- 3 Nisan 2009
- 3.629
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlar ben civan perçemi aldım ama böyle çiçek gibi görünüyo dimi sizinkilerde ? böyle küçücük dalları filan var dimi ?
evet evet..
bende rezene kullanıyorum.. bence birini öğlen birini akşam al canım.. hatta araya ada çayını bile sokabilirsin.. ben öyle baya yol kat ettim.. adaçyı ve civan perçemini düzenli kullanmıyorum ama 2 kullanmada fark etti.. tadı berbat ama orası ayrı
bende melek otuda var.. onunda tadı iğrenç.. ya aldığıma pişman oldum çok acı bişey.. çöpe atcam yaa
bende melek otuda var.. onunda tadı iğrenç.. ya aldığıma pişman oldum çok acı bişey.. çöpe atcam yaa
yalnızlıgım anladıgım kadarıyla senın kıler benden az daha buyuk pekı sen bu masaj cay yanı buyutme ısıne hıc baslamadan once ne kadardı buyuklugu ele gelıomuydu ıkı elınle masaj yapabıldıgıne gore suan baya bı ıyı durumda ele gelıodur benımde sol rahat da sag zor oluyo masaj ıkı elle daha kucuk galıba sol daha hızlı gelısme gosterırmıs zaten her zaman son ıkı gundur bı agrı varkı acayp acaba rezeneden mı yoksa yenı yagdan mı rezene ve nar cekırdegı yagındanmı anlamadım bu arada nar cekırdegı yagı da aynı tozu gıbı kokuyodelikafadulden
canım sanırım benimki biraz daha büyük senikinden. başlamadan öce sol biraz ele geliyor gibiydi ama ele gelmek dediysem öyle büyük değildi yine. iki elimle masaj yapıyorum ama yine de büyük değil ki. ben koltuk altından içe doğru yaparken iki elimi de kullanıyorum özellikle, bunun için çok da büyük olmasına gerek yok zaten. sağ küçük ama yine, aynı dediğin gibi sol daha çabuk gelişiyor. rezenenin etkisini görüyorsundur canım. yağın öyle hemen etki edeceğini sanmam, zaten 3 aydır yapıyorsun.
kızlarrr çok fenaa durumdayımmmm actibreast bitti küç kullanıodumm 1 aydırr hiiiç tıkkyokkk başlamadan önce 78dimmhala 78immm şimdi fulirum göüs büyütücüsünü almıştımmoda iğrenççç kokuoo gerçktennn yanii çöpe atmayı düşünüorumm herşeydenn vazgeçtimmgalibaaa lütfenn gerçektennii sonuç alan birileri yazsındaa gazageleyim yaa
caramelcim hemen koyverme kendini. ben gerçekten sonuç alan biriyim ve bunun için gerçekten uğraşıyorum. sonucunu aldıkça da seviniyorum. sadecee bitki yada masajla olmaz. hepsi birlikte yapımalı bu şart. rezene, küç, masaj, spor bunları düzenli yap yeter. ama aksatmadan yapman lazım. ve iyi bir sonuc alman için 2 ay beklemen şart. ben 77 cm den 84 e çıkardım. sakın vazgeçeyim deme
kızlarrr çok fenaa durumdayımmmm actibreast bitti küç kullanıodumm 1 aydırr hiiiç tıkkyokkk başlamadan önce 78dimmhala 78immm şimdi fulirum göüs büyütücüsünü almıştımmoda iğrenççç kokuoo gerçktennn yanii çöpe atmayı düşünüorumm herşeydenn vazgeçtimmgalibaaa lütfenn gerçektennii sonuç alan birileri yazsındaa gazageleyim yaa