Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

Bana da hic biri olmuyor ole takiyorum :SS Ama biraz gelisme var sanki 1 ay önce felan basladim en az 3 ay kendimi zorliyacagim, bir sonuca varcagimdan eminim umarim herkes istedigi sonuca gelir en kisa sürede umudunuzu sakin yitirmeyin kizlar haydi sevgiyle kalin... ;DD

yalnızlığım peki şey sorucamm yaa yaşın kaç acaba çünkü gerçekten ii bi yol katetmişsin

canım 25 yaşındayım ben, ergenlikten çıkalı epey oldu yani. normalde kilo alamıyorum hiç, bu yüzden göğsümün yağlanması çok zor biliyorum. ben spor ve masajla kasları güçlendireyim diye uğraştım. rezene de östrojen etkisiyle göğüs içindeki gelişimi aktive etti tekrar sanırım. son 1 aydır beslenmeye dikkat ediyorum ama. bu yöntemler tek başına yetmiyor kesinlikle, yanında bitkisel protein ve yağ da alınması gerekiyor kalıcı olması için

Nilüfercim cok iyi bir gelişme...
Ama görüldügü gibi nasıl ugraşmış bir ondan bir bundan içmiş yılmamış helal olsun arakadaşım.
Ya bende diyorum hep rezene içiyorum degişik caylara başlayayım.
Devamlı aynı şeyler kullanılınca etkisi olmuyormuş.
Kür şeklinde kullanmak lazımmış.
Acaba rezeneyi bırakıp ada çayı mı içsem sadece...
Kızlar bu arada adet sancılarına ada çayı cok iyi geliyor deneyin derim.
Ard arda 2 tane için bana bayag iyi geliyor yoksa agrı kesiciler bile fayda etmiyor...
Arkadaşlar birşey daha diyeyim ilk defa gögüslerim kaşınmaya başladı 3-4 gündür ne agrı vardı ne birşey.
Sanırım bu iyi bir gelişme...Artık küçü düzenli ve sadece suyla tüketiyorum.
Yogurtla tüketenler bence suyla etkisi daha fazla oluyor ben artık böyle yapıyorum...

Son düzenleme:
Maskaracım kasınması iyidir canım demmeki büyüyolarsuyla içmnde iyi bence suyla daha rahat canım durma dewam et çay konusunda haklısın bi paket rezene o bitincede ada çayı içerimbünyeyi alıştırmadan değiştirelim haklısın canım sewgilera.s.

Evet cnm öyle yapıcam.Ya kıskanıyorum valla sizi...
O kadar cok şeyi deneyecek sabrınız var.Ben daha masaja bile başlamadım bir kez yaptım offff.
Birde bende kediler var.Onlarla aynı odayı paylaşıyoruz bir kez deneyeyim dedim masajı ellerimi oynatınca oyun olarak algılıyorlar bir tanesi karnımı cizdi aman gögsüme gelecek diye ödüm koptu:bbo:

Birde mezroyla ölcerken feci zor oluyor ölüm tehlikesi atlatıyorum resmen mezroya atlıyolar dogru dürüst ölçemiyorum bile...
Bende cok bahane var anlayacagınız ama epey büyüdüler yahu...
Kızlar hepimiz büyütelim sonra bir toplanalım ya gösterelim birbirimize bizim derdimizi bizden başka kim anlar.Sevincimizi de paylaşalım...:içelim:

kedılerle aynı odada nasıl kalıyosun valla ben olurum heralde ayrıca masaja bı basla tmm snra buyume baslasın emın ol severek yapacaksın yanı hıc usenme falan olmayacak buyudugunu gordukce hevesın de artacak cnmsırnaşık şey

O kesin hala hevesliyim epey büyüdüler inanamıyorum nasıl olsa büyüme var diye masajı erteliyorum galiba...Kedilere bir alışınca hiç korkmuyosun bende hiç sevmezdim hem de korkardım ama şimdi hem evde hemde apartmanın bahcesinde pisilerim var bakıyorum hep...

