Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

bende de rezene ıstah acıo ozellıkle gece ama gunduz ac karnına ıcıyorum bı bardak tok bıle tutuyo yanı tokluk hıssı verıyo ama ıstahda acıyo anlamadım valla bende aman ben kılo almayım normal kılom rejımle ugrasmayım bıde cnm yaasırnaşık şey

cnm bende genelde yazın cok zayıflıyorum.
Gcen sene kilom 55 ti cok halsizdim boyumda 1.75 .
Normalde kilom 55-57 olurdu şimdi 59 kiloyum cok mutluyum ama korkuyorumda bu çaylar iyi sindiriyor limonla içiyorum ekşi ekşi oluyor tadı karnım acıkıyor.
Ben rezeneyi gece içiyorum genelde zaten uyku vermesinin nedeni rahatlatması gece için derim.

benim de bitki çaylarından çok küç acıktırıyor, böyle miden kazınıyor sanki. birkaç gün oldu içmeye başlayalı farkettirdi. yoksa bitkis çylarını 2 aydır içiyorum öyle çok acıktırdı diyemem, ben zorluyorum yemek için. ben demir hapı aldığımda da böyle olurdu, demekki herkeste farklı oluyor

ya kızlar ben civan perçemi aldım ama böyle çiçek gibi görünüyo dimi sizinkilerde ? böyle küçücük dalları filan var dimi ?

ya kızlar ben civan perçemi aldım ama böyle çiçek gibi görünüyo dimi sizinkilerde ? böyle küçücük dalları filan var dimi ?

evet canım sankı papatya gıbı demı cıcek cıcek ama ben daha kuıllanmadım rezeneye devam edıyorum cunku ıkısını aynı anda alsammı karar veremedım :1no2:

evet evet..
bende rezene kullanıyorum.. bence birini öğlen birini akşam al canım.. hatta araya ada çayını bile sokabilirsin.. ben öyle baya yol kat ettim.. adaçyı ve civan perçemini düzenli kullanmıyorum ama 2 kullanmada fark etti.. tadı berbat ama orası ayrı :KK43:

bende melek otuda var.. onunda tadı iğrenç.. ya :KK43: aldığıma pişman oldum çok acı bişey.. çöpe atcam yaa

evet evet..
bende rezene kullanıyorum.. bence birini öğlen birini akşam al canım.. hatta araya ada çayını bile sokabilirsin.. ben öyle baya yol kat ettim.. adaçyı ve civan perçemini düzenli kullanmıyorum ama 2 kullanmada fark etti.. tadı berbat ama orası ayrı :KK43:

yaa bende rezene bıtsın oyle cıvan percemını ıcıyım demıstım yan etkısı olur dıyedelikafadulden

bende melek otuda var.. onunda tadı iğrenç.. ya :KK43: aldığıma pişman oldum çok acı bişey.. çöpe atcam yaa

melek otunu bende dusunuyorum ılerde ama daha ee her guzellgın bı zorluıgu oluyo cnm demı ama buyuk gogus ugruna acı seyler de ıcecez malsırnaşık şeyesef

ben de melek otu alacaktım ama bulamadım. tadı çok mu kötüymüş, tüh ya. :çok üzgünüm: rezene+şerbetçi otunu bile zor içiyorken onu da karıştırırsam felaket birşey olur artık. canım sen çok mu beklettin acaba suyun içinde? çünkü bazı bitkileri 5 dk dan fazla bekletince iyice acılaşabiliyor.

hayır .. 5 dk tutuyorum suda. hatta daha suya koymadan yani kuruyken bi dalını aldım tadına bakmak için.. o kadar acıdıydı ki.. yani bitkinin kendisi zehir gibi. bence hiç biriniz içemezsiniz bende asit olsa içerim göğüsüm için diodum büyük konuşmamak lazımmış..

canım o zaman vazgeçtim melek otundan. çemen tohumu almaya kararlıyım zaten. şimdilik çemen tohumu+rezene+şerbetçi otu karıştırırsam yeter sanırım.

yalnızlıgım anladıgım kadarıyla senın kıler benden az daha buyuk pekı sen bu masaj cay yanı buyutme ısıne hıc baslamadan once ne kadardı buyuklugu ele gelıomuydu ıkı elınle masaj yapabıldıgıne gore suan baya bı ıyı durumda ele gelıodur benımde sol rahat da sag zor oluyo masaj ıkı elle daha kucuk galıba sol daha hızlı gelısme gosterırmıs zaten her zaman son ıkı gundur bı agrı varkı acayp acaba rezeneden mı yoksa yenı yagdan mı rezene ve nar cekırdegı yagındanmı anlamadım bu arada nar cekırdegı yagı da aynı tozu gıbı kokuyodelikafadulden

