çemen tohumuyla beraber onu da alıp, 4 lü şekilde kullanacağım inşallah.
Bende duymadım canım kızıl yonca wardırda duymamışızdır rezene cayı içiyorum çemen yağınıda bulsam masaj yaparım ada çayı aldım onuda içicem aktara giden arkadaşlar bi sorsunlar ne işe yaradğını demezler göğüs büyütür diye ama bi ögrenelim onunda çayını içeriz bir ay rezene bir ay adaçayı içmeyi düşünüyorum ben bir ayda kızıl yonca içerim bulursak tabi çemen çayıda olurmu acaba ne dersin
canım civan perçemi için açılan konuda onun fazla içilmesinin sakıncalı olduğunu yazmıştı birisi, öyle hatırlıyorum. ben o yüzden civan perçemi düşünmedim pek, bak sende de yan etkisi olmuş zaten. Ben rezene ve şerbetçi otunun yan etkisi olmadığından emin oldum artık. Diğer ikisini de alıp içmeye başlayacağım. Hepsini karıştırıp günde 1 bardak içmeyi düşünüyorum şimdilik. belki sabah ikisi akşam ikisi diye ayırabilirim. benim okulun bitmesine az kaldı, o zaman kendimle daha çok uğraşabilirim.
canım ben adaçayını hiçbiryerde okumadım, sadec forumdan biliyorum kullananların olduğunu. o yüzden adaçayını düşünmedim ama dediğim gibi şimdilik 2 bitkiyi karıştırıp içiyorum ve bir yan etkisi olmadı. zaten tek rezene içerken 2 tutam atıyordum, şimdi ikisinden birer tutam atıyorum. yoğun bir çay olmuyor yani. 4 çayı karıştıtırsam yine öyle olacak, 2-3 tutmalık birşey atarım bir bardak suya.
Arkadaşlar evde çemen tohumum var bi poşette böyle kuş yemi gibi öğütülmemiş üzerindede zirai tohum yazıyo geçenlerde aktardan almıştım, çay kaşığıyla yesem faydası olur mu ki acaba diğer otları daha ilk defa duyuyorum onlarında çayını değilde aynı şekilde kullansak nasıl olur sizce.
Arkadaşlar evde çemen tohumum var bi poşette böyle kuş yemi gibi öğütülmemiş üzerindede zirai tohum yazıyo geçenlerde aktardan almıştım, çay kaşığıyla yesem faydası olur mu ki acaba diğer otları daha ilk defa duyuyorum onlarında çayını değilde aynı şekilde kullansak nasıl olur sizce.
yaa kızlar bende bısey oluyo pıskolojıkmı acaba bılmıyorum ama sızde de oluyomu merak ettım banyo yaparken hepımız sıcak su kullanırız degılmı ben banyoda goguslerıme cok dokmemeye calısıyorum sıcak su cunku banyodan cıkarken sankı kuculmus gıbı gelıyo gozume her ne kadar cıkmadan once soguk suyla yıkasamda boyle hıssedıyorum:1no2:
sana katılıyorum