sen neler yaptın pekı masaj yapmadın da sadece yedın veya ıcdınmı ben de sadece masajla buyuttum yenı rezeneye basladım

evet cay rezene birde yeni bir cay aldım markası dogadan karşık bitki çayı
ıçinde rezene civan percemi ısırgan yapragı gibi hormonlara iyi gelen bitkiler var.
Hatta yazdım buraya da sizde alın diye .
Bir bardak rezene bir bardak o çaydan yeni lavanta yagı aldım.
Bir kez sürdüm ve yıkamadım kokusu ok hafiif ve güzel.
Duş jeli gibi kokuyor yıkamaya gerek yok.

ohh valla hepsı bı arada daha ıyı nerden aldın cnm buyuk marketlerdemı var sadece yaa tek tek ugrasmakdansa en guzelı valla ıyı fıkır bende o kadar ac gozluyum kı hepsını bı arada hemen yapmak ıstıom valla rezeneye yenı basladım cıvan percemıde aldım bıtsın senınkındende alırım bırsurude yag aldım lavanta mersın nar cekırdegı yagı avokado rezene yagı bana kac ay yeterse artıkhihoyyyt

canım sen de banyoda yap masajı istersen, boşuna riske atmamış olursun kendini. bu arada bugün yine yabancı sitelerde araştırma yaptım. çemen tohumu, rezene ve anason beraber demleyin için diyordu bir makale. bu çemen ne mübarek şeymiş böyle. hangi yabancı siteyi açsam onu görüyorum. mısır çarşısına bir gideyim, en tazesinden bulurum orada. mahalle aktarlarında pek birşey bulunmuyor

bencede bulunmuyo adam getırtecem falan dedı yaa bılmıom valla bende bugun östrojen ıceren seylerı arastırdım ada cayıda kullanmak ıstıyorum ondada varmıssırnaşık şey

östrojen kaynağı olarak en başta rezene ve çemen var. sonra melek otu ve şerbetçi otu geliyor. ben epey araştırdım. başka bitkiler de var ama onlar öyle bizim elimizin altıda bulunabilecek şeyler değil. mesela saw palmetto(sabal ekstresi) var. bir ara ben onu almayı düşünmüştüm ama hap olarak satılıyor. hap kullanmak da istemedim. bitki hali türkiyede yok diye biliyorum. neyseki canım ülkemde binbir çeşit bitki var. varsın birkaçı da olmasın

Kızlar o çay küçük marketlerde de satılıyor.Ben Dia dan aldım.
3,49 tl alın hepsi var içinde bir çemen yoktur.Limonla için ama tadı fena...
Birde şekersiz içiyorum hayatımdan bezdim sormayın.
Ya size birşey sorucam kızlar.
Bu caylar var ya feci karın acıktırıyor ac karnına cok zor içiyorum.
Tokken içince de sanki birşey yememişim gibi acıkıyorum.İyi sindiriyor bu çaylar bu sayede mi kilo aldım acaba?
Nergiscim aktarı zengin etmişsin sen ne yaptın?
Acaba bu potansiyeli gördükten sonra kendi işimi mi kursam aktar dükkanı açıp malum işsizim kendi işimin patronu olayım:sm_cool:

Cnm ya iyi fikir banyoda masaj yapmak inan hiç aklıma gelmemişti sadece bebe yagı sürüyordum catlaklarıma...Sag ol cnm

evet cnm benım de degısık ısımlı ve bulamayacagımız bıtkıler gozume carptı yanı bız bulduklarımızla bı ıdare edelım de hapdan bende korkuyorum valla suan en uygun bana yag gelıo acıkcası cunku kremde eskı halın donme oluyomus:1no2:

hımm tadı genelde kotu galıba bunların fıyatı bısı degılmıs cnm 20 gun gıder zaten ne yapayım ya aktara gıdınce gozum dondu hepsıne sarıldımsırnaşık şey

ben öceden balla karıştırıyordum, saraçoğlu sade içmek daha faydalı dedi diye birşey de karıştırmıyorum artık. ben en çok kokudan çok rahatsız oluyorum ama katlanıyorum ne yapayım. acıkmayı beklemeden hayatımda yemediğim kadar yemek yemeye çalışıyorum son zamanlarda ama kilo alamıyorum. ama bünye meselesi galiba, ben çok zor kilo alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…