yalnızlıgım anladıgım kadarıyla senın kıler benden az daha buyuk pekı sen bu masaj cay yanı buyutme ısıne hıc baslamadan once ne kadardı buyuklugu ele gelıomuydu ıkı elınle masaj yapabıldıgıne gore suan baya bı ıyı durumda ele gelıodur benımde sol rahat da sag zor oluyo masaj ıkı elle daha kucuk galıba sol daha hızlı gelısme gosterırmıs zaten her zaman son ıkı gundur bı agrı varkı acayp acaba rezeneden mı yoksa yenı yagdan mı rezene ve nar cekırdegı yagındanmı anlamadım bu arada nar cekırdegı yagı da aynı tozu gıbı kokuyodelikafadulden

canım sanırım benimki biraz daha büyük senikinden. başlamadan öce sol biraz ele geliyor gibiydi ama ele gelmek dediysem öyle büyük değildi yine. iki elimle masaj yapıyorum ama yine de büyük değil ki. ben koltuk altından içe doğru yaparken iki elimi de kullanıyorum özellikle, bunun için çok da büyük olmasına gerek yok zaten. sağ küçük ama yine, aynı dediğin gibi sol daha çabuk gelişiyor. rezenenin etkisini görüyorsundur canım. yağın öyle hemen etki edeceğini sanmam, zaten 3 aydır yapıyorsun.

kızlarrr çok fenaa durumdayımmmm :KK43: actibreast bitti küç kullanıodumm 1 aydırr hiiiç tıkkyokkk başlamadan önce 78dimmhala 78immm şimdi fulirum göüs büyütücüsünü almıştımmoda iğrenççç kokuoo gerçktennn yanii çöpe atmayı düşünüorumm herşeydenn vazgeçtimmgalibaaa :KK43: :KK43: lütfenn gerçektennii sonuç alan birileri yazsındaa gazageleyim yaa:KK43:

canım sanırım benimki biraz daha büyük senikinden. başlamadan öce sol biraz ele geliyor gibiydi ama ele gelmek dediysem öyle büyük değildi yine. iki elimle masaj yapıyorum ama yine de büyük değil ki. ben koltuk altından içe doğru yaparken iki elimi de kullanıyorum özellikle, bunun için çok da büyük olmasına gerek yok zaten. sağ küçük ama yine, aynı dediğin gibi sol daha çabuk gelişiyor. rezenenin etkisini görüyorsundur canım. yağın öyle hemen etki edeceğini sanmam, zaten 3 aydır yapıyorsun.

yok yag derken bonvıva degıl o bıttı cnm yaa kendım yaptım karısım rezene ve nar cekırdegı cok azda kokusu acısından avokado yanı hımm yınede senın kı benden buyukmus benım hıc yokdu cnm yenı yenı ele gelıo kıyafetten falan bellı oluyo yanı umarım daha da buyur bu seneyı gogus buyutme senesı ılan ettım kendımekaydirigubbakcemile5

kızlarrr çok fenaa durumdayımmmm :KK43: actibreast bitti küç kullanıodumm 1 aydırr hiiiç tıkkyokkk başlamadan önce 78dimmhala 78immm şimdi fulirum göüs büyütücüsünü almıştımmoda iğrenççç kokuoo gerçktennn yanii çöpe atmayı düşünüorumm herşeydenn vazgeçtimmgalibaaa :KK43: :KK43: lütfenn gerçektennii sonuç alan birileri yazsındaa gazageleyim yaa:KK43:

caramelcim hemen koyverme kendini. ben gerçekten sonuç alan biriyim ve bunun için gerçekten uğraşıyorum. sonucunu aldıkça da seviniyorum. sadecee bitki yada masajla olmaz. hepsi birlikte yapımalı bu şart. rezene, küç, masaj, spor bunları düzenli yap yeter. ama aksatmadan yapman lazım. ve iyi bir sonuc alman için 2 ay beklemen şart. ben 77 cm den 84 e çıkardım. sakın vazgeçeyim deme

caramelcim hemen koyverme kendini. ben gerçekten sonuç alan biriyim ve bunun için gerçekten uğraşıyorum. sonucunu aldıkça da seviniyorum. sadecee bitki yada masajla olmaz. hepsi birlikte yapımalı bu şart. rezene, küç, masaj, spor bunları düzenli yap yeter. ama aksatmadan yapman lazım. ve iyi bir sonuc alman için 2 ay beklemen şart. ben 77 cm den 84 e çıkardım. sakın vazgeçeyim deme

spor derken tam anlatırmısın cnm neler yaptıgını bı ben kollarım daha da kalınlasır dıye yapmıyorum yaa spor falan:1no2:

spor dediğim şişelerle yapılan hareketler ve şınav çekmek. bir de elleri birbirine dogru itme hareketi var. onları düzenli yapıyorum

canım bende bu yagın bı benzerını kullandım bonvıva kokusuda ıyı keske onu alsaydın yaa vazgecme sakın bak ben tam bı yıl masaj yapmayı kafama koydum sen daha yolun basındasın uc ay yaptım gunde ıkı kez masaj buyutucuyle o bıttı normal yag aldım sakın pes etme sen duzenlı sekılde bı kullan yagı bıtır bak burda o yagdan 3 tane bıtırıp cok memnun kalan cok ınsan var ya cnm eger ımkanın varsa bunu bıtır tekrar al derım ben onemlı olan ıstıkrar sıkılma sımdıden sakın ok :1hug:

X