- 9 Mart 2009
- 308
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet cup A oluyor seninki. 6.5 cm den aşağısı cup A oluyor. 6.5-13 arası da B oluyor sanırım.
seninki 75A oluyor benimki 75B. ama bu forumda başka bir arkadaşın verdiği ölçülere göre. evet ya zayıfım ben epey. kemiklerim sayılıyor üst kısımda. biraz kilo alsam göğüsüm büyür gibi geliyor ama alamıyorum işte.
yaaa bende hem erken hemde coook yogunluk oldu yaa anlamadım valla
rezene bende hem erken hemde fazla olmasını sağladı aynen yani cnm
canım ya senın yandan gogusunu olcunce kac gelıo benım tam koltuk altı hızasından tutunca 8cm gelıo gogusden baslayarak ama resımdekı de baya bı kucuk duruyo yaa yandan ayrıca bu konuda kucuk gogusler paylasım alanına yazalım daha ıyı bencede haklısın cnm
canım tam olarak neresi 8 cm geliyor anlamadım. göğüsün cup ölçüsünü mü hesaplamaya çalışıyorsun?
yok cnm yaa normal koltuk altından gogusun basladıgı yerden ucuna kadar yanı yandan gorunumu hanı benım 8 cnm gelıo orası mezroyla olctum yan profıl acısından dedım yanı sırnaşık şey
ya ben ölçtüm şimdi 11 cm çıkıyor ama koltukaltında başlangıç yeri değişir herhalde biraz, doğru bir ölçüm gibi gelmedi bana
off keşke benmkilerde 8 cm falan gelse yandan profilde :/
off keşke benmkilerde 8 cm falan gelse yandan profilde :/
evde mezure bulsam ölçücem ama bulamıyorum ama en son ölçtüğümde göğüs altım 71 göğüslerimin ordan ölçtüğümda 76 falndı belki daha bile küçük olabilir tam bilemiyorum=( düzgünce ölçmm laızm
sendeki gelişme cok iyiymiş :) çok sevndm. ya bende foruma katılalı baya oluyo hatta bi konu acmıstım kendmle ilgili. sonra burda küçü duydum ve sadece bir ay kullandm tabi bir ayla bişey oolmuyo ve düzensizdi.ama smdi tam olarak düzenli kullanmak istiyorum.