Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb arkadaşlar foruma sizlere bi nevi olsada destek olmak için yeni üye oldum...benim sorunumda küçük göğüslerdi...Bekarken ve doğum yapana kadar 85 beden kullanıyordum.. Ama emzirmeyi kestikten sonra nasıl olduysa küçülmeye başladılar ve 75'i bırakın 70 dolgulu bedeni bile doldurmuyordum....02.06.09'da aktardan aldığım kremi kullanmaya başladım (başladığımda 68 cm ti)ve 7 günde gözle görülür değişiklik oldu...Şuanda 71 cm oldu...Ve çok mutluyum..Krem ismi yazılabiliyorsa sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarım..İnşallah temmuz sonuna en azından 75-80 bedeni doldurucam...
Çok merak ettim şimdi,hangi krem acabaa???Olmazsa özelden gönderebilir misin?bitkiselse yani aktardan aldığına göre,daha sağlıklı olur.Umarım faydasını görürüz biz de.
gerçektenmi biliyomusun benimde sadece uçları var ya ,büyüse uçları dahada büyümez demi
slm canım benim göğüs yokluğuyla ilgili sorunum var herhangi bişey denednmi
,tabi sende aynı sorun varsa
yani limon kadar belki okadardr benmde,denediğin bişey yokmu masaj falan,benim göğüs altı76 82