Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

benim de aklıma senin yağ geldi zaten, ondan dolayı yılang olabilir dedim ama yılan olması çok düşük bir ihtimal gibi. senin de dediğin gibi o tarzda bir faydasından bahsetmemişler hiç

yaa bence kullanmasın nurum ne olur ne olmaz yaa bencede ylang ylang dır o yaa kadınmı sasırttıkı bısey bılmeden acaba yaa gercekten yanı demı sacma gelıo ıste acıklamasını okuyunca kafada sac cıkaran sey meme buyuturmu kı acaba
sırnaşık şey

valla bizim yağlar konusundaki en büyük kaygımız göğüste alerji yada tüylenme yapar mı oluyor. hal böyleyken saçları güçlendiren bir yağı kullanmak biraz cesaret ister. ben şahsi fikrimi söyledim, kullanma dedim. saçlarına kullanabilir isterse, boşa almamış olur yağı.

yanı demı bıde baya pahalı da bıseymıs yaa cnm valla ben dıger yagları bıle karısım yaparken korkuyorum yan etkısı olurmu dıe yanı demı bıde ıgrenc geldı bana yaa yılan falan a.s

ben avakado yiyorum. haftada 2 tane yemek gerekiyormus. tadı cok kötü muzla balla karıstırıp zar zor yiyorum. sana yag yiyormus gibi...

ben avakado yiyorum. haftada 2 tane yemek gerekiyormus. tadı cok kötü muzla balla karıstırıp zar zor yiyorum. sana yag yiyormus gibi...

canım ben de yaklaşık 20 gündür yiyorum avokadoyu, nerdeyse hergün yiyorum. ben manav bir tanıdıkla anlaşmıştım, o da toplu almış getirmiş. mecburen bozulmasın diye yedim. ama desen ki normal zamana göre gelişme var mı net cevap veremem. göğüslerim şiş değil buna eminim, sanki içi yağlandı biraz. ama avokadodan tiksinmek üzereyim, neyseki son 2 tane kaldı. ben püre haline getirip üzerine limon sıkıyorum bolca ve tuz döküyorum biraz. öyle tadı yeniyor. bir defa süt ve balla karıştırdım, ağır geldi biraz.

kızlar awakdo tatlı değilmi nasıl tuzla yiyorsunuz

bu arada yılan yağını kullanmıyacağım tırstımm büyüteyim derken kıllanmasın kafamçokkarıştı

kızlar awakdo tatlı değilmi nasıl tuzla yiyorsunuz

bu arada yılan yağını kullanmıyacağım tırstımm büyüteyim derken kıllanmasın kafamçokkarıştı

canım avokado tatsız tuzsuz birşey. kimisi meyve diyor, kimisi sebze. genelde sos olarak yada salatalarda kullanolıyor zaten. o yüzden yanına limon ve tuz yakışıyor.
yılan yağı konusunda doğru karar vermişsin, aktar yanlış biliyordu bence

Arkadaşlar avokado tarifi veriyorum sizlere...
Yengem yurtdışında avokadonun sabah kahvaltılarında yendigini söylemişti seneler önce bizde almıştık zaten hayatımda ilk defa o zaman yedim.
Avokado püre haline getirilir.
ıçine 1-2 diş sarımsak rendelenip limon sıkılır.
Tadını ben güzel hatırlıyorum sanki mezelik gibi oluyordu.
Eşki ve hafif sarımsaklı bir de böyle deneyin...

evde 1 tane daha var cürümek üzere bugün yemem lazım:tomato:

evde 1 tane daha var cürümek üzere bugün yemem lazım:tomato:

canım hiç bekletmeye gelmiyor, hemen kararıyor içi ve kararan yerler acayip acı oluyor. sen ne zamandır yiyorsun, faydasını görmeye başladın mı hiç? ben biraz olsun kilo da alsam diyorum ama yok ne yesem kilo yapmıyor

Aslında avakado kilo yapar gibi geliyor aynı tadıda yag gibi. Ben toplam 3 tane yedim :) yani daha yolun basındayım.

yaa kızlar ıctıgımız bıtkı cayları regl donemınde yogunluk yaptımı sızde hihoyyyt

canım bende yoğunluk değil de gecikme yaptı. geçen ay 1 hafta gecikmişti, bu ay yine öyle olacak galiba. kaç gündür bekliyorum :-(

genelde erken oluyor demişti diğer arkadaşlar. benim normalde çok düzenlidir ama rezene geciktirdi işte biraz. demekki herkesde farklı oluyor.

genelde erken oluyor demişti diğer arkadaşlar. benim normalde çok düzenlidir ama rezene geciktirdi işte biraz. demekki herkesde farklı oluyor.

hımm bende sokturucu etkısı yaptı demekkı cnm yaa yaa bı arkadas nar ve kuru uzumle baya fark ettı demıs bende yıyorum kuru uzumu bakalım ne olacak nar yok gercı bu sene cok yedım bılmeden de olsa ıns fayda etmıstır yanıhihoyyyt

narın etkisi çok ama narın kendisi olmalı. ben mevsimini bekleyeceğim artık onun için, şimdilik çayını içiyorum. siyah üzümü ara ara yerim ben kansızlık için ama düzenli yemedim ki hiç. faydalı olabilir tabii

ama ıcı cekrıdeklı olanını almak gerek bence bıde sıyah sarısı da var evet yaa bu sene daha cok nar yıcem ıns gunluk bı tane yesek bı ay boyu masajla bırlıkde super olur yaaa dunku muhabbet cok sıkıcıydı senın gogus onden olcunce kac gelıo yaa bı cup 7 8olsa bızım de offsenağlama

evet gereksiz bir polemikti sadece. benim şu anki ölçülerim iyi ama böyle kalır mı bilmiyorum. 72 alt taraf 83 üst. yani cup B oluyor ama 75B geniş kesinlikle. zaten göğüs büyütürken mezurayla ölçmeyin diyorlar, sütyenin nasıl olduğuna göre karar verin diyorlar büyüyüp büyümediğine.

benımkı ne o zaman ust 84 alt78 cnm yaa cup 6 mı oluyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…