Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

seninki 75A oluyor benimki 75B. ama bu forumda başka bir arkadaşın verdiği ölçülere göre. evet ya zayıfım ben epey. kemiklerim sayılıyor üst kısımda. biraz kilo alsam göğüsüm büyür gibi geliyor ama alamıyorum işte.

seninki 75A oluyor benimki 75B. ama bu forumda başka bir arkadaşın verdiği ölçülere göre. evet ya zayıfım ben epey. kemiklerim sayılıyor üst kısımda. biraz kilo alsam göğüsüm büyür gibi geliyor ama alamıyorum işte.

yokyaa kıloylada cok ılgısı yok bence ben normalım ama kılo aldıgımda oldu hıc buyumedı valla her yer buyuyo orda tık yok bu bambaska degısık bısı valla anlamıom ben :1no2:

sevgili pamuk 'cum,kac yasındasın onu anlayamadım...ogrencı yazdıgına gore,sanırım en fazla olsun olsun 23 felansındır...
seni en iyi anlayanlardan biri olarak yazıyorum bunu...
bak ben 37 yasındayım..hayatı boyunca hep goguslerım kucuk oldu..ne kadar agladım,uzuldum bılemezsın..bu yuzden yaz gelsın ıstemezdım..cunku mayo gıymek zorundasın ve gogus yok!!!!!!!!!
benım genclık yıllarımda bu kadar cok mayo cesıdı de yoktu(sungerlı mungerlı)ayyyyy ne kotu gunlerdı...tek tesellım, tek duam bır an once param olsun,slıkon yaptırayım diye allaha yalvarmaktı...
kullanmadıgım krem felan da kalmadı..onu da soylıyım..neredeyse dogum kontrol hapı bıle kullanacak psilojıye gırmıstım...
ama sonra ne oldu biliyo musun....bı baktım 37 yaşıma gelmısım....aldıgım kılolar (en az 10 kg vermem gerek canım)almış başını gidıyor...ki sen de er yada gec alacaksın bu kıloları buna inan...dogum mogum derken....
amaişin en guzel yanı nedir biliyo musun, hıc kımse benım 10 kg fazlam olduguna ınanmıyor .cunku goguslerım hala KUCUK......
bıraz gobek var, azıcık kalcan cıkık...neren fazla dıyorlar....(yasım da en fazla 30 gosterıyor bu yuzden)buyuk goguslu arkadaslarımı goruyorum,hepsi dana gibi....hıc bı yere saklayamıyorlar memelerını.....dekolte gıyemıyorlar....cocuk yapınca da sarkması ayrı bır sorun(benımkı hıc sarkmadı mesela..hala kucuk ve dımdık)

anlayacagın pamukcum,ben artık vucudumla barıştım...kendımı,goguslerımı bu şeklıyle kabul etmeyı ogrendım..ve dıgerlerıne gore de avantajlı oldugumu gordum...
unutma allah senı boyle yaratmayı secmış...cunku sen boyle guzelsın....sende baska guzellıkler var..onları öne çıkart,bedenını sev,şıkayet etme hayatım benım...hayat SUPER......
buna inan..
sevgiyle kal....

canım ya senın yandan gogusunu olcunce kac gelıo benım tam koltuk altı hızasından tutunca 8cm gelıo gogusden baslayarak ama resımdekı de baya bı kucuk duruyo yaa yandan ayrıca bu konuda kucuk gogusler paylasım alanına yazalım daha ıyı bencede haklısın cnm

canım tam olarak neresi 8 cm geliyor anlamadım. göğüsün cup ölçüsünü mü hesaplamaya çalışıyorsun?

canım tam olarak neresi 8 cm geliyor anlamadım. göğüsün cup ölçüsünü mü hesaplamaya çalışıyorsun?

