sevgili pamuk 'cum,kac yasındasın onu anlayamadım...ogrencı yazdıgına gore,sanırım en fazla olsun olsun 23 felansındır...
seni en iyi anlayanlardan biri olarak yazıyorum bunu...
bak ben 37 yasındayım..hayatı boyunca hep goguslerım kucuk oldu..ne kadar agladım,uzuldum bılemezsın..bu yuzden yaz gelsın ıstemezdım..cunku mayo gıymek zorundasın ve gogus yok!!!!!!!!!
benım genclık yıllarımda bu kadar cok mayo cesıdı de yoktu(sungerlı mungerlı)ayyyyy ne kotu gunlerdı...tek tesellım, tek duam bır an once param olsun,slıkon yaptırayım diye allaha yalvarmaktı...
kullanmadıgım krem felan da kalmadı..onu da soylıyım..neredeyse dogum kontrol hapı bıle kullanacak psilojıye gırmıstım...
ama sonra ne oldu biliyo musun....bı baktım 37 yaşıma gelmısım....aldıgım kılolar (en az 10 kg vermem gerek canım)almış başını gidıyor...ki sen de er yada gec alacaksın bu kıloları buna inan...dogum mogum derken....
amaişin en guzel yanı nedir biliyo musun, hıc kımse benım 10 kg fazlam olduguna ınanmıyor .cunku goguslerım hala KUCUK......
bıraz gobek var, azıcık kalcan cıkık...neren fazla dıyorlar....(yasım da en fazla 30 gosterıyor bu yuzden)buyuk goguslu arkadaslarımı goruyorum,hepsi dana gibi....hıc bı yere saklayamıyorlar memelerını.....dekolte gıyemıyorlar....cocuk yapınca da sarkması ayrı bır sorun(benımkı hıc sarkmadı mesela..hala kucuk ve dımdık)
anlayacagın pamukcum,ben artık vucudumla barıştım...kendımı,goguslerımı bu şeklıyle kabul etmeyı ogrendım..ve dıgerlerıne gore de avantajlı oldugumu gordum...
unutma allah senı boyle yaratmayı secmış...cunku sen boyle guzelsın....sende baska guzellıkler var..onları öne çıkart,bedenını sev,şıkayet etme hayatım benım...hayat SUPER......
buna inan..
sevgiyle kal....