Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

gerçektenmi biliyomusun benimde sadece uçları var ya ,büyüse uçları dahada büyümez demi

oda arkadaslarıma bakıyorum benim gibi değil hiçbiri ya üf ,,,bide insanlar övünüyo ya deli oluyrm

Çok merak ettim şimdi,hangi krem acabaa???Olmazsa özelden gönderebilir misin?bitkiselse yani aktardan aldığına göre,daha sağlıklı olur.Umarım faydasını görürüz biz de.

Çok merak ettim şimdi,hangi krem acabaa???Olmazsa özelden gönderebilir misin?bitkiselse yani aktardan aldığına göre,daha sağlıklı olur.Umarım faydasını görürüz biz de.

yaa biz de dyalıımm. neden yasak olsun ki herkes her markayı paylaşıyo işteeeee...
:Saruboceq: bize de söleyin bizimkiler de büyüsünnn zemuszemus

bencede soyle cnm yaa ayrıca sende etkı gostermesı cok normal bu tarz urunler cnm buyukken kuculen goguslere daha cok etkı edıyo ama bızım gıbı hıc olmayanlara daha zor etkı edıo yanısenağlama

THEMRA GÖĞÜS ŞEKıLLENDıRıCı KREM
ıçindekiler:
.Vazelin .Soya Yağı .Rezene Yağı .Yeşil Çay Yağı .Kayısı Yağı .Ada Çayı yağı
.Nar Çekirdeği Yağı .Buğday Yağı .Okalüptüs Yağı .Üzüm ÇekirdeğiYağı .Ceviz Yağı .Yasemin Yağı
.Biberiye Yağı .Kakao Yağı .Menekşe Yağı .Portakal Yağı .Melissa Yağı .Kırmızı Ginseng
.Limon Yağı .Mersin Yaprağı Yağı

Kullanımı:
Göğüs bölgesine yukarı doğru hareketlerle masaj yapılarak uygulanır.(ben buna ek olarak saat yönünde ve tersinde yaklaşık beş dakika masaj yapıyorum...)

Kutunun Üzerinde yazanları ekledim..Umarım site yöneticileri kaldırmaz..

Göğüs Dikleştirici Kremin Etkisi Bu linkten krem hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz..Ben ürünü aktardan aldım bilginize...

yeni gelen arkadaşlara bilgi:
ben yaklaşık 1 senedir bu topikleri takip edip birebir hepsini DÜZENLİ olarak uyguladım. Malesef ki hiç büyüme olamadı arkadaşlar. Bazen büyüdüğünü düşündüm ve umutlandım diğer arkadaşlar gibi fakat akabinde anladım ki regl dönemindeki şişmeydi hepsi. Bence kendimizi kandırmayalaım kızlar. Çok rahatsız isek bu durumdan ya silikon için şartları oluşturmaya çalışalım veyahut küçük göğüslerimizinde avantajlarını düşünüp sevelim onları.

devam diyorsanız kolaylıklar dilerim tabiki yinede, sevgiler.

slm canım benim göğüs yokluğuyla ilgili sorunum var herhangi bişey denednmi
,tabi sende aynı sorun varsa

yani limon kadar belki okadardr benmde,denediğin bişey yokmu masaj falan,benim göğüs altı76 82

yani limon kadar belki okadardr benmde,denediğin bişey yokmu masaj falan,benim göğüs altı76 82

benimde ölçüler aynı.
dediğim gibi, bütün yağ, masaj, buzlu masaj, bütün bitkisel çaylar, rezene, kara üzüm çekirdeği, nar çekirdeği... ve aklıma gelmeyen hepsini denedim canım. malesef hiç değişiklik olmadı. kuzenimde benimle takip etmeye çalıştı, onda da bişwy yok. bence böyle olmuyor. küçük göğüsleri sevmey çalışalım en iyisi. benim silikon için param yok zira.

doğru söylysn ama benm kuzenmde tam tersi teyzemn kızı nerdeyse memişleri benmkinin 3 katı,bide lise 2 ye gidi yo daha.valla kıskonıyrm görnce

valla benimkilerde minicik en kalin silikonlu sutyenleri aliyorum ama esim dalga geciyo senağlama evlenmeden önce iki sutyen takiyodum sungerlilerinden,insanin gogsü olmayinca giydigi hic bisey yakismiyo ya:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…