yok cnm yaa normal koltuk altından gogusun basladıgı yerden ucuna kadar yanı yandan gorunumu hanı benım 8 cnm gelıo orası mezroyla olctum yan profıl acısından dedım yanı sırnaşık şey

yok cnm yaa normal koltuk altından gogusun basladıgı yerden ucuna kadar yanı yandan gorunumu hanı benım 8 cnm gelıo orası mezroyla olctum yan profıl acısından dedım yanı sırnaşık şey

ya ben ölçtüm şimdi 11 cm çıkıyor ama koltukaltında başlangıç yeri değişir herhalde biraz, doğru bir ölçüm gibi gelmedi bana

ya ben ölçtüm şimdi 11 cm çıkıyor ama koltukaltında başlangıç yeri değişir herhalde biraz, doğru bir ölçüm gibi gelmedi bana

yanı sadece yan gorunum acısından olctum bende merak ettım napyım ama tam gogusun basladıgı yerden olctum ben gerıden degıl yanı tam meme hızasından valla sagını solunu her yerının olcusunu tam bıleleım de buyume olursa zaman ıcınde bılelım yanı demı ama cm cm delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

off keşke benmkilerde 8 cm falan gelse yandan profilde :/

senınkı kac gelıyo cnm yandan olcunce uzulme yaa sen masaja devam et bak uc ay once benım dumduzdu buyutucu yagla ancak bu asamaya geldı ve bu sene boyunca cay ve msaja devam etmeyı dusunuyorum ıns bakalım zaten oyle bı anda olacak ıs degıl sabırlı olmak gerek uzun zamanda ıstedıgımız sonucu alırız ıns canım azmetmek onemlı yanı hemen sıkılıp olmuyo dıye bırakmamak gerektıgını dusunuyorum ben en az bı yıl caba harcamak gerek zaten buyume oldukca ınsan da heves de artıo severek yapıo yanı:dance::dance:

off keşke benmkilerde 8 cm falan gelse yandan profilde :/

canım bak benim 2 ay önce ancak 5 cm geliyordu ama şimdi 11 cm gelebiliyor. ben masaj ve sporun gücüne inanıyorum. sen de devam et kesinlikle faydasını görürsün. ben hiç kilo almadan bu kadar büyüttüm. bir de kilo alabilsem biraz da ondan dolayı yağlanacak ama olmuyor işte.

evde mezure bulsam ölçücem ama bulamıyorum :KK70: ama en son ölçtüğümde göğüs altım 71 göğüslerimin ordan ölçtüğümda 76 falndı belki daha bile küçük olabilir tam bilemiyorum=( düzgünce ölçmm laızm

evde mezure bulsam ölçücem ama bulamıyorum :KK70: ama en son ölçtüğümde göğüs altım 71 göğüslerimin ordan ölçtüğümda 76 falndı belki daha bile küçük olabilir tam bilemiyorum=( düzgünce ölçmm laızm

benim de 2 ay önce 72 ye 77 çıkıyordu. Az önce baktım alt taraf 73 üst nerdeyse 84 olmuş. Gün geçtikçe büyüyor yani. Bence herşey inanmaktan geçiyor, umudunu kaybetme sakın. Ben 2 yıl önce tüm forumu okudum, küç ve rezeneye başlamıştım. Sonra 1 hafta geçince sıkıldım, bıraktım. O zaman inanmadan yapmışım demekki. Şimdi geçen vaktime acıyorum ama zararın neresinden dönersen kardır diye boşuna dememiş atalarımız :-)

sendeki gelişme cok iyiymiş :) çok sevndm. ya bende foruma katılalı baya oluyo hatta bi konu acmıstım kendmle ilgili. sonra burda küçü duydum ve sadece bir ay kullandm tabi bir ayla bişey oolmuyo ve düzensizdi.ama smdi tam olarak düzenli kullanmak istiyorum.

sendeki gelişme cok iyiymiş :) çok sevndm. ya bende foruma katılalı baya oluyo hatta bi konu acmıstım kendmle ilgili. sonra burda küçü duydum ve sadece bir ay kullandm tabi bir ayla bişey oolmuyo ve düzensizdi.ama smdi tam olarak düzenli kullanmak istiyorum.

sadece kuc yada sadece masaj degıl ama canım bı kac seyı bı arada yapmak gerek bence duzenlı sekılde yap ve takıp et kendını bı kac ay sonra farkı gorursun umarım cnm:1hug:

yine iyiymiş be maix =)
bende sarkcak göğüs bile yok =) 70 bile olmuo sen düşün =)

X