Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

aynen katılıyorum, hiç bişeyi yakıştıramıyorum kendine.
şöyle birazcık dekolte istiyo insan, kadın dediğin biraz dekolteyle salın salına gezebilmeli değilmi ya :çok üzgünüm:

aynı seyi bnde yasıyorum tuhaf qelecek belki ama yasım henüz 16 arkadaslarımın göğüsleri cok dolgun ve rahatlıkla dekolte giyebiliyorlar ancak bnm göğüslerim sütyen bile dolduramıyor kaydirigubbakcemile3 sütyenlerimi daraltıyorum ve giymeye calısıyorum lütfen biri bana yardım etsin ne yapmam qerekiyor :uhm::uhm: ha bide su ar silikonlu sütyen diye birsey buldum arastırırken sizce denemeli miyim ? daha önce kullanmıs olan var mı ?

bnmde göğüslerim cok kücük mafoldumben 16 yasındayım henüz dümdüz elma suyu ve limon suyuuyla masaj deneyeceğim ama kac dakika uygulanacak vede kac günde bir ?

erqenlik derken kac yasındayken snde bu durumdan rahatsızdın bn 16 yasındaym ve hala limon kadarlar ne yapıcam bn :1closedeyes:

kızlar benım hem goguslerım de agrı var buyuyo yıne sanırım hemde artık boynumun tek bı bolgesınde kasılma gıbı degısık bı agrı oluyo ara ara boyunlada ılgısı var bılıyosunuz kı gogus buyumesının acaba sızde de oluyomu:1rolleyes:

ayy kızzzzzz çok sevindim

sagol cnm darısı basına ıns senınkıde hızla buyur zaten ılk ıkı ay gectıkden sonra buyume hızlanıyo benım oyle oldu yanı zaman gectıkce cabalarının karsılıgı daha cabuk gelıyo kaydirigubbakcemile5 5ay oldu benım uzun bı sure yanı sureklı masaj yapmak kolay degıl ıns hepımız ıstedıgmız sonucu alırız kızlar:lepi:

keşke masajlar sonuç verse de 82 den 88 falan olsn yeter.çok küçükler yaa of tüm oda arkadaslarmn arasnda eziliyrm valla

keşke masajlar sonuç verse de 82 den 88 falan olsn yeter.çok küçükler yaa of tüm oda arkadaslarmn arasnda eziliyrm valla

canım ınan buyudukce sayıda artıyo benım ıcın 87 hayaldı suan 87 ama 95 falan olsun dıyorum cunku yınede cok oyle buyuk durmuyo ancak 95 falan olursa dıyorum buyuk durur bellı olur gogus olduguzemuszemus

ya nezcim mesela kaç cm büyüüdünde 1 beden büyümüş oluyo

hıc bılmıyorum kı canım yaa ama cm gore cup olcun degısıyo ıste 6.5-13 arası B oluyo 14-19.5 arası C oluyo 19.5-26 arası D oluyo 26 dan fazlası da DD oluyo ıste normal gogus ucundan olctugunde cıkan rakamdan gogus altı olcunu cıkarttıgında buldugun sayı benım 87 mesela ust alt 78 bu durumda cup olcum 9 oluyo 13u gecerse eger b den c ye gececem cnm yanı beden olarak da 80 oluyo beden atlamak zor ama b c d degısımı daha kolay sanırım cnmopuyorumnanaktan

bıde beden olcusu gogus altına gore ya cnm o degısmez sanırım cnm yaa ıste dedıgım gıbı a b c d olarak degısım oluyo ancak kılo alınca degısır sırt genıslerse yanı meme alt olcusune gore beden belırlendıgı ıcın kafamçokkarıştı

mesajlar işe yarar gunde 5 kere mesaj yap bi de gunde 1 litre en az süt iç goreceksin bi kac haftada işe yarayacaktır. goguslerin buyumesi hormonlarla alakalıdır bazı yiyecekler bu hormonları tetikler yani goguslerin buyumesine neden olur

gunde 5 kezmı:1shok:ben ıkı kez yapıyorum vede yeterlı oldugunu dusunuyorum cnm hem zaten hangı bolge olursa olsun gunde yarım saatten fazlası ıyı olmazmıs.. sut ıse yarıyomu yanı ?CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…