Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

ayy ben hiç farketmedim bundan sonra bakarım ben sıcak suyu cok sewerim bidahakine bakarım:bbo:

kızlar ya, mısır çarşısında ne çemen tohumu ne de çemen yağı var.. hadi yağını bulamam diyordum ama tohumu da yok. tohumunu alan biri varsa istanbuldan, buraya yazabilir mi? çok ümitlenmiştim. bir de aktarlar çemenin tohumu yağı mı olurmuş demişler. sanki o toz haline getirdikleri çemen tozunu nereden getiriyorlarsa

Canım ben burda ilk başladığımda küç we çemen tozuyla başlıyım dedim hüsrana ugradım çemen tohumunun ögütülmüş un halinde buldum aldım ama yiyemedim ne yaptıysam geri werdim şimdi warmıdır bilemem istersen adresini yazarım

aynen cnm ya bılmıyo cogu aktar bende sınır oldum bende arıyorum ama bakalım bulacakmıyım yagınıdelikafadulden

Bundan sonrada tohumunun peşine düşeyim bakalım bulurum inş araştırıcam kızlar bilseydim yağla birlikte tohumunuda sorardım neyse sorarım yine hayırlısı olsun

kızlarrrrr bugun olcum yaptım veee 1bı cm buyume var moralım bozulmustu aynı dıye aslında bı ara olcmustum bı cm buyume vardı ama sonra kı olcmemde yıne eskı halındeydı bugun olcdum tam olarak bı cm buyume var hemde 20 gunde oldu bu adetden dolayı da ıkı cm buyuyo zaten su an acayıp farklı duruyo uc cmlık bı buyume ama tabı ıkı cm gerı gıdecek ama yınede bı aya yakın bı surede bı cm buyume guzel bence caylarda ıse yarıyo yavas yavas 6ayda 6cm buyuse daha ne ısterım kı valla:teytey::teytey:

:roflol:ayy kızlar boşuna uğraşmayın evlrnip çocuk yapınca kocaman oluyolar...:roflol:
benim de ufacıktı şimdi 80 oldular....-tatlicadiarzu-

:roflol:ayy kızlar boşuna uğraşmayın evlrnip çocuk yapınca kocaman oluyolar...:roflol:
benim de ufacıktı şimdi 80 oldular....-tatlicadiarzu-

yaa ıyıde bazısı buyur dıyo bazısı buyumez yaa bızım kıde buyumeyenler gıbı olursa hem zaten evlenene kadar azda olsun bı gogsumuz olsun sonra da yıne buyurse buyusun bee canım ama tahta gıbı dumduz de olmuyo ınsan en azından bıraz dolgunluk olsun ıstıyo sen sanslısın o zaman ıns bızımde oyle olursırnaşık şey

anlıyorum canım seni..
ben de en dolgun iç çamaşırlarından takardım...
hatta pamuk bile doldurduğumu bilirim...kaydirigubbakcemile3
ben şimdi hamileyim... çocuğu sütten kestikten sonra pıssss diye sönüyosa onu bilemem...
ayyyy inşallah sönmez yaaa...

bazıları sonmez dıyo canım ama bazılarının da oyle tas gıbı kalıyomus keske kalsa demı oyle kaydirigubbakcemile3 evet yaa cok sınır bozucu bı durum hanı cok fazlasında gozum yok ama en azından evlendıgım zaman esımın yanında rahat edıyım dumduz oluncada ınsan kafaya takıo elınde olmadan ama buyuyo valla masajla caylarla baya yol katettım ben 4ay olacak yakında bı sene ugrasacam ıns daha da buyur:1shok:

inşallah canım... hadi kolay gele... :jeyyar:

valla moralinizi bozmak gibi olmasın ama benim doğumdan sonra süt dolgunluğu nedeniyle sütyen bile takamıyordum o kadar ki büyüklerdi bi dönem yarım atlet kullanmıştım.Şimdi büyütmek için debeleniyorum:Kızım 2 yaşına kadar emdi ve o dönemde yine fena değillerdi.Ne zaman emzirme olayı bitip süt kesildi bekarlık halime geri döndüm.Onedenle bence masaj ve spora devammm

canım hazırlıklı ol.emzirmeyi kesince eski halini alıyorlar.bende aynı şeyi yaşadım.oğlum 5 ay emdi.ve şuan eskisi gibi.bende büyütme derdindeyim.ahh diyorum ne vardı öyle kalsaydı ama kalmıyor.hatta doğumdan sonra göğüslerin kalır diyenlere ne kadar inanmıştım oysa..hepsi koca bir yalan.eğer bebişin uzun süre emerse (ki dilerim öyle olur) emzirmeyi kestiğinde pısss diye olmasada yavaş yavaş sönüyor:) ama tek bi avantajımız var iri göğüslü insanların göğüsleri gibi sarkma olmuyoalkisalkisalkis

Ohhh ne güzel dolgun dolgun duruyorlardir simdi darisi basimiza InsAllah... Benimkiler de buz masajini biraktim (Erinmekten) sanki onu yapmayinca geri kücüldüler... De demin 4 buzla masajimi yaptim artik her gün yapacagim erinmek yok artik! InsAllah büyürler anneme de tembih ettim alisverise gidince kara üzüm al yesilinden biktim felan dedim alirim dedi de günde kac üzüm yemeliyim??

Canım eczanede satılan mawi soğuk sıcak jel al buzla uğraşma daha kolay yaparsın masajı

kara üzümüde günde büyük bir salkım yiyebiliyosan ye bi zararı olmaz afiyet olsun canımcokacimcoook

Canım eczanede satılan mawi soğuk sıcak jel al buzla uğraşma daha kolay yaparsın masajı

kara üzümüde günde büyük bir salkım yiyebiliyosan ye bi zararı olmaz afiyet olsun canımcokacimcoook

Alicam da burdaki eczanede bulurmuyum diyorum da bir bakmak lazim vardir belki...

Yani her gün bir salkim'i nerden buliyim böyle günde 8-10 üzüm yetmez mi??

Normal büyüklükte bir salkımda da o kadar olur zaten.
Önemli olan cekirdeklerini iyice ezip yutman zaten.
Cokça faydasını göreceksiniz.Bir tatlı kaşıgı küçten daha etkili olacak o 8-10 tane tazesi...
Bol bl yiyin tadı da küçten cok daha güzel hem...
Yaşlanmayı geciktirici aynı zamanda...
Hayatınımız boyunca tüketmemiz gereken bir meyve